347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün itibariyle askerliğimiz resmi olarak ta bitmiştir

sabah işe başlama günü yavrum hiç dinlenemeden tatilden bir şey anlamadan çalışmaya başlıcak kıyamam

bugün itibariyle askerliğimiz resmi olarak ta bitmiştir

sabah işe başlama günü yavrum hiç dinlenemeden tatilden bir şey anlamadan çalışmaya başlıcak kıyamam

hayırlı olsun cnm tüm zorlu zamanların geri de kaldı şimdiyse tatlı telaşların peşine düşmüşsün seviniyorum senin için Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm birlikte uyuyacağınız günlere de az kalmış şimiden hayırlı olsun bir yastıkta kocayın inşallah

canım benim çok çok teşekkür ederim amin inşallah
koskoca 1 yıl geçti üstünden tam 1 ağustosta teslim olmuştu nişanlım beklerken geçmiyordu zaman ama geleli 1 ay oldu nasıl geçti anlamadım koşturmadan

sizin de çok az kalmış maşallah sonra tatlı telaşlar sizi de bekliyo hayırlısıyla

topiğinize girip okuyorum tatlı telaşlarını heyecanlarını Rabbim hep böyle mutlu huzurlı kılsın sizi cnm son koşturmalarınız artık balayında ve sonrasında bol bol dinlenirsiniz evet cnm az kaldı inş. bende böyle tatlı telaşlar yaşarım... bizim geldiğimiz dönem biletlerim geldi diye seviniyordun:) hepsi geride kaldı mutluluğun keyifini çıkarın varsın yorgunluğunuz birlikte kuracağınız hayat için olsun

amin canım hepimizi inşallah
valla düğünden sonraki günü iple çekiyorum şuan zamanımız kısıtlıydı hiç bir hazırlığımız yoktu naptıysak şu 1 ayda yaptık bir de üstüne sıcak çok yordu bizi.
ahh ahh 351 yedek subayları ne kadar çok bekledim bi bilsen
her şey geride kaldı çok şükür sanki hiç gitmemiş son 1 sene yokmuş gibi hissediyorum bazen

tahmin edebiliyorum o bekleyeşi :) iyi toparladınız ama herşeyin hazır gibi eksiğin olursa da düğünden sonra tamamlarsın cnm çokta önemli değil herşeyin tam olmasın eksiğin kalsın ki o da nazarlık olsun gelişi herşeyi unutturdu dimi yaşadığın sıkıntıları yokluğunu :) güzel günlerin çok yakın artık kısacık bir zamn kaldı bu kadar sabrın sonunda mutluluğu doyasıya yaşamak lazım

evet çok şükür bu kadar yapabileceğimizi tahmin etmiyodum valla ne yalan söyleyim, baya bi iş hallettik
ufak tefek eksiğim var onları da sonra ordan alır direk eve koyarız dedik. eşyalar ve çeyiz gitse başka bişey istemiyorum yerleştirmeyi ben sonrada yaparım kafama göre.
yeter ki biz mutlu olalım başka hiç bir şeyin önemi yok
unutturmaz mı ya her şey silindi sanki diyorum ya son 1 sene yok

İnciçiçeğim son 29 gün. O kadar az kaldı ki... Git artıkta sıra bana gelsin liste başı ben olayım.

Dünde kayınvalidem aradı perdeci çok yoğunmuş bugüne almışlar.

Bu arada kayınvalidem bana Soner Saç Tasarım'ı ayarlamak istiyormuş saç ve makyaj konusunda. Dün görüşmüş. 450 liraymış. N'aptın anne istemiyorum ben o kadar pahalı dedim inşallah dinler sözümü. Biraz indirim yaptırtsam o zaman da mı istemezsin diyor.

Sonracım avizeleri de ayarlamış, avizeleri takmaya gelenler banyoyu da delip tuvalet kağıtlığı falan takacakmış hepsini. Dedim anne tebrik ediyorum seni. Bu kadar hastan var yoğunluğun arasında hepsini çıkarmışsın aradan.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................29:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................44:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................52:123:​

sopalık hemde ne sopalık ogullarının hırpalandıgını görüolar ama gamzsız ınsanlar bız yaptık o da yapsın dıolar aynı şeymi yahu...

saolsunlar gelın bohcamı hazırlıcaklarmıs tenezzul edip caymazlarsa bide avızeleri alcklarmıs ama nısanlıma bı dunya laf saymıslar e sen bıze mı guvendınde evlenıosun madem evlenıcen yap kendı her seyını die altı ustu bı koltuk bı masa alcan demısler onlara ole basıt gelıo ben anlamadımkı bıde kayın pederm küçük dükkanın kirasını veririm bi kaç ay demiş bi kaç ay neki bari 1 sene verseydi offf boyle ufak seyler yapıncada cok konusuolar...

nısanlımın bu lıg tv spor spıkerı var ali emre bnm nişanlımn kardeşi gibidir soylu aıledirler ve dün aramıs cocuk saolsun kardesm sen napıosun bı mıthat babanı ara bakım demiş nişanlımda haliyle aradı işte mıthat babacım nasılsnz die..

