sonra ertesi gün balayı için yola cıktık kızlar voyage türkbüne bi gittik problem var oda girişinizi yapamıyoruz dediler problem nedir falan die sordu eşim işte sizin girişiniz gözükmüyor ets turla irtibata geçmemiz gerekio odemelerinizi hangi yolla yapmıştnz muhabbeti elimzde valizler tabi ben yine sinir krizleri geçiriyorum nasıl işliyo sistemişnz utanmıomsnz bizi madur ediosnz bilmem ne ben kavga kıyamet bayılcak gibi oldum reezillik cıldırcam yarım saat 1 saat kadar lobide bekledik müdür geldi işte şurda boş odamz var orayı size tahsis edelm ödemesini kartla yaparsnz e biz odeme yaptık dıoruz görünmüo bilmem ne diolar dedm nişanlıma yürü cık gidioruz nereye dıo bana baska yer bulcaz dedm cıktık türkbükü sahılıne gttik bsy bulamadık hemen anı tur u aradık bize turgut reis yasmin resortu onerdıler ultra lüx her sey dahıl voyage kadar ii deildi ama bizi cok cok guzel agırladılar gun içinde ets döndü işte özür dileriz sistemsel hata bilmem ne nişanlımda parayı havale yapmalarını rica etti derken sıkıntılıydı balayının ilk günü zaten hıc bsy anlamadık ama sonrası okadar keyflıydıkı anlatamam size çok çok güzel dinlendm bol bol kitap okudum bedenım ve ruhum dinlendi sonra cuma gecesı geldık işte şimdi iş başı yaptım birazdan bir kaç resim paylaşıcam elimde olanlardan
nenam ne diyorsun voyage türk bükü ve ets bu naısl rezillktir ets ye ödeme yapıyorsun voyagede gözükmüyor imkansız gibi bişi voyage ets nin yuh balayını rezl ediceklerdi iyikide bulmşsunuz şu anda korktum ayyy yerinde olsam bayılmıştım inanamıyorum ets den ayarlarsa oteli aryaacağız o vakit rezillik yaşamamak için pes doğrusu pessss
Ayyy Nena otelin yaptığına inanamıyorum canım. Biz daha otele gelmeden 500 metre önce güvenlik karşıladı bizim isim soyisim sordu. Elindeki listeye baktı ve balayı çiftimizsiniz lütfen şöyle bekleyin. Sizin için araba isteyeceğim dedi. Bekledik, üstü açık araba geldi ve aldı. Otele geldiğimizde otelin halkla ilişkiler müdürü, bellboy ve resepsiyondan bir iki kişi kapıda bekliyordu bizi ellerinde elma şarabıyla. Hoşgeldiniz diyip içeri aldılar ve şarabı patlatarak açtılar içinden konfetilerde döküldü başımızdan aşağı hatta ben korktum bir anda olunca. Çok güzel karşılandık biz. Odaya gittiğimizde de jakuzimiz doldurulmuştu. Hatta o resimleri paylaşmayı unuttum ben, onları paylaşayım.
Neyseki üzülüp balayınızı mahfetmemişsiniz, Yasmin Resort'te güzeldir çünkü ama ben olucam Ets'nin..................!!!
Ayyy Nena otelin yaptığına inanamıyorum canım. Biz daha otele gelmeden 500 metre önce güvenlik karşıladı bizim isim soyisim sordu. Elindeki listeye baktı ve balayı çiftimizsiniz lütfen şöyle bekleyin. Sizin için araba isteyeceğim dedi. Bekledik, üstü açık araba geldi ve aldı. Otele geldiğimizde otelin halkla ilişkiler müdürü, bellboy ve resepsiyondan bir iki kişi kapıda bekliyordu bizi ellerinde elma şarabıyla. Hoşgeldiniz diyip içeri aldılar ve şarabı patlatarak açtılar içinden konfetilerde döküldü başımızdan aşağı hatta ben korktum bir anda olunca. Çok güzel karşılandık biz. Odaya gittiğimizde de jakuzimiz doldurulmuştu. Hatta o resimleri paylaşmayı unuttum ben, onları paylaşayım.
Neyseki üzülüp balayınızı mahfetmemişsiniz, Yasmin Resort'te güzeldir çünkü ama ben olucam Ets'nin..................!!!
