347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar gelınlıgımın ön kısmını merak edenler vardı şimdilik elime bunlar geçti çok belli deil ama bi fikrnz olur profesyonel cekımlerı aldgmda daha net paylaşırım

Eklentiler

• $DSCF6204.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $DSCF6208.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın bebeklerim.

Nenacım sana cevabım yok. Konu uzamaması için. Pernic gelsin onunla konuşun siz iki tırt olarak.

kızlar gelınlıgımın ön kısmını merak edenler vardı şimdilik elime bunlar geçti çok belli deil ama bi fikrnz olur profesyonel cekımlerı aldgmda daha net paylaşırım

pişttt nena ne diyceğim sana şu bilezik modellin nedir yavruş çünkü ben nişanda son anda o modelden vazgeçip hasır modelden lamıştım hoş takacağımdan değil ama yatırım amaçlı soruyorum

bide erkek tarafı ne kadar takıyor, kendi anne babamız ne kadar takıyor ben çok cahilim

Çok belli olmasa da modeli kestirdim canım. Çok yakışmış bence ama bir daha giyememek üzücü. Kaldırırken çok üzüldüm ben. Doyamadım gelinliğime.

Kuzu bana annem bir kalın bilezik taktı o gramı yüksek olanlardan, babamda aynı şekilde. Eşimede tam altın taktılar. Bende bilmem pek ne takılır falan ama benim anne babamdan gördüklerim bunlardı.

Kayınvalidem de çok zevkli bir set taktı, tek çıkarmadığım o setti, bir de ayrıca 5 taş pırlanta takıldı.

Son düzenleme:

lovelym süpersin sağol varol şimdi benim annemle babam aynı bu dediğin gibi yapıcaklar bide kardeşcağızım alacak

nişanlımada tam altın takarız diyorlar reşat felanda var

bana seti nişanlım alacak bide 3 yada 5 taş alcak aileside bilezik takıcak

ama düğün için şimdiden konuşuluyor nişanda 20 gramlık takılmıştı bana gramına özellikle dikkat ettim hani onlar annemler hep aynı modeli aldı hatta tam sarı değil bakır rengi benim bilezikler :))))

şimdi yatırım istediğim için dümdüz bişi istiyorum ilerde işimize yarasın diye

çok sağol cevapladığın için canım ailem bu konuda çok bilgisiz

canımmmmm bu kızlar ne diyor çok merak ediyorum ve korkuyorummm:18::18::18::18:

Tırt onlar canım ya sen bakma onlara. Şaka bir yana eğer acı eşiğin yüksek ise ki öyle çok çok yüksek bir acı eşiğine de sahip olmana gerek yok gayet rahat atlatırsın. Ayrıca hiçte inanma acı macı yok. Bir takım cahil insanların dolduruşuna gelip insanlar daha evlenmeden bunun stresini ve korkusunu yaşıyor. Yok odalara çekilip konuşmalar, evlenecek kıza bu işin yolunu yordamını anlatmalar... Sanki kimse neyin nasıl yapıldığını bilmiyor gibi. Küçücük çocuklar biliyor herşeyi. Ben bu konular hakkında konuşmayı pek sevmiyorum ama korkulacak hiç bir şey yok sadece bunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:

Canım benimde bileziklerim dümdüz işçiliği olmayanlardan bozarken değer kaybemesin diye bizim en yakınlarımız böyle taktı.

aslında pekte korkmuyorum öyle odalara çekilipte bana anlatacak kimse yok şirkette birkaç ablam varki anlatsa onlar söyler ama başka türlü bende senin gibi düşünüyorum

Aaa üstüme iilik saglık lovelyli cahil dedi üstüme aldım Herkesin acıycak die bsy yok benım acıdı ama ben azgın bir karı olarak acı bana vız geldi tırıs gitti bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ikincisi bana nişanda nişanlım cok takmıştı o yuzden nikahta sadece aileler taktı annesı babası 2 kalın bilezik 1 tam altın birde kına yakılırken büyük tam altn avucuma konmustum bnmde anne babam 2 bılezık cok kalın deıllerdi ama grmı agırdı ıkısnnde ben secmıstım bir 5i biryerde taktı babam bana bide nişanlıma güzel bir saat ama bnm nıkah hasılatım iidi memnun ayrıldım evımın yarı parasını oder dıe dusunuyorum :) gizcim dicem o ki aieleler ne kadar taka bılıosa okadar takar kız tarafı ıcın ama erkek tarafı bnce gelın alıo ve bıraz fazla yapmak zorunda

annemle babamın bana altın saatte ıcınde maliyeti 8 bin e yakındı cunku 5i biyerde pahalı bsy bence kararına taktı bnmkıler dahada az olablrdı ama ben kızlarıyım esırgemedıler

canım sağol bilgilendirme için :)))))))) bizde şimdiden alallım istiyoruz beşi bir yerde güzel biz şirketten bir arkadaşımız için yapmıştık onu ama pembik kurdale ile :)

şimdi annem babam kardeşim öyle dediğin gibi yapacaklar gramı büyük ki ilerde eve yatırım yapalım diye, nişanlımın ailesi 3 yada4 takabilirmiş ben konuşmuyorum bu konularda çünkü biz zaten ev alacağız hani iyi bişi olmalı

nişandan memnun kalmıştım çünkü nişandaki bizi tatmin etti ona dokunmuyoruz

benim anne tarafım 5 kardeş babamlarda 5 ki onlarca kuzenim var annem kuzenin torunu ile görüşüyor düşün biz kalabalığız o yüzden nikahta düğünde olsa bana iyi bişi takılcak ev hasılatı istiyoruz bizde

nişanda takılanında üstüne koyup araba alma niyetimiz var nasip kısmet tabeeee

canım inan daha az yapabilirlerdi benim ailemede diyorlar gize e çok yapıyorsunuz die babam 20 bin harcadı evimiz için sanırsam ev alın yine burda oturun ditecekler bize, herkes söylüyor hiç kız ailesinden görmedik ne çok seviliyorsun diyor bütün millet benim için çırpnıyor şükretmem lazım

aslında hal böyle olunca ailemden bir şey beklemesemde olur çünkü yeteri kadar yaptılar, nişanlımda diyor sen nişan istemedin bak sana neler yaptılar nişan isteseydin o para çöpe gidicekti giz akıllılık ettin böyle 20 bin harcayamazlardı nişandan sonra evi düzeltmeleri zor olurdu geleceği iyi görüyorsun diyor

Sana demedim tabiki beeööğğ!!! Evlenecek kızla konuşan çok bilmiş bağğyanlara dedim ben.

oy çok güldümmmmmmm Nenaya herşey vız gelir

Günaydın kızlar
Nena ya bişi işlemez onu öğrendik
Ya bizimde nişan olayları konuşuluyor bayramdan sonrası için takı makı hiç düşünmedim ben öyle anlamam da zaten
Gerçi annesi özen gösterir sonuçta tek çocuğu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…