347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende dün akşam öteki azuru alayım die girdim o 299 tl di bunu görünce daha uyguna kafam karıştı. bundan alayım bari kaçırmadan. benm kartta limitte yoktur aşkoşa sorayımda olmazsa onunkinden alırım

Olsun canım yetişiyormuş nasılsa, evlendikten sonra bile bir sürü eksik gedik oluyor. Benim bir arkadaşım vardı evlendi, kaç aylık evliydi halıları yoktu hala. Ben siz stres olmayın diye söyledim.

bende dün akşam öteki azuru alayım die girdim o 299 tl di bunu görünce daha uyguna kafam karıştı. bundan alayım bari kaçırmadan. benm kartta limitte yoktur aşkoşa sorayımda olmazsa onunkinden alırım

Canım bana fiyatı çok uygun geldi. Sonuçta Philips ve Azur ne kadar kötü olabilir ki bence işini görür. Ben o kadar para verdim de ne olacak sanki, bizim ki takım elbise giymeyeceği bir işte çalışıyor şuan.

Bir de ben geçen anneler gününde kayınvalideme benimkinin aynısının biraz daha uygun fiyatlısını almıştım. Acayip memnun. Hatta alt kattaki komşusu da ondan alıyormuş ütüyü. İstersen bir bakayım bulursam paylaşayım canım. 200-240 tl arasıydı galiba fiyatı. Şuan nedir bilmiyorum ama.

Bu arada ben şu davetiyeleri beğendim sizce nasıl?

İçine de şunu yazdırmayı düşünüyorum. Hoşuma gitti.

"Bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken, şimdi aşkımıza yetecek bir ömür diliyoruz..."

Ya da çok sade bir yazı yazdıracağım, klasik olanlardan.

"Bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız" gibi.

Sizce?

Son düzenleme:

ben ikinci davetiyeye olur diyordum ama sonra vazgeçtim çok klasikleşti diye canım kırmızılı renkli bişey yaptım 50 tane arkadaşlarım için

yazı da bizim sade olan oldu. protokol davetlimizi çok olduğu için babam olmaz dedi öyle aşkı bulduk bilmem laflar diye

ben bugünde biraz araştırayım kararımı vereyim anneler günü gelmeden kampanya bitiverir hemen kaçırmayım

bu arada davetiyeleri çok beğendim aralarında seçim yapmak zor :26:
sözde gayet güzel bence herkes klasik şeyler yazdırıyor öyle anlamlı bir söz güzel olabilir

Bir kere oluyor, ben dinlemem ki... Davetiyelerden ikisini de çok beğendim. Tabi gezdiğim de bambaşka bir davetiye de beğenebilirim. Bunlar Koza'nın davetiyeleri.

İnciçiçeğim ben kayınvalideme aldığım ütüyü de buldum. Numarası GC4411. Geçen yıl yeni çıkmıştı. Benimki de 4412 olanı ama 2011 senesinin modeliydi dediğim gibi.

Philips - Azur Buharlı ütü SteamGlide 150 g şok buhar 2400 W - GC4411/32 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri

benim istdiğim davetiye oldu zaten

tatlım sağolasın uğraştırdım seni
bakıyorum hemen

benim istdiğim davetiye oldu zaten

Biliyorum canım bir ara bunun konusu geçmişti diye hatırlıyorum. Hepimizin gönlüne göre oluyor allahtan. Sen davetiyeni ne zaman bastırdın canım?

Biz Ağustos başı bastırırız herhalde.

Bir de sen facete etkinlik oluşturdun mu? Ben Temmuz başında etkinlik oluşturmaya karar verdim. Erkenden açmak istemedim dediğin gibi.

tatlım sağolasın uğraştırdım seni
bakıyorum hemen

Canım ne demek. Fiyatını bir araştır bakalım. Kayınvalidem bundan çok memnun. Defalarca teşekkür etti bana.

Kızlar oturma odası köşe takımımıza dün akşam bu kumaşları seçtik sizce nasıl?
Anneme göstereyim diye çekmiştim.

oluşturmadım canım... Nişanlım sevmiyor net ortamlarına öyle davetiye yazmayı falan telefonla maille davet edelim dedi zaten vermemiz gerekenlere verdik elle.... mart sonunda basıldı canım 50 gün falan kala

çok güzel canım salonumun altı kısımları senin o yeşilin aynısının kırık beyazından çok güzel kumaşı

Biz bunu oturma odasına aldığımız köşe takımına uygulattırıyoruz canım. Yastıklar desenliden, koltuğun ana rengi düz gri oluyor.

