347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Lovelycım Allah ıcıne sındırsın.Guzel gunlerde oturmak nasıp etsın evine.Sorunsuz yerlesmıs hersey cok sevindim.
Hangı semtte tutmustunuz evi canım?Yalıdamıydı ?

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................12:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................27:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................35:123:

Lovelycım Allah ıcıne sındırsın.Guzel gunlerde oturmak nasıp etsın evine.Sorunsuz yerlesmıs hersey cok sevindim.
Hangı semtte tutmustunuz evi canım?Yalıdamıydı ?

Canım Buca Şirinyerde. Şirinyer metronun karşısında canım. Yanımdan metro geçiyor. Daha doğrusu İzban.

Çok teşekkür ediyorum bu arada Chelzy'im. Bu hafta yemek odası, yatak odası ve oturma odasına köşe takımı gelecek. Onlarda yerleşecek. Misafir tabaklarımı, kaşık-çatallarımı konsola yerleştirteceğim. Onları hafta içi annemler yapacak artık ama en zoru bitti çok şükür. Şampuanlarımı, duş jellerimi herşeyi yerine yerleştirdik. Sıvı sabunluğumu, banyoda deterjan kutumu bile doldurduk.

Dogru canım demiştin nisanlın bucada oturuyordu hatırladım.
Çokta merkezi biyerde ne güzel.
Allah ıcınıze sındırsın huzurlu mutlu.
Ohh sabunlar bıle yerlesmıs.
Perdelerinde halında geldi mi miss.

lovely güle güle otur canım ne güzel hep böyle güzel devam eder inşallah

bende bugün arkadaşımın evindeydim çeyiz yerleştirdik onunda her şeyi güzel oldu ama o kayınvalidesinden çok şikayetçi kadın sanki kendi oturacak gibi davranıyor çeyizi hepberaber götürdük falan kadın gitti sonra giderkende dediki siz yapın ben akşam gelir bakarım beğenmediklerimi döker baştan dizerim falan diyor,hep böyleymiş fikir versin anlarım ama ıslarla bu olacak şu olacak demenin manası yok ama kadın hep bu şeklide davranıyormuş.

Canım benim sağolasın. Kayınvalidem allah için hiç bir şeye karışmıyor. Benden çekiniyor, ellemeyelim fazla kendi zevkine göre olsun diyor. Bana camdan ayaklı kek fanusu almış. Nasıl güzel birşey ama bayağı ağır. Onu da mutfağın bir köşesine koymuş kıyamam. Biz herşeyi birlikte yerleştirdik. Şu nasıl olsun bu nasıl olsun diye bütün gün sordular ben gösterdim, onlar dizdiler. Banyoya hiç dokunmadılar ben zevkime göre yerleştirdim onlar daha çok oturdular. Koli açtılar. Etiketlerini söktüler falan ufak tefek işler yaptılar yani. Öğlende dışardan yemek söyledi kayınvalidem oturduk hep birlikte yedik. Akşam da en son bir daha elektrik süpürgesi pas pas yaptılar çıktılar. Biz annemle kaldık arkalarından bir yarım saat daha şöyle bir göz gezdirdik bizde çıktık.

Chelzy'im merkezi yerde ama çok gürültü oluyor, nasıl alışıcam bilmiyorum canım. Bizim evimiz çok sessiz. Ordan sürekli ya bir düğün arabası, ya bir sünnet arabası geçiyor. E yanımdan izban geçiyor, o zaten bayağı gürültü çıkarıyor. Alışmaya çalışıyorum bende artık.

kızlar iyi akşamalr dün görümcenin düğünü vardı ama mahfolduk sabah kayınvalidem hafızasını kaybetti tansiyon fırlamış 3 kez hastahaneye gittiler bende ciddi bir durum yoktur diye evlerine gittim ne göreyim beni hatırlıyor ama sürekli hoşgeldin diyor bana en son tekrar gittiler hastahaneye ama vücudu yanıyor beyni uyuşuyor

sürekli buz koyuyorum bir yandan ağlıyorum bir yandan buzluyorum onu saç baş yapılı kıyafetim giyili görmeniz lazım artık dün bitsin die dular ediyorum benim nişanlım ablasına tansiyon çıktı demiş onunda morali bozulmuş foto çekiminde ama artık düğünden geçtik yani

en son bidaha hastahaneye gitti bende üzülünce midem bulanır ağla ağla helak oldum bir yandan misafirler düğün evine geliyor ben gözüm yaşlı iş yapıyorm nişanlımın işgüzar halası var birtane kalk gelin iş yap diyor delirtti beni 4 hala var ama biri ciddi arıza

en son hastahaneden geldiler yatırdık annemi bu hala geldi kalk hadi misafirler var otur dedi bende hayır gidemez bir yere tansiyonu fırladı tomografi çekilmedi ya beyninde sorun varsa diyorum ama cahil insan ne anlar sen karışma dedi bana bende mümkün değil yat anne dedim yatırıdm nişanlım geldi canımızın derdindeyiz gizem anneme bakar gidin siz dedi herkesi azarladı dün varya hepsinden nefret etttim ağla ağla gözü yaşlı bıraktılar beni

