Kızlar gunaydın.
Bişey soracagım.
Kuzenim hazıranda evleniyor.Gecen sene okulumdakı halk egıtım kursundakı ıgne oyası hocasıyla baya ıyıydık.Ben kendıme kına örtüsü yapıyordum tel kırmadan.Cidden çok güzel bişet.Kuzenım bayıldı istedi.Yaptırırım dedim ama sordum kadın 160 lira dedi örtüsü ve eldiveniyle.Alan varsa piyasada gerçekten bu fiyata mı örtü ve eldiven ?Kuzenıme ben yaptırırım demiş bulundum 70 liraya gelmişti çünkü geçen sene şimdi neredeyse ıkı katı.Şimdi yokta diyemeyeceğim.Fiyatları nasıl bu takımın?
Aynen canım dediğim bu.
Benimkide buna benzer ama tel kırmadan oda çok hoş.
Resmini çeker paylaşırım ama işte pahalı geldi bana yaptıkları bu sene.
Olmadı soyleyecegım kuzenıme
Canım hiç bilgim yok bu konu hakkında. Ben daha önümüzdeki günlerde girişeceğim bu konulara.
Ama bu resimdeki kına örtüsü çok hoşuma gitti. Örtü dediğin bu oluyor dimi? Yoksa senin dediğin daha mı farklı bir şey?
benimki bundan
kızlarr bu ütü hakkında bir bilginiz var mı fiyatı baya uygun geldi bana ama hiç ütüler hakkında bilgim yok. azurların iyi olduğunu duymuştum ama bunu bilemedim :26:
Eki Görüntüle 705420
Pernic yarın geri sayım mı başlıyor ne?
evet canımmmm dün salonumuz falan geldi 10da eve geldik misafir varmış çokı yorgunum yaaaabaşım döndü daha demin
ayy evet düğün şafağıda azalıyo valla 2 hanelere ne kaldı kiİnciçiçeğim az kalmış ya bizde artık 2 hanelere düşsek evlilik yolunda belki daha çabuk geçer.
Bu arada hamişlerimizin cinsiyetleri belli olmuş mudur acaba? Yoksa olmuş muydu? Bu hamişler nerde? Hiç uğramıyorlar. Teyzeleri olarak meraktayız.
Canım bunlar Philips'in yeni çıkan renkli ütüleri. Araştırmadım hiç ben almıştım diye ama reklamlarda gördüm. Eğer Azur yazıyorsa bil ki güzeldir. Çok okunmasa da Philips'in yanında Azur yazıyor sanki canım.
ayy evet düğün şafağıda azalıyo valla 2 hanelere ne kaldı ki
belli olmuştur heralde cinsiyetleri ama uğrmadılar ben görmedim yazıldıysada :26:
Ben gördüm de unuttum mu acaba diyorum, bilemedim. Bir uğrasalarda yazsalar cinsiyetleri.
azur canım fiyatıda 177 tl anneler günü diye kampanyadaymış şuan hepsiburada da gördüm. bizim öle çok ütülük kıyafetlerimiz yok nişanlım memur ama takım elbise giyme zorunluluğu yok. çok parada vermek istemiyorum bu ara epey açıldık. kaçırmayım bari bunu
Canım siz niye bu kadar geçe bıraktınız bu takımların gelmesini?
Bizimkiler hep 15 ile 25 Ağustos arası teslim olacak. Önce istersek önce bile getirebilirlermiş. Benim 1 ay önceden evim hazır olacak son günlere yorgunluk, stres olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?