yaaaa kızım daha evlenmeden bebek odası konusunda konu açan büyüklerimin olması beni gerdi yani ben zamanı geline oluverir diyorum ama çok korkuyorum yaaaaaa daha gezcez bizzzzz seneye yurtdışına gideriz diyoruzz ama ben henüz hiç bişi bilmeden bide bebek fikri amanın şaka maka konusu açılıyor delirmiş olmalılar
erkek kız diyemiyorum kız olsa acaip kombin fotoları eklerim instagrama ahahahahaaa paso aynı giyerim ben maskot bebe olur
menüde ne var yavrum
hahah kızz öle deme napsınlar torun torbaya karısma heveslerı gelmiştir bırak konuşsunlar siz hazır oldgnzda yaparsnz acele etmeyin...tecrübe konusuo dermişim
vallahi menüde bi bol yeşilli salata bide ayrıca çoban salata,tavuk pirzola dün aksamdan hardala ve seytinyagına buladm beklıo dolapta 1 gün marine edince et tavuk balık vs... daha leziz oluyor..yanına bulgur pilavı bizde pek pirinç pilavı pişmicek öle karar aldık meyvem var kabak tatlım var yeter die düşündüm bide vaktim olursa meze yapıcam 2 çeşit
oh maşallah hamarat nena hanım karnımızı acıktırdınafiyetle yiyin şekerim
Benim setin sana fotosunu çekip atacağım Gizko su yolundan biraz farklı. Kayınvalidem beğendiğimiz su yolunu değil, daha farklı bir şey beğenip onu almış su yolundan daha güzel. Minik minik pırlanta tozu mu var ne var öyle bir set.
Oğlan değil o kuzen cadı bir kızzzz. Haftaya doğumu var herhalde o derece hızlı nalet.
Çok yoğunum hafta başı ondan gelemiyorum kuzum ya.
Haftabaşı yoğunluğu diyelim.
Gizocum telefonum şarjda bebeğim ben sana özel mesaj gönderdim, eklediysen birazdan girip kabul edeyim. Bugün başımı kaldıramadım ki ben işten pofff. Daha da çok var.
Başüstüne efenim.
Heh şöyle... Yazık bana.
Çok kaynatmayın bitirip gelicem. Stanki gibi kendi kendime konuşmak zorunda bırakmayın beni.
kızım daha 1 hafta oldu olmadı ne ağır misafiri , ooooo nena hnaım hamişmi olcan kız yoksa len yaşıcağnı yaşa sonra bebek yap
ayyyy diyene bak anlatsam gülersiniz
biz eve gittik pazar günü herkes biri çocuk odası olsun ora ve yatak odası pembe olsun diyor, bizde nişanlımla bakıyoruz biribmize pembemi kızmı olucak ki evrenmi işaret etti kızmı olcak ilerde diye
en son kayınvalidem çocuk odası beyaz boyanmalı dedi
o anda film koptu
kayınbabam bana erkek bir torun verirsen bütün evi baştan bidaha boyarız heryer mavi beyazzz dedi bastı kahkaha ben böyleee
annem babam torun delisi yaa canlarıjna minnet, annem ayyy babamda erkek torunlarını çok sever sizdemi inanamıyorum ama olmaz tüm torunları severiz dediler
ben hala böyleeee
töbe töbeee dedim deli oldum yaaaaaa daha evli değiliz bu hırs nedir zaten nişanlımı anlatsam halime acırsınız kesinlikle bebek istiyor başkada bişi istemiyor
kızlar ben napıcam yaaaaaaa
yandın canım sen o zaman :18::18::18::18::18::18: benim k.validem gibi hep yapın yapın demesinler de
kızım şimdiden başladılar diyorum hüm ben yanmışım gel kız beraber ağlayalım, nenam bende haftasonuna karıyarık yapacağım pilav cacık tarhana çorbası ve meze gurubu yapıp nişanlıcanı ağırlıcam bir aksilik çıkmazsa
ve şeker hamurlu kurabiye denemek istiyorum ama hiç vaktim yok
ayyyy bu vakitsizlik öldürecek şu düğünler hala bitmedi hala da düğün var yahuuu her haftasonu doluyuzzzzzzzzz
biter biter bundan sonra azalır düğünler benim de 29/30 ekim de arkadaşımın düğünü var
valla araba aldık kredi borcu var çocuk falan beklemesinler bizden ki benim ailemden tek laf yok onun ailesi sanki kaçıyormuyuz gibi davranıyor
