ya ben esasen daha modern seyler buldum int. lakin arkadaslarm cok sade ve daha romantık secmem gerektgnı söyledi bende ona istanaden hem sade olmayan hem romantik olarak bunlar vardı... benim bebegm tarzları bulmamda cok mumkun olmuo ben avrupai tarz sevıorum onlarda pronovıasta var ve fıyatlat ınanılmaz yuksek özel yaptrsam bende nasıl durur bilemiyorum dün gezdim tozdum hep paçoz paçoz seyler var ve en guzelleri aralarnda akayınkilerdi bende o yzuden madem öyle akay olsun dedm arkdslarmda üzerme cok yakıstırdılar esasen begendm tarzı paylasayım ozaman onlar uzerınden gidelim...Eki Görüntüle 694386 Eki Görüntüle 694387 Eki Görüntüle 694388
istediğim üst modeli esasen böyle düşük omuz straplez modelleri 2. plana attım bana straplezden cok bu düşük omuzlar yakısıyor şimdi nasıl bunlar olmadı bu tarz seyleri deneyip yaptırıcam son olarak
canım sağlıklı,mutlu nice senelerde kullan tüm eşyalarını hepsi harika pırıl pırıl daha ne olsun çok şekerler... ama tencereler neden üst dolapta onu anlamadım geriye kalan her süper
3. bnm içinde geri planda straplez düşünmedgm için... ama gelinlikler hep böyle ya süslü püslü çok şaşalı ben napayım yafff işte kimsenin zevki birbirini tutmuo benimde kafamı karıstıran o kadının bitanesi dediki ne kadar cok model arastrrsan o kadar içine sinmeyeni alırsın aynen öyle olucak die korkuyorum annemler kokteylle uygun sadeden yana arkdslarm romantık olsun hafif süslü olsun dediler en sonunda beyaz elbise giiyip çıkıcam valla3. yü hiç beğenmedim ilki çok tatlııııı
3. bnm içinde geri planda straplez düşünmedgm için... ama gelinlikler hep böyle ya süslü püslü çok şaşalı ben napayım yafff işte kimsenin zevki birbirini tutmuo benimde kafamı karıstıran o kadının bitanesi dediki ne kadar cok model arastrrsan o kadar içine sinmeyeni alırsın aynen öyle olucak die korkuyorum annemler kokteylle uygun sadeden yana arkdslarm romantık olsun hafif süslü olsun dediler en sonunda beyaz elbise giiyip çıkıcam valla
kız böyle netten beğenmekle olmaz giyip üstüne hangisi daha hoş duracak diye bakman lazım bu arada kaç kilosun şu an zayıfladın mı sen bakayım
Giymiş galiba canım beğendiği modelleri paylaşıyor diktirecek ya belki o yüzden.
Pernick sizin ev kendi eviniz mi kiraya mı çıktınız?
Giymiş galiba canım beğendiği modelleri paylaşıyor diktirecek ya belki o yüzden.
Pernick sizin ev kendi eviniz mi kiraya mı çıktınız?
Nenacım bunlar benden sana gelsin. Gözüme google'dan çarpanlar.
Bunu çok beğeniyorum ben.
kira canım ev alacak para yok şu an maalesef
canım gelinlik olarak paylaştığın ilk resim harika.. benm aklımdaki modellerden biri odur.eğer kabarık tercih ediceksem o tarz olmalı mutlaka.denemek de fayda var,aklınızda olmayan bi model belki üzerinizde çok hoş durabilir. ara ara bakıorum sizlere fikir sahibi oluyorum sayenizde
yok ya alınmam kimseye ben zaten fikirlernizi almak için paylastım kimse begenmedi herkes zorla fikir sunuo ben en iyisi biraz daha arastırayım
modeller cok sacma ben napayım yaff ama yaka detayı dedğim gibi bulursam cok şık duruak bende eminim
sanki herkes filinta hep straplez yapıolar sinir oluyorum
sadece akaydakileri denedim dierlerini netten buldum hüm
t
Canım 3. paylaştığım Pronovias Elle Saab Koleksiyonundan. En pahalı gelinlikleri Pronovias'ın o koleksiyondadır ama dikerler canım. Bu kadar korkma diktirmekten bulamıyorsan hayalindeki gelinliği diktir derim.
Canım ne mutlu bana. Beğenmene sevindim. Bir de yakından görmelisin o gelinliği. Üzerindeki taşlar doğal taş. Tülüne hafif hafif parıltı atmışlar bende çok beğendim. Gelinlikte özelikle straplez kalp yaka favorimdir.
2. paylaştığımı da gördün mü? Onun da straplez ve kalp yaka oluşunun yanında drape yapılmış olması beni cezbetti.
İkisinide gördüm ama denemedim ikisini de deneyeceğim.
Olsun canım ilerde o da olur inşallah. Bizde kiraya çıkacağız.
Canım ne mutlu bana. Beğenmene sevindim. Bir de yakından görmelisin o gelinliği. Üzerindeki taşlar doğal taş. Tülüne hafif hafif parıltı atmışlar bende çok beğendim. Gelinlikte özelikle straplez kalp yaka favorimdir.
2. paylaştığımı da gördün mü? Onun da straplez ve kalp yaka oluşunun yanında drape yapılmış olması beni cezbetti.
İkisinide gördüm ama denemedim ikisini de deneyeceğim.
Canım İzmir gerçekten gelinlik cenneti ve hemen hemen tüm gelinlikçiler bir yerde toplanmış bulunmakta bizim burda, iyi dolaş eminim bulursun acele de etme daha çok zaman var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?