347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarrr ne düşündüm biliomusunuz saçmaysa dikkate almayın eger mantıklı bulduysanızda destek vermenizi rica edicem

şimdi bi kısmımız evlendi ve evlenmk üzere olanlar var bende dahil

acelesi olmayıp önümzdeki sene evlenck olanlarda var şimdi yeni evlenck olanlar düzenlerni oturtsa falan zaten bizde epeyce eskimiş arkdş toplulugu olcaz belkı aramzdan eksılen olcak ya da olmıcak ileride yani yakın tarihte deil ama şöyle bi büyük buluşma gerçekleştrsek saçmamı olur tanışırdık ne güzel gerçi hepmz artık birbirimzn içini dışını bilioruzda gelebilecek olanlar zaten süre vermiyorum istiyorumki spontane gelişsin çılgın kızlar olarak bir müddet uzun veya kısa süresini kestiremiyorum ama buluşsak nasıl olurkiii

saçma mı :26:

ama saçma ise fikir saçma demeyin de ben üzülmeyim zaten bi heves yazdım kursagım da kalmasın

Hahahah sorma canım ne topikler var gerçekten bende görüyorum. Kavga dövüş sonunda kapatılıyor hatta neyseki bizler gayet samimi ve sıcak bir ortam oluşturduk burda.

Hahahah sorma canım ne topikler var gerçekten bende görüyorum. Kavga dövüş sonunda kapatılıyor hatta neyseki bizler gayet samimi ve sıcak bir ortam oluşturduk burda.

hahah evet ya bugun bi topiğe girdim girmez olaydım garibimin birinin derdi var yardım isstemiş allammm konu nasıl dine geldi ben anlamadm birbirlerini yiolar gülsemmi aglasammı bilemedim kaç saatimi harcadım topikte en sonunda kapatmışlar

ama saçma ise fikir saçma demeyin de ben üzülmeyim zaten bi heves yazdım kursagım da kalmasın

Bence buluşma fikri hiç saçma değil ama hepimiz farklı şehirlerdeyiz bu zor gibi gözüküyor. Aynı şehirde olanlar buluşup bizimlede resimlerini paylaşabilirler aslında ya da yolu düşenler birbiriyle haberleşip buluşabilir. Mesela benim şehrime gelecek olanlar bana haber verse görüşebiliriz. Çokta memnun olurum.

Benim facebookta bir arkadaşım var biz 2007 yılında falan bir internet platformunda tanışmıştık, hayvanseverlerin bir arada olduğu bir siteydi ve o da o sitenin kurucularındandı. O gün bugündür görüşürüz. O İzmir'e geldi bir çok kez buluştuk, kardeşim gibi oldu benim. İpek böcüğüm diyorum hatta benim burda ki en yakın arkadaşımdan yakındır bana. Canımı istese veririm o derece severim. Anlatamam size dostluğumuzu.

Diyorum ya nişanlımla da değişik bir tanışma hikayemiz var. İnternette tanıştık ve aşık olduk.

Ben internet arkadaşlıklarına da, aşklarına da inanıyorum var yani...

Ha bu arada İstanbul'da olursa bir uçağa bakmıyor mu ben gelebilirim.

bende ınanırım oyle arkadaslıklara banada hıc sacma gelmıyor ayrıca senınde enısteyle ınternette tanstgnı bılmıodum bakk allahın ısıne kısmet işte

ya cogunluk nerdeyse bulusma orda olmalı anladgm kadarıyla ızmırle ıstanbul eşit sayıda olabılr bı tek dyygu mardin de o da topıkten koptu zaten bide pernic ankarada baska yabancı şehşrde olan varmı htrlayamadım:26:

yakın zamanda olayabılr ama ılerde olursada hep bırlıkte olsun zaten surda 1 avuc kız kaldık kac kısıyız ki yani... organızasyon 1 telefona bakar sadece gercekten görüşmek ısteyen olursa izmir olmus ıstanbul olmus hıc farketmez 45 dkkalık yol yaniaradan biraz zamn gecsn düzenlermızı kuralım bence yapalım böyle bişey şahane olur

İzmir daha azdır canım ya da eşitleniyor olabiliriz. Ege'de olanlar şuan için İnciçiçeği, ben ve kısmetse yakın zamanda Chelzy'i de yakınlarımıza alıyoruz onun dışında bildiğim kimse yok, unuttuysam da affola.

Bu arada Duygu topiğe gelemiyor çünkü interneti yok evinde ama allaha şükür huzuru mutluluğu yerinde onunda en son geçtiğimiz hafta konuştuk. İnternet bağlanınca gelecek. Hepinize selamı vardı hatta.