hüm bizim evimiz yerimiz belli diye evlenin diyorlar ben ne edeyim nisan mayıs olsa mis gibi yaz bahar diyorum anlamıyorlar ne kaçıryormuyuz ki :))))))))))
zaten bizde direk borca girmeliyiz ki çocuk istemesinler ahahahahaha
lovely kızzz hani şu maldive giden eniştenin kuzeni olan kız hani köpekbalıkları kapsın demiştik kız o ne çabuk hamile kaldı senesi olmadı anam ne hızlı :)))))))))))
ekledim ekledim seni sen beni eklemişsin benim isteiğimde kabul et yavrum
anaaaaaaaaa o kız mı hamile yuhhhh
bu ara bende bi özenionrum hamile kadınlara annelık hislerimi dışa vurmaya başladı be
bnmde akşam ağır misafiirim var valla menüde kafamda hazır eve gidip şipşak yapcam kabak tatlımda var meyvemde var buyrun lovelyli beklerim yalnız yemene gönlüm elvermedi
Eceee ekledim seninickim yabancı gelmeyecek
ayrıca o kız da ne ara hamile kaldı yawwwilk gece mi
gizcim eşinle anlaştıktan sonra kimse bişe demez sanıyorum ama eşinde galiba çok istiyor en azından bir sene yapmazsınız gezer tozarsınız madem öyle istiyorsun bir şekilde ikna etmeye çalışırsın..ama kısmet tabi belki de sen istersin biran önce o hissin nezaman seni ele geçireceğini bilemeyiz dimi
Canım giriyorum şimdi, kabul etmeye anca faturalardan kafamı kaldırabildim.
Daha dur tatlışkom ya evliliğin tadını çıkarın. Benim eşimde çok istiyor ama ben korunuyorum. Ben istemeden olmaz cık cık.
Canım giriyorum şimdi kabul etmeye. Yeni instagramcılar sizi. Siz yokken biz vardıkki iphonelular olarak.
Şimdi o s...k kuzene gelince ağzımı bozduruyor sorry.Balayında kaldı muhtemelen. Şişti dobiş oldu bu hafta yada önümüzdeki hafta doğuracakmış aldığım duyumlara göre.
ayyyy ben seni severim canımsın gizcim eşin dedin kızzzz allah söyletti henüz nişanlıcanım ama eşim gibi cancağzım ayyyy bunu geleceği düşünerekte dmeiş olabilirsin ama birinin demesi bile mutlu ediyor
bu arada ön sayfaya döndümde abooovvv 2006 mı kızzzzzzz amanınnn sana kıyamam ben ama sizde minikmişsiniz yahu bak ben 88 liyim sen kaçlısın bakayı
allah gönlünüze göre verir inşallah demek lise aşkısınız kpss ye dört elle saırlın ve atanın bölüm nedir sizin , üniyi aynı yerdemi okudunuz siz yoksam
kuzum geleceği düşünerek söyledim yani eşin olacak o zaman dimi sonuçta ki şimdide müstakbel eşin
evet canım 200689 luyum ben erkek arkadaşımda 88 li hatta 87 li ama kendini 88 li sanıyor biliyorum kafan karıştı ama şöyle anlatayim kız kardeşi var 89 lu biz lisede 3 ümüz aynı sınıftaydık erkek arkadaşımı 88 yazdırmışlar kimliğine sonra bir hesap yapınca onun 87 li olduğuna karar verdik her neyse buralar çokta önemli değil..lise aşkıyız yani Allah' şükür bitmedi aşkımız artarak devam ediyor hala inşallah atanırız canım benim bölüm iktisat sevgilimin maliye malesef birlikte okuyamadık birde alandan değil de b den hazırnacaz bakalım kısmet artık.
ay merci sizdemi lise aşkısınız hemde 2004 ten beri birliktesiniz kız 10 yılda evleniyorsunuz vay vayi puknas kız sen hem sevgiln hem görümcenle aynı sınıftamı okudun ay sizinki çok komikmiş
amanın görümcede evlilik işine girdimi yoksa naptı ayyyyy cidden ben kendi kendime kızarken o kadar yıl ne zor diye sizi görünce saygıyla eğiliyorum nazarlık
kızlarrr bu düğün için geri sayım kısmını nası ekliyoruz alta hiç bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?