- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
bugün itibariyle askerliğimiz resmi olarak ta bitmiştir
sabah işe başlama günü yavrum hiç dinlenemeden tatilden bir şey anlamadan çalışmaya başlıcak kıyamam
hayırlı olsun cnm tüm zorlu zamanların geri de kaldı şimdiyse tatlı telaşların peşine düşmüşsün seviniyorum senin için Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm birlikte uyuyacağınız günlere de az kalmış şimiden hayırlı olsun bir yastıkta kocayın inşallah
canım benim çok çok teşekkür ederim amin inşallah
koskoca 1 yıl geçti üstünden tam 1 ağustosta teslim olmuştu nişanlım beklerken geçmiyordu zaman ama geleli 1 ay oldu nasıl geçti anlamadım koşturmadan
sizin de çok az kalmış maşallah sonra tatlı telaşlar sizi de bekliyo hayırlısıyla
topiğinize girip okuyorum tatlı telaşlarını heyecanlarını Rabbim hep böyle mutlu huzurlı kılsın sizi cnm son koşturmalarınız artık balayında ve sonrasında bol bol dinlenirsinizevet cnm az kaldı inş. bende böyle tatlı telaşlar yaşarım... bizim geldiğimiz dönem biletlerim geldi diye seviniyordun:) hepsi geride kaldı mutluluğun keyifini çıkarın varsın yorgunluğunuz birlikte kuracağınız hayat için olsun
amin canım hepimizi inşallah
valla düğünden sonraki günü iple çekiyorum şuan zamanımız kısıtlıydı hiç bir hazırlığımız yoktu naptıysak şu 1 ayda yaptık bir de üstüne sıcak çok yordu bizi.
ahh ahh 351 yedek subayları ne kadar çok bekledim bi bilsen
her şey geride kaldı çok şükür sanki hiç gitmemiş son 1 sene yokmuş gibi hissediyorum bazen
tahmin edebiliyorum o bekleyeşi :) iyi toparladınız ama herşeyin hazır gibi eksiğin olursa da düğünden sonra tamamlarsın cnm çokta önemli değil herşeyin tam olmasın eksiğin kalsın ki o da nazarlık olsungelişi herşeyi unutturdu dimi yaşadığın sıkıntıları yokluğunu :) güzel günlerin çok yakın artık kısacık bir zamn kaldı bu kadar sabrın sonunda mutluluğu doyasıya yaşamak lazım
1 saat sonra koltuklarım geliyormuş.
selamlar fıstıklar
lovelym ay çok az kaldı kalbim pır pır
mobilyacı aramış nişanlımı eşyaların büyük bir kısmı cumartesi gidiyor çeyizimle beraber
bende 2 saate eve bakmaya gidicem. nişanlım gel bi bak sonra beğenmezsin eşyaları pis eve getirttin dersin dedi
bu gece mecbur kalıcam orda eksiklere iyice bakalım. banyoda ufak tadilat yaptırıcaz heralde onları ayarlayalım bakalım
boyayı çok merak ediyorum nasıl oldu die
nenam nasıl iyi insanlarmış onlar ne iyi gelmiştir o para size. nişanlının ailesinede pes diyorum
incicegim sende mi gidion artıkbsy kalmadı baksana esyalarında gidiyor...boyana bak bakalım güzel olmuşmu bence harika olmuştur...
evet canım para bildiğin ilaç oldu ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?