- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
instagram olanlarr eveeettt :)lovelym canım bak ne dicem çeyiz topiğine kına saçını koymuşsun yaa kuzum ne doğal ne güzel kabarığı duruyor yaa maşallah sana arkadaşlarıma gösterdim geçen güpgüzel kız maşallahları sıraladılar cidden kocaman maşallah sana hayatım çok güzelsin lovelym çok yakışmışsınız canım benim
inciceciğim fotilerin varmı senin
kızlar bu arada instagramınız varmı ben açtım varise ekleşelmmi :))))))))
Umarım şimdi yükleyebilmişimdir.
Nazar boncuklarınızı eksik etmeyin lütfen canlarım...
o zaman nergizakn diye aratın benim daha yeni oldu canlar ekleyebilirsiniz
lovelym ben bu fotileri gördüm hattaha gelinliğini komple beğendim yani eteği özellikle böyle istiyorum a tipi model mi bu canım herhalde benim fiziğimede yakışır çünkü böyle bişi denemiştim ama üst gövdemde çok uzun benim hafif yukarda başlamalı bende
yaaa varya çok sade ve şıksın bide benim acuk kepçe kulağmı kapatmam için böyle saç modeli şart bana :) nişndaki saçımı çok sevmiştim mesela
Evet canım A kesim eteğim. Benim üst gövdemde çok uzun ama göğüsten biraz dekolte olsun istedim ben duruluğumu koruyarak basite kaçmadan annemle birlikte ayarladı modaevim sırtımın açıklığını da, göğsümü de.
işte bende böyle sade güzel duru gibi bir gelinlik istiyorum çok şık çok güzelsin su gibisin maşallah canım benim
nena ama ama benim kocişim yok henüzzzz
o da yarı kociş sayılırı kuzucum kociş olmaya ne kaldı tek fark her gece uyumuosun onunla ama oda olcak hıc merak etme....
ben arattım buldum gönderdimo zaman nergizakn diye aratın benim daha yeni oldu canlar ekleyebilirsiniz
lovelym ben bu fotileri gördüm hattaha gelinliğini komple beğendim yani eteği özellikle böyle istiyorum a tipi model mi bu canım herhalde benim fiziğimede yakışır çünkü böyle bişi denemiştim ama üst gövdemde çok uzun benim hafif yukarda başlamalı bende
yaaa varya çok sade ve şıksın bide benim acuk kepçe kulağmı kapatmam için böyle saç modeli şart bana :) nişndaki saçımı çok sevmiştim mesela
kocişini özleyenler parmak kaldırsın
mesela ben cok özledim
Eki Görüntüle 818378 Eki Görüntüle 818379
kızlar şimdilik 2 foto yüklüyorum inşallah olmuştur diğer fotolar eşimin pc de ordan nete bağlanamadım
Kuşum mükemmelsin, çok güzelsiniz hep mutlu olun.
Nenacım ben senin fotolarına yorum yapmayı unutmuşum sanırım. Canım benim sende çok güzel olmuşsun. Sizde hep mutlu olun Nenacan.
Eki Görüntüle 818378 Eki Görüntüle 818379
kızlar şimdilik 2 foto yüklüyorum inşallah olmuştur diğer fotolar eşimin pc de ordan nete bağlanamadım
Gizzzzz seni ekliyorum instragram danama kk dan arkadaş olduğumuzu belirtmek yok Malum kocacım bu konuda hassas
bennnnnnnnnnnnn
artık sizinle yemek muhabbeti de yapabilirz ohh bedün akşam zamanım vardı mercimek çorbası yaptım canım da tauk yapmıştı onun yarısı duruyor eve gidince fırında kabak mücver yapacağım üstüne de sarımsaklı yoğurtt ohhhhh sizin menüler nedir kızlar
hayatım merak etme sende belirtmezsen bende sevinirim blogdan instagramdan nişanlımın haberi var artık kk yıda biliyor ama gözüne sokmak istemiyorm pek anlayışı yok ama sizleri eklemek çok istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?