adam dedmıskı bızde senın aılenız (nişanlımın manevi babası)sen neden aramazsn bızden bsy ıstemzsn vs... o da demıskı babacım bana cok ıyılıgnz dokundu ben bu saatten sonra sıze anca dua edeblrm muhabbeti yapmıslar neyse nişanlmda her seyı hallettım nakit paraya ıhtycm var demiş en sonunda adam da ne nekadr hiç bsy demedi tamam oglum dedi kapattılar ... sonra yine aliden msj geldı hesabına bak yeterli deilse söyle die bi baktım 7000 tl para yatırmışlar hiç koşulsuz sorgu sualsız kızlar ben cok mutlu odlum okadar cok ıhtycmz vardıki anlatamam işimz okadar cok rahatladıki mutlululugum tarf edilemez allah tuttuklarnı altın etsin inş. onları nişanlımn ailesinden cok seviyorum okdara modern okadar anlayıslı iyi insanlar ki tarf edemem allah evlenene hakıkaten yardım edıomus ama dedim nişanlıma sakın aılene soyleme bu parayı bılmesınler yada soylesın mı mıllet yapıo onlar yapmıo utanırlarmı sizce utanmalarnı cok ıstıyorum ben

Nenacım çok sevindim ben sizin adınıza hep diyorum ya allah yardım ediyor gerçekten. Bence mutlaka duymalarını sağlamalısınız ki ibret alsınlar.

Beni de koltuklarım için aradılar. Bugün bir boşluk oluşmuş getirip bırakalım mı Lovely hanım dediler. Kayınvalidemi arayın o bugün perdecileride götürecekti dedim. Herhalde koyacaklar bugün koltukları nasıl merak ediyorum anlatamam.

Bu arada ben bugün gidip 11 tane iç çamaşırı aldım kendime. Renk renk desen desen. Gidip 9 tane daha alacağım daha sonra.

lovely bende para işine nasıl sevndm anlatamam içim içime sığmıo hiç hesapta yokken bı cok seyımızı halledebılecegız....

nişanlım başta kem küm etti isteyemedi ama canı gönülden okadar ısrarla sormuşlarki agzımdan cıkıverdi dio nakit paraya ihtcm oldgu bnde anlamadm dio hiç bsy sormadılar neye lazm ne kadar lazm die tamam oglum deyip anında hesaba gecirmeleride beni şaşırttı gökhanı cok sevdklerını bılıorum ama bu sefer daha cok kalbımı feth ettiler melek ınsanlar cok duygulandm agladm bu aksam arayıp tesekkur edıcem daha aramadm bıle hafta sonuda gıdıp ellerini öpmeyi düşünüyorum

selamlar fıstıklar

lovelym ay çok az kaldı kalbim pır pır

mobilyacı aramış nişanlımı eşyaların büyük bir kısmı cumartesi gidiyor çeyizimle beraber

bende 2 saate eve bakmaya gidicem. nişanlım gel bi bak sonra beğenmezsin eşyaları pis eve getirttin dersin dedi
bu gece mecbur kalıcam orda eksiklere iyice bakalım. banyoda ufak tadilat yaptırıcaz heralde onları ayarlayalım bakalım
boyayı çok merak ediyorum nasıl oldu die

nenam nasıl iyi insanlarmış onlar ne iyi gelmiştir o para size. nişanlının ailesinede pes diyorum

incicegim sende mi gidion artık bsy kalmadı baksana esyalarında gidiyor...boyana bak bakalım güzel olmuşmu bence harika olmuştur...

evet canım para bildiğin ilaç oldu ilaç

incicegim sende mi gidion artık bsy kalmadı baksana esyalarında gidiyor...boyana bak bakalım güzel olmuşmu bence harika olmuştur...

evet canım para bildiğin ilaç oldu ilaç

galiba gidiyorum ciddi ciddi artık zaman su gibi hiç bişey kalmadı

inşallah kum beji yaptık. eskiden her oda farklı renkti.. yeşili de vardı pembesi de

Canım ben sana en başta ne demiştim kum beji yaptır çok güzel duruyor demiştim. Sizde öyle yaptırıyormuşsunuz zaten emin ol çok ferah, modern ve güzel olmuştur.

Beni de biraz önce emlakçı aradı ev sahibiyle elektrik, su sayacını falan almışlar yapmaları gereken bir takım ödemeler varmış onları da yapmışlar. Herşey hazır Lovely Hanım gelip bizden alıp elektrik, su başvurusunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz dedi. Bir an önce gelsin ve geçsin şu bayram. Bu arada ev sahibimlede telefonda konuştuk, emlakçı telefonu bir anda tutuşturdu eline. Konuştuk nerdeyse 10 dakika, sohbet ettik. Çok pozitif ve enerjik geliyordu sesi. Çok sevdik birbirimizi. Taşınalım bekliyoruz mutlaka düğünede eve de dedim. O da bende beklerim dedi. Telefonlarımızı kaydettik.

Bizde dün annemle kutuları düzenledik. Ne çok şeyim varmış, hepsi gitmeyi bekliyor. Koltuklarımda gitmiş. Nasıl merak ediyorum. Kayınvalidem çilingirci götürmüş anahtarları değiştireceğim Lovely dedi. Ayyy evimde başlarında olmak istiyorum olamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…