347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim canım aynen daha dün gibi ne çabuk geçti hiç bişey anlamadım valla. darısı size inşallah evlilik güzel şey

Benim setin sana fotosunu çekip atacağım Gizko su yolundan biraz farklı. Kayınvalidem beğendiğimiz su yolunu değil, daha farklı bir şey beğenip onu almış su yolundan daha güzel. Minik minik pırlanta tozu mu var ne var öyle bir set.

yetişir yetişir millet 3 ayda evleniyor yawwww lovelynin eşinin kuzeni mi ne vardı ya hani oğlan şip şak şok evlenmişti

Oğlan değil o kuzen cadı bir kızzzz. Haftaya doğumu var herhalde o derece hızlı nalet.

Çok yoğunum hafta başı ondan gelemiyorum kuzum ya.

Kız evlendi daha az iş vereceklerine daha çok iş vermeye başladılar herhalde canım

Gizzz instagramda lovely var mı sende

Haftabaşı yoğunluğu diyelim.

lovely gelsin uçucam ona hala beni eklememiş herhalde çok yoğun sultanım kızzzzzz buraya gel lovelyyyyy

Gizocum telefonum şarjda bebeğim ben sana özel mesaj gönderdim, eklediysen birazdan girip kabul edeyim. Bugün başımı kaldıramadım ki ben işten pofff. Daha da çok var.

tamam ekleyince beni de eklesin

Başüstüne efenim.

lovelymin günahını almıyım dün beni ekledi halbusi ama ama ben ona talep gönderdim dur bakayım beni kabul etmişmi seviyorum ben onu

ama evlendii çok iş verdiler ona :)

Heh şöyle... Yazık bana.

Çok kaynatmayın bitirip gelicem. Stanki gibi kendi kendime konuşmak zorunda bırakmayın beni.

kızlar akşam menüde neler varrrrr

Allah ne verirse.

Şaka bir yana bu akşam bizim ki yok gene. Hemen her gün antremanları var, takım kaptanı olur bir de kendisi. Takımın başında olmazsa olmuyor. Ben yalnızım yine bu akşam ayrı ayrı yicez herhalde.

lovely kızzz hani şu maldive giden eniştenin kuzeni olan kız hani köpekbalıkları kapsın demiştik kız o ne çabuk hamile kaldı senesi olmadı anam ne hızlı :)))))))))))

ekledim ekledim seni sen beni eklemişsin benim isteiğimde kabul et yavrum

anaaaaaaaaa o kız mı hamile yuhhhh

bu ara bende bi özenionrum hamile kadınlara annelık hislerimi dışa vurmaya başladı be

bnmde akşam ağır misafiirim var valla menüde kafamda hazır eve gidip şipşak yapcam kabak tatlımda var meyvemde var buyrun lovelyli beklerim yalnız yemene gönlüm elvermedi

kızım daha 1 hafta oldu olmadı ne ağır misafiri , ooooo nena hnaım hamişmi olcan kız yoksa len yaşıcağnı yaşa sonra bebek yap

ayyyy diyene bak anlatsam gülersiniz

biz eve gittik pazar günü herkes biri çocuk odası olsun ora ve yatak odası pembe olsun diyor, bizde nişanlımla bakıyoruz biribmize pembemi kızmı olucak ki evrenmi işaret etti kızmı olcak ilerde diye

en son kayınvalidem çocuk odası beyaz boyanmalı dedi

o anda film koptu

kayınbabam bana erkek bir torun verirsen bütün evi baştan bidaha boyarız heryer mavi beyazzz dedi bastı kahkaha ben böyleee

annem babam torun delisi yaa canlarıjna minnet, annem ayyy babamda erkek torunlarını çok sever sizdemi inanamıyorum ama olmaz tüm torunları severiz dediler

ben hala böyleeee

töbe töbeee dedim deli oldum yaaaaaa daha evli değiliz bu hırs nedir zaten nişanlımı anlatsam halime acırsınız kesinlikle bebek istiyor başkada bişi istemiyor

kızlar ben napıcam yaaaaaaa

sedulu nişan tarihi konuşulacak demek ne güzel, muss ta nişanlanıyormuş ikinize de hayırlı olun şimdiden.
yok 5 sene oldu yok 6 sene oldu diyen arkadaşlara sesleniyorum biz 2006 marttan beri beraberiz ama daha nişan tarihi konuşma dönemine bile geçemedik çünkü zaten başladığımızda lisedeydik lise bitti üni kazanma savaşı üni kazandık 5 sene o, e şimdi okul yeni bitti o geçen sene bitirdi askere gitti geldi işte ikimizde işsiz güçsüz kaldık mı, şimdi kpss ye hazırlanmaya karar verdik seneye girecez inşallah o olursa artık bende gelip burda ailelerimiz tanıştı,nişan tarihi konuşuldu falan diye sevincimi paylaşırım sizlerle.sizde tecrubeli bayanlar olarak bana yardımcı olursunuz:13:

yok ya ne hamiş olcam daha kocişime anca bakıyorum bnm hamıle olmam demek calısma hayatını bıtırmem demek bı kac senelıgıne.... o sebeple para lazım bebiş büyütemem

evet agır mısafır davet etmem gereken biriydi erkenden alimda cıksın aradan dedim kafamda kalıcgna alayım dedim...

oo sizde de bebiş odası duvar rengmı knusuluo evet evet beyaz olmalı bncede aama mavide fena olmaz

bnm inşallah erkek olur huyu suyu tipi her şeyi kocama çeker inşallah aminnnnnnnnnnnnnn

yaaaa kızım daha evlenmeden bebek odası konusunda konu açan büyüklerimin olması beni gerdi yani ben zamanı geline oluverir diyorum ama çok korkuyorum yaaaaaa daha gezcez bizzzzz seneye yurtdışına gideriz diyoruzz ama ben henüz hiç bişi bilmeden bide bebek fikri amanın şaka maka konusu açılıyor delirmiş olmalılar

erkek kız diyemiyorum kız olsa acaip kombin fotoları eklerim instagrama ahahahahaaa paso aynı giyerim ben maskot bebe olur

menüde ne var yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…