347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

stanki yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah nisanda müjdeni bekliyoruz

lovely çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.bu arada banyo için aldıklarında hayırlı olsun çok güzeller

Canım teşekkür ederim.

Ev eksikleri hiç bitmiyor...

canımm benimmm:)) görüyorum çok valla dün fal baktırdım ordada gelinlik çıkıp durdu daha çok var amaaa

Kısmet canım bu işler hiç belli olmaz. Ben planlarımıza göre geçtiğimiz sene evliydim mesela bu seneye ertelendi. Bizimkinin bir kız kuzeni vardı. Bizimki askere giderken nişanlı bile değildi. Bir sevgilisi vardı, sonra ondan ayrıldı başkasıyla nişanı oldu evlendi üzerine hamile kaldı. Bizimki askerden geldiğinde kız evli ve hamileydi düşün 5 aya neler sığdırdı. Şuandada doğurdu doğuracak. Biz ise 2011 Aralık ayından beri nişanlıyız nasipse hala evlenicez.

Son düzenleme:

oh maşallah ne hızlıymış kız kuzen :)) evet canım kısmet tabi ama belli bir olması gereken süreç var ben daha yeni mezun oldum iş bulmam lazım öncelikle, erkek arkadaşımın da belli bir süreci var istediği konuma gelebilmesi için, bakalım inşallah o zamanlarda burda benimle olursunuzzz bende çeyizlerimi paylaşırken:)

Olmaya çalışacağım inş. canım işimden, eşimden, ev işlerinden vakit bulabilirsem gelmeye çalışacağım. Gündüzleri şirket kısıtlamadığı sürece gelirim. Akşamları yokum.

Bu arada çok haklısın canım tabiki herşeyin bir zamanı var. Bizde okulun bitmesini bekledik, sonra askerlik zaten biliyorsunuz, iş süreci derken zamanı geldi gibi artık.

Kızlar benim temizlik iptaaaal. Eve geldim annem vır vır da vır vır konuştu durdu. Taşıma suyuyla değirmen dönmezde, boşuna o kadar para vereceksiniz de çeşmeden aktığı gibi olur mu da sonracım bezi kirlense bir suyun altına tutamayacak kadın da ona da eziyet bize de eziyet efendim de. Benim bu aceleciliğimden bıkmışta, kayınvalidemin hastası varmış kadının bir ayağını da iki pabuca sokuyormuşumda derken sus anne dedim arayıp iptal ediyorum. Önce kayınvalidemi aradım gönlüm rahat etmeyecek teyze hastayken temizlik yapmaya dedim, su da yok zaten eziyet olacak hepinize bayramdan sonraya erteleyelim dedim. Sen bilirsin dedi kayınvalidem. O da yarın hazır evde temizlik varken perdecileri ayarlamış ölçü alınacakmış, fiyat çıkartılacakmış falan da filan. Artık gidecek onlar o işi halledecekler. Haftasonu elektrikçi ayarlayıp banyo aksesuarlarını taktırırız. Batsın her yer batacağı kadar en son da temizliğim yapılsın. Kadınları da aradım iptal ettim. Suyum bağlansın öyle arayayım sizi kusura bakmayın size de zor olmasın diye düşündük dedim. Böyle işte kızlar. Şu su yüzünden çok sinirlerim bozuk.

sinirini bozma canım ya böylesi daha iyi olmuş bence hem suyun olur rahat rahat yapılır temizliğin hemde dediğin gibi elektrik işlerin monte işlerin bitsin öyle temizlensin ev daha iyi

Canm böyle daha iyi olmuş bence dur herşeyin bitsin temizlik öyle olsun hem annen doğru demiş çeşmeden aktğı gibi olmaz temizlik yapıılrken çok zorlanılrdı

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................30:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................45:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................53:123:​

Evet canlarım doğru diyorsunuz bekleyeceğim bakalım ne zaman bağlanırsa temizlik o zaman yapılsın o arada da evin diğer işleri halledilsin. Haftasonu gider perdelerimi seçerim. Elektrikçi çağırıp delinecek yerleri deldiririz. Beyaz eşylar gelecek zaten haftasonu onlarla ilgilenirim.

günaydn nasılsnz????

lovely bencede erkendi yani ama sen paniksin her sey olsun bitsin istiosun bende oyleym ama senn kadar değil dur hele bi bekle şimdi temzletcen sonra eylule kadar yıne toz toprak olcak haydaa bıda temzlet sanki para akıo kızım skin ol hele bi kızdım valla he

Canım dün kayınvalidemi arıyorum o da diyor ki bir tozu toprağı gitseydi, annemde tam tersi vır vır ediyor eşyaların erkenden gidecekte ne olacak sanki allah korusun böyle evleri çok soyuyorlar. Apartman boş bari altınızdakiler taşınsaydı falan da filan tonla şey söyleyince bende tamam dedim iptal ediyorum. Bizim oturma raporu ne zaman çıkacak, elektrik su ne zaman bağlanacak belli değil yine aynı durumla daha sonra karşı karşıya kalabiliriz.

bencede yavrus erken ya bosver temzlık dedgn max. 2 gün. yerleşmekte peyderpey yaparsan15 güne yayarsın aksamları ve hafta sonu olarak yani aslında eylül başı uygun bunun için... bnm nişanlm eve erken yerleşecgi için bzmki önümzdeki ayın 20si 25 inde hazır olcak... o yuzden acele etmede evin bıdaha kırlenmesn 1 defa yaptr temzlgnı olsn bıtsın...

Yok canım biz eylül başına kalmayız. Benim eylülün ilk haftası kına gecem var sonraki hafta evleniyorum zaten. Bayramdan önce bağlanırsa suyum bayramda yerleşme planım hala var. Yok olmazsa bayramdan sonraki haftayı bekleriz. Dolaplarım bir kere silinir ama yerler evlenene kadar 10 defa silinir zaten.

canım biraz haklı annenler evde su yokken temizlik mi olurmuş :44::44::44::44::44: hemde bence de daha erken suyu bağlatın önce

kaç 10 kez acaba her birileri geldiğinde tekrar hobaaa

Kızlar oturma raporum çıkmış bugün. Hemen elektrik su için başvuru yapacağız. Çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…