347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bugün aşkıma tatlı yapmak istiyorum ne yapsam acaba pratik

tavuk göğsü, mozaik pasta ya da puding falan yapabilirsin bende bu üçünden birini düşünüyorum

ya da şerbetli bişey yapmak istersen şerbeti kaynamayan hafif bi irmik tatlısı tarifi verebilirim dondurmayla harika oluyo

sedum güzel haberlerini bekliyoruz

bu arada öyle işlemeli birşey değilde düz sade gramajı ağır bişi seç sana seçtirirlerse, benim annemlerin aldıkları ile onların aldıkları takım oldu gerçi takmadım hiç altına yatırım gözüyle bakıyorum

Zaten alsam bende takamam ki yatırım amaçlı alırım.
Büyük ihtimal bana seçtirirler. Düz sade alayım o zaman işçilikten gitmesin.
Haftaya arkadaşımla çıkıp bi piyasayı kolaçan edeyim bari

Zaten alsam bende takamam ki yatırım amaçlı alırım.
Büyük ihtimal bana seçtirirler. Düz sade alayım o zaman işçilikten gitmesin.
Haftaya arkadaşımla çıkıp bi piyasayı kolaçan edeyim bari

et canım et benim ilk annemler aldı sonra kayınbabam hade bakalım modellere dedi nişanlımda gizin annesi bu model aldı dedi ama anneminki biraz sarıya yakın nişanlımınkiler bakır rengi, bide onlarınkini ablasının düğününde taktım annem rica etti tak kızım ayıp olucak o kadar taktılar ayıplarlar dedi ama

nişanlımın ailesi öyle takmıyor bu tür şeylere benim annem önem veriyor birkez taktım yalan olmasın onuda kapıya girmeden önce taktım ahahahaha düğün çıkışı hemen arabada çıkardım annem çok şaşırıyor bu davranışıma

ama annemde öyle bilezik takan annlerden değildir

Hahhaah olsun canım annende özeniyordur şimdi bi kaç kez öyle tak çıkar
Bende hiç sevmem öyle ya bazen insanlarda görüyorum yeni gelinler şakır şakır bileziklerle geziyor nasıl rahat ediyorlar anlayamıyorum.
Bana ters böyle şeyler

puding geçen hafta yaptım tavuk göğsü de çok yapıyorum ama bu halley pastası değişik geldi

al benden de o kadar takı seti su yolu istyordum ama onuda takmam sanırsam, ben sadece saat yüzük kolye takıyorum ki hepsi beyaz altın

lovely senin seti beğendim kolyen su yolu değil sanırım çok şık sade duruyor beyaz altın mini taşlı bir su yolu baktık kalın değil ince dizili ve çok zarifti ama seninkini görünce çok beğendim

Nena resimlerini gördüm çok güzel olmuşsun ne güzel farklı farklı şeyler giyinmişsin ama senin için çok yorucu olmuştur. Ve çok yakışmışsınız, ufak tefek aksilikler olsa da herşey geride kaldı darısı başımıza.

İnciçiciçeği siz de bir ömür mutlu olun bu arada 1. ayınız kutlu mutlu olsun, Nice nice seneler devirmeniz dileğiyle.

Biz de 19 Kasımda nişan yapıyoruz. Bu arada elbisemi aldık ama altına ayakkabı uyduramadım bir türlü ne yapsam karar veremedim.

Gizcim blogunu inceledim, ben de nişanımda aparatif olarak trufflardan yapmayı düşündüm senin blogunda görünce. Hem yapılışı kolay hem de çok gösterişli.

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun canım Allah bi mani vermeden atlatmayı nasip etsin o zaman yaza da düğün mü var

hayırlı uğurlu olsun canım Allah bi mani vermeden atlatmayı nasip etsin o zaman yaza da düğün mü var

Evet canım yaza düğün olacak kısmetse ama nişandan sonra konuşulur artık bunlar. Bizim isteğimiz o yönde. Aslında nişanı daha erken yapacaktık ama biz ev falan değiştirdik. 5,5 sene oldu artık bişiyler olması gerekiyor, bir de 2 sene önce evlenme teklif etmişti biz biraz yavaş hareket ediyoruz sanırım. :)

biraz nasip kısmet meselesi canım bizde tam sevgili olduktan 6.5 yıl sonra evlendik

biraz nasip kısmet meselesi canım bizde tam sevgili olduktan 6.5 yıl sonra evlendik

Canım ama siz askerden geldikten sonra hemen evlendiniz bekleme yapmadınız ama demek ki öncesinde çok beklemişsiniz, olsun nazar değmesin size. İşte biz de evlendiğimizde 6 senelik falan olacağız, okul, iş, askerlik derken bütün sorunlar bitti artık önümüz açık

inşallah evet 5 ay sonra evlendik çok şükür zaten ancak iş buldu eşya aldık evi tuttuk derken yani

inşallah evet 5 ay sonra evlendik çok şükür zaten ancak iş buldu eşya aldık evi tuttuk derken yani

Canım sen Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam, benim kuzenim de Ankaraya evleniyor ve eşya bakmaya gidecek Ankara'ya. Şuraya mutlaka bakmadan eşya almasın diyebileceğin bir yer var mı?

öncelikle tebrikler canım truff yap muhakak evde olucaksa ikram olarak çok şık olur

canım bende 2,5 sene önce tektaşımı takmaya başladım ve daha yeni nişanlandım vee veee 2008 den beri beraberiz 6 yıllık iken üdğünümüz olucak

kendini yalnız hissetme o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…