Başucuma şu tabloları da koysam pembe abajurla mükemmel uyar fakat çok bağırır mı kahveyle beni tek düşündüren o.
Lovelycim bende bunları beğendim bak.
Bu 1. favorim.Detaysız ama çok narin çok kibar.
Eki Görüntüle 701072
Eki Görüntüle 701073
Eki Görüntüle 701074
Eki Görüntüle 701075
Bu en favorim.Capcanlı.Ne kadar açıyor insanın içinii
Eki Görüntüle 701076
lovelym pembe tonlarıyla kombin çok hoşuma gitti. madem çoğu eşyanda pembe ve krem tonlarında gerçekten güzel bir uyum olur diye düşünüyorum.
aslında ben kahveyle turkuaz renginin uyumunuda çok beğeniyorum öyle de düşünebilirsin ekstra bi seçenek düşünüyosan :26:
Lovely ben pembe abajurun daha çok uyacağını düşündüm canım,kahve tonlarındaki abajurda çok güzel ama odanı renklendirmen açısından pembenin güzel olacağını düşünüyorum,ayrıca inciçiçeğinin dediği gibi turkuazda kahveyle çok güzel uyuyor.
Bebişlerim o zaman oy birliğiyle karar verilmiştir pembeyi alıyorum. Hareketse hareket, renkse renk dimi ama?
Bu arada berjerlerim mavi, krem ve kahverengi. O yüzden yatak odası farklı olsun.
tamam ozaman süper oldu
yaaa gelin Buketçisinde fuşya bi buket vardı açıp açıp bakıyodum şimdi bi açtım yok yok bulamadım ama onu çok beğenmiştim ben sandalyeleride fuşya tülle süsleriz diyodum. yeniden satışa sunulurmu acaba :26:
Sayenizde canlarım. Sağolun hepiniz. Sıra size geldiğinde bende elimden geleni esirgemeyeceğim. İyi ki varsınız...
yaaa gelin Buketçisinde fuşya bi buket vardı açıp açıp bakıyodum şimdi bi açtım yok yok bulamadım ama onu çok beğenmiştim ben sandalyeleride fuşya tülle süsleriz diyodum. yeniden satışa sunulurmu acaba :26:
Bebişlerim o zaman oy birliğiyle karar verilmiştir pembeyi alıyorum. Hareketse hareket, renkse renk dimi ama?
Bu arada berjerlerim mavi, krem ve kahverengi. O yüzden yatak odası farklı olsun.
sende sağol canım benim inşallah o günler gelsinde başınızın etini yerim
renk güzeldir hayatım
pembiş pembiş güzel olur
Hangisiydi canım fuşya gül olan mıydı?
belki tekrardan satışa sunarlar canım ya da en kötü ihtimal sen nasıl olduğunu biliyorsun zaten yaptırırsın onun gibi
Canım bu muydu beğendiğin?
ayyy kuzum sağolasın evet buydu bende buldum resmi diye geliyodum tam
nasıl çok koyu olmaz demi? gerçi daha vakit var o zamana kadar fikrim değişir ama şimdi favorim bu
Yok kuşum çok güzel olur, çokta yakışır sana. Bazı ürünlerde stok yenilenmeyecektir yazar. O zaman çok beğendiysen al çünkü gerçekten yenilenmiyor. Ben bir çiçek için mailleşmiştim. Yurtdışından temin edildiği için tedarik edilemiyor.
şimdilik çok beğeniyorum ama sonra nasıl olur bilemedim ki daha baya da bi vakit var çünkü. şimdi buldum facede stok durumu 30 dio ama çabukta bitebilir. 2 ay kala falan alırım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?