lovely gelsin uçucam ona hala beni eklememiş herhalde çok yoğun sultanım kızzzzzz buraya gel lovelyyyyy
nedicem lovely evlenmeden önce nerde bu millet diyordu ya cidden o zaman bir dünya mesele ile uğraşırken
şimdi lovely hanım evlendi iş güç derdinden gelemiyorrr lovelyyyyyyy nerdesin kızz
nena sende söndün gözümde he bu kadrmıydı yani heee heeee burda bomba haberler duyamıyorum neden aceba
incicecğim canım 1 ay ne çabuk geçti dün kutlayamadım güzel günler diliyorum çok hakketiniz bu anı siz ohh ohhh bizede nasip olsun
tamam ekleyince beni de eklesin
lovelymin günahını almıyım dün beni ekledi halbusi ama ama ben ona talep gönderdim dur bakayım beni kabul etmişmi seviyorum ben onu
ama evlendii çok iş verdiler ona :)
hüm bu arada bizim elifte var instagramda oda eklimi kız sende
bende açimi instagram nasıl bsy napılıo hepinizide eklerim
foto yapılıyor canım foto paylaşma yeri
hmm yok ozaman almayım ben üşenirim fotograf yüklemeye ben burayada fırsatım var die yükledim yoksa üşengeçliğimden atmazdım
kızlar akşam menüde neler varrrrr
al benden de o kadar takı seti su yolu istyordum ama onuda takmam sanırsam, ben sadece saat yüzük kolye takıyorum ki hepsi beyaz altın
lovely senin seti beğendim kolyen su yolu değil sanırım çok şık sade duruyor beyaz altın mini taşlı bir su yolu baktık kalın değil ince dizili ve çok zarifti ama seninkini görünce çok beğendim
yetişir yetişir millet 3 ayda evleniyor yawwww lovelynin eşinin kuzeni mi ne vardı ya hani oğlan şip şak şok evlenmişti
nedicem lovely evlenmeden önce nerde bu millet diyordu ya cidden o zaman bir dünya mesele ile uğraşırken
şimdi lovely hanım evlendi iş güç derdinden gelemiyorrr lovelyyyyyyy nerdesin kızz
nena sende söndün gözümde he bu kadrmıydı yani heee heeee burda bomba haberler duyamıyorum neden aceba
incicecğim canım 1 ay ne çabuk geçti dün kutlayamadım güzel günler diliyorum çok hakketiniz bu anı siz ohh ohhh bizede nasip olsun
Kız evlendi daha az iş vereceklerine daha çok iş vermeye başladılar herhalde canım
Gizzz instagramda lovely var mı sende
lovely gelsin uçucam ona hala beni eklememiş herhalde çok yoğun sultanım kızzzzzz buraya gel lovelyyyyy
tamam ekleyince beni de eklesin
lovelymin günahını almıyım dün beni ekledi halbusi ama ama ben ona talep gönderdim dur bakayım beni kabul etmişmi seviyorum ben onu
ama evlendii çok iş verdiler ona :)
kızlar akşam menüde neler varrrrr
anaaaaaaaaa o kız mı hamile yuhhhh
bu ara bende bi özenionrum hamile kadınlara annelık hislerimi dışa vurmaya başladı be
bnmde akşam ağır misafiirim var valla menüde kafamda hazır eve gidip şipşak yapcam kabak tatlımda var meyvemde var buyrun lovelyli beklerim yalnız yemene gönlüm elvermedi
yok ya ne hamiş olcam daha kocişime anca bakıyorum bnm hamıle olmam demek calısma hayatını bıtırmem demek bı kac senelıgıne.... o sebeple para lazım bebiş büyütemem
evet agır mısafır davet etmem gereken biriydi erkenden alimda cıksın aradan dedim kafamda kalıcgna alayım dedim...
oo sizde de bebiş odası duvar rengmı knusuluo evet evet beyaz olmalı bncede aama mavide fena olmaz
bnm inşallah erkek olur huyu suyu tipi her şeyi kocama çeker inşallah aminnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?