evetttttttttttttttttttttbbüyük güne dakikalar kaldı
Canım bizimkilerin askerden geleceği zamana gittim bir anda.
ben balayındayken listeyi düzenleme görevini kim ister
Haftaiçi ben alabilirim. Haftasonları giremeyebiliyorum. O zaman da pzts güncel olanı yazabilirim.
selam kızlar herkes evlerine güzel güzel ciciler alıyor ne kadar hoşuma gidiyor inşallah hepinizin her şeyi içine siner
selam kızlar herkes evlerine güzel güzel ciciler alıyor ne kadar hoşuma gidiyor inşallah hepinizin her şeyi içine siner
tamam canım ben 17-27 arası yazamam 10 gün sende liste20sinde törenle atın beni listeden
darısı başına olsun canım
Canım inşallah senin de içine sinecek şekilde olur hepsi. Haydin artık sırada sizler varsınız.
Canım inşallah senin de içine sinecek şekilde olur hepsi. Haydin artık sırada sizler varsınız.
Ok canım 17'siyle 27'si arasında liste bendedir. 20'sinde seni büyük bir zevkle listeden şutlayacağım ki sıra bize yaklaşsın. Hatta depelüm seni. Eski günleri de yadetmiş oluruz.
18inde depmeniz lazım ama 19unda evleniyorum
Tamam canım 18'inde kına geceni düzenleyip gece depelim seni.
Ben de kına gecesi düzenleyeceğim ama biraz farklı bir konsept olacak. Kına kesinlikle yakılmayacak bana. Eğlence olacak hatta bir mekana gidip eller havaya yapmayı planlıyoruz, ağlamak yok güleceğiz bol bol inşallah o gece.
keşke benimde öyle olsaydı ama bizde önemlidir öyle gençler falan yapamam yani ben
Olsun canım seninki de güzel geçer eminim.
Biz bir de gelin hamamı tertipleyeceğiz bir otelde.
Onun da detayları size yazarım sonra.
Kaya Termal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?