347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım nette ben de yavaş yavaş araştırırken cadde de dreamon diye bi yer keşfettim modeller harika bi netten bak istersen,eğer istanbulda yaşıosan kendin de görebilirsin.

canım nette ben de yavaş yavaş araştırırken cadde de dreamon diye bi yer keşfettim modeller harika bi netten bak istersen,eğer istanbulda yaşıosan kendin de görebilirsin.

hemen bakıyorum cnm evet istanbuldyaım caddeye 20 dkkalık mesafedeyim gider bakarım denerim yardımın için teşekkürler

Canım ilki Vivien Angel.

İkincisi Bianco Vita.

Giydiklerimi koyarım ama aldığım sürpriz olur onu evlenince paylaşırım canım.

Benim bütçem 3 bin tl'ya kadarmış. İlk gelinliğin fiyatı 3.200 tl.

Son düzenleme:
selam kızlarrrr triplimmm gelinliklerin ikisine de bayıldım ama ikincisi daha bi güzell
hümcüm tüm eşyalarını güle güle kullan çok güzel olmuş mutfağın
nenacım caddede eminim aradığın gibi bişey bulursun triplinin paylaştığı gibi gelinlikler sana çok yakışır bence pierre cardin wedding e de bakmayı unutma orda da baya değişik modeller oluyo
ayyy ne güzel gelinlik bakıyosunuz bende bu günleri görebilicek miyim acaba

Canım görüceksin tabi ki sana da böyle bulup çıkartıcam cici cici gelinlikler.

Beğenmene sevindim canım. İkisi ayrı firmalarda bakalım hangisi daha çok yakışacak üstüme. Belki de balığa karşı zaafım var yenik düşer balık giyerim bilemiyorum ama nişanda balık giydiğim için evlenirken farklı bir şekilde görsünler istiyorum. Diğer aya belli olur. Diğer aya siparişi versem iyi olacak çünkü düğünden 1 ay önce teslim almak istiyorum.

canım balık model kıyafetleri her zaman giyebilirsin ama öyle kabarık bi kıyafeti kolay kolay bidaha giyemez insan o yüzden bencede prenses gibi olmalısın düğününde. eminim bütün modeller o kadar çok yakışıcak ki sana , çok kararsız kalıcaksın seçimde

biz lojmanda oturucaz ve mutfak çok küçük okadar eşyam nası sığar bilmiyorum bile

ben hiç lojmanların içini bilmiyorum nişanlım baya büyük 140 m2 dedi ama genede yeni tip mutfak olucağını sanmıyorum.

bide bize hizmet tahsisli olan olan dairede biri oturuyormuş nişanlım söyledi çok moralim bozuldu umarım bi sorun çıkarmazlar lojmana girmeyi çok istiyorum

tripliiim yüklediğin gelinliğe bayıldım sanada çok yakışır
şimdi siteyi iyice bi inceleyeyim bakayım

nena tatlım bende 1 ve 3 numarayı beğendim

Son düzenleme:
oh oh ne güzel herkesin keyfi yerinde bakıyorum gelinlikler bakılmış hep...benimde gelinlik bakacağım günler ne zaman gelecek acaba:44:

Haklısın canım bakacağım artık üzerime en çok hangi model yakışırsa. İnşallah çok kararsız kalmam. Zaten nerdeki içime en çok sinerse döner dolaşır onu alırım ben.

tripliiim yüklediğin gelinliğe bayıldım sanada çok yakışır
şimdi siteyi iyice bi inceleyeyim bakayım

nena tatlım bende 1 ve 3 numarayı beğendim

Hangisine bayıldın kuzum 1. yüklediğime mi, 2. yüklediğime mi, yoksa Nena için yüklediklerimden mi beğendin?

Son düzenleme:
Kızlar bu iki yatak odasından hangisi sizce?

Dün gidip 1. olanı gördük. 2. paylaştığımı kurulu olmadığı için göremedik, pazar gününe kadar kuracaklar söz aldım.

Sizce nasıllar?

Bu 1. model.

Makyaj masasının da üstü açılıyor.

Yatağın yanındaki komidinlerin de üstü açılıyor.

Bu 2. model.

Eklentiler

• $DENCE.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $DENCE2.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $DENCE1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:

ben 1. yi daha çok beğendim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…