özel hastahaneler kapalı hep tomografi yok yani delirdik yaa fırladı tansiyon beyne kan gittiyse napıcaz saat geliyor düğün saatine az kaldı görümcem geldi kayınvalidem ağlamaya başladı ağlasın açılır dedim görümcemden bir yaş akmıyor ne kınada ağladı ne anası ağlarken ne o halde ne evden çıkarken güzel tuttu kendini ben mahfoldum şişti gözlerim makyaj felan yapmadım dün ağlamaktan helak oldum dün ben

giydirdik güzelce bitkin halsiz düğüne gitti kokteyl tarzıydı zaten oynamalı değildi neyse işte düğünü hiç hatırlamıyor biliyorum acı çekicek nasıl bana bunalr oldu die bizde unuttuk düğünü

düğün boyunca fotoğraflar çektik çekildik ama nişanlım ikimizde dün büyük sınav verdik beraber gerildik ağladık ne olucak dedik dün biz bir bilinmezi yaşadık hala da gözlerimden yaşlar süzülüyor yaa bişi olsaydı hiçbir düğün ondan kıymetli değil sırf kızı mutlu olsun die götürdük ama ya düşseydi kafasına buzlar koyup düğünü izlettik takı taktığını bile bilmiyor bütün düğünü kamermla videoladım belki bugün hatırlatırız diye

sürekli hoşgeldin kızım ne güzel olmuşsun nasılsın dedi deliricek gibiydim sabrettim anne ne olur topla kendini ben napayım benimde annem var bende evlencem dedim atma içine aç bize kendini dedim

kızlar benim kayınvalidem dünya iyisi asla kimseye karışmaz hep ezmiş onu 4 görümce bir kaynana başında ezmişler demekki mahfetmişler yıpratmışlar onu o varya cennetlik

gece boyu uyumadım sevgilim hastahaneleri aradı sürekli en son bölgede büyük devlet hastahanesinde dün gece 2 de doktor buldular sırayla kalp ve beyne bakıldı çok şükür bişi yokmuş

tahminime göre psikolojik derkende doktorda aynı şeyi söledi

ve bugün hatırlıyor şükürler olsun ama dün yok dün yaşadıkları yok kızlar kızının düğününü hatırlamıyor çok acı çektim bugün ve sanırsam bende dünü sildim bidaha hatırlamak istemicem çok içim darlandı sevdiğimle yakın bir o kadar uzak olduk biz dün çok kötüydük arafta kaldık kayınvalidem kendi arafından çıksın die yalvardım allaha kısaca dünden hiçbirşey anlamadım ben

lovelycimm Allah güle güle oturmayı nasip etsinnn eminim senin elin deyince güller açmıştır evinde

Gizcimmm çok çok geçmiş olsun canım , demekki kadıncağız nasıl içine atmışsa herşeyi öyle kötü olmuş yazık ya kız annesi olmak çok zor tekrar çok geçmiş olsun

gizim çok çok geçmiş olsun çok kötü bi gün olmuş sizin neyse ki önemli birşeyi yokmuş. stres insanı nasıl fena yapıyor işte

lovelym allah içinize sindirsin kuzum mutlulukla huzurla oturun inşallah

bende hiç gelip yazamadım dün evim yerleşirken çok kötü hastalandım bugün bütün gün yattım.
cuma gün sabah erkenden çıktık ilk önce annemle gelinlikçiye gittik etek boyu ayarlanacaktı bir denedim o da ne gelinlik etrafımda dönüyo sanki, 3-4 parmak daraltılacak dedi kadın öyle görünce nasıl moralim bozuldu. kadın bile şaşırdı nasıl bu kadar zayıflamışsın diye. aslında öyle benim fark ettiğim bir zayıflama yok ama. neyse denedim etek boyunu ayarladılar, bir de belden aşağı doğru güpürden etek suyu istemiştim o biraz gözüme kısa geldi bi sıra daha ekletmek istedim bir kısa bir uzun oldu. ne zaman teslim almak istersin gelinliği dediler bende ctesi yani dün için hazır olursa alabilirim çünkü bir daha gelmem mümkün olmayabilir dedim onlarda tamam dedi.

