347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ooo bizden başka lise aşkları da varmışşşş bizde 2004 ten beri birlikteyizzz

maşallah canım size de bizde 10.yılımızdan önce evlenemeyiz herhalde

aynen canım görümcemle arkadaştım zaten sevgilimle sevgili olmadan önce hatta o yüzden sevgilimin evine girip çıkarım arada yani zamanından beri öyle çok değilde nadiren ama sevgili olarak değil arkadaşımın evine gider gibi tabi ailesi biliyor her şeyi ama öyle gittiğimde pek o muhabbetlere girilmez resmi bir şey olmayınca.görümcem demekte tuhaf geliyor ya neyse görümcem diyim :) o yeni atandı felsefe öğretmeni olarak daha 2. haftası yani öğretmenlikte,sevdiği var onunda ama daha nişan yapmadılar büyük ihtimalle benden önce onda olacak bir şeyler hayırlısı bakalım..o kadar yıl ne zor diyorsun ya doğru söylüyorsun ama birbirine değer verince ve gerçekten sevince bekliyorsun yani iki tarafta aynı şekilde

Evet canımm ramazandan önce kavuşuyoruzzz 21ini istiyodum çok ama maalesef bizden önce davranan bi çift tutmuş

merci bu arada 2014 te kavuşuyorsunuz ne güzel Allah hiç ayırmasın inşallah ne güzel böyle çocukluktan bu günlere gelmek.biz de bazen konuşuruz deriz hayal edebilir miydik bu günleri ama hep çok istedik ve biliyoruz ki önümüzde çok ama çok daha güzel günler var sizinde öyle bu kadar zaman bağlı kalabilmek sevebilmek çok önemli çünkü inşallah kavuştuğumuz zaman bu sevgiyi daha da büyüterek devam edebiliriz.

profil düzenle çizelge kısmından ekliyoruz galiba ama oraya nası ekliyoruz onu da açıklayabilirmi acaba biri :44:

inşallah canım benimmm gerçekten biz de bu günlere geleceğimizi hiç hayal etmemiştik 9 yıl önce

Cevizli de nerde canım, dere var orda :) benim çocukluğum cevizlide geçti hatta küçükken o dereye düşmüştüm. Bizim oturduğumuz yer güral porselenin karşısıydı. Dragosa küçükken bizde hep pikniğe giderdik.

stannkişşşş nerelerdesnsen bakalım hımmmm

dragos demişken bnm foto çekimlerim dragos tepesinde yapıldı bu kadar huzurlu bir ortam istanbulun hiç bir yerinde yok... butun adalar ayaklarının altında kuş uçmaz kervan geçmez misali bol bol rahat rahat fotograflarmızı cekındık istanbulda olup evlenecek arkadaslara dragos tepesi tavsitye edilir heleki agaçlı yolu muhteşem

kızzzzzz dragos tepesi çokmu güzel düğün çekimim adada olmayacak zaten adada çekerler benide o yüzden karşılarda bakıyorum dragosu not alıyorum

Günaydın kızlarrrr

Dün akşam eve gidince annemlere gittik o yüzden halley pastamı yapamadım dün ama malzemeleri aldım

günaydınnnnnnnn

mercim 22 haziran mı geri sayım başladı desene oyyy hayırlı olsun canım çok sevindim

bende yatamıyorum

önceden çok geç kalkıyodum biraz alışmam lazım malum dersaneye falan başlıcam hem sabah erken ders çalışmak iyi oluyo

şimdide evi süpürcem ama biraz daha vakit geçsin die bekliyorum rahatsız olan olur belki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…