347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nenam ne diyorsun voyage türk bükü ve ets bu naısl rezillktir ets ye ödeme yapıyorsun voyagede gözükmüyor imkansız gibi bişi voyage ets nin yuh balayını rezl ediceklerdi iyikide bulmşsunuz şu anda korktum ayyy yerinde olsam bayılmıştım inanamıyorum ets den ayarlarsa oteli aryaacağız o vakit rezillik yaşamamak için pes doğrusu pessss

ben sistem nasıl işliyor biilmiyorum biz voyage ets den ayarlamıstık kaç ay önce sonra bizi voyagetan arayıp otel rezervasynumuzu aldklarnı vs zaten söylemişlerdi... neyse biz gittik güvenlikten aldılar bizi girdik içeri resepsiyona otel girişi yapıcaz dediler balayı çiftmsnz dediler evet ama balayı odası ayarlamadık normal oda ayarladık dedık balayı dıyınce fıyartlar bıraz daha degısıodu paramzda ona yetmedgı ıcın normal oda rezervasyonu yaptırmıstık işte eşim adını soyadını söyledi kadın rezervasynunuz gözükmüo dedi orda benm kulaklar alev almaya basladı panıklemeye basladım bnm adımamı yaptrmıstık dedm eşime yoo ben kendı adıma dedi bde bnm adımı sor bakalım dedm işte ozamn bnmn adımı söledi kadın yıne bulamadı bir sn dedi birini aradı böyle böyle balayı çifti geldi ama sistemde göremiorum muhabbeti eşimde olayı anlamaya çalışıo etsden kiminle muhattap oldgmuzuda hatrlamıoruz panıkledık aradılar etsyi bilmem ne bi karman corman oldu her sey bi 1 saat ben çıldırdım

neyse cıktık ordan bizim paramız galıba havuzamı ne düşmüş ne demekse o o sebepten sisteme geçilememiş mi bsy olmus her neyse işte ordan cıktık gittigimz yerde gayet nezhti hallettık bı sekılde ama orayıda bulamasydk heralde pansıyona falan gderdk

Ayyy Nena otelin yaptığına inanamıyorum canım. Biz daha otele gelmeden 500 metre önce güvenlik karşıladı bizi isim-soyisim sordu. Elindeki listeye baktı ve balayı çiftimizsiniz lütfen şöyle bekleyin, sizin için araba isteyeceğim dedi. Bekledik, üstü açık araba geldi ve aldı. Otele geldiğimizde otelin halkla ilişkiler müdürü, bellboy ve resepsiyondan bir iki kişi kapıda bekliyordu bizi ellerinde elma şarabıyla. Hoşgeldiniz diyip içeri aldılar ve şarabı patlatarak açtılar içinden konfetilerde döküldü başımızdan aşağı hatta ben korktum bir anda olunca. Çok güzel karşılandık biz. Odaya gittiğimizde de jakuzimiz doldurulmuştu. Hatta o resimleri paylaşmayı unuttum ben, onları paylaşayım.

Neyseki üzülüp balayınızı mahfetmemişsiniz, Yasmin Resort'te güzeldir çünkü ama ben olucam Ets'nin..................!!!

Son düzenleme:

lovelylim aksılık işte cok kötüydüm utandım ama ets aradı özür diledi vs paaramızı anında geçti sisteme bizi öyle karşılamıckalardı çünkü balayı odası tutmamıstık zaten biz bütçemize uygun bir oda tutmustuk o yuzden problem cıkmasaydıda kapıda kıms eolmazdı heralde ama yasmin resortta cok guzeldı voyage ı aratmıcgna emındım keyflıydı cok dınlendık daha uygun fıyata en ıyı odalarndan bırını ayarladı bıze anı tur her sey yolundaydı iyi dinlendm

bence de eşim orayı birbirine katmıştı herhalde canım....

Anı tur mu daha iyi yoksa Ets mi?????

Turizmci hanıma soruyorum

Özellikle yurtdışı için :44::44::44::44::44::44: çocuk olmadan İtalya yada İspanya düşünüyoruz

kızlar kına,nikah,balayı elımde olan bi kaç fotograf diğerlerini ilerde album yapacgm elime geçtikçe

ilk fotografta kolunda kırmızı şal baglı olan bnm elım havada mendıl döndürürken dierlerindede zaten beni kesitirirsnz

Eklentiler

• $1094577_148406062036146_1167088471_o.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $1239071_148405905369495_2043974938_o.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $1265382_10151838887058190_2017761085_o.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $1265405_148405752036177_1483482529_o (1).webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $1268258_10151838676683190_1247395495_o.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $1271318_148403958703023_601611683_o.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $1274300_148403972036355_503511790_o.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $1276471_148406215369464_1885480932_o.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $1291785_10151838676338190_209844239_o.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 67