ordan çıktık annemlere kıyafet bakmaya çok şık güzel bi abiye aldık. ama hava felaket sıcaktı çok dolanmadık ama gene de yorulduk. direk evimize gittik. perdelerimiz takılmış mis gibi olmuş bu kadar tahmin etmezdim çünkü dümdüz seçmiştim tüllerimi. ama ev fena toz ve pislik içindeydi eyvah dedim nasıl temizlenecek biz eve gittikten hemen sonra kayınvalidemler geldi görümcem falan. ben salonu süpürüp biraz tozunu aldım. sonra nişanlımla çıktık ikea ya gittik. mutfak masası ve salona halı aldık oradan. ben gelene kadar baya bi temizlemişler evi cuma gece 2 ye kadar koli aç mutfak yerleştir falan uğraştık.

ctesi sabah erkenden gelinlikçiye gittik herşeyi tam olmuş teslim aldık. kadın da son 3-4 gün kala tekrar giy gene bol falan olursa gelirsin ayarlarız dedi. ordan çıkıp ikea koçtaş ora bura baya bi dolaştık eksik kalan şeyler için. eve gitmemiz öğleden sonrayı buldu yatak odasınıda yerleştirmişler. gelinliğimi yatağın üzerine açtım buruşmasın die çünkü kadın asma aşağı doğru sarkma yapabilir yerin varsa yatağın üstüne yatır dedi.

o gün ben bütün gün aç bilaç dolaştım eve geldikten sonra bana bir karın ve mide ağrısı geldi ne yerleşmeden bir şey anladım ne nereye yerleşti gördüm çok fena hastalandım.

size evin fotolarını da çekemedim. zaten baya bi eksiğimiz var. koridor ve mutfak halılarmız, avizelerimiz ve aksesuarlarımız hala yok :))
onlarıda düğünden sonra tamamlıcaz çünkü acayip yorulduk acele etmeyelim dedik.
tam olarak yerleşemesemde ev yoluna girdi ve çok hoşuma gitti geri gelesim gelmedi

gelinliğin fotosunu koyucam ama özel albüm yapayım nişanlım bir şey demesin bilen biriniz yardımcı olursa koyarım çünkü beceremedim

evin resimlerini de gittiğim ilk fırsatta çekicem merak etmeyin. nişanlıma dedim ama koltukların örtülerini kaldırıp bir daha koyamam dedi. toz olmasın die üstlerine çarşaf falan örttük te

amma uzun yazmışım haa oku oku bitmedi

Son düzenleme:
inciçiçeğimmm kendi profiline gir sol alt köşede albüm ekle diye bi bölüm var ordan koyabilirsin resimleri. gelinliğini de evini de çok merak ediyorummm fotoları koyunca bize de haber verrr mutlaka

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................11:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................26:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................34:123:​

Gizcim öncelikle kayınvalidene çok geçmiş olsun. Allah daha kötüsünü göstermesin. Sende toparla bir an önce. Böyle durumlarda bende soğukkanlıyımdır.

Mercim sorma çok güzel oldu gerçekten ama yerini değiştireceğim şeyler var sanırım dün gece düşünmekten uyuyamadım.

İnciçiçeğim benimde portmantom yok daha onu alacağız herhalde bu hafta ya da önümüzde ki hafta içinde. Onun dışında öyle eksiğim yok çok şükür. Yalnız bayağı bir koliler çıktı evden ben bayağı şey almışım. Gereksiz değiller ama neyseki. Hastalanmana da çok üzüldüm geçmiş olsun ama üzülme önünde daha 10 günün var gider kendi zevkine göre yerleştirirsin. Biz bir günde mutfak ve banyoyu yerleştirdik, temiz olunca pıt pıt koyuveriyorsun. Ben hep yönlendirdim mesela şu şuraya şu buraya diye ona rağmen dün akşam düşündüm yerini değiştireceğim şeylerim var.

herkse günaydınlarrrrrr

öncelikle gizimmm üzüldüm ama toplarlanmasınada sevndm allah beterinden korusun çok şükür geçici bşyler yaşamış,sizde nişanlınla harap oldunuz bi kaç güne toparlarsınız umarım canım benim...

lovelyyyy nihayet evin missss olmuş ve yerleşmeye başlamışsın harika bir haber bu

incicicegim sanada geçmişler olsun dikkat et toparlan düğüne hiççç bşy kalmadı kuzucum

ve bennn hafta sonum harikaydı cuma günü iş yerinden erken çıktım evime gittim yatak odamı temizledim odammm misssler gibi oldu yataştan aldgm yatagım geldi hem görüntüsü çokkk şık hem inanılmaz konforlu içime çok sindi...

masa tak. geldi beklediğimden fazlasıyla şık ve nasıl saglam yapmışlar anlatamam o kadar güzelki sandalyelerim her şeyim harika...

