347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bi gün geliyorum 10 sayfa konuşmuşsunuz bigün geliyorum hiç yok olmuyo ama böyle
İstanbul da bu gibi zaten bugün aynen bu moddayım :126:

İş değiştirmiş olmasaydım şimdi İzmir'de tatilde olacaktım bugün kayınvalidemi aradım ne yapıyorsunuz dedim denize girmişler. Bizim burda totomuz donuyor

bi gün geliyorum 10 sayfa konuşmuşsunuz bigün geliyorum hiç yok olmuyo ama böyle
İstanbul da bu gibi zaten bugün aynen bu moddayım :126:

Merci artık heyecanlı heyecanlı senin anlatma vaktin geldi şunu aldım, şu nasıl kızlar, listemde şunlar kaldı diye

Merci artık heyecanlı heyecanlı senin anlatma vaktin geldi şunu aldım, şu nasıl kızlar, listemde şunlar kaldı diye

canım valla hiç bişey almadım yaydım yatıyorum bu aralar daha 9 aya yakın var herkes çabucak geçer diyo ama şimdilik yapıcak pek bişey yok gibi. düğün yerimizi ayarladık, bir iki haftaya kadar benim gelecek bi param var o gelsin fotoğrafçıyı ayarlıcam, aralık gibi de erken rez. falan bakıp balayını halledicez. gerisinin acelesi yok sonra hallederiz artık üstümde de bi rahatlık var ki sormayın

aa bu arada yavaştan mobilyalara bakıyoruz aklımızda bişeyler bulunsun diye. daha kafama göre bi salon takımı bulamadım ama bu yatak odası takımını beğendim geçen gün hatta almayı düşündüm ama sonradan çok da kaliteli olmadığını gördüm aynı modelin daha kaliteli olanını bulursam hemen yazcam listeye

İş değiştirmiş olmasaydım şimdi İzmir'de tatilde olacaktım bugün kayınvalidemi aradım ne yapıyorsunuz dedim denize girmişler. Bizim burda totomuz donuyor

Canım kayınvalidenler nerede denize girmişler söylesinler bizde gidelim. İzmir'de hava 3 gündür buz gibi. Bırak totomuzun donmasını, donmayan bir yerimiz kaldı mı ki... Dün yün ceketle gitmiştim işe iş çıkışı kocam kaban getirdi. Bugün de gene kabanla geldim işe. Burda herkes kısa botlar, kabanlar giyiyor, kaşkol falan takıyor İzmir bir acayip soğuk. Ben dün akşam yorganın üzerine battaniye çıkardım. Ayrıca polar pijamayla yattım ve hiç terlemedim hatta bugüne kadar uyuduğum en güzel uykuydu dün. İzmir'in ayazı mahfediyor insanı serseme çeviriyor. Sürekli bir esinti. Şimdiden yazı özletti bu havalar bana.

hüm nerdesin kızz gel dövcem snei dermişim kızzz 19 mayıs dedin bak 18 mayısa gün aldık hiç aklımızda olmayan bir tarihti :)))))))))))))) gelll gelll gelll güzelllimmmmmmm

amanınnnnnnn merciiii mobilyamı alllahtan bir fikrim varrrr

bizim ilk hedef

balayı
beyaz eşya
fotocu

:9: yuppiiiii kına gecemin tarihi 18 mayıs

günaydın kızlaarrr

giz hayırlı olsun kuzum 18 mayıs demek çok güzel artık geri sayım başlayabilir

merci mobilya takımını beğendim modern duruyor ve beyaz oluşu güzel ama üzerinde ayna falan olsa daha güzel olurdu bence sonuçta boy aynası lazım ve dolapta olması kullanışlı oluyor

kuzular nerdesinizzzz

Merve bize sitem etmişsin ben gelince gidiyorsunuz diye 6 da işten çıkıp eve gidiyoruz e öyle olunca da koştur koştur yemek yap falan nete girmeye vakit kalmıyor ki önceden hatırlarsan ben bekarken geceleri burda nöbetçiydim ama evlenince işler değişiyor anlayacaksın hazirandan sonra sende

Gizocum aldınız mı tarihinizi hadi hayırlı uğurlu olsun. Darısı diğer kızlarımızın başına.

Selam kızlar
Benim bugün çok işim var sabahtan anca yazabilirim diye geldim.
Mutfakta börek ve tatlılar yapıyor olacağım.
Akşam arkadaşlarla toplanıyoruz konken partisi dermişim

Gizocum aldınız mı tarihinizi hadi hayırlı uğurlu olsun. Darısı diğer kızlarımızın başına.

ebet ebet canım çok mutluyummmm ahahaha nasıl yapacağız ne olucak bu moddayım

hüm evet bak nasıl birşeysen geçen diyordun gördünmüüüüüüü bende ay olmaz o demiştim ahahah kesin ve büyük konşmştm yahuuu Allah işte

Giz düğün tarihiniz hayırlı uğurlu olsun
Sayılı gün çabuk geçer

çok istedim aynı olmasını ondan olabilir

selamlar fıstıklar

annem bizde çok sık gelemedim. hava fena soğuk donuyoruz bide bizim lojmanların etrafı açık. rüzgar fena esiyo. evde sesinden bile üşüyorum valla. evin içine hapsolduk dışarı çıkılacak gibi değil. kışlık kıyafetlerimi de getirmemiştim. bi deri ceket bi hırkaya kaldım. az önce çöp atayım dedim uçacaktım resmen

gizim tarihiniz belli olmuş hayırlı olsun canım

Hümüşşş sana bir soru çarşafları ne kadar zamanda bir değiştiriyorsun? Ben balayından döndükten sonra hemen değiştirdim. Hatta ilk iş satenleri attım normalleri taktım. Şimdi ne zaman değiştireyim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…