347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım bej ama açık bej ama beyaz durmuyor tabi. Beyaz çok sırıtıyor. Kırık beyaz, bej daha güzel duruyormuş yan yana getirince anlıyor insan. Birde kendinden simli ve üzerinde cila var çok beğendim ve direkt Doğtaş'ı iptal ettik. Eğer tanıdık olmasaydı Doğtaş'ta çok zordu işimiz. Çok gezmeden alınmamalı onu anladım. Pazar ve dün gerçekten çok iyi gezdik, fiyat kıyaslaması yaptık. İşçiliğe baktık, ne malzeme kullanıldığına baktık ve sonunda doğru seçimler yaptığıma inanıyorum.

Son düzenleme:
Kızlar başucumuza da bunu beğendim yatak odama uysun diye. Nasıl?

Son düzenleme:

ay canım demekki araba cilası iyiymiş. bana da sevgili eşim demişti bizim eşyaları araba cilasından yapıyorlar diye bende pek onun dediğini önemsememiştim.. megersem iyi bir şeymiş.. bende ilk başta beyaz istedim eşyaları ama, sevdiceğim onları krem daha doğrusu cappuccino rengine çevirdi.. mobilyacı bize özel yapıyor eşyalarımızı modellerde oynama yaptırıcaktı.. hep birlikte iyi günlerde kullanalım inşallah

Son düzenleme:

Canım arabaya atılan ciladan atılıyor mobilyaların üstüne hiç bir şekilde çizilme vs olmuyor. Onun bir adı varda unuttum şimdi. Bizimde açık krem ya da bej yani tam rengini tanımlayamıyorum ama beyaz değil. Koltulklarımla aynı renk oluyor mobilyalarım. Bende değişiklikler yaptırıyorum. Şuanda sıraya koymuşlar benim sipariş verdiğim yemek odasını. Bizim aldığımız gün arkamızdan bir çift daha aldı, yanımızda. Çok yönlü bir şey konsolun üstünü kendine doğru çekince açılıyor, çatal kaşık koyacağın bölmeler çıkıyor. Çekmeceler ve raflar dokununca açılıyor mıknatıslı bir sistem koymuş. Bayağı tabağımı çanağımı alacak cinsten. Üzerine de tv asacağım konsolumun boyu yüksek değil çünkü. Yavaş yavaş şekillenmeye başladı kafamda güzel olacak. Allah hepimizin içine sindirsin. Gönlümüze göre olsun herşey. Eylül'e değil Ağustos'a şafak sayıyorum resmen.

Lovely cok hoş canım.
Ben begendım.Güzel durur komıdın üzerinde.

Canım çok sağol gördün dimi komidini bir önceki sayfada paylaştım birazını. Kapatır mı peki yatak odam kahve bu kahve? Yoksa başka bir renk alabilirim patlatması açısından. Kahveye pudra pembe de iyi gider.

Lovely canım mobilyalarla çok aynı renk olmaz mı? Perde de ve halı da ne renk kullanmayı düşünüyorsun? Ona göre biraz daha renkli birşeyler tercih etmelisin bence. Ama yine de sen bilirsin. Bu arada gördüğüm kadarı ile çok modern bir seçim yapmışsın. Normalde kahve rengi mobilya sevmem ama hoş gözüküyor.

bende öyle yapıcam konsolun üzerine tv asıcam .. dün dedim sevdiceğime eşyalar yapılmış mı diye bir bak.. oda haftasonu bakıcak.

Canım bende sevmezdim ama bu gerçekten çok güzeldi. Hatta gördüğüm en şık takımdı. Çizgileri falan çok zarifti. Halımı ve perdemi açık renk düşünüyorum canım. Krem olabilir ya da uçuk pembe. Aydınlatmayı da kahvenin iki tonu ve krem var diye tercih edebilirim diye düşündüm. Dümdüz bir kahve olsa çok kapatırdı bence ama bunda 3 ayrı ton çalışılmış yine de bilemedim acaba taşlı olanlardan mı alsam? Fikirlerinizi dikkate alıcam.

bende öyle yapıcam konsolun üzerine tv asıcam .. dün dedim sevdiceğime eşyalar yapılmış mı diye bir bak.. oda haftasonu bakıcak.

Canım biz çok gezdik artık yaşam ünitesi modası kalkmış. Konsolun üzerine asılıyor. Hem daha az yer kaplıyor eşyalar ev daha ferah oluyor, hem görsel anlamda daha göze hitap ediyor. Konsol ve tv koyacağın duvarada taş ya da duvar kağıdı çalıştırmayı unutma.

