Günaydın canlar düğününe 13 gün kalmış bir adet hüm geldi
Canım 2 haftadan bile az kalmış.Nasıl heyecanlı mısın?
evettt karnım gıdıklanıyor çoğu zaman
ben geldim kuşlarım nasılsınız bakalım???sizleri çok özledim yahu
hafta sonu inanılmaz yogundum c.tesi snnemle çarşı pazar gezzdik çok şık bir yatak örtüsü aldım ekru renk öyle fırfırı vs.. yok hafif fransız dantelli ve arasında inci boncuklar serpiştirilmiş resim bulamadım atayım ama cok şık evimi serdgmde görüceksin inanılmaz içime sindi
pazar günü de viaporta gittik kardeşlerim nişanlım ve kardeşimn kız arkdsyla birer kahve içmeye derken bernardoda 1 alana 1 bedava kampanyası nenadan kaçmaz çok güzel ciciler aldm kendime çarşamba günü gelecek resimlerini paylasacgm sanırım biraz karlı alısveriş oldu
hümcüm sen gelin oldun gidiosun sıra bize geliyor vallahi zor bekliyorum 4 ay geçsin inanılmaz heyecan vericidir eminim..
lovely canım sen o tost makınasını kacırma derim harika görünüyor ben elektronikte beyazdan başka bsy sevmem o yuzden cok iyi bsy ve beyaz bulmam gerekiyor henuz alamadım o yuzden...
incicicegim canım şafagın bitmiş gitmiş bak sabrın sonu selamet az kaldı nişanlını görmeye
ben geldim kuşlarım nasılsınız bakalım???sizleri çok özledim yahu
hafta sonu inanılmaz yogundum c.tesi snnemle çarşı pazar gezzdik çok şık bir yatak örtüsü aldım ekru renk öyle fırfırı vs.. yok hafif fransız dantelli ve arasında inci boncuklar serpiştirilmiş resim bulamadım atayım ama cok şık evimi serdgmde görüceksin inanılmaz içime sindi
pazar günü de viaporta gittik kardeşlerim nişanlım ve kardeşimn kız arkdsyla birer kahve içmeye derken bernardoda 1 alana 1 bedava kampanyası nenadan kaçmaz çok güzel ciciler aldm kendime çarşamba günü gelecek resimlerini paylasacgm sanırım biraz karlı alısveriş oldu
hümcüm sen gelin oldun gidiosun sıra bize geliyor vallahi zor bekliyorum 4 ay geçsin inanılmaz heyecan vericidir eminim..
lovely canım sen o tost makınasını kacırma derim harika görünüyor ben elektronikte beyazdan başka bsy sevmem o yuzden cok iyi bsy ve beyaz bulmam gerekiyor henuz alamadım o yuzden...
incicicegim canım şafagın bitmiş gitmiş bak sabrın sonu selamet az kaldı nişanlını görmeye
Hahahahah...
Düğün günü düşünemiyorum.
Ben de nişanda salona girerken kalbim yerinden çıkacak gibi sanki ağzımda atıyordu. O zaman geldiğinde düşünemiyorum ne halde olurum.
sağolun canlarımyarın salonumuz oturma odamuzda geliyor
Ayyy çok heyecanlı bebiş ya bende bir an önce Temmuz gelsin diye bakıyorum evimizi tutalım Ağustos'ta da eşyalarım gelecek. Şimdiden heyecan yaptım.
kızlar selamla rherkesler iyidir inşalllah
lovely bişi dicem canım siz eşyaları hani ünitenizi koltuklaırnızı felan ev tutulmadanmı sipariş verdiniz evin boyutları standrtmı oluyor yoksa ev tutupmu yemek odaısnı felan alacaksınız bu işler naısl oluyor en azından bilgi olarak yazayım bir kenara
Canım şimdi şöyle anlatayım. Eşya alanlar; eve göre eşya alanlar ve eşyaya göre ev tutanlar/alanlar olarak ikiye ayrılıyormuş.
