Canım duygularını depreştirmemek için dile getirmiyorum ama maşallah sana. Çok güçlü bir insansın. Nişanlında seninle gurur duymalı.
Bundan sonrasının çok hızlı geçeceğine inanıyorum.
Yaa ben tost yapmayı ve yemeyi çok seven biri olarak bunu da almak istiyorum ama çok pahalı.
Bunu alan, kullanan var mı?
Philips HD4408/90 Izgara ve Tost Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
yastık alezini not ediyorum unutmuyyayım bende alayım canım bide sen yatak örtün için yastık kullancanmı yatağın üstüne ben kendim için 4 yastık kullanayım diyorum 2 bizim için 2 de yatak örtüsü için ay gerkelimi gerkesizmi bilmiyorum fikrin nedir kaç yastık almalıyım
englısh home yeni ciciler gelmiş bu iğneliği aldım çok sevdim onu iğne nasıl batırrım die düşünüyorum linens yada yataştan bakarım bende zamanı gelince Eki Görüntüle 701555
canım benim çok teşekkür ederim sana. sabrıma bende inanamıyorum gerçekten çok güçlüymüşüm bunu anladım. sizin sayenizde, yalnız bırakmadınız hiç beni iyiki varsınız hepinizkendi arkadaşlarımdan alamadığım desteği sizden aldım
ama bu aralar sık sık gözüm yaşarıyor. en ufak şeye bile. zaman azaldıkça en başa dönüyorum galiba. artık çok hızlı geçmeli zamansabrımın son demlerini yaşıyorum çünkü
ben bundan aldım canım kullanayım sana söylerim yorumlarımı düğüne var daha nasıl olsa
hüm tost makinesinin ebatı naısl canım büyükmü ayyy bende çok beğendim şimdi bu makineyi minik bişi alıcaktım ama bunda ızgarada yapılıyormuş
lovely ben bu yastığı gçeen ay linensten almıştım indirimdeydi 2 adet aldım boncuk elyaf beğendim senin aldğın hangisi bu aldığımı yatak örtüsündemi kullansam diyorum
Linens E-Mağaza web sitesine hoş geldiniz
Kızlar maşa bakıyorum da bugün de evim nette kampanya varken alayım diyorum. Ben de 19 mm var ve çok ince geliyor saçlarım uzun olduğu için yetmiyor. 25 mm ile 32 mm arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Babyliss düşünüyorum ama farklı önerisi olan varsa tercihimi başka yönde de yapabilirim.
bende çok beğendim lovelym alsammı diyorum yer sıkıntım olurmu ilerde die istanbuldaki evler hep küçük malum ama phılıps kalitesinden şaşmam bu ay kttılımı saç kurutma makinemide alıcam diğer aylar her ay bir elektirikli ürünü laıp çeyiz işini biticem gerçi rahat 1 senem var önümde yavaştan yetişir değilmi
Kızlar bu arada ben yatak odama halı aldım. Yastık aleziyle, yatak alezi de aldım. Bir öğle tatilinde başardım hepsini. Halım krem oldu. Sipariş edildi gelecek, gelince fotoğrafını çekip ekleyeceğim ama yumuşacık bir şey altı kaydırmaz, oturma odama hatta hatta salona bile alabilirim. Eğer yerim olursa bu aldığım boyutta ayak ucuna sereceğim, olmazsa yatağın iki yanına koymak için ikiye kestirtecekler.
Yastık ve yatak alezini de İssimo marka aldım.
canım iyi oldu güle güle kullan hepsini merkezi bir yerd eolmanın avantajları bend eöğle aramda herşeyi halledebiliyorum ne şanslıyız bitti sayılır çeyiz kuzum
ben ütüyü zaten kesinlikle phılıps alıcam hediye felan gelir die korkuyorum tefal felan almasınlar die hediye alacak herkese söledim phılıps tercih ettiğimi :))))))))))))))))
Evet canım Alsancak'ın göbeğinde çalışınca böyle oluyor.
Canım ütünü Philips Azur serisi aldır. Azur olması önemli burada. Philips değil. Hediyeye de bırakma sen ütü işini. Ben geçen sene 300 küsur liraya almıştım.
benimde beğendiğim azur 350 tl oda herhalde iner anneler günü sebebiyle bir türlü alamadım ben onu yaa eksiğim çok aslında elektirkli şeler hep eksik
Kızlar bu arada ben yatak odama halı aldım. Yastık aleziyle, yatak alezi de aldım. Bir öğle tatilinde başardım hepsini. Halım krem oldu. Sipariş edildi gelecek, gelince fotoğrafını çekip ekleyeceğim ama yumuşacık bir şey altı kaydırmaz, oturma odama hatta hatta salona bile alabilirim. Eğer yerim olursa bu aldığım boyutta ayak ucuna sereceğim, olmazsa yatağın iki yanına koymak için ikiye kestirtecekler.
Yastık ve yatak alezini de İssimo marka aldım.
güle güle kullan canım..
Canım Izgara çok sağlıklı olduğu için bende bundan alacağım biraz pahalı ama olsun, Philips değer yani.
Canım geçen sefer maşa ile ilgili yazmıştım. Ben kesinlikle Fakir Juliet diyorum. Maşa da kendisini tek geçiyorum. Oldukça kalın ve bence çok güzel yapıyor.
Canım evet bahsetmiştin geçen sefer ancak ben ilçede oturduğum için baktım ama bulamadım. Gidip deneyip satın almak istemiştim. Babylissi kuaförde kullanmıştım güzeldi. Neyse baktım da netten çok pahalı değilmiş. Denemeden alayım bari sen iyi diyorsan iyidir. Bu arada alezlerini ve halını güzel günlerde kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?