347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canlarım çarşamba temizlik var evimde. Sabah 08:30'ta geleceklermiş. Dua edin benim için herşey yolunda gitsin. Su yok ama komşulardan alacakmış kayınvalidem nasıl olacak bilmiyorum artık gürül gürül akmayan su olmadıktan sonra.

Birde kayınvalidemin teyzesi çok hasta. Hastaneye kaldırdılar bugün onun için daha çok dua eder misiniz iyileşmesi için. Çok yaşlı artık, altı alınıyor. Geçen sene iyiydi bu sene birden kötüleşti. Çok üzülüyorum onun için. Çocukları yok sadece yiğenleri var. Yiğenler içinde de kayınvalidem koşturuyor herşeyine o da çok yoruluyor. Allah çektirmesin kimseye.

lovelycim temzlik için erken değilmi kuzucum ben daha geç yaptrcam....birde perdenin m2 si ne kadar pahalıymış yani ben ev sahıbı olsaydm belkı anca oyle para verırdm kiracıyım sonucta seneye annemlern alt katına gecınce yıne perde yaptrcm o yuzden hem butcem olmdgı ıcın hemde kıracı oldgm ıcın hem makul hem kalıtelı bsyler baktım...

bıde dantellı sevmedgm ıcın dümdüz grek tül tercih ettim düz olmasnnda fıyatn uygun olmasnn avantajı var fonda da ince tercih ettim şık bsy salonuma krem fon yatak odamda bembeyaz oldgu için fonu pudra tercih ettim...

Kızlar 24 Temmuz'da size daha önce bahsettiğim yeni işime başladım. 23 temmuzda eski işimden çıkışım yapıldı 24 temmuz da yeni işime girişim oldu. Şu an öğrenme aşamasındayım. Okul felan bitti artık ders çalışmıyacağım diye seviniyordum ama burda microsoft sertifası almak gerekiyor terfi görmek için ona çalışmam gerekecek. Birde ingilizceden nefret etmeme rağmen burda ingilizce ağırlı çalışıyoruz ingilizce mi geliştirmem gerekecek.

Bebek için önümüzdeki bir engel daha kalkmış oldu ama yeni işe alışmak için bir 7-8 ay bekliyeceğim sanırım. Nisan'da doğum günümde bir müjdeyle gelirim inşallah buralara

Kızlar uzun süredir tatildeydim , tatilde olunca buraya zaman ayıramadıım ama gelir gelmez tüm sayfaları okudumm; lovelycim çarşambadan sonra herşey dahada hızlanır temizleniyomuş sonunda evin çok çok sevindiimm eşyalarında yerleşsin bir an öncede bizde fotolarını görelimm:))

Chelzycim tayinine çok çok sevindiimmm:)

Nenacım allah bir şey göstermezse biz uzun süre oturmayı düşünüyoruz evimizde. Hatta ilerde imkan olursa alabiliriz de diyoruz ama hayat tabi hep bizler için. Perde bencede pahalı beğendik sadece zaten daha karar vermedik.

Temizlik için ise benim eşyalarımın hepsi hazır. Bu cumartesi beyaz eşyalar gelip kurulacak, pazartesi günü salon takımım geliyor. Ayın 15'inde yemek odası ile yatak odam gelecek, Ağustos'un son haftası da oturma odasına köşe takımım gelecek. Bunlardan önemlisi benim mutfağı, banyoyu yerleştirmek istemem biran önce. Özellikle mutfakta çok ıncık cıncık var. Detaylı yani. Yavaş yavaş zevkime göre yerleştireceğim. Son zamanlara iş kalsın istemiyorum. Kınamın, düğünümün detaylarıyla ilgilenmek istiyorum.

Canım hayırlısı ile inşallah şu temizliği atlatsınlar yavaş yavaş yerleşeceğim artık. Fotoğraflar ise en son tam olarak yerleştikten sonra.

Stankicim yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Herşeyi oturttuktan sonra istediğin vakitte bebek haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................31:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................46:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................54:123:​

Bu arada temizlik için bir de sana şunu söyleyeyim. Senin bir kere yaptıracağın temizlik ile kalmayacak zaten o ev, adamlar girecek çıkacak eşyaları yerleştirirken yine kirlenecek zaten. Kimbilir kaç kez daha silinecek o yerler falan. Biz böylede düşündük. Ağustos sonu gelin geliyor alt katımıza onunda geçtiğimiz pazar günü temizlik vardı evinde. Bu hafta eşyaları gelecekti.

Mesela bizim kornişlerimiz yok perde asmak için. Onlar için delikler açılacak, havluluk, tuvalet kağıtlığı, bornoz askısı, duş rafı için hep delinecek ve yine toz olacak o yüzden ben yerlere sermeyeceğim halılarımı falan, koltuklarımında paketlerini çıkarmayacağım uzunca bir zaman. Dediğim gibi dolap içleri yerleşecek sadece. Incık cıncık ortadan kalkacak. Düğüne bir hafta kala da kıyafetlerimizi götürüp asarız herhalde.

Bu arada biz dün tonla alışveriş yaptık, banyomuz için. Hepsini takım aldım.

Bu havluluk.

Tuvalet Kağıtlığı.

Bornoz Askılığı.

Duş Rafı.

Çamaşır Sepeti.

Çamaşır Selesi.

