Günaydın bağğğyanlar. Ev işi demeyin bana bıktımmmm.
Aklı olanda çocuk mocuk yapmaz uzunca bir süre. Benim gibi her gün işten gelince elektrik süpürgesi açan, sabah kalkınca lavobaları ovan bir deli daha var mı aramızda? Bir de her yer derli toplu düzenli yerinde olsun istiyorum ben o yüzden akşam yıkadığım bulaşıkları sabah dolaplara yerlerine yerleştiriyorum. Evim bal dök yala ama ben çok yoruluyorum ve akşam oturup birlikte iki bişiy izleyemiyoruz. Kocacımda koltukta uyuya kalıyor, ben işleri bitirince uyandırıyorum onu hadi aşkım yatağımıza diye.
Mercikom tarihiniz hayırlı uğurlu olsun bebeğim. Çok sevindim. Geri sayım başlasın. Önce Gizoyu sonra seni gelin ediyoruz demek önümüzdeki sene. Ben çok istemiştim Haziran gelini olmayı ama bana kısmet olmadı.
uğrarım tabi canım adresi yolla
Aklı olanda çocuk mocuk yapmaz uzunca bir süre. Benim gibi her gün işten gelince elektrik süpürgesi açan, sabah kalkınca lavobaları ovan bir deli daha var mı aramızda? Bir de her yer derli toplu düzenli yerinde olsun istiyorum ben o yüzden akşam yıkadığım bulaşıkları sabah dolaplara yerlerine yerleştiriyorum. Evim bal dök yala ama ben çok yoruluyorum ve akşam oturup birlikte iki bişiy izleyemiyoruz. Kocacımda koltukta uyuya kalıyor, ben işleri bitirince uyandırıyorum onu hadi aşkım yatağımıza diye.
yavrum dellendinmi zorun ne kızzzz bırak ben evlenince evden nasıl çıkarım diye düşünüyorum makinedekileri sabah nasıl dolaba yerleştireyim ayol
yazık yazık kıyma kendine rahat ol al kahveni yat aşağı :) çiçekli berjerlerine otur ve benim için acuk keyif yap
ayy canım yapma o kadar 2 kişisinz ne kadar dağılabilrki ev ben haftada bir dip köşe süpürüp siliyorum valla
bi ara çıkan her bulaşığı elimde yıkıyodum ama şimdi makinaya koyuyorum çoğunluk
zaten bütün gün iştesin akşamları da oturun keyif yapın miss gibi
camlarımın silinmeye ihtiyacı var ama şimdide yağmur yağıyo hava düzelince onları silicem
hüm yaaa iyi marifet ediyosun sanki, anneme yıllardır vileda al diyordum eğil kalk beli gitti kadının şimdi mecbur aldık içine sinmiyormuş hade ordan hayatta kendimi ezdirmem alırım viledeayı ohhh miss ne diye kendime kıycam
kız saat 7 de servisim gelicek hangi ara makineye dizeyim 8:30 da mesaimiz başlıyor akşam 5:30 da bitiyor eve gelmem 6:15 yada 6:30 bulsa ben anca yemek hazırlarım herhalde evi pislik götürr cuma gününden temizlik cumarteside yatarım herhalde
ay ne bileyim istanbul trafiğinde eve naısl gidicem o meçhulken temizliği düşünemiyoreee
Salonumuz oturmaya başladı. Daha gelecek bir sürü çiçeğimiz var.
Eki Görüntüle 820272
Eki Görüntüle 820276
Eki Görüntüle 820277
Evimizin en sevdiğimiz köşesi oturma odamız.
Eki Görüntüle 820278
Ece oturma odası stilimiz aynı küçük bi oda ve köşe tv ve orda uyuyakalan kocalar
Ece oturma odası stilimiz aynı küçük bi oda ve köşe tv ve orda uyuyakalan kocalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?