Lovelycım Allah ıcıne sındırsın.Guzel gunlerde oturmak nasıp etsın evine.Sorunsuz yerlesmıs hersey cok sevindim.
Hangı semtte tutmustunuz evi canım?Yalıdamıydı ?
Canım Buca Şirinyerde. Şirinyer metronun karşısında canım. Yanımdan metro geçiyor. Daha doğrusu İzban.
Çok teşekkür ediyorum bu arada Chelzy'im. Bu hafta yemek odası, yatak odası ve oturma odasına köşe takımı gelecek. Onlarda yerleşecek. Misafir tabaklarımı, kaşık-çatallarımı konsola yerleştirteceğim. Onları hafta içi annemler yapacak artık ama en zoru bitti çok şükür. Şampuanlarımı, duş jellerimi herşeyi yerine yerleştirdik. Sıvı sabunluğumu, banyoda deterjan kutumu bile doldurduk.
lovely güle güle otur canım ne güzel hep böyle güzel devam eder inşallah
bende bugün arkadaşımın evindeydim çeyiz yerleştirdik onunda her şeyi güzel oldu ama o kayınvalidesinden çok şikayetçi kadın sanki kendi oturacak gibi davranıyor çeyizi hepberaber götürdük falan kadın gitti sonra giderkende dediki siz yapın ben akşam gelir bakarım beğenmediklerimi döker baştan dizerim falan diyor,hep böyleymiş fikir versin anlarım ama ıslarla bu olacak şu olacak demenin manası yok ama kadın hep bu şeklide davranıyormuş.
Nena oh ne güzel canım gelmiş herşeyin. Bizde 1 saat önce falan görüştük çarşamba teslimat yapacaklar yatak odası ve yemek odası takımımı. Bugün ya da yarın köşe takımım gelecek oturma odasına. Bizim bu hafta cumartesiye bitmiş olur sanırım herşey. Halılarım falan serilir artık. Çok mutluyum haftasonunu iple çekiyorum resmen.
kızlarr bsy danısabılırmıyım?
ya ben sanki küçük bi depresyonda gibiyim yada banamı öyle gelıolar çok şükür her şey tıkırında aksilikte cıkmıo gibi ama ailemden ayrılcam babaniş şimdiden ağlıo bana bakıp bakıp evde herkeste bir hüzün bu aralar annişle babişte sürekli bnmle olmak istio ama ben onlara vakit ayıramıyorum babam dün akşam benim küçüklüğümü anlatıo hadi gel dio şunları şunları bida yapalım fışfış kayıkçı oynayaalım falan dio bi yandan sevdgm adamla evlenıyorum onun heyecanı ve mutlulugu var bı yandan çok hüüzünlüyüm halam aglıo sürekli ben her dkka aglamaklıyım suanda oldgu gibi
bide bu aralar nişanlımın ailesinin hiç bsy yapmayısı ben sinirlendirio unutmustum bı ara ne guzel ama yine düşmanlıgımı hatrlıyorum sinir tepeme çıkıo olur olmadık seylere agresıflesıyorum nişanlımda bu ara gergin endişeli tavırlar segiliyor bana karşı gayet iyi ama ailesine karşı biraz haddini aşıyor uyarıyorum ama elimde değil hiç birini görmek istemiyorum diyo
sizce bunlar normal mi yoksa bnm bir psikolog desteği almam şart mı içimden her dakka hüngür hüngür aglamak geliyor patronlarımda çık 10 gün gelme diyorlar ama evde napıcam 2 haftadır ilk defa ailemden keyf alamıyorum babamın eğlenceli şenşakrak halleri gitmiş annemle babamın çifte kumrular gibi oturmaları yok herkes bi keyfsiz yada şaşkınlıktanmı böyleler bilemiyorum nolcak bu hallerimiz yahuiçim şişio çatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?