- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Canım çok uygunmuş fiyatı kaçırma derim o zaman. Çünkü ben 299 tl gibi bir fiyata almıştım 2011 sonuydu. Hatta tam tarihi bile hatırlıyorum 31 Aralık 2011 günüydü. Boyner'den almıştım. Şuan ki fiyatı 279 tl yani ütülerde öyle büyük indirimler olmuyor. 2 yılda 20 tl ucuzlamış.
evi tuttuğumuzda gidip aldık çünkü takımları en az 25 gün dediler o da şimdiye geldi zaten herşey bitti pazar günü gidip bi süpürüp sileceğiz halıları sereceğiz o kadar gelecek bişey kalmadı sadece tv sehpası alacağız o da oturma grubun gelmesini bekledik
bende dün akşam öteki azuru alayım die girdim o 299 tl di bunu görünce daha uyguna kafam karıştı. bundan alayım bari kaçırmadan. benm kartta limitte yoktur aşkoşa sorayımda olmazsa onunkinden alırım
Olsun canım yetişiyormuş nasılsa, evlendikten sonra bile bir sürü eksik gedik oluyor. Benim bir arkadaşım vardı evlendi, kaç aylık evliydi halıları yoktu hala. Ben siz stres olmayın diye söyledim.
Canım bana fiyatı çok uygun geldi. Sonuçta Philips ve Azur ne kadar kötü olabilir ki bence işini görür. Ben o kadar para verdim de ne olacak sanki, bizim ki takım elbise giymeyeceği bir işte çalışıyor şuan.
Bir de ben geçen anneler gününde kayınvalideme benimkinin aynısının biraz daha uygun fiyatlısını almıştım. Acayip memnun. Hatta alt kattaki komşusu da ondan alıyormuş ütüyü. İstersen bir bakayım bulursam paylaşayım canım. 200-240 tl arasıydı galiba fiyatı. Şuan nedir bilmiyorum ama.
Bu arada ben şu davetiyeleri beğendim sizce nasıl?
İçine de şunu yazdırmayı düşünüyorum. Hoşuma gitti.
"Bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken, şimdi aşkımıza yetecek bir ömür diliyoruz..."
Ya da çok sade bir yazı yazdıracağım, klasik olanlardan.
"Bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız" gibi.
Sizce?
ben ikinci davetiyeye olur diyordum ama sonra vazgeçtim çok klasikleşti diye canım kırmızılı renkli bişey yaptım 50 tane arkadaşlarım için
yazı da bizim sade olan oldu. protokol davetlimizi çok olduğu için babam olmaz dedi öyle aşkı bulduk bilmem laflar diye
Bir kere oluyor, ben dinlemem ki...Davetiyelerden ikisini de çok beğendim. Tabi gezdiğim de bambaşka bir davetiye de beğenebilirim. Bunlar Koza'nın davetiyeleri.
İnciçiçeğim ben kayınvalideme aldığım ütüyü de buldum. Numarası GC4411. Geçen yıl yeni çıkmıştı. Benimki de 4412 olanı ama 2011 senesinin modeliydi dediğim gibi.
Philips - Azur Buharlı ütü SteamGlide 150 g şok buhar 2400 W - GC4411/32 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri
Bir kere oluyor, ben dinlemem ki...Davetiyelerden ikisini de çok beğendim. Tabi gezdiğim de bambaşka bir davetiye de beğenebilirim. Bunlar Koza'nın davetiyeleri.
İnciçiçeğim ben kayınvalideme aldığım ütüyü de buldum. Numarası GC4411. Geçen yıl yeni çıkmıştı. Benimki de 4412 olanı ama 2011 senesinin modeliydi dediğim gibi.
Philips - Azur Buharlı ütü SteamGlide 150 g şok buhar 2400 W - GC4411/32 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri
benim istdiğim davetiye oldu zaten
tatlım sağolasın uğraştırdım seni
bakıyorum hemen
Biliyorum canım bir ara bunun konusu geçmişti diye hatırlıyorum. Hepimizin gönlüne göre oluyor allahtan. Sen davetiyeni ne zaman bastırdın canım?
Biz Ağustos başı bastırırız herhalde.
Bir de sen facete etkinlik oluşturdun mu? Ben Temmuz başında etkinlik oluşturmaya karar verdim. Erkenden açmak istemedim dediğin gibi.
Canım ne demek. Fiyatını bir araştır bakalım. Kayınvalidem bundan çok memnun. Defalarca teşekkür etti bana.
Kızlar oturma odası köşe takımımıza dün akşam bu kumaşları seçtik sizce nasıl?
Anneme göstereyim diye çekmiştim.
Eki Görüntüle 706072
çok güzel canım salonumun altı kısımları senin o yeşilin aynısının kırık beyazından çok güzel kumaşı
Günaydın tatlılarım.
Pernic geri sayım başladı. Benim de gelecek mi 10'dan geriye düştüğüm günler acaba... Daha bize çok var.
Merciiim beğenmene sevindim. Bulduğun da yaz o sözü lütfen. Ben farklı bir şeyler arıyorum da...
Bu arada anneler günü demişken, ben geçen yıl kayınvalideme ütü almıştım ütüsü bozulduğu için. Tabi ben ota b.ka hediye alan bir insan olduğum için sayısız şey aldım bugüne kadar. Biz karşılıklı hediye alıp vermeyi biraz fazla seviyoruz kayınvalidemle. Twigy'den terlik, Ykm'den buluzlar, küpe vs. değişik değişik bir sürü şey aldım. İlk defa bu sene evlilik yıldönümlerinde bir şey almadım. Bu sene çeyizlerime çok ağırlık verdim çünkü biliyorlar. Anneler günü için de cts günü Ykm'ye gitmeyi düşünüyoruz. Orda çok çeşit var. Elektronikten, giyime bir şeyler bakacağız artık ikisi içinde.
Alanlar ya da alacak olanlar fikir verirse çok iyi olur gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?