Beğenmene çok sevindim. Bu tay tüyü kumaşıymış. Başka sevdiğim tonda bir gri bulamadığım için bu kumaşı seçtim. Yoksa tay tüyü seçmezdim aslında.

bu gecenin son yorumunu da ben yapıyım bütün gün gelemedim anca kısmet oldu
lovely m iki davetiyeye de bayıldım , davetiye yazısına da bayıldım bence klasik olmasın farklı olsun biraz. bende bi davetiye yazısını not etmiştim biyerlere bulunca yazarım buraya da fikir olur. koltuğun kumaşları da çok güzel güle güle kullan tatlım hepinizi çok öpüyorumm şu anneler günü telaşını bi atlatıyım daha sık uğrıcam inşallahh

ayy bişey daha sorayım gelmişken annelerinize ne hediyeler aldınız kızlar yaaa??? anneme çay makinesi aldım ama kayınvalideme hiç bişey bulamadım hala fikir verin lütfenn kıyafet hariç her türlü fikre açığım siz yazın ben yarın akşam gelip okucam hepsini

Günaydın tatlılarım.

Pernic geri sayım başladı. Benim de gelecek mi 10'dan geriye düştüğüm günler acaba... Daha bize çok var.

Merciiim beğenmene sevindim. Bulduğun da yaz o sözü lütfen. Ben farklı bir şeyler arıyorum da...

Bu arada anneler günü demişken, ben geçen yıl kayınvalideme ütü almıştım ütüsü bozulduğu için. Tabi ben ota b.ka hediye alan bir insan olduğum için sayısız şey aldım bugüne kadar. Biz karşılıklı hediye alıp vermeyi biraz fazla seviyoruz kayınvalidemle. Twigy'den terlik, Ykm'den buluzlar, küpe vs. değişik değişik bir sürü şey aldım. İlk defa bu sene evlilik yıldönümlerinde bir şey almadım. Bu sene çeyizlerime çok ağırlık verdim çünkü biliyorlar. Anneler günü için de cts günü Ykm'ye gitmeyi düşünüyoruz. Orda çok çeşit var. Elektronikten, giyime bir şeyler bakacağız artık ikisi içinde.

Alanlar ya da alacak olanlar fikir verirse çok iyi olur gerçekten.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr takipteyim yazmıyorum diye yokum sanmayın
lovely davetiyede ilki sade, şık dğeri de değişik ikisinide beğendim ben. örnek bende de vardı bir tane beğendiğim akşam eve gidince fotoğrafını çekip atayımm.
Anneler günü içnde ihtiyaçlarını alıcaz annemin mevsim değişimi malum ayakkabıdır pantolondur öyle

gelir inşallah canım benim

merhaba tontonlar napıosunzzzz

anneler günü hediyelerimi konusluyorr hmm tam konusundaymışım...

dün bernardodan aldklarm geldi az sonra fotograflarnı bulursam paylasagm cancagızlarm...

kızlarr ben bu sene hediye düşünmüyorum çünkü bizde hediye alınırken anne,babane,anneanne,2 halam var 2 de teyzem e birde kayın validem bir sürü bütçe ayırmam lazımdı bu ara çeyize yüklendm ne kartlarmda para var ne cepte herkese birer buket çiçek yaptırmayı düşünüyorum bu yıl onla idare edicekler babam alıstırdı cocuklugmzda hepsine hediye aldrmayı şimdi tek anneme alınca içimz rahat etmio o yuzden ben bu yıl hiç bir şey alamayacgm babam hem kendi adına hem biz çocukalrı adına anneme çok şık bir gerdanlık seti aldı gecen gün yıl dönümlerydi unutmuş babiş hediye almayı pazar günü telafi edicekmiş bakalım annişin tepkisi ne olcak...

kayın valideme gelince ona çiçek bile almayı düşünmüyorum malumunuz o gelini için hala totosunu kımıldatmıo çok sinirliyim ona karşı.... böyle işte bu seneyi kur kuru atlatyrm annemdende bsy alamaycgm için özür diledm annem ise bir öpücüğünüz yeter siz mutlu olun dedi yırttım böylelikle

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................10 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................49 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................53

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 113
:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................128 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 136 :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…