Öncelikle şunu belirteyim ki büyük bir yanlış anlaşılma var. Meyve ve şarap ikramı balayı çiftlerine sunulan ücretsiz bir hizmettir. Hiç bir otel balayı çiftlerinden ekstra bir ücret talep etmez ki voyage'ları da bilirim. Sizde bir yanlış anlaşılma olmuş muhtemelen tur şirketiniz ile otel arasında. Nazar boncuğu olsun artık.
Bizde iki kere şarap geldi mesela odaya. Hatta bitiremedik birini evimize getirdik. Bir kere meyve, bir kere kaju-ceviz-incir-fındık geldi. Minibar ücretsizdi ve hergün yenilendi. Çıkmadan bir gün önce akşamda balayı yemeği düzenledi otel özel olarak, masa süslemişler ve havuz başına yer ayırtmışlar. Resimler de paylaştım onlarıda. Odamıza çıktığımızdada pasta bırakmışlar. Zaten her odamıza döndüğümüzde diyorum ya bir gün meyve, bir gün çerez, bir günde pasta bırakmışlardı.
Giz'im ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Sonuçta balayı bu bir kere yaşanıyor. Gerçi bilginiz olsun evlilik tarihinizden itibaren 1 yıl içinde balayı çifti olarak istediğiniz otellerde istediğiniz kadar konaklayabilirsiniz.
Öncelikle şunu belirteyim ki büyük bir yanlış anlaşılma var. Meyve ve şarap ikramı balayı çiftlerine sunulan ücretsiz bir hizmettir. Hiç bir otel balayı çiftlerinden ekstra bir ücret talep etmez ki voyage'ları da bilirim. Sizde bir yanlış anlaşılma olmuş muhtemelen tur şirketiniz ile otel arasında. Nazar boncuğu olsun artık.
Bizde iki kere şarap geldi mesela odaya. Hatta bitiremedik birini evimize getirdik. Bir kere meyve, bir kere kaju-ceviz-incir-fındık geldi. Minibar ücretsizdi ve hergün yenilendi. Çıkmadan bir gün önce akşamda balayı yemeği düzenledi otel özel olarak, masa süslemişler ve havuz başına yer ayırtmışlar. Resimler de paylaştım onlarıda. Odamıza çıktığımızdada pasta bırakmışlar. Zaten her odamıza döndüğümüzde diyorum ya bir gün meyve, bir gün çerez, bir günde pasta bırakmışlardı.
Giz'im ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Sonuçta balayı bu bir kere yaşanıyor. Gerçi bilginiz olsun evlilik tarihinizden itibaren 1 yıl içinde balayı çifti olarak istediğiniz otellerde istediğiniz kadar konaklayabilirsiniz.
ayyy bi türlü yazamadım kırk saat açılacak die beklerken site atıyo, iyice sinir etti bu net beni
nena hoş geldin taze gelin. dört gözle seni bekliyoduk. o kadar aksiliğe rağmen herşeyin harika geçmiş ne kadar güzel anlatmışsın öyle. ayrıca eşinin düğün süprizi de çok hoş olmuş. ömür boyu mutlu olun inşallah.
resimlerde bi harika ikinizinde tatili süper geçmiş anlaşılan
olabilir biz anlamamışızdr aman geçti gitti nazarlık olsun .... beceremedik ama onlarda da hata var sonuc ne olursa olsun rezervasyon olmalıydı yanı etsnın buyuk ayıbı var daha da işim olmaz yani onlarla
Bizim otel giriş formuna balayı çifti olduğunu bildirme amacımız zaten otelin balayı çiftlerine sunduğu bu hizmetten faydalansınlar ve daha özel ilgi görsünler diye.
Bazı oteller deniz ve kara ayırımında farklı fiyatlandırma yapmazlar bile. Biz belirtiriz not olarak, balayı çiftidir deniz manzaralı oda olması ricadır diye. Otelin müsaitlik durumuna göre seçilen tarihler arasında otel boş ise ricamızı kırmızlar ve deniz manzaralı odada konaklatırlar.
Bebişim bize gelin siz ya hiç böyle sorununuz olmaz. Bunlar gelip geçici şeyler, evliliğinizde allah huzuru mutluluğu eksik etmesin. Gerisi boşşşş. Hani gelinliğinin önden resmi bakayım???
dogrudur ama ben detaylarına takılmadım sarapmıs meyveymıs vs bnm takıldıgım konu rezervasyon yapılmasına ragmen neden bız o otelde konaklayamadık neden madur kaldık neden kımse bıze yardmcı olamadı havuz denen sey nedır para orayamı düşmüş nolmuş bnm takıldgm detaylar bunlar yoksa odaymıs bılmem neymıs sıkıntı degıl ben zaten butceme uygun olan odayı ayarlamıstım gerısını bılmem bıze yanlıs anlatılmıs demekkı balayı olunca farklı fıyat verılmıstı belkıde ben yanlıs anladm olablr cokta problem deıl
Canım siz ödemeyi nasıl yaptınız? Gerçi olan olmuş artık boşver. Ben insanlar yanlış bilmesin diye uzun uzadıya yazdım.
kredi kartı tek çekimdi
İnciçiçeğim Nena'nın gelmesini bekliyormuşuz toplanmak için.
lovelym canım bak ne dicem çeyiz topiğine kına saçını koymuşsun yaa kuzum ne doğal ne güzel kabarığı duruyor yaa maşallah sana arkadaşlarıma gösterdim geçen güpgüzel kız maşallahları sıraladılar cidden kocaman maşallah sana hayatım çok güzelsin lovelym çok yakışmışsınız canım benim
inciceciğim fotilerin varmı senin
kızlar bu arada instagramınız varmı ben açtım varise ekleşelmmi :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?