Kızlar oturma raporum çıkmış bugün. Hemen elektrik su için başvuru yapacağız. Çok mutluyum.
oturma raporu ne oluyor
Yeni binalarda oturmak için önce her dairenin oturma izni çıkıyor canım. Belediyeden gelip bakıyorlar, aslı astarına uygun yapılmış mı diye sonra oturulmasında bir sakınca yoktur diye imza atıyorlar. Oturma raporu çıkmadan elektrik, su bağlanmıyor.
Akşam oturma raporumuzu alıyoruz bizde, çok mutluyum çok.
çok iyi o zaman elektrik su 1 günlük iş onlar hemen alınıyor üstüne
lovelym böylesi daha iyi oldu bak şarıl şarıl suyla ne de güzel temizlik olur şimdi
oturma raporunuzda çıkmış hadi gözünüz aydın
bende yeminle şuan çatlıyorum gitmediğim için çok pişmanım boya işi bitmiş, perdeci ölçü almaya gelmiş, akşamada temizlik başlıcak inşallah
geceden beri nişanlımla tartışıyoruz boya ve temizlik konusunda
kadının başında dur sende gelicektin dio.
annem ben sana git dedim gitmedin diyodu dün, şimdide bende gideyim diyorum napacan diyo ortada kaldım yahu napacağımı bilemedim
temizliği yapacak kadında iş yerinin temizliğini falan yapan kadın mesaiden sonra akşamları temizleyecek evi
İnciçiçeğim bence gitmelisin. Aslında annemin deyişine göre erkek tarafı evi temizletir hazır edermiş. Kız tarafı karışmazmış hiç bir şeye. Ki benim annem bence dünyanın en modern annelerinden biri. Bırak anne ya şu eski adetleri dedim. Bazen geri kafalığı tutuyor ya da laf olsun beri gelsin diye konuşup benim cinlerimi tepe çıkarıyor. Dün akşam da böyle vıdı vıdı konuştu.
aslında gitmeyi çok istiyorum ama bütün gün bomboş evde napıcam. nişanlım yarında işe başlıyor
ben bergamadayım sabah gidip akşam geri dönemem çok zor olur. araba da nişanlımda ve dolmuşlarla kötü oluyorum yolda
nişanlımın aileside afyonda zaten
mobilyacıdan haber çıkmadı cumartesi götürmesini istemiştik haber veririm dedi tık yok
evdeki çeyizler de kutulanacak
offf çatyacam valla bide üstüne çok sıcak var
Canım telaş yapma daha 30 günün var dermişim ve kendi halime gülermişim burda.Gitme madem senin için zor olacaksa. Tanıdıkmış temizler herhalde güzelce. Bizde konuştuk kayınvalidemle işte biraz önce dedi biz yerleştiririz diye. Bayramı atlatacağız temizlik için. Çünkü onunda hastası var evi de temizlemesi gerekiyor bayram geliyor. Şimdi bir de benim temizliği falan sıkıştıramıcaz araya.
valla gerildikçe gerildim
bide üstüne adetim o da bi tuhaf oldu zaten anlamadım oldu mu olmadı mı, heralde onun etkisi çok asabiyim
neyse ben sinirlenmeyeyim her şey olucağına varır
annemde dışarda gelsin bakalım ne dicek. aynen dediğin gibi tanıdık düzgün yapar heralde.
sizde bayramı geçirin canım daha rahat edersiniz. bu arada banyo aparatlarını falan taktırırsın zaten onlarda tozar en son güzelce temizlenir
Bende öyle düşündüm bugünde dedim anne kornişlere baksın adam onları da taksın sonra mı takacak ne zaman takacaksa tozutsun iyice en son temizlik yaptıralım dedim. Banyoyuda deldireyim tozutturayım iyice bayramdan sonrada güzelce temizlettiririm artık.
Sende sıkıntı yapma canım yetiştireceğiz merak etme. Ben daha davetiye işini de bayramdan sonraya bıraktım. Evim bir yerleşse yapılacakları sıraya daha rahat koyacağım. Bu hafta bitti zaten diyorum artık. Haftaya 2 gün işe geleceğim zaten, bayram hemencecik geçecek ve beklediğim hafta gelecek.
inşallah canım
yetişecek hayırlısıyla sonra büyük bir ohh çekeceğiz
lovely sabah sana dırdır ettim ama düşündüm de benim evim rezalet söyledim kadına hafta sonu gelioaybası olmus oluo yanı 20 gün sonrada nısanlım tasınıcak...
yarın süpermarkete gidip temzlık malz. alayım hafta sonu iyiceee temzlensn resimleri ceker koyarım
Hahahah canım bende bayramdan sonraya bıraktım. O arada delinecekleri deldireceğim, perdelerin siparişini vereceğim zaten eşyalar gelmeye başlıyor yavaştan cumartesiden itibaren onlarla oyalanacağım.
Temizlik malzemelerinide niye sen alıyorsun kayınvalidene söylesin nişanlın hazırlasın hepsini ama sen dersen ki kalanı da evimize kalsın o zaman alın tabi.
cnm senın ıcın erken benım nısanlımda yerlesmıcek olsa ben agustos soununa bırakrdm ama nısnalım yerlesck ya temızlensın gtsn zaten delme ısım yok bı avızeler ıcın belkı ufak toz cıkar ama temzlerm önemli değil...
kayın valıdem vermez ki para söylese ne olck ayrıca nısanlım konusmuo aılesıne onların hıc bsyıne tenezzul etmıo her seyı yalnz yapıo garıbım bende cok maas almıyrmkı destek olayım kendı eksıklermı tamamlamaktan ona yardmcı olamıyrm... aradım knustum nısanlımı yarın alıcam temzlıkle ılgılı her seyı,hem fazla alıcamki banada kalsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?