ooo bizden başka lise aşkları da varmışşşşbizde 2004 ten beri birlikteyizzz
ay merci sizdemi lise aşkısınız hemde 2004 ten beri birliktesiniz kız 10 yılda evleniyorsunuz vay vayi puknas kız sen hem sevgiln hem görümcenle aynı sınıftamı okudun ay sizinki çok komikmiş
amanın görümcede evlilik işine girdimi yoksa naptı ayyyyy cidden ben kendi kendime kızarken o kadar yıl ne zor diye sizi görünce saygıyla eğiliyorum nazarlık
Canım Kullanıcı kontrol panelinden soldan profil düzenle kısmı var oradan aşağıya doğru in görürsün zaten. Bu arada tarihiniz belli olmuş. Okullar kapanır kapanmaz ramazandan önce yapacaksınız. Çok güzel bir tarih seçmişsiniz.
merci bu arada 2014 te kavuşuyorsunuz ne güzel Allah hiç ayırmasın inşallah ne güzel böyle çocukluktan bu günlere gelmek.biz de bazen konuşuruz deriz hayal edebilir miydik bu günleri ama hep çok istedik ve biliyoruz ki önümüzde çok ama çok daha güzel günler var sizinde öyle bu kadar zaman bağlı kalabilmek sevebilmek çok önemli çünkü inşallah kavuştuğumuz zaman bu sevgiyi daha da büyüterek devam edebiliriz.
profil düzenle çizelge kısmından ekliyoruz galiba ama oraya nası ekliyoruz onu da açıklayabilirmi acaba biri :44:
Canım çizelge kısmını da es geç aşağı doğru in özel gün ekleme kısmı var ordan seçiyorsun.
evet canım güzel yer nazar değmesin
babaannemler cevizli de oturuyor canım benim biliyorum oraları hep gideriz akşamları o tarafa maltepeye dragosa falan sahile oturmak için... dragos da çok güzell yer ama pahalı villalarıkardeşim pazar günü adadaymış abla adadayım deyince aklıma sen geldin
stannkişşşş nerelerdesnCevizli de nerde canım, dere var orda :) benim çocukluğum cevizlide geçti hatta küçükken o dereye düşmüştüm. Bizim oturduğumuz yer güral porselenin karşısıydı. Dragosa küçükken bizde hep pikniğe giderdik.
stannkişşşş nerelerdesnsen bakalım hımmmm
dragos demişken bnm foto çekimlerim dragos tepesinde yapıldı bu kadar huzurlu bir ortam istanbulun hiç bir yerinde yok... butun adalar ayaklarının altında kuş uçmaz kervan geçmez misali bol bol rahat rahat fotograflarmızı cekındık istanbulda olup evlenecek arkadaslara dragos tepesi tavsitye edilir heleki agaçlı yolu muhteşem
evet canım 2004te başladık 10 yıl sonra 2014'te evleniyoruz 22 haziranda
Cevizli de nerde canım, dere var orda :) benim çocukluğum cevizlide geçti hatta küçükken o dereye düşmüştüm. Bizim oturduğumuz yer güral porselenin karşısıydı. Dragosa küçükken bizde hep pikniğe giderdik.
günaydınnnnnnnn
mercim 22 haziran mı geri sayım başladı desene oyyy hayırlı olsun canım çok sevindim
kız bu saatte mi kalktın sen
kuzucuk gidince yatmıyorum ki
bende olsam yatamazdım mesela cumartesi günü kalkıyorum ona kahvaltı hazorlıyorum hadi sen yat kalkma diyor ama dayanamıyorum canımın içinesonra da temizlik yapıyorum 1 e kadar çalışıyor o bende o gelene kadar işlerimi yapıyorum
bende yatamıyorum
önceden çok geç kalkıyodum biraz alışmam lazım malum dersaneye falan başlıcam hem sabah erken ders çalışmak iyi oluyo
şimdide evi süpürcem ama biraz daha vakit geçsin die bekliyorum rahatsız olan olur belki diye
Bizim eve de bi uğrarsan sevinirim cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?