Canım balayı diyince fiyatlar artmaz. Burda bir yanlışlık var. Yıllardan beri bu işin içindeyim. Hatta ve hatta balayı çiftlerine diğer misafirlere sunulmayan ayrıcalıklar sunulur. Odaların fiyatı özelliklerine, konforuna ve manzarasına göre değişiklik gösterir. Siizn balayı çifti olmanız fiyatı değiştirmez. He ne olur deniz manzaralı oda tercihi yapmazsınız da 1 double oda tercih edersiniz, deniz manzaralı olması bizim için önemli değil kara manzaralı da olabilir dersiniz. Ayrıca balayı çiftleri için oteller özel bir liste yapar ve ona göre de özen ve ilgi gösterir. Biz rezervasyon alırken 3 yıldızlı bir otel bile olsa balayı çiftiyse bunu voucherda (otel rezervasyon formu) belirtiriz.

ay nenam maşallah size neyse üzülmemişsiniz ets tura pes diyorum cidden şaşırdım hele voyage neyse en iyisini yapmışsınız canım, acaba odanızı birine evrdilerde çıkmadımı diye geldi aklıma ama bu otelelr normal otel değil ki en iyi oteller allla allla şaşırttılar voyageyi düşünüyordum şu anda tırstım ama tur yetkilsinin adı soyadı ietişim bilglerini alacağım böyle bişi yaşasak necati asla biryere gitmez benimki berabet derece sinirlidir siz yine iyi yapmışsınız canım

lovelym bodruma gidicek olsam oraya yada ışıl cluba giderim arkadaşım ışıldan çok memnun kaldı

bu arada sen deluxe odadamıydın lovelym deluxe odayı tavsiye ediyormusun voyage belekte var alsakmı diyoruz bizde

bu arada balayı için kumabara yaptık 2 ayda çok iyi biriktirdik kızlar cidden tatil için kumabara ile peşine gidicez :) buna karar verdik elimize ne geçerse attık şu anda şaşılacak derecede çok birikti aralıkta balayını alıp ocaktada yurtdışı için kumabara yapacağız çok zevkli bişiymiş

yoo fıyatı farklıydı biz 1800 tlye yaptrmıstık rezervasynu ama balayı odalarının 200 tl mi ne fazlaydı bizde içinde sarabı meyvesı olck dıe 200 tl vermek ıstememıstık ama dedgn dogru olabılr odanın konumuyla alakalıdır ben cok anlamam cunku bız etsdekı bayanla konusurken bize bilemem ne odası su fiyat demstı odanın konumuyla alakalı olablr dedgn giibi bizde tabı bilmedgmz için balayı ciftlernnki pahalı oluo dıe dusunmus olabılrz dedgn dogru olablr lovelyli ama işte bız ısın ıcınde dılızkı bılemedık

evet bizim de öyleydi ya ayrıca % 5 indirim yapıldı balayı olduğumuz için... suit oda ister misiniz diye soruldu ama tabi fiyat farkı olduğu için yaptıramadık normal odada ama meyveler kahvaltılar 1 gün yemek falan aynı bizimki de sizinki gibiydi canım... Nenaların şansına

kuzum voyageler balayı için deluxe oda tavsiye ediyorlar çiftlere mesela biz deluxe oda istiyoruz jakuzili balkonunda, ya aslınd aiçki içmiyorum nişanlımda bende bazen diyorum böyle çok para verceğmize ilk etapta yurtduşıanmı gitsek kendimi biliyorum gezerim öyle yiyip içip yatan biride değilim ben dağ bayır keşfetmeyi seviyorum, çünkü nişanlımla şu güne kadar bütün çıktğmız tatilerde öyle oldu haritayla beraber dolaştık şehir şehir o yüzden bana azcık ters geliyor bu tür tatilller

hani binicem gemiye barcelona italya gezecem diye düşünmek daha cazip geliyor aceba napsak

bu arada fotiler çok güzel ahhh tek imrendiğim şey şu sizdeki kına adetleri herkesin yöre kıyafeti giymesi neyseki bindallısını satın alan bir dünya arkadaşım var inşallah 6 7 kişi giyinicek bende de nasipse bide en olmadı en yakınlarım kiralıcaklar

Gizom evet biz normal odada kalmadık. Deluxe odada kaldık. Resimleri paylaşabilirsem paylaşacağım birazdan.

ya bılmıyorum kızlar lovelynın dedıgı dogru olabılr bız belkı anlamdk kadnın söyledgnı aklımaza da balayı odası pahalı dıe kalmıstı bılemıyoruz sadece 1800 kusurluk bır odaydı onu htrlıorum

Gizom evet biz normal odada kalmadık. Deluxe odada kaldık. Resimleri paylaşabilirsem paylaşacağım birazdan.

deluxe odayı tavsiye ediyormusun bir turizimci gözüyle bakma ama hani giden balayı çiftlerini deluxe oda tatin edermi ki beni edicektir çünkü ben rahat bir tatile pek alışık değilim konfor pek sevmem ama herhalde beni büyük tatmin edicektir canım

saolun kızlar evet yöresel kıyafetlermz güzeldirde bnm pek tarzım değil adettendir die annemi babanemi kıramadım yoksa ben kendım sevdgm ıcın yapmadım yani...ama üstümede yakıştı sonradan sevdm dahada giymeyi düşünmüyorum sadece erkek kardesmn ve kız kardesmn kınasında gyerm okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…