347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın bağğğyanlar. Ev işi demeyin bana bıktımmmm.

Aklı olanda çocuk mocuk yapmaz uzunca bir süre. Benim gibi her gün işten gelince elektrik süpürgesi açan, sabah kalkınca lavobaları ovan bir deli daha var mı aramızda? Bir de her yer derli toplu düzenli yerinde olsun istiyorum ben o yüzden akşam yıkadığım bulaşıkları sabah dolaplara yerlerine yerleştiriyorum. Evim bal dök yala ama ben çok yoruluyorum ve akşam oturup birlikte iki bişiy izleyemiyoruz. Kocacımda koltukta uyuya kalıyor, ben işleri bitirince uyandırıyorum onu hadi aşkım yatağımıza diye.

Mercikom tarihiniz hayırlı uğurlu olsun bebeğim. Çok sevindim. Geri sayım başlasın. Önce Gizoyu sonra seni gelin ediyoruz demek önümüzdeki sene. Ben çok istemiştim Haziran gelini olmayı ama bana kısmet olmadı.

yavrum dellendinmi zorun ne kızzzz bırak ben evlenince evden nasıl çıkarım diye düşünüyorum makinedekileri sabah nasıl dolaba yerleştireyim ayol

yazık yazık kıyma kendine rahat ol al kahveni yat aşağı :) çiçekli berjerlerine otur ve benim için acuk keyif yap

mercim haziran gelini ben mayıs diyorum ama nisanada kayabilirim nişanlım erken çıksa babası bizi salona götürücek bu hafta içi halletmemiz lazım lovelym

ayy canım yapma o kadar 2 kişisinz ne kadar dağılabilrki ev ben haftada bir dip köşe süpürüp siliyorum valla
bi ara çıkan her bulaşığı elimde yıkıyodum ama şimdi makinaya koyuyorum çoğunluk
zaten bütün gün iştesin akşamları da oturun keyif yapın miss gibi

camlarımın silinmeye ihtiyacı var ama şimdide yağmur yağıyo hava düzelince onları silicem

aynennnnn sen= ben...di ama canım dedi ki evlendik sen evi kalaylamaya başladın yerde bi toz görsen tüm evi temizleme işine giriyorsun sonra da ben koltukta uyuyunca uyuyakaldın diyorsun... o yüzden azaltmaya çalışıyorum onunla vakit geçiriyorum kocamdan önemli değil ama bir başak burcu olarak dayanamıyorum hele haftasonu tüm halıları kaldırıyorum yerleri siliyorum vileda falan da kullanmam haaa elle bezle

öyle bi yerleştireceksin ki seneye bi lafını hatırlatırım sana... çünkü yerleşmese akşam gelince yemek yapmadan yerleştirmek zorundasın o yüzden sabah makineyi boşaltıp gelince cırt cırt içine dizmek en mantıklısı

hüm yaaa iyi marifet ediyosun sanki, anneme yıllardır vileda al diyordum eğil kalk beli gitti kadının şimdi mecbur aldık içine sinmiyormuş hade ordan hayatta kendimi ezdirmem alırım viledeayı ohhh miss ne diye kendime kıycam

kız saat 7 de servisim gelicek hangi ara makineye dizeyim 8:30 da mesaimiz başlıyor akşam 5:30 da bitiyor eve gelmem 6:15 yada 6:30 bulsa ben anca yemek hazırlarım herhalde evi pislik götürr cuma gününden temizlik cumarteside yatarım herhalde

ay ne bileyim istanbul trafiğinde eve naısl gidicem o meçhulken temizliği düşünemiyoreee

canım sen evdesin az az yaparsın biz herşeyi bi anda yapmaya çalışınca böyle oluyor

:9: viledayı sadece akşam mesela biri mi gelecek onlar gelmeden kenarları almak için kullnıyorum tozu bi taraftan alıp bi tarafa koymaktan başka bişey yapmıyor kendileri

Bayağı bayağı dağılıyor İnciçiçeğim ya ben zaten bizimkini uykuda bırakıp çıkıyorum. Benim mesaim 09:00'da, eşimi servis 09:00'da evden alıyor öyle diyeyim sana. Doğal olarak yatağı toplayamıyorum. Banyoda dağılmış oluyor.

Gizom ben kalabalık olmadıkça makineye bulaşık koymuyorum. Akşam yıkayıp kapatıyorum. Bu arada size bir kaç foto çektim. Mutfağımı hep unutuyorum ama. Haftasonu orayı da çekeyim. Salonda oturmuyoruz hiç. Ağır misafirlerini bekliyor orası. Oturma odamız çok sevimli oldu orda oturuyoruz. Köşede eşim hep uyuya kalıyor. Bir de ordaki televizyonumuz bir harika olduğu için, hep ordayız.

Resimler geliyor az sonra.

Bende vileda geçiyorum, arkasından elektrik süpürgesi. Mis oluyor. Mopumdan çok memnunum. Herşeyi alıyor ama saçlar kalıyor ben peçeteyle alıveriyorum onu da. Benim yerler beyaz ıslak zemin herşeyi gösteriyor sağolsun.

Salonumuz oturmaya başladı. Daha gelecek bir sürü çiçeğimiz var.

Evimizin en sevdiğimiz köşesi oturma odamız.

mercooo kız tarhnz hyrlı olsunbsycık kalmadı sende bızım tayfaya katılıosun haydi şafak saymaya

temizlik miiii yahu temzlık demeyın bıktım evimde her yer acık renk elımde bezle gezıyorum pofffff allahtan kocam dagınık ve pis değil bana cok yardımcı oluo aksamları elımde bez banyo mutfak yatak odası turluyorum acık renk parmak sürsek iz kalıo sadece küçük odamı hiç elleyemeyorum dağ gibi birikmiş ütülenicek çamaşırım var hafta sonunu beklıyorum orası birazcık dagınık ama çamaşır sonucta yatagn ustunde duruo hafta içi vakit yokki eve git yemek yap sofra kur onu topla derken gec oluo bı koltuga kocam dierine ben uzanıoz yorgunlumu atamıyorum bile

pazar günü derin temizlik ellerimden öper üstten toz almalar bitmioki...

Bende cumartesi çamaşırları makinaya atıyorum renkliler, beyazlar hepsi cumartesi yıkanıyor. Pazar topluyorum hemen ütüye. Geçtiğimiz pazar günüm ütüyle geçti. Bir ton ütü yaptım.

Son düzenleme:
Ece oturma odası stilimiz aynı küçük bi oda ve köşe tv ve orda uyuyakalan kocalar

hehe oda ne şekermiş minicik... ama bnm küçük odam bundan baya bi büyük oraya tek kişilik yatak koydum balkonum olmadgı ıcın camasırlıgı ve utu masamı oraya acıyorum işim kolaylaştırıo ...

Ece oturma odası stilimiz aynı küçük bi oda ve köşe tv ve orda uyuyakalan kocalar

Canım o köşe küçük gibi gözüküyor ama oldukça geniş ve büyük eşim 1.92 mesela rahat rahat uzanıyor. Yastıkları kaldırınca iki kişi yanyana uzanıp tv izliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…