Hümüşşş sana bir soru çarşafları ne kadar zamanda bir değiştiriyorsun? Ben balayından döndükten sonra hemen değiştirdim. Hatta ilk iş satenleri attım normalleri taktım. Şimdi ne zaman değiştireyim bilemedim.
2 haftada 1 genelde canım.... tabi kir leke falan olmazsa malum bazen ağızdan birşeyler akabiliyor yatarkenher hafta değiştiren de var da o bana çok sık geliyor...
Annemde 2 hafta da bir değiştirirdi o zaman zamanı artık banada bir hafta çok kısa geliyor, bu akşam değiştireyim bende.
evet canım normal yani değiştir... pamuk saten mi kullanıyorsun genelde
Canım kayınvalidenler nerede denize girmişler söylesinler bizde gidelim. İzmir'de hava 3 gündür buz gibi. Bırak totomuzun donmasını, donmayan bir yerimiz kaldı mı ki... Dün yün ceketle gitmiştim işe iş çıkışı kocam kaban getirdi. Bugün de gene kabanla geldim işe. Burda herkes kısa botlar, kabanlar giyiyor, kaşkol falan takıyor İzmir bir acayip soğuk. Ben dün akşam yorganın üzerine battaniye çıkardım. Ayrıca polar pijamayla yattım ve hiç terlemedim hatta bugüne kadar uyuduğum en güzel uykuydu dün. İzmir'in ayazı mahfediyor insanı serseme çeviriyor. Sürekli bir esinti. Şimdiden yazı özletti bu havalar bana.
Selçuk yada Selçuğa yakın askeri kamptalar, haberlerde de vardı izmirde denize girenleri gösteriyordu. Şöyle de bir durum var siz sıcağa alışkınsınız soğuktan çabuk etkileniyor olabilirsiniz. Ben geçen sene Adana'ya eşimi ziyate gittiğimde ocak da insanlar üstlerine kalın şeyler giyerken biz tişörtle dolaşıyorduk. Kayınvalidemler 1 ekimdengittiler ilk gün yağmur varmış, çarşamba denizde dalda varmış perşmebe günü denize girmişler hep yaşlılar giriyormuş kampta. Hallerinden memnunlar.
evliler çoğalınca haftasonu uğrayan kalmadı buraya yaaaasekiz ay sonra bende gelmicem işte haftasonuuu
bu arada biz düğün mekanını da tuttukkkkkşaka maka gidiyom ben 22 haziranda
cuma günü evlendirme dairesine gitcez belgelerimizi ataşehire aldırmak içinay çok mutluyum bennn
evliler çoğalınca haftasonu uğrayan kalmadı buraya yaaaasekiz ay sonra bende gelmicem işte haftasonuuu
cuma günü evlendirme dairesine gitcez belgelerimizi ataşehire aldırmak içinay çok mutluyum bennn
merci kuzum hayırlı olsun bizde ataşehirde olucağmız için ordaki belediyeyemi gitmeliyiz özellikle nikahta salonda kıyılcak herhalde belgeleri oraya götürcez presödr nasıl bilmiyorum
Cok sagol puknascim darisi en kisa zamanda basina insallahhh...hadi hayırlı olsun canım mekanı da tuttunuz demek ne güzel hep mutlu ol inşallah
Günaydın canlar. Benim sol gözüm kapandı bu sabah.Sabah bir kalkıcam kalkamıyorum gözümde bir yumru var göz kapağım şişmiş kocaman. Adet edindi artık her sene kışın en az bir kere kapanıyor. Sabah hemen kettleda biraz su kaynattım bir çay bardağının yarısına kadar su koydum içinede çay, bardağın üzerinede tabak koydum demledim orda biraz sonra hemen gözüme. İndi bayağı ama yinede gözümde bir ağırlık var ve hemen sulanıyor mikrop kaptı herhalde. Dün makyajımı yıkamadan yattım, makyaj temizleyiciyle temizledim muhtemelen ondan oldu. Bir daha asla üşenip aynı hatayı yapmıcam.
herkese günaydın musmutlu cici haftalar
gizoooo hyrlı olsun tarih tebrikler ediyoreee
lovelyli o bndede olmuştu makyajdan dolayı oluo ben gecen yılmı oncekı yılmı ne gece bi yerden geldim rimel gözmakyajım yogundu rimel falan vardı öyle yattım gece tabi kaşındı bi dünya bende kasıdım sabaha kadr ınat edip kalkmamıştım sabah aynı senın gibi gözüm kıpkırmızı açamadım 2-3 gün sürdü eczaneden krem almstm mıkrop kapmış dedi eczcı öyle yani ö gün bugündr asla yatmam makyajla hatta bazen makyjmı temzlıyorum gözüm hala kasınıosa bı daha temzlıyorum bnm tenım hassas hemen dokunuo
Canım sağolasın.geçmiş olsun canım dikkat et madem her zaman oluyor
Herkese hayırlı pazartesiler kızlarrrr
haftasonu kışlık yazlık değişimi yaptım bitirdim
Canım sağolasın.
Bende haftasonu aynı şeyi yaptım Hüm. Yazlıkları oturma odasındaki dolaba, kışlıklarıda oturma odasından yatak odamıza aldım. Çekmeceleri de derledim topladım. Nevresimleri değiştirdim. Çamaşır yıkadım astım topladım. Bu akşam iyi olursam ütüleri yapıcam.
canım hayırlı olsun tuttunuz demek şimdiden mutluluklar her şey gönlünüzce olsun inşallahevliler çoğalınca haftasonu uğrayan kalmadı buraya yaaaasekiz ay sonra bende gelmicem işte haftasonuuu
Günaydın canlar. Benim sol gözüm kapandı bu sabah.Sabah bir kalkıcam kalkamıyorum gözümde bir yumru var göz kapağım şişmiş kocaman. Adet edindi artık her sene kışın en az bir kere kapanıyor. Sabah hemen kettleda biraz su kaynattım bir çay bardağının yarısına kadar su koydum içinede çay, bardağın üzerinede tabak koydum demledim orda biraz sonra hemen gözüme. İndi bayağı ama yinede gözümde bir ağırlık var ve hemen sulanıyor mikrop kaptı herhalde. Dün makyajımı yıkamadan yattım, makyaj temizleyiciyle temizledim muhtemelen ondan oldu. Bir daha asla üşenip aynı hatayı yapmıcam.
canım hayırlı olsun tuttunuz demek şimdiden mutluluklar her şey gönlünüzce olsun inşallah
ayy canım geçmiş olsun. soğuktan falan olmuştur muhtemelen. banyo edip dışarı falan çıktıysan hava da fenaydı kaç günlerdir. benimde olur genelde. kötü oluyo bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?