Hahahah sorma canım ne topikler var gerçekten bende görüyorum. Kavga dövüş sonunda kapatılıyor hatta neyseki bizler gayet samimi ve sıcak bir ortam oluşturduk burda.
kızlarrr ne düşündüm biliomusunuz saçmaysa dikkate almayın eger mantıklı bulduysanızda destek vermenizi rica edicem
şimdi bi kısmımız evlendi ve evlenmk üzere olanlar var bende dahil
acelesi olmayıp önümzdeki sene evlenck olanlarda var şimdi yeni evlenck olanlar düzenlerni oturtsa falan zaten bizde epeyce eskimiş arkdş toplulugu olcaz belkı aramzdan eksılen olcak ya da olmıcak ileride yani yakın tarihte deil ama şöyle bi büyük buluşma gerçekleştrsek saçmamı olur tanışırdık ne güzel gerçi hepmz artık birbirimzn içini dışını bilioruzda gelebilecek olanlar zaten süre vermiyorum istiyorumki spontane gelişsin çılgın kızlar olarak bir müddet uzun veya kısa süresini kestiremiyorum ama buluşsak nasıl olurkiii
saçma mı :26:
ama saçma ise fikir saçma demeyin de ben üzülmeyim zaten bi heves yazdım kursagım da kalmasın
Bence buluşma fikri hiç saçma değil ama hepimiz farklı şehirlerdeyiz bu zor gibi gözüküyor. Aynı şehirde olanlar buluşup bizimlede resimlerini paylaşabilirler aslında ya da yolu düşenler birbiriyle haberleşip buluşabilir. Mesela benim şehrime gelecek olanlar bana haber verse görüşebiliriz. Çokta memnun olurum.
Benim facebookta bir arkadaşım var biz 2007 yılında falan bir internet platformunda tanışmıştık, hayvanseverlerin bir arada olduğu bir siteydi ve o da o sitenin kurucularındandı. O gün bugündür görüşürüz. O İzmir'e geldi bir çok kez buluştuk, kardeşim gibi oldu benim. İpek böcüğüm diyorum hatta benim burda ki en yakın arkadaşımdan yakındır bana. Canımı istese veririm o derece severim. Anlatamam size dostluğumuzu.
Diyorum ya nişanlımla da değişik bir tanışma hikayemiz var. İnternette tanıştık ve aşık olduk.
Ben internet arkadaşlıklarına da, aşklarına da inanıyorum var yani...
Ha bu arada İstanbul'da olursa bir uçağa bakmıyor mu ben gelebilirim.
bende ınanırım oyle arkadaslıklara banada hıc sacma gelmıyor ayrıca senınde enısteyle ınternette tanstgnı bılmıodum bakk allahın ısıne kısmet işte
ya cogunluk nerdeyse bulusma orda olmalı anladgm kadarıyla ızmırle ıstanbul eşit sayıda olabılr bı tek dyygu mardin de o da topıkten koptu zaten bide pernic ankarada baska yabancı şehşrde olan varmı htrlayamadım:26:
yakın zamanda olayabılr ama ılerde olursada hep bırlıkte olsun zaten surda 1 avuc kız kaldık kac kısıyız ki yani... organızasyon 1 telefona bakar sadece gercekten görüşmek ısteyen olursa izmir olmus ıstanbul olmus hıc farketmez 45 dkkalık yol yaniaradan biraz zamn gecsn düzenlermızı kuralım bence yapalım böyle bişey şahane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?