347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ooooooooooooooooo +18 açıklamalar gelicek gibi oooooooooooo hüm soru sordu vay anam vayyy ben buna hazır değilim şu anda top nenada ve tırsıyorummm ne diyecek acaba

ooooooooooooooooo +18 açıklamalar gelicek gibi oooooooooooo hüm soru sordu vay anam vayyy ben buna hazır değilim şu anda top nenada ve tırsıyorummm ne diyecek acaba

ben çok zorlandım bunu söylüyorum 2 ay bunu yaşadım yani... ama sonradan kendimi rahat hissedersem herşeyin düzeleceğine inandım ve düzeliyor yavaş yavaş

Bizde salça kullanmıyoruz hiç. Şişe domateslerim var benim bisssürü. Onları kullanıyoruz yemeğe. En sağlıklısı ve en güzeli.

Gizoşum ekleyemedim seni daha ben bugün çok yoğunum. Özel mesaj atıyorum adımı sen ekle beni bebekim ben müsait olduğum bir ara kabul edeyim.

ben bunun acıklaması yarına saklıyorum cunku muhabbet uzıcak bnm mesaım bıttı...

ama merakınızı giderim acıdı hemde 4-5 gün boyunca ama o acı bana vız gelır tırıs gıder ohhhhh

Acı macı bize işler mi bacı diyip konuyu kapatıyorum. Nena senden hiç beklemezdim. Tırt çıktınız hepiniz...

ben bunun acıklaması yarına saklıyorum cunku muhabbet uzıcak bnm mesaım bıttı...

ama merakınızı giderim acıdı hemde 4-5 gün boyunca ama o acı bana vız gelır tırıs gıder ohhhhh

Allah seni ne etmeye bu mesajı gördüm ve yarıldım Erol taş gibi güldüm deniz otobüsünde kendi kendime güldüm allah seni kahretmiye

Hele lovely anam açıklama yapmıyor ama tırt çıktınız derken vay anam dedirtiyor

Nema bu konuda görüşerilerini belirt ahahahaha meraklardatız

inciçeği çok tatlı olmuşsun maşallah diyelim

giz senin blogun mu vardıı hiçte haberimiz yok

nena çok güldürdün beni kendini nasılda ballandırıyor yarınki açıklamalarını heyecanla belkliyorum ozaman

puknas canım çok teşekkür ederim

benden sonra ne muhabbetler dönmüş öyle

kocacık 1. ayımız için çiçek yollamış bana

Amma döktürmüşsünüz kızlar yaa oku oku bitmediii yarın akşam güzel haberlerle gelcem bende inşallah bekleyin beniiii

Oku Oku bitiremedim, burasının böylesine şenlenmesine öyle sevindimki hepsini tek tek okudum..
Öncelikle giz çok sevindim geri sayımının başlamasına.. Hiç aksilik yaşamadan hemencecik günler geçer inşallah..

Nena gelmiş boşnak gelin:)) Fotolarına bayıldım bu topiğin tüm gelinleri güzel maşallah:))
Yasmin de kalmak zorunda kalmışsınız aksilik çıkmasına üzüldüm, ama geçen yaz bizde sevgilimle yasmine gitmiştik çok memnun
kalmıştık çok güzel geçmişti bizim tatilimiz...

günaydınlarrrrr gençlerrrrr

biri bize tırt mı dedi
acıyor macıyor ama hayatımın en güzel şeyini yaşıyorum evlendiğimiz ilk geceden beri cicimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…