çeyizim ay'ın 1 inde gidiyor kızlar daha kolilemedim bile bu hafta sonu ayarlayacagm hepsini inşallah...

giz çok geçmiş olsun canım benim çok kötü bir durum ya çok üzüldüm ama Allah daha kötülerinden korusun,sizde artık unutun o kötü anları yapacak bir şey yok.

Nena oh ne güzel canım gelmiş herşeyin. Bizde 1 saat önce falan görüştük çarşamba teslimat yapacaklar yatak odası ve yemek odası takımımı. Bugün ya da yarın köşe takımım gelecek oturma odasına. Bizim bu hafta cumartesiye bitmiş olur sanırım herşey. Halılarım falan serilir artık. Çok mutluyum haftasonunu iple çekiyorum resmen.

nenacığım hayırlı olsun eşyaların ne güzel için sinmiş hepsi,çeyizinde gelince artık bir rahatlarsın.

inciçiçeğim geçmiş olsun,ufak tefek eksikler önemli değil ya tamamlanır nasılsa.gelinliği sabırsızlıkla bekliyoruzzz:)

oooohhh daha ne kuzu hafta sonuna bitirirsen süper...

bnm koltuklarımda bu hafta içi gelicek gününü henüz bilmyrm perdelerm haftaya çarşamba yada perşembe gelicek halılarımı henüz almadımki ben ya:26: begendım cocukta dedi 2 modelıde koyarım sererız hangısını begenrsenz onu alın dedi ama daha koltukalr gelmedgi için halıcıyıda cagıramadk beklıyoruz bakalım almadık henüz o yuzden artı evım çok pis sadece yatak odam temz o da 2 gün once temzledgm için her şeyim gelsin bida kadın cagırıcam en son eylülde de şöyle 16-17si gibi komple tozunu ben alıcam

kızlarr bsy danısabılırmıyım?

ya ben sanki küçük bi depresyonda gibiyim yada banamı öyle gelıolar çok şükür her şey tıkırında aksilikte cıkmıo gibi ama ailemden ayrılcam babaniş şimdiden ağlıo bana bakıp bakıp evde herkeste bir hüzün bu aralar annişle babişte sürekli bnmle olmak istio ama ben onlara vakit ayıramıyorum babam dün akşam benim küçüklüğümü anlatıo hadi gel dio şunları şunları bida yapalım fışfış kayıkçı oynayaalım falan dio bi yandan sevdgm adamla evlenıyorum onun heyecanı ve mutlulugu var bı yandan çok hüüzünlüyüm halam aglıo sürekli ben her dkka aglamaklıyım suanda oldgu gibi

bide bu aralar nişanlımın ailesinin hiç bsy yapmayısı ben sinirlendirio unutmustum bı ara ne guzel ama yine düşmanlıgımı hatrlıyorum sinir tepeme çıkıo olur olmadık seylere agresıflesıyorum nişanlımda bu ara gergin endişeli tavırlar segiliyor bana karşı gayet iyi ama ailesine karşı biraz haddini aşıyor uyarıyorum ama elimde değil hiç birini görmek istemiyorum diyo

sizce bunlar normal mi yoksa bnm bir psikolog desteği almam şart mı içimden her dakka hüngür hüngür aglamak geliyor patronlarımda çık 10 gün gelme diyorlar ama evde napıcam 2 haftadır ilk defa ailemden keyf alamıyorum babamın eğlenceli şenşakrak halleri gitmiş annemle babamın çifte kumrular gibi oturmaları yok herkes bi keyfsiz yada şaşkınlıktanmı böyleler bilemiyorum nolcak bu hallerimiz yahuiçim şişio çatlicam

Nena benim tertemiz valla evim. Bir de fayanslarım kocaman ve parlak mopla bir geçiyoruz pıl pırıl parlıyor. Bugün de oturma odası köşe takımım geliyormuş bakalım. Meraklardayım gene. Bu hafta çabuk geçsin inş. Bir deee sana şöyle bir şey söyleyeyim biz mobilyaların poşetlerini apartmanda çıkarttıracağız ki içerisi toz toprak olmasın, sizde öyle yapsaydınız hiç kirlenmezdi aslında çünkü bütün pislik onların sarılı olduğu torbalarda. Annem kapının önünde çıkarttırıp öyle sokacak eve. Gel hafta sonu gel.

Son düzenleme:

çok normal canım bana da oldu.. çeyizim çıktığı gün babam o kadar kötü oldu ki kendimi zor tuttum... herkese olan şeyler bunlar canım üzme kendini çok mutlu olacaksın...

herkese iyi günler kızlar haftasonu çok yoğundum gelemedim... evler temizlenmiş bakıyorum gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…