ben sistem nasıl işliyor biilmiyorum biz voyage ets den ayarlamıstık kaç ay önce sonra bizi voyagetan arayıp otel rezervasynumuzu aldklarnı vs zaten söylemişlerdi... neyse biz gittik güvenlikten aldılar bizi girdik içeri resepsiyona otel girişi yapıcaz dediler balayı çiftmsnz dediler evet ama balayı odası ayarlamadık normal oda ayarladık dedık balayı dıyınce fıyartlar bıraz daha degısıodu paramzda ona yetmedgı ıcın normal oda rezervasyonu yaptırmıstık işte eşim adını soyadını söyledi kadın rezervasynunuz gözükmüo dedi orda benm kulaklar alev almaya basladı panıklemeye basladım bnm adımamı yaptrmıstık dedm eşime yoo ben kendı adıma dedi bde bnm adımı sor bakalım dedm işte ozamn bnmn adımı söledi kadın yıne bulamadı bir sn dedi birini aradı böyle böyle balayı çifti geldi ama sistemde göremiorum muhabbeti eşimde olayı anlamaya çalışıo etsden kiminle muhattap oldgmuzuda hatrlamıoruz panıkledık aradılar etsyi bilmem ne bi karman corman oldu her sey bi 1 saat ben çıldırdım
neyse cıktık ordan bizim paramız galıba havuzamı ne düşmüş ne demekse o o sebepten sisteme geçilememiş mi bsy olmus her neyse işte ordan cıktık gittigimz yerde gayet nezhti hallettık bı sekılde ama orayıda bulamasydk heralde pansıyona falan gderdk
ben sistem nasıl işliyor biilmiyorum biz voyage ets den ayarlamıstık kaç ay önce sonra bizi voyagetan arayıp otel rezervasynumuzu aldklarnı vs zaten söylemişlerdi... neyse biz gittik güvenlikten aldılar bizi girdik içeri resepsiyona otel girişi yapıcaz dediler balayı çiftmsnz dediler evet ama balayı odası ayarlamadık normal oda ayarladık dedık balayı dıyınce fıyartlar bıraz daha degısıodu paramzda ona yetmedgı ıcın normal oda rezervasyonu yaptırmıstık işte eşim adını soyadını söyledi kadın rezervasynunuz gözükmüo dedi orda benm kulaklar alev almaya basladı panıklemeye basladım bnm adımamı yaptrmıstık dedm eşime yoo ben kendı adıma dedi bde bnm adımı sor bakalım dedm işte ozamn bnmn adımı söledi kadın yıne bulamadı bir sn dedi birini aradı böyle böyle balayı çifti geldi ama sistemde göremiorum muhabbeti eşimde olayı anlamaya çalışıo etsden kiminle muhattap oldgmuzuda hatrlamıoruz panıkledık aradılar etsyi bilmem ne bi karman corman oldu her sey bi 1 saat ben çıldırdım
neyse cıktık ordan bizim paramız galıba havuzamı ne düşmüş ne demekse o o sebepten sisteme geçilememiş mi bsy olmus her neyse işte ordan cıktık gittigimz yerde gayet nezhti hallettık bı sekılde ama orayıda bulamasydk heralde pansıyona falan gderdk
Canım balayı diyince fiyatlar artmaz. Burda bir yanlışlık var. Yıllardan beri bu işin içindeyim. Hatta ve hatta balayı çiftlerine diğer misafirlere sunulmayan ayrıcalıklar sunulur. Odaların fiyatı özelliklerine, konforuna ve manzarasına göre değişiklik gösterir. Siizn balayı çifti olmanız fiyatı değiştirmez. He ne olur deniz manzaralı oda tercihi yapmazsınız da 1 double oda tercih edersiniz, deniz manzaralı olması bizim için önemli değil kara manzaralı da olabilir dersiniz. Ayrıca balayı çiftleri için oteller özel bir liste yapar ve ona göre de özen ve ilgi gösterir. Biz rezervasyon alırken 3 yıldızlı bir otel bile olsa balayı çiftiyse bunu voucherda (otel rezervasyon formu) belirtiriz.
Canım balayı diyince fiyatlar artmaz. Burda bir yanlışlık var. Yıllardan beri bu işin içindeyim. Hatta ve hatta balayı çiftlerine diğer misafirlere sunulmayan ayrıcalıklar sunulur. Odaların fiyatı özelliklerine, konforuna ve manzarasına göre değişiklik gösterir. Siizn balayı çifti olmanız fiyatı değiştirmez. He ne olur deniz manzaralı oda tercihi yapmazsınız da 1 double oda tercih edersiniz, deniz manzaralı olması bizim için önemli değil kara manzaralı da olabilir dersiniz. Ayrıca balayı çiftleri için oteller özel bir liste yapar ve ona göre de özen ve ilgi gösterir. Biz rezervasyon alırken 3 yıldızlı bir otel bile olsa balayı çiftiyse bunu voucherda (otel rezervasyon formu) belirtiriz.
yoo fıyatı farklıydı biz 1800 tlye yaptrmıstık rezervasynu ama balayı odalarının 200 tl mi ne fazlaydı bizde içinde sarabı meyvesı olck dıe 200 tl vermek ıstememıstık ama dedgn dogru olabılr odanın konumuyla alakalıdır ben cok anlamam cunku bız etsdekı bayanla konusurken bize bilemem ne odası su fiyat demstı odanın konumuyla alakalı olablr dedgn giibi bizde tabı bilmedgmz için balayı ciftlernnki pahalı oluo dıe dusunmus olabılrz dedgn dogru olablr lovelyli ama işte bız ısın ıcınde dılızkı bılemedık
Gizom evet biz normal odada kalmadık. Deluxe odada kaldık. Resimleri paylaşabilirsem paylaşacağım birazdan.
Bunlarda bizim paylaşmayı unuttuğumuz balayı fotoğraflarımız...
Eki Görüntüle 818106
Eki Görüntüle 818107
Eki Görüntüle 818108
Eki Görüntüle 818109
Eki Görüntüle 818110
Eki Görüntüle 818111
Eki Görüntüle 818125
Eki Görüntüle 818128
Eki Görüntüle 818129
Eki Görüntüle 818130
Eki Görüntüle 818131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?