Aynen canım öyle yap Temmuz, Ağustos gibi iyice sezona girildiğinde yeni modeller geliyor. O yüzden bende beklemedeyim.
Bu arada nasıl bir Fenerliysem maç var ama baktığım yok.
Beni görmeyenler var ise ki olduğunu sanmıyorum. Bende albüm oluşturdum bilginize...
bizde fenerli değiliz ama annem açtı bi heycan bi heycan sorma zıplayarak izliyo niyeyse
ama benim koyu fenerli nişanlıcık kuduruyo olabilir şuanda msj atmaya bile korkuyorum
size en kocamanından maşallah diyorum canım benim
İnciçiçeğim bu arada şafak birazdan 1 ay 29 güne düşecek. Geçiyor bitiyor canım az kaldı hayırlısıyla seni de depükleyeceğiz kaldığımız yerden depüklere devam.
bu aralar fena heycanlanıyorum valla az kaldı çok şükür
gelsin o günlerde bol bol depükleyin benide inşallah
Depük manyağı yapacağız canım seni o gün. Eminim bütün kızlar burada olacak ve hepimiz sırayla depeceğüz.
Depüklerin en büyüğünü sen hakettin. Aramızda en çok sen bekledin. Senin hasretin bizlerden daha fazla.
Evlenecek kızları da depelim bu arada. İlk depçüğü de Pernic'e atalım. Uçsun kocasının kollarına.
Bu arada ben çıkıyorum güzel yarenler. Yarın görüşmek üzere, herkese iyi geceler...
59 Tekirdağ
günaydın kızlarrrdün uğrayamadım hiç , lovely miin yatak odası çok güzel görünüyo ama o abajur için acele etme derim ben belki daha pudra tonlarında gösterişli bişeyler bulabilirsin. pudrayla kahvenin uyumu muhteşem olurr
hümüm öyle şeyler okuyupta üzme kendini bebeğimmm eminim insan çok kötü hisseder odasından , evinden çıkarken ama çok mutlu olacağın zamanları düşün sen. hepinizi çok öpüyorum kızlar
Canım bende öyle yapacağım. Pudra ya da toz pembe daha hoş duracak sanki diye düşünüyorum. Modeli hoşuma gitti aslında ama taşlı olan abajurlarda da gözüm var. Belki internete o renklerini koymuşlardır pudra pembesi falan da vardır, gidip bakacağım.
Kızlar siz yataklarınıza alez aldınız mı? Bizim yataklarımızda hep alez takılıdır evde. Bende istiyorum. 2 adet yastık alezi alayım, 1 adette yatak alezi.
Çeyizinize alez aldıysanız ne marka tercih ettiniz?
lovely canım alezi yastık için almalımıyım bilmiyorum ama yatak için linens yada yataştan alırım gibi geliyor henüz almadım en osna bırakıcam onları bazen alayım dursun desemde almadım ama gerekli bişi bence
bugün standlı bu mikseri aldım kek yapmayı çok seviyorum hamur yoğurmayı sevmiyorum bu iki işide bu makineye yaptırcam Eki Görüntüle 701537
Canım benim öncelikle güle güle kullan. Ben bazı şeylerin elde yapıldığında daha lezzetli olduğuna inananlardanım sanırım o yüzden kullanmayı düşünmüyorum.
Yastık alezi de yastıkları çok güzel koruyor. Yastıklar kirlenmiyor sararmıyor o yüzden muhakkak kendi yastıklarımıza yastık alezi alacağım. 25 dakika sonra öğle tatilim. Gidip bir bakayım diyorum.
Giz'im bu arada sona bırakman iyi olmuş çünkü yatağın boyuna göre ölçüleri değişiyor. Bizim yatağımız 160*200 yani standart, ona göre bakacağım bende. English Home'a da bir bakayım diyorum. Linens'e de gideceğim. Çeyizle kafayı bozmuş biri olarak, ay başlarını çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?