Biz eşyaya göre ev tutanlar grubundan olacağız. Cts oturma odamızı da almamızla birlikte büyük eşyaların hepsini bitmiş bulunuyoruz.
Bir mutfak masası alacağız artık, bir de ayakkabılık.
Evin boyutları standart olamaz tabi ki metrekareler değişiyor ama kira olunca seçenekte çok tabi ona göre ev tutacağız.
Biz zaten konsol, masa ve 6 adet sandalye olarak yemek odamı tamamladık. Oturma grubu olarakta bir tane 3'lü, bir tane 2'li koltuk ve 2 adette karşılıklı koyacağım berjerleri aldık. Böylelikle salonum tamamlandı. Konsolun üzerine tv asacağım.
Yatak odam standart zaten. Dolabım 2.40, yatağım standart 160*200.
Oturma odama da her odaya uyabilecek büyüklükte bir köşe takımı aldık. Ağustos'ta arayıp köşeyi sağ köşe mi yapacaklar sol köşe mi onu söyleyeceğiz sadece. Çünkü o odaya göre belirleniyor. Sağa koyacaksam köşesini sağa göre, sola koyacaksam köşesini sola ayarlayacaklar. O yüzden kumaşını falan seçtik sadece yapımına Ağstos'ta başlanacak. Onun dışında herşeyim bitti.
yine harika bilgiler vermişsin sağol canım iyi oldu bunlarıd aöğrendiğim hiç bişi bilmiyorum çünkim :)
Kızlar bu arada halımın resmini buldum. 100*150 boyutunda.
Bundan benim halım. Tavşan tüyü gibi nasıl bir yumuşak anlatamam hani böyle yumuşacık peluş oyuncaklar olur ya öyle. Altı da kaydırmaz.
Şimdi oturma odama da bundan alacağım oraya da grisini düşünüyorum. 150*200 olucak onunda boyu, büyük gelirse kestiricem.
evet bu halıları bılıorum bende bu tarz bır sey dusunuorum ama aralarda saçlar kalırsa temızlenmesi kolaymdr bilemiyorum :26:
Temizliği çok kolaymış canım. Çamaşır makinasına bile atılıp yıkanabiliyor ve tüyleri olduğu gibi aynı çıkıyormuş.
Yatak odamınkini aldım. Oturma odamınkini de ısmarladım o da gelecek.
Bu arada herşeyi halletmene sevindim canım, sonra rahat rahat oturup bekleyeceğiz. Benimde alındı bitti oh çok rahatım vallla şuan bile.
evet bılıyorum annem mutfagnda kullanıyor makınada yıkanabılen halı bu senn paylastgn tüylü versiyonu... demek istedgm şu bnm saçlarm çok dökülür yanı normalde yazın balkonda taranıorum kışın banyoda kendı odamda tarandgmda her yer saç oluo tabi valide kıyameti koparıobende bu tarz halı dusunuyorum olmadı aynı sistemde kendi evmdede banyoda taranırım odam şık dursun yeter bide kızlar ben halımı pembe,pudra veya pastel tonlarda her hangi bir renk düşünüyorum bide perdemin o dıştan koyuolar ya adını bilmiyorum onuda halımın renginde düşünücem odam komple beyaz olcgı için şık durur gibime geldi...:26:
selamlar fıstıklarımm
bu sıcakta spor sonrası salon temizledik ölüyorum sevgili anneciğimde evlenirken bir vitrin almış sil sil bitmiyor mübarek bi de üstüne hastayım bel ve karın ağrısı eşliğinde hiç iyi olmadı
nenam sağol tatlım şükür azaldı artık. yoktun çoktandır. baya işlerini halletmişsin sende hayırlı olsun aldıklarınıda güle güle kullan canım.
lovelym köşeni ve halını güle güle kullan. bizde oturma odasında bunun az tüylüsünü benim odam da böyle tüylüsünü kullanıyoruz. at makineye yıka miss gibi oluyo ve yerde kaymıyor çok kullanışlı
hümüm geri sayıma çok az kaldı ayy çok heycanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?