Vantilatör. (Ucuz diye aldık, bulunsun dedik)

Eklentiler

• $13f69_Beyaz_Rattan_Sele_Sepet.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $2807f_OPP_Ayakli_Vantilator_CRSF-16BI.webp
    1 KB · Görüntüleme: 38
Çamaşır sepetinin içine kumaşı biz alacağız. Annem dikecek o çiçekli olanlardan. Böylece aslında plastik ama hasır görünümlü bir çamaşır sepetim olacak. Hasırlar gibi parçalanmayacak. Yapılmış halinide paylaşacağım. Biz internetten aldık tüm bunları Koçtaş'tan. Gelsinler yorumlarımı yazacağım.

canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin hayırlısı neyse o olsun.
canım hallederler hiç merak etme sen.
bu arada yeni aldıklarında çok güzel. iyi günlerde kullanın. bizde banyo için tadilat yaptırmayı düşünüyoruz daha bu aparatlar da alınacak ohoo çok iş var çookk...çamaşır selemizde aynıymış

yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım. olsun çalış çalış işin sonunda terfi etmek var
bebişte istediğiniz zaman gelir inşallah

nişanlım kuzenimle evimize gitti sabah erkenden boyacı geldi başlamışlar çok merak ediyorum nasıl olacak. sonra da temizlik başlayacak ama banyo ve mutfaktan korkuyorum umarım güzelce temizlenir:26:
bütün gece evin boyası ve temizliğiyle uğraştım eşyaları yerleştirdim bitse de rahatlasam

Canım çok sağolasın. Dün hastanede kalsın demiş bir gece doktor. Hastanede geçirdi geceyi.

Selemiz aynı demişsin boyu çok büyük mü normal mi? Ben internetten aldım hepsini. 250 lirayı geçene kargo ücreti yoktu Koçtaş'ta bizde eksik ne varsa tamamladık.

Yarında temizliği çok merak ediyorum. Yan apartmandan su alacakmış sanırım kayınvalidem.

Sizinde boya bugün başlandıysa 3 güne biter tahminimce. Haftasonu temizlik yaptırabilirsin sankim.

öyle çok büyük değil canım normal boyutları geçen koçtaşa gittiğimizde almıştık. kırılmaz yazıyodu. böyle eğiliyor bükülüyor değişik bişey.
boyacı yarına bitiririm demiş. temizliğide nişanlımın iş yerindeki görevli abla ben yaparım geceleri 2 günde hallederim demiş.
hafta sonu ya da ptesi eşyaları isteyeceğiz dün gidip görüştük

Ayyy süper canım çok sevindim. Ev çok büyük değil o zaman. Baksana boyayı 1 günde bitiriyor adam maşallah hızına. Genelde 2 gün sürüyor çünkü ilk gün bütün evi bitiriyorlar, ertesi gün bir kat daha geçiyorlar ama adamın eli hızlı demek evinde çok büyük değilse bitirecek ne güzel. Kum beji, mum ışığı gibi açık renkleri tercih etseydin. Ferah oluyor. Bende cumartesi bütün gün evimde olacağım. Beyaz eşyalar gelecek. Cumartesiyi iple çekiyorum. Kuracaklar, nasıl kullanacağımı falan anlatacaklar. Bu bile başka bir keyif veriyor bana. Pazartesi de koltukları getirecekler. Çok merak ediyorum nasıl oldu koltuklarım.

ev 120 m2 falan canım 3+1
rengi de kum beji seçtik. mobilyalarımız koyu duvarlar ferah olsun dedik. adamın eli hızlı heralde yarın akşama bitiririm demiş
bende gidemedim bugün ama nasıl içim gitti bilsen

oyy ctesiye az kaldı eminim çok güzel olmuştur

Ooo ne güzel geniş geniş ben şuan bahçeli 145 m2 bir evde oturuyorum. 95 m2 bir evde nasıl yapıcam bilmiyorum. Gerçi salonumuz çok geniş ama yatak odamız ufacık. Kum beji seçmekle de en iyisini yapmışsınız evde en sevdiğim renk kendisi. Yarın akşama bitse 2 gündede temizlik yapılsa haftasonu yerleşmeye başlayabilirsiniz. Temizlikte başında ol mutlaka yalnız. Benim annem ile kayınvalidem olacak maalesef ben çalıştığım için.

Kayınvalidemin komşusuna almışlar iki bayan gelmişler. Bütün mutfak bankosunu çizmişler kullandıkları şeyle. Mutfak bankosuda koyu renkmiş her yeri çizik çizik gözüküyormuş. Sende dikkat et kullandığı beze falan. Ben de yarın için sıkı sıkı tembihliyorum annemi bizimkide kızıyor pimpirikliğime.

Son düzenleme:

bizimde yatak odasıyla oturma odası öle çok geniş değil ama salonu güzel baya geniş diğerleri önemli değil zaten
şuan oturduğumuz ewde 90 m2 civarı yeter canım öyle küçük değil

temizlikte başında durmak istiyorum ama ben ilçedeyim biliyosun, kadında geceleri temizlerim 2 gün demiş. nişanlım işyerinin misafirhanesinde kalıcak şimdi. annem senin gitmene gerek yok dedi duruma göre bakıcaz artık olmazsa cuma sabah gider akşama dönerim diyorum

Sizin bu telaşlarınız, beni bir heveslendiriyor anlatamam:)) her satırı özenle okuyorum kendime kılavuz olsun diyee:)) ben önceden hiç hevesim yoktu hatta hayal bile kurmazdım şimdi rüyalarımda sürekli gelinlikle görüyorum kendiimi:)

Canım sana böyle güzel rüyalar gördürebiliyorsak ne mutlu bize.

Canım ben olsam çatlarım yeminle. Yarınki temizlikte bile yanlarında olamıcam diye kendimi yiyorum. Cumartesiyi iple çekiyorum gidip bakayım diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…