347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar gunaydın.
Bişey soracagım.
Kuzenim hazıranda evleniyor.Gecen sene okulumdakı halk egıtım kursundakı ıgne oyası hocasıyla baya ıyıydık.Ben kendıme kına örtüsü yapıyordum tel kırmadan.Cidden çok güzel bişet.Kuzenım bayıldı istedi.Yaptırırım dedim ama sordum kadın 160 lira dedi örtüsü ve eldiveniyle.Alan varsa piyasada gerçekten bu fiyata mı örtü ve eldiven ?Kuzenıme ben yaptırırım demiş bulundum 70 liraya gelmişti çünkü geçen sene şimdi neredeyse ıkı katı.Şimdi yokta diyemeyeceğim.Fiyatları nasıl bu takımın?

Canım hiç bilgim yok bu konu hakkında. Ben daha önümüzdeki günlerde girişeceğim bu konulara.

Ama bu resimdeki kına örtüsü çok hoşuma gitti. Örtü dediğin bu oluyor dimi? Yoksa senin dediğin daha mı farklı bir şey?

Son düzenleme:
Aynen canım dediğim bu.
Benimkide buna benzer ama tel kırmadan oda çok hoş.
Resmini çeker paylaşırım ama işte pahalı geldi bana yaptıkları bu sene.
Olmadı soyleyecegım kuzenıme

Aynen canım dediğim bu.
Benimkide buna benzer ama tel kırmadan oda çok hoş.
Resmini çeker paylaşırım ama işte pahalı geldi bana yaptıkları bu sene.
Olmadı soyleyecegım kuzenıme

Paylaşsana müsait olduğun bir ara canım ya çok merak ettim.

Chelzy'cim google amcaya tel kırma kına seti yazıp dittididiyordaki fiyatlara baksana. Hoşuna giden bir şey olursa oradan alabilirsin.

kızlarr bu örtüçok güzelmiş yaa bende çok beğendim

chelzy canım tel kırma işlemeleri pahalı olabilir. benimde bi fikrim yok. kızlarında dediği gibi netten bi araştır bakalım. ona göre yaptırırsın

kızlarr bu ütü hakkında bir bilginiz var mı fiyatı baya uygun geldi bana ama hiç ütüler hakkında bilgim yok. azurların iyi olduğunu duymuştum ama bunu bilemedim :26:

kızlarr bu ütü hakkında bir bilginiz var mı fiyatı baya uygun geldi bana ama hiç ütüler hakkında bilgim yok. azurların iyi olduğunu duymuştum ama bunu bilemedim :26:

Eki Görüntüle 705420

Canım bunlar Philips'in yeni çıkan renkli ütüleri. Araştırmadım hiç ben almıştım diye ama reklamlarda gördüm. Eğer Azur yazıyorsa bil ki güzeldir. Çok okunmasa da Philips'in yanında Azur yazıyor sanki canım.

Son düzenleme:
İnciçiçeğim az kalmış ya bizde artık 2 hanelere düşsek evlilik yolunda belki daha çabuk geçer.
Bu arada hamişlerimizin cinsiyetleri belli olmuş mudur acaba? Yoksa olmuş muydu? Bu hamişler nerde? Hiç uğramıyorlar. Teyzeleri olarak meraktayız.

Son düzenleme:

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................11 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................50 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................54

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 114
:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................129 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 137 :123:

evet canımmmm dün salonumuz falan geldi 10da eve geldik misafir varmış çokı yorgunum yaaaa başım döndü daha demin

Canım siz niye bu kadar geçe bıraktınız bu takımların gelmesini?

Bizimkiler hep 15 ile 25 Ağustos arası teslim olacak. Önce istersek önce bile getirebilirlermiş. Benim 1 ay önceden evim hazır olacak son günlere yorgunluk, stres olmasın diye.

ayy evet düğün şafağıda azalıyo valla 2 hanelere ne kaldı ki
belli olmuştur heralde cinsiyetleri ama uğrmadılar ben görmedim yazıldıysada :26:

azur canım fiyatıda 177 tl anneler günü diye kampanyadaymış şuan hepsiburada da gördüm. bizim öle çok ütülük kıyafetlerimiz yok nişanlım memur ama takım elbise giyme zorunluluğu yok. çok parada vermek istemiyorum bu ara epey açıldık. kaçırmayım bari bunu

Canım çok uygunmuş fiyatı kaçırma derim o zaman. Çünkü ben 299 tl gibi bir fiyata almıştım 2011 sonuydu. Hatta tam tarihi bile hatırlıyorum 31 Aralık 2011 günüydü. Boyner'den almıştım. Şuan ki fiyatı 279 tl yani ütülerde öyle büyük indirimler olmuyor. 2 yılda 20 tl ucuzlamış.

evi tuttuğumuzda gidip aldık çünkü takımları en az 25 gün dediler o da şimdiye geldi zaten herşey bitti pazar günü gidip bi süpürüp sileceğiz halıları sereceğiz o kadar gelecek bişey kalmadı sadece tv sehpası alacağız o da oturma grubun gelmesini bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…