Gunaydın kızlar.
Lovely bence bej dogru seçim.Beyazı elemekle iyi yapmıssın.Güle güle kullan.
Benim salonda favori rengim kum rengi.Gidip gidip kum rengine bakıyorum mobilyalarda.Mintle paslaşmış hali çok güzel olacak.
Hepinize günaydın canlar dün itibariyle yatak odamız alındı. Doğtaş'taki yemek odamız da iptal edildi. Salonum beyaz değil açık bej rengi oluyor. Türkcan mobilya'dan aldık hepsini. Sandalyelerim de koltuklarımın kumaşından oluyor. Türkcan Mobilya, Ndesign'dan sandalyeler için 6 metre kumaş satın aldı. Teslimata da 15-20 Ağustos yazıldı ama alo dediğimizde Ağustos'un başında teslimat yapabilirlermiş. Herşeyim o kadar içime sindi ki belki yatak odamın ufacık bir bölümünü paylaşacağım sizinle gerisi sürpriz.
Bu arada Doğtaş'ta neymiş diyorum şimdi mobilyayı gerçek mobilyacılardan almalı. Taş gibi gerçek lake, mdf ve araba cilası atılmış ürünleri tercih edin. Bu arada koltuklarımın kumaşını merak edenler için öğrendim dün sandalyelere kumaş alırken. Enoa kumaş. Leke tutmama değil, kolay temizlenebilir özellikli bir kumaş. Sadece nemli bez ya da arap sabununun köpüğüyle silmek gerekiyor. Gerçek Enoa kumaşın metresi 85-90 tl arası. Benden sonrakilere tavsiye olunur. Kullandıktan sonra da deneyimlerimi paylaşırım.
ay canım demekki araba cilası iyiymiş. bana da sevgili eşim demişti bizim eşyaları araba cilasından yapıyorlar diye bende pek onun dediğini önemsememiştim.. megersem iyi bir şeymiş.. bende ilk başta beyaz istedim eşyaları ama, sevdiceğim onları krem daha doğrusu cappuccino rengine çevirdi.. mobilyacı bize özel yapıyor eşyalarımızı modellerde oynama yaptırıcaktı.. hep birlikte iyi günlerde kullanalım inşallah
Lovely cok hoş canım.
Ben begendım.Güzel durur komıdın üzerinde.
Canım çok sağol gördün dimi komidini bir önceki sayfada paylaştım birazını. Kapatır mı peki yatak odam kahve bu kahve? Yoksa başka bir renk alabilirim patlatması açısından. Kahveye pudra pembe de iyi gider.
Canım arabaya atılan ciladan atılıyor mobilyaların üstüne hiç bir şekilde çizilme vs olmuyor. Onun bir adı varda unuttum şimdi. Bizimde açık krem ya da bej yani tam rengini tanımlayamıyorum ama beyaz değil. Koltulklarımla aynı renk oluyor mobilyalarım. Bende değişiklikler yaptırıyorum. Şuanda sıraya koymuşlar benim sipariş verdiğim yemek odasını. Bizim aldığımız gün arkamızdan bir çift daha aldı, yanımızda. Çok yönlü bir şey konsolun üstünü kendine doğru çekince açılıyor, çatal kaşık koyacağın bölmeler çıkıyor. Çekmeceler ve raflar dokununca açılıyor mıknatıslı bir sistem koymuş. Bayağı tabağımı çanağımı alacak cinsten. Üzerine de tv asacağım konsolumun boyu yüksek değil çünkü. Yavaş yavaş şekillenmeye başladı kafamda güzel olacak. Allah hepimizin içine sindirsin. Gönlümüze göre olsun herşey. Eylül'e değil Ağustos'a şafak sayıyorum resmen.
Lovely canım mobilyalarla çok aynı renk olmaz mı? Perde de ve halı da ne renk kullanmayı düşünüyorsun? Ona göre biraz daha renkli birşeyler tercih etmelisin bence. Ama yine de sen bilirsin. Bu arada gördüğüm kadarı ile çok modern bir seçim yapmışsın. Normalde kahve rengi mobilya sevmem ama hoş gözüküyor.
bende öyle yapıcam konsolun üzerine tv asıcam .. dün dedim sevdiceğime eşyalar yapılmış mı diye bir bak.. oda haftasonu bakıcak.
Canım bende sevmezdim ama bu gerçekten çok güzeldi. Hatta gördüğüm en şık takımdı. Çizgileri falan çok zarifti. Halımı ve perdemi açık renk düşünüyorum canım. Krem olabilir ya da uçuk pembe. Aydınlatmayı da kahvenin iki tonu ve krem var diye tercih edebilirim diye düşündüm. Dümdüz bir kahve olsa çok kapatırdı bence ama bunda 3 ayrı ton çalışılmış yine de bilemedim acaba taşlı olanlardan mı alsam? Fikirlerinizi dikkate alıcam.
Canım biz çok gezdik artık yaşam ünitesi modası kalkmış. Konsolun üzerine asılıyor. Hem daha az yer kaplıyor eşyalar ev daha ferah oluyor, hem görsel anlamda daha göze hitap ediyor. Konsol ve tv koyacağın duvarada taş ya da duvar kağıdı çalıştırmayı unutma.
lovelym içine sinen güzel seçimler yapmışsın tatlım hayırlı olsun. resimleri bizde sabırsızlıkla bekliyoruz
abajur benm hoşuma gitti ama uçuk pembe falan demişsin ölede olabilir kahveye yakışır
bu arada kumaş adı için teşekkürler not alıcam. kesinlikle alışveriş yaparken çok iyi gezip iyice kıyaslama yapmak gerekiyor dediğin gibi.
Lovely kapatır dersen gövdesi ekru rengi bakabılırsın.
Ama bide şu var paylastıgın nevresim takımlarının cogunlugu pembe dikkatımı çekti birde örgü battanıye takımın da pembe.Uçuk pembe hoş olabilir.Pembe kahverengi paslaşması hoş olur.
Canım bizde annemle onu konuştuk pembe açabilir ve uyar diye düşündük çünkü çoğu şeyim pembe ve krem orda paylaşamadığım daha bir çok takımım var. Krem rengi de çok var.
Bir gidip bakayım başka ne renkleri var.
İnternette bir renk seçeneği daha veriyor o çok güzel patlatır ama uymaz diye düşünüyorum kahveyle.
Canım ben bunu çok beğendim. Senin mobilyan ile de çok yakışırlar. Perdeyi ve halıya da pembenin soft tonlarında tercih edip daha canlı tonlarıyla da aksesuarla renk katabilirsin. Eminim çok güzel oluacak.
Lovely35 canım kahveli olanın üstü kremli olsa gayet güzel olcak gibi o mode çok şıkmış buaradaa. pembe kombinlide çok hoş olur öyle tamamlayabilirim diyorsan ben yapamıcamı düşünüp kahveliyi alırdım :)
devamlı takiipte olduğum için direk konulara dalıyorum kusura bakmayın kızlar fikrim olduğunda yazıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?