347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar


canım benim çok teşekkür ederim sana. sabrıma bende inanamıyorum gerçekten çok güçlüymüşüm bunu anladım. sizin sayenizde, yalnız bırakmadınız hiç beni iyiki varsınız hepiniz kendi arkadaşlarımdan alamadığım desteği sizden aldım

ama bu aralar sık sık gözüm yaşarıyor. en ufak şeye bile. zaman azaldıkça en başa dönüyorum galiba. artık çok hızlı geçmeli zaman sabrımın son demlerini yaşıyorum çünkü
 

Yatak örtüm için yastık kullanacağım tabi canım. Ben 4 adet kendimize, 2 adet misafire olmak üzere Linens'ten 6 adet yastık aldım.

6 adet al sende canım. Bu boncuk elyaf olanları tercih et.
 

Kıyamam sana. Az kaldı bitecek canım az daha sabret.

ben bundan aldım canım kullanayım sana söylerim yorumlarımı düğüne var daha nasıl olsa

Canım kullanda yaz bana. Ben kötü çıkacağına ihtimal vermiyorum zaten hiç. Sonuçta Philips. Büyük ihtimal bende bunu alacağım.
 
hüm tost makinesinin ebatı naısl canım büyükmü ayyy bende çok beğendim şimdi bu makineyi minik bişi alıcaktım ama bunda ızgarada yapılıyormuş

lovely ben bu yastığı gçeen ay linensten almıştım indirimdeydi 2 adet aldım boncuk elyaf beğendim senin aldğın hangisi bu aldığımı yatak örtüsündemi kullansam diyorum

Linens E-Mağaza web sitesine hoş geldiniz
 
Kızlar maşa bakıyorum da bugün de evim nette kampanya varken alayım diyorum. Ben de 19 mm var ve çok ince geliyor saçlarım uzun olduğu için yetmiyor. 25 mm ile 32 mm arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Babyliss düşünüyorum ama farklı önerisi olan varsa tercihimi başka yönde de yapabilirim.
 
perşembe cuma yıllık izin aldım ders çalışıyorum, aynı şeyi 3 keredir tekrar ediyorum sürekli unutuyorum yada bana öyle geliyor. Sınavlar güzel geçsin mutlu bir pazartesiye uyanayım istiyorum artık.
 

Canım Izgara çok sağlıklı olduğu için bende bundan alacağım biraz pahalı ama olsun, Philips değer yani.



Canım geçen sefer maşa ile ilgili yazmıştım. Ben kesinlikle Fakir Juliet diyorum. Maşa da kendisini tek geçiyorum. Oldukça kalın ve bence çok güzel yapıyor.
 
bende çok beğendim lovelym alsammı diyorum yer sıkıntım olurmu ilerde die istanbuldaki evler hep küçük malum ama phılıps kalitesinden şaşmam bu ay kttılımı saç kurutma makinemide alıcam diğer aylar her ay bir elektirikli ürünü laıp çeyiz işini biticem gerçi rahat 1 senem var önümde yavaştan yetişir değilmi
 
Kızlar bu arada ben yatak odama halı aldım. Yastık aleziyle, yatak alezi de aldım. Bir öğle tatilinde başardım hepsini. Halım krem oldu. Sipariş edildi gelecek, gelince fotoğrafını çekip ekleyeceğim ama yumuşacık bir şey altı kaydırmaz, oturma odama hatta hatta salona bile alabilirim. Eğer yerim olursa bu aldığım boyutta ayak ucuna sereceğim, olmazsa yatağın iki yanına koymak için ikiye kestirtecekler.

Yastık ve yatak alezini de İssimo marka aldım.

 

Canım bende ütümü, saç kurutma makinamı, elektrikli süpürgemi philips aldım. Kalitesinden şüphe duymadığım markalardan biri. Sen boyutunu sorun ediyorsan çok büyük bir şey değil. Ben gördüm, inceledim daha önce onu.
 



canım iyi oldu güle güle kullan hepsini merkezi bir yerd eolmanın avantajları bend eöğle aramda herşeyi halledebiliyorum ne şanslıyız bitti sayılır çeyiz kuzum


ben ütüyü zaten kesinlikle phılıps alıcam hediye felan gelir die korkuyorum tefal felan almasınlar die hediye alacak herkese söledim phılıps tercih ettiğimi :))))))))))))))))
 

Evet canım Alsancak'ın göbeğinde çalışınca böyle oluyor.

Canım ütünü Philips Azur serisi aldır. Azur olması önemli burada. Philips değil. Hediyeye de bırakma sen ütü işini. Ben geçen sene 300 küsur liraya almıştım.
 

benimde beğendiğim azur 350 tl oda herhalde iner anneler günü sebebiyle bir türlü alamadım ben onu yaa eksiğim çok aslında elektirkli şeler hep eksik
 

güle güle kullan canım..
 

Canım evet bahsetmiştin geçen sefer ancak ben ilçede oturduğum için baktım ama bulamadım. Gidip deneyip satın almak istemiştim. Babylissi kuaförde kullanmıştım güzeldi. Neyse baktım da netten çok pahalı değilmiş. Denemeden alayım bari sen iyi diyorsan iyidir. Bu arada alezlerini ve halını güzel günlerde kullan.
 

Canım al bencede. Söylediğini denemedim ama ondan çok daha iyidir diye düşünüyorum. Sonuçta Fakir o da bir Alman markası. Ben çok memnunum, o kadar kısa sürede ve kalıcı yapıyor ki. Özel günlerde falan kuaföre hiç gerek yok. İstediğin şekilde tutarakta farklı dalgalar ya da bukleler elde edebiliyorsun.

Bu arada sağol canım daha güzelleri senin olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…