347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok teşekkür ederim. Evet evde olacak o yüzden ikramları biz hazırlarız bir de pasta yaptırdık mı güzel olur. Haklısın canım artık hayat şartları çok zorlaştı hemen herşey olamıyor malesef. Biz de 2008 Mayısdan beri birlikteyiz. Aşağı yukarı aynı durumdayız . Yalnız benim elbisem mor-bordo arası bir renk nasıl ayakkabı almalıyım ki. Aynı tonlarda tutturamadım bir türlü. Albüme resim atıyorum oradan bakıp yorumlarsanız çok sevinirim. Kafamda oturmadı bir türlü, elbise seçimimi değiştirebilirim her an.

canım foto at yorum yapayım hemen senin için

biz 2008 ocaktan beri beraberiz ne güzel siz mayıs çiftsiniz yıldönümüze yakın evlenin derim :)

canım bende nişanı evde yaptım açtığım konulara bak profilimden detayları belirtmiştim belki okumammış olabilirsin istediğin soru yu cevaplarım korkma sakın

ayyy o günlerde az lovelynin beynini yemedim

müsss canım tebrik ederim hayırlı olsun

ne demişler geç olsun güç olmasın. bizde 6.5 sene sonunda evlendik. beklemek biraz zor ama tarih belli olunca zaman çabucak geçiyo merak etme

Canım bizim ramazandan sonraya kalır büyük ihtimal Ağustos gelini olurum. Çünkü ev alacağız ve süreç gerekiyor. Mayısa yetişemeyiz yani. Bir de aynı şehirde olmayınca daha zor oluyor bu düğün işleri. Senin profilinde konularına baktım canım. Gördüm detaylarını ve blogunda da bohçanın içerğini inceledim. Şu elbise konusunu halledeyim de hemen kurabiye siparişini vericem.

müsss canım tebrik ederim hayırlı olsun

ne demişler geç olsun güç olmasın. bizde 6.5 sene sonunda evlendik. beklemek biraz zor ama tarih belli olunca zaman çabucak geçiyo merak etme

Canım cok teşekkür ederim.

canım sen nerede yaşıyorsun sevgilin nerede uzakmısınız çok

bohça ben hiç istememiştim halada gereksiz ama detaylaırna herşey içimize sinen ve istedğmiz kullancağmız şekilde olduğu için iyikide olmuş diyebiliyorum

Canım sen Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam, benim kuzenim de Ankaraya evleniyor ve eşya bakmaya gidecek Ankara'ya. Şuraya mutlaka bakmadan eşya almasın diyebileceğin bir yer var mı?

Canım ankarada en güzel yer sitelerdir orda çok güzel mağazalar var... ama istikbale doğtaşa göre pahalı ama özel şeyler yapıyorlar sen nasıl istersen öyle kumaş renk hepsi yapılıyor.... Asaş mobilya var burası çok pahalı... Beyzadem diye bi yer var orası hem makul hem güzel ben genelde spor şeyler sevdiğim için genelde onlara baktım ama ağır mobilya için süper yerler var...
benim yatak odam inegöl mobilya.... bursadan geldi diğer yerleri doğtaştan aldım ona güçleri yettiği için gerçi çok da mennunum takımlarımdan inegöl de çok güzel takımlar beğendim ama biz sadece yatak odasını alacağımız için mecburen onlar kaldı erkek tarafına hadi gelin de burdan alın diyemezdik

Canım ben Bursa dayım sevgliim İstanbulda. Ben de istemiyorum bohça ama sevgliimin annesi ille hazırlamak istiyor yoksa ben de gereksiz buluyorum. Onlar nişanda getirecekler biz de nişandan bir süre sonra götüreceğiz inşallah. Ama çok fazla detaya girmeyeceğiz. Bu arada bavul fikrini daha önce duymuştum, sen de bavul tercih etmişsin. Ben de bohça için pembe bir bavul tercih edeceğim.

Son düzenleme:

Canım gördüm mobilyalarını beğendim o yüzden sordum sana. Kuzenime iletecğim bu tavsiyelerini. Aslında biz de Bursa dayız ve yatak odasını İnegölden alacaklar ama erkek tarafına gel burdan alalım demiyorlar ailesi biraz ters özellikle babası.

en güzeli bavul..... zaten sonra da o valizler sizin oluyor benim bordo canımın mavi valizi var aynı model farklı renk

sağol canım ters değil benimkiler ama kalkıp da burda o kadar şey varken neden oraya gidelim derler diye bişey demedim ben

ben pembe kumaş bavul almadım kirlenir diye yine geleeği üdşündüm :) o yüzden patlıcan moru alıverdim ne detaycıyım ama :)

aaaa sendemi istanbula geliyon , gelin bakalım aldede gelicek yamacıma yamacıma alayım sizi

benimde nişanlımın annesi heves etmişti yoksa yani ben herşeyi alıyordum zaten gerek görmüyordum bohçaya ama 1 günde bitti

biz eminönnde hürriyet pasajı var onun yanında çeyiz mağazasından aldık hepsi çok kaliteli ürünlerdi içime çok sindiler, bir sonraki günde nişanlımla sevil ve watsonstan kozmatiklerimizi halletmiştik

nişana 2 hafta kala birşeyler netleştiği için aslında 2 ay öncesidnen kavanoz hazırlamaya başladım ama tarih 2 hafta kala belli oldu net şekilde ki ben hazırlıkları yaptığım için şanslıydım

bir bohça kalmıştı oda bitti gitttti darısı başına

kızzz ben basbaya dedim onu, pazar evimize bakarken mobilya konusunda birkaç yer araştırdım oralara gideriz baba dedim babasına ahahahaha

derim yani madem kızlarıyım diycem ve en uygununu buluyprum benim gibi gelincağızlarını öpsünler başlaırna koysunlar

düğün salonu için 6000 dediler onun bile indirimmini buldum tanıdık sayesinde sağolsun babacığımda biz hallederiz salon fiyatı için belediye başkanını araya sokarım en olmadı dedi

napsın ne diyecek babasının canına minnet biz arge yapıyoruz bir zahmet pamuk eller cebeeee

heheheheeh valla aynen öyle keşke 19 mayısta evlensen düğündaş olurduk

Canım evet ama sen adalardasın değil mi? Ben Beylikdüzüne geliyorum. Erkek arkadaşımın abisi kız kaçırmış o yüzden ailesi hevesini alamamış annesi çok düşüyor üstümeze ille olacak dedi. Alışveriş için istanbulu tercih edemeyeceğim Bursadan yapacağız ama burda da fazlası ile seçenek var. Kozmatik için de dediğin gibi Watsonstan hallederiz.

Canım ben kavanozu düğünde dağıtmayı düşünüyorum. Şimdi sadece kurabiye dağıtacağım. Sen nereye yaptırdın ki kurabiyelerini. Bir de ne soracağım sabahtan konuşmuşsunuz takı meselesini. Ailen nişanda sevgiline ne taktı ki ben saat diyorum erkek arkadaşım istemiyor. Onun dışında bileklik ve zincirde istemiyor. Annem ve babam yarım altın taksalar yeterli olur heralde.

kurabiye için

Doğum Günü Kurabiyeleri, Diş Kurabiyesi, 1 yaş kurabiyesi, Nişan Kurabiyeleri, Nikah Kurabiyeleri, Düğün Kurabiyeleri, Anneler Günü Kurabiyeleri, Sevgiliye Kurabiye, Sevgililer Günü Kurabiyesi, Bebek Kurabiyeleri, Bebek Kurabiye, Yaş Kurabiyesi, 2 ya ben burda yaptırdım süperrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…