Evlenelim de ayarlamaya çalışalım kızlar.

heyyyyy ben geldimmmmmmm
içim içime sığmıyo valla bugün ilk düğün mekanı görüşmemizi yaptıkkkkkkk
daha şimdiden böyleysem ilerdeki heyecanımı düşünün siz benim
Mekana bayıldım ama durmak yok daha gezilcek çok yer var gerçi liste yapıp bazılarını eledik ama geri kalanları da gidip görmek lazım yüz yüze konuşup mekanı görmek gibisi yokmuş mailden anlaşılmıyomuş bişey .
geçmişi okuyupta geldim nasıl güzel heyecanlar bunlar yaaaa hepinizii çokkkk öpüyorumm evinizin eksiklerini bol bol tamamlayabileceğiniz bi hafta sonu olsun

Nenaaa ben geldiiimm iştee burdayıımm fikrinee bayıldıımm bencede yapalım böyle bişey :))) lovelyy bende izmirdeyimm yaa nasl unutursun benii trippp yapıcammm böööö :))))

Ben de inanırım internet arkadaşlklarına hatta ben kkdan başka bir topikten bir arkadaş edindim vee çok çok sevdim , tanıdıkça çoğu şeyimiz ortak oldğunu farkettik falan filan:)) kii ben burdaki herkesede çok ısındım zor günlerimizde birbirimizin yanındaydk en önemlisi:))

canlarım çok sık gelip yazamasam da takipteyim sizi merak etmeyin

nena topikçe buluşsak süper ötesi bişey olurdu ya inşallah böyle bir şey yapabiliriz bir gün

merci düğün mekanları gezilmeye başlanmış ohh ohh hayırlısı olsun canım

davetiyelerimizi de aldık bakalım beğenicekmisiniz ayrıca kına elbisemin de üstünü çekebildim size

Selam kızlar
Geçmişi fazla okuyamadım tatildeydim ben ara ara girip bakıyorum öyle
Bu aralar araştırma işindeyim kısmetse eylül sonu gibi nişan düşünüyoruz artık aileler iyice baskı yapmaya başladı
Atanmasanda takalım bir yüzük değil mi dediler bende büyük ihtimal onlara uyacak gibiyim.
İşte yüzük fiyatları bi kaç elbise modeli falan filan araştırıp duruyorum.
Bu arada sizlerinde düğünlere az kaldı art arda 3 kızımızı gelin yapıyoruz
İncicicegi, lovely, nena düğün işleri elbette bol stresli olacak siz yeter ki ağzınızın tadını bozmayın evlendikten sonra sinir stres uçup gidecek
Bir de buluşmadan bahsedilmiş son sayfada bende olursa ege bölgesinden katılabilirim tabi bunlar daha sonra detaylı bir şekilde konuşulur.
Aaaa bir de chelzy nin atamasını görmüştüm. Çok çok sevindim aileye yakın olmak gibisi yok hayırlı uğurlu olsun yeni öğrencilerinle güzel zamanlar geçirmen dileğiyle

Benim atama işi kasım ayına kaldı maalesef bi çok yeri yarım puanla kaçırdım. O kadar sinir bozucu bir durum oldu ki kafayı yeme noktasına geldim bile diyebilirim.
Sağ olsun ailem ve sevgilim bu konuda bana çok destek oluyorlar. Bu yüzden kasım ayında umutluyum.
Bunca zorluk ve sıkıntı çekiyorum iş yönünden ama inanıyorum oldu mu tam istediğim gibi olacak. Umudumu kaybetmemem gerek
Benden haberler şimdilik bu kadar gibi

nenaaa hep beni unutmuşsun amaa
inciçiçeği hayrılı olsun canım davetiyen çok tatlı gözüküyor,elbisende çok şık gözüküyor güle güle giy

Kızlar hayırlı kandiller hepinizee:))) inciçiçeğim davetiyeni çok beğendimm çok tatlıı olmuşş kıyafetininde önü güzel:)) güle güle giy:)

Canlarım anca gelebildim kusura bakmayın bugün için çoook işimiz vardı. Mobilyalarım gelmiş ama göremedik acayip paketliydi öyle böyle değil yani. Beyaz eşyalarım geldi yerleşti bir güzel oldu ki gri gri herşeyim anlatamam.

Bugün perdeleri de seçtik. Ben gene neye el atsam ithalleri seçtim indirimle 2.000 lira tuttu küçücük evin perdeleri ama nasıl güzel anlatamam size. Mutfağımı country tarzı küçük küçük güllü seçtim. Resimlerini çekeceğim bitince bence sizde bayılacaksınız. Perde bakanlar ithal ithal ithal diyorum başkada bir şey demiyorum bizimkilerin kumaşlarını da hiç bir şeyini de beğenmedim.

Melekcadım kusura bakma unuttuğum için o kadar az görünüyoruz ama sayımız fazla unutmuşum Sedulu'yu da senide.

Merciim daha ne heyecanlar yaşayacaksın tatlım bu daha hiç bir şey...

İnciçiçekimm elbisen harika, muhteşem, çok zarif. Davetiyende çok sevimli ben biraz daha klasik bir şey düşünüyorum ama bayramdan sonra bakıcam artık.

Son düzenleme:
347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................27:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................42:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................50:123:​

hayırlı kandiller hepinize...

yorgunluktan öldüm bittim resmen ayaklarımın altını ağrıdan hissetmiyorum

salon koltuklarım hariç tüm eşyalarım geldi bugün kurdular güzelce ama koltuklar olmadığı için neyi nereye koyacağımı bilemedim.
koltuklar da pazartesi gelecek

çeyizleri de kutularıyla küçük odaya koyduk hepsi bayramdan sonra yerleşecek inşallah. o kadar temizlik yaptırdık ev gene battı çok fena oldu bi yandan süpürmeye çalıştım ama pek işe yaramadı

bizde perdeleri halletik dün bütün hepsi 2100 tuttu onlarda ayın 15 i gibi gelecek bakalım nasıl duracak. çok sade düz şeyler seçtim hep

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................26:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................41:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................49:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…