Son düzenleme:
lovelym içine sinen güzel seçimler yapmışsın tatlım hayırlı olsun. resimleri bizde sabırsızlıkla bekliyoruz
abajur benm hoşuma gitti ama uçuk pembe falan demişsin ölede olabilir kahveye yakışır
bu arada kumaş adı için teşekkürler not alıcam. kesinlikle alışveriş yaparken çok iyi gezip iyice kıyaslama yapmak gerekiyor dediğin gibi.

yok cnm ya biz lojmanda oturucaz .. bi kaç seneye ordan kendi evimize çıkınca ozaman farklı detaylar düşünebilirim

Rica ederim kuşum faydalı olabildiysem ne mutlu. Kumaşı mutlaka sor Ndesign'daki bizim tanıdık çocuk, yatak ve yemek odamızı aldığımız yer için "kodunu hiç vermeyim çünkü bu kumaşı hiç bir yerde bulamazlar" dedi. Bende googledan şöyle bir aratayım dedim, enoa kumaş yazdım. Kk'dan bir sayfa çıktı tıkladım. Konuya şöyle bir baktım hatta paylaşabilirim. Ordaki kumaşta koltuklarının Enoa kumaş olduğunu yazmış ama o da Ndesign'dan almış koltuklarını. Acaba sadece Ndesign mı getiriyor diye düşünmedim değil çünkü bizim mobilyacı da Ndesign'dan satın aldı kumaşı, sandalyelerim için.

Konu bu.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/312036-evimin-salonu-size-fikir-olur-3.html

Son düzenleme:
Lovely kapatır dersen gövdesi ekru rengi bakabılırsın.
Ama bide şu var paylastıgın nevresim takımlarının cogunlugu pembe dikkatımı çekti birde örgü battanıye takımın da pembe.Uçuk pembe hoş olabilir.Pembe kahverengi paslaşması hoş olur.

Canım bizde annemle onu konuştuk pembe açabilir ve uyar diye düşündük çünkü çoğu şeyim pembe ve krem orda paylaşamadığım daha bir çok takımım var. Krem rengi de çok var.

Bir gidip bakayım başka ne renkleri var.

İnternette bir renk seçeneği daha veriyor o çok güzel patlatır ama uymaz diye düşünüyorum kahveyle.

Kızlar bu da var. Dokunmatik.

Şu çok güzel uyar düşüncesindeyim ama model çok sade.

Canım ben bunu çok beğendim. Senin mobilyan ile de çok yakışırlar. Perdeyi ve halıya da pembenin soft tonlarında tercih edip daha canlı tonlarıyla da aksesuarla renk katabilirsin. Eminim çok güzel oluacak.

Canım ben bunu çok beğendim. Senin mobilyan ile de çok yakışırlar. Perdeyi ve halıya da pembenin soft tonlarında tercih edip daha canlı tonlarıyla da aksesuarla renk katabilirsin. Eminim çok güzel oluacak.

O zaman yanyana getirelim bakalım nasıl duracak canım. Renk olarak bende çok sevdim ama benim mobilyamla bağırabilir gibi geldi.

Resimleri yan yana koyuyorum hayal edelim bakalım oluyor mu...

Bununla da bakalım...

Hangisi???

Bu arada yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ediyorum canım.

Son düzenleme:
Lovely35 canım kahveli olanın üstü kremli olsa gayet güzel olcak gibi o mode çok şıkmış buaradaa. pembe kombinlide çok hoş olur öyle tamamlayabilirim diyorsan ben yapamıcamı düşünüp kahveliyi alırdım :)
devamlı takiipte olduğum için direk konulara dalıyorum kusura bakmayın kızlar fikrim olduğunda yazıyorum :)

Canım ne demek tabi ki yazacaksın.

Ben kombinlerim onu halı ve perdeyle, aksesuar da çok fazla bir şey koymam zaten koyarsam bir çalar saat, bir çerçeve. Perdenin güneşliğinide abajurdaki en koyu tondan çalıştırabilirim aslında, tülünü de ya krem ya da içinde açık pembe tondan. Hoş olur o zaman. Halıyı da ya düz krem ya düz içindeki açık pembeden ya da abajurda geçen 3 tondan buldum mu bu iş tamamdır ama sizce kahverengiyle paylaştığım pembe abajur uyuyor mu?

Kahvenin işi basit. Krem perde, krem düz halı oda tamam. Kremle açarım odanın havasını ama diğeriyle renklendirir odanın havasını değiştiririm. Sizce hangisi kızlar?

Son düzenleme:
Başucuma şu tabloları da koysam pembe abajurla mükemmel uyar fakat çok bağırır mı kahveyle beni tek düşündüren o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…