kızlar gelınlıgımın ön kısmını merak edenler vardı şimdilik elime bunlar geçti çok belli deil ama bi fikrnz olur profesyonel cekımlerı aldgmda daha net paylaşırım
Günaydın bebeklerim.
Nenacım sana cevabım yok. Konu uzamaması için.Pernic gelsin onunla konuşun siz iki tırt olarak.
kızlar gelınlıgımın ön kısmını merak edenler vardı şimdilik elime bunlar geçti çok belli deil ama bi fikrnz olur profesyonel cekımlerı aldgmda daha net paylaşırım
pişttt nena ne diyceğim sana şu bilezik modellin nedir yavruş çünkü ben nişanda son anda o modelden vazgeçip hasır modelden lamıştım hoş takacağımdan değil ama yatırım amaçlı soruyorum
bide erkek tarafı ne kadar takıyor, kendi anne babamız ne kadar takıyor ben çok cahilim
Kuzu bana annem bir kalın bilezik taktı o gramı yüksek olanlardan, babamda aynı şekilde. Eşimede tam altın taktılar. Bende bilmem pek ne takılır falan ama benim anne babamdan gördüklerim bunlardı.
Kayınvalidem de çok zevkli bir set taktı, tek çıkarmadığım o setti, bir de ayrıca 5 taş pırlanta takıldı.
canımmmmm bu kızlar ne diyor çok merak ediyorum ve korkuyorummm:18::18::18::18:
lovelym süpersin sağol varol şimdi benim annemle babam aynı bu dediğin gibi yapıcaklar bide kardeşcağızım alacak
nişanlımada tam altın takarız diyorlar reşat felanda var
bana seti nişanlım alacak bide 3 yada 5 taş alcak aileside bilezik takıcak
ama düğün için şimdiden konuşuluyor nişanda 20 gramlık takılmıştı bana gramına özellikle dikkat ettim hani onlar annemler hep aynı modeli aldı hatta tam sarı değil bakır rengi benim bilezikler :))))
şimdi yatırım istediğim için dümdüz bişi istiyorum ilerde işimize yarasın diye
çok sağol cevapladığın için canım ailem bu konuda çok bilgisiz
Tırt onlar canım ya sen bakma onlara. Şaka bir yana eğer acı eşiğin yüksek ise ki öyle çok çok yüksek bir acı eşiğine de sahip olmana gerek yok gayet rahat atlatırsın. Ayrıca hiçte inanma acı macı yok. Bir takım cahil insanların dolduruşuna gelip insanlar daha evlenmeden bunun stresini ve korkusunu yaşıyor. Yok odalara çekilip konuşmalar, evlenecek kıza bu işin yolunu yordamını anlatmalar... Sanki kimse neyin nasıl yapıldığını bilmiyor gibi. Küçücük çocuklar biliyor herşeyi. Ben bu konular hakkında konuşmayı pek sevmiyorum ama korkulacak hiç bir şey yok sadece bunu söyleyebilirim.
Aaa üstüme iilik saglık lovelyli cahil dedi üstüme aldımHerkesin acıycak die bsy yok benım acıdı ama ben azgın bir karı olarak acı bana vız geldi tırıs gitti bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikincisi bana nişanda nişanlım cok takmıştı o yuzden nikahta sadece aileler taktı annesı babası 2 kalın bilezik 1 tam altın birde kına yakılırken büyük tam altn avucuma konmustum bnmde anne babam 2 bılezık cok kalın deıllerdi ama grmı agırdı ıkısnnde ben secmıstım bir 5i biryerde taktı babam bana bide nişanlıma güzel bir saat ama bnm nıkah hasılatım iidi memnun ayrıldım evımın yarı parasını oder dıe dusunuyorum :) gizcim dicem o ki aieleler ne kadar taka bılıosa okadar takar kız tarafı ıcın ama erkek tarafı bnce gelın alıo ve bıraz fazla yapmak zorunda
annemle babamın bana altın saatte ıcınde maliyeti 8 bin e yakındı cunku 5i biyerde pahalı bsy bence kararına taktı bnmkıler dahada az olablrdı ama ben kızlarıyım esırgemedıler
Aaa üstüme iilik saglık lovelyli cahil dedi üstüme aldımHerkesin acıycak die bsy yok benım acıdı ama ben azgın bir karı olarak acı bana vız geldi tırıs gitti bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikincisi bana nişanda nişanlım cok takmıştı o yuzden nikahta sadece aileler taktı annesı babası 2 kalın bilezik 1 tam altın birde kına yakılırken büyük tam altn avucuma konmustum bnmde anne babam 2 bılezık cok kalın deıllerdi ama grmı agırdı ıkısnnde ben secmıstım bir 5i biryerde taktı babam bana bide nişanlıma güzel bir saat ama bnm nıkah hasılatım iidi memnun ayrıldım evımın yarı parasını oder dıe dusunuyorum :) gizcim dicem o ki aieleler ne kadar taka bılıosa okadar takar kız tarafı ıcın ama erkek tarafı bnce gelın alıo ve bıraz fazla yapmak zorunda
annemle babamın bana altın saatte ıcınde maliyeti 8 bin e yakındı cunku 5i biyerde pahalı bsy bence kararına taktı bnmkıler dahada az olablrdı ama ben kızlarıyım esırgemedıler
Günaydın bebeklerim.
Nenacım sana cevabım yok. Konu uzamaması için.Pernic gelsin onunla konuşun siz iki tırt olarak.
Bugün aşkıma tatlı yapmak istiyorum ne yapsam acaba pratik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?