347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

2 haftada 1 genelde canım.... tabi kir leke falan olmazsa malum bazen ağızdan birşeyler akabiliyor yatarken her hafta değiştiren de var da o bana çok sık geliyor...

2 haftada 1 genelde canım.... tabi kir leke falan olmazsa malum bazen ağızdan birşeyler akabiliyor yatarken her hafta değiştiren de var da o bana çok sık geliyor...

Annemde 2 hafta da bir değiştirirdi o zaman zamanı artık banada bir hafta çok kısa geliyor, bu akşam değiştireyim bende.

evet canım normal yani değiştir... pamuk saten mi kullanıyorsun genelde

Evet canım çoğunluğu pamuk saten nevresimlerimin, zaten ilk gün sadece saten kullandık, ertesi gün balayına gittik geldiğimde hemen değiştirdim pamuk saten taktım. Şimdi çarşaf olarak normal lastikli çarşaflardan alacağım bir kaç tane.

Selçuk yada Selçuğa yakın askeri kamptalar, haberlerde de vardı izmirde denize girenleri gösteriyordu. Şöyle de bir durum var siz sıcağa alışkınsınız soğuktan çabuk etkileniyor olabilirsiniz. Ben geçen sene Adana'ya eşimi ziyate gittiğimde ocak da insanlar üstlerine kalın şeyler giyerken biz tişörtle dolaşıyorduk. Kayınvalidemler 1 ekimdengittiler ilk gün yağmur varmış, çarşamba denizde dalda varmış perşmebe günü denize girmişler hep yaşlılar giriyormuş kampta. Hallerinden memnunlar.

İzmir'in ayazı olmasa belki bu kadar üşümeyiz. Genelde İzmir'de bahar ve sonbahar yaşanmıyor ama bu sene daha bir anda geldi soğuklar herkesin burnunun ucunu kızartacak kadar hemde. Benim eşim hiç üşümez mesela dondum dedi. Gerçekten soğudu İzmir.

evliler çoğalınca haftasonu uğrayan kalmadı buraya yaaaa sekiz ay sonra bende gelmicem işte haftasonuuu
bu arada biz düğün mekanını da tuttukkkkk şaka maka gidiyom ben 22 haziranda
cuma günü evlendirme dairesine gitcez belgelerimizi ataşehire aldırmak için ay çok mutluyum bennn

merci kuzum hayırlı olsun bizde ataşehirde olucağmız için ordaki belediyeyemi gitmeliyiz özellikle nikahta salonda kıyılcak herhalde belgeleri oraya götürcez presödr nasıl bilmiyorum

hadi hayırlı olsun canım mekanı da tuttunuz demek ne güzel hep mutlu ol inşallah

merci kuzum hayırlı olsun bizde ataşehirde olucağmız için ordaki belediyeyemi gitmeliyiz özellikle nikahta salonda kıyılcak herhalde belgeleri oraya götürcez presödr nasıl bilmiyorum

Canim once ikinizden birinin ikamet ettigi ilcedeki evlendirme dairesine gidiyosunuz. Ama ben cuma gidince sorcam atasehire aldirabilirsek aldircaz cunku memurun ordan gelmesi daha mantikli. Cuma gunu alip alamayacagimizi soylerim sana da canim

Günaydın canlar. Benim sol gözüm kapandı bu sabah. Sabah bir kalkıcam kalkamıyorum gözümde bir yumru var göz kapağım şişmiş kocaman. Adet edindi artık her sene kışın en az bir kere kapanıyor. Sabah hemen kettleda biraz su kaynattım bir çay bardağının yarısına kadar su koydum içinede çay, bardağın üzerinede tabak koydum demledim orda biraz sonra hemen gözüme. İndi bayağı ama yinede gözümde bir ağırlık var ve hemen sulanıyor mikrop kaptı herhalde. Dün makyajımı yıkamadan yattım, makyaj temizleyiciyle temizledim muhtemelen ondan oldu. Bir daha asla üşenip aynı hatayı yapmıcam.

herkese günaydın musmutlu cici haftalar

gizoooo hyrlı olsun tarih tebrikler ediyoreee

lovelyli o bndede olmuştu makyajdan dolayı oluo ben gecen yılmı oncekı yılmı ne gece bi yerden geldim rimel gözmakyajım yogundu rimel falan vardı öyle yattım gece tabi kaşındı bi dünya bende kasıdım sabaha kadr ınat edip kalkmamıştım sabah aynı senın gibi gözüm kıpkırmızı açamadım 2-3 gün sürdü eczaneden krem almstm mıkrop kapmış dedi eczcı öyle yani ö gün bugündr asla yatmam makyajla hatta bazen makyjmı temzlıyorum gözüm hala kasınıosa bı daha temzlıyorum bnm tenım hassas hemen dokunuo

geçmiş olsun canım dikkat et madem her zaman oluyor

Canım ben makyajımı temizlemeden asla yatmam dün gecede yatmadım. Yüzümü yıkayıp sabunlamadım sadece, makyaj temizleyici ile çıkarttım. Dışardan geç geldik sular soğuktu hadi makyaj temizleyici ile çıkartayım dedim pamukla sildim güzelce ama gözüme kaçtı. Muhtemelen ya soğuktan oldu (çünkü geçen senede soğuktan kapanmıştı) ya da makyaj temizleyici yüzünden. Şuan iyi ama çayla kompres yapmam iyi geldi sabah. Şişliği oldukça az hatta dikkatli bakılmadıkça belli bile olmuyor. Öğlen tatiline çıkabilcem. Nazar var üzerimizde...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım dikkat et madem her zaman oluyor
Canım sağolasın.

Herkese hayırlı pazartesiler kızlarrrr

haftasonu kışlık yazlık değişimi yaptım bitirdim

Bende haftasonu aynı şeyi yaptım Hüm. Yazlıkları oturma odasındaki dolaba, kışlıklarıda oturma odasından yatak odamıza aldım. Çekmeceleri de derledim topladım. Nevresimleri değiştirdim. Çamaşır yıkadım astım topladım. Bu akşam iyi olursam ütüleri yapıcam.

ütüyü de yaptım akşam ama yine çıkacak çünkü çamaşırım var :44::44::44::44::44: çarşamba günü temizliğe bayan gelecek ohhh evim miss olacak missss

canım hayırlı olsun tuttunuz demek şimdiden mutluluklar her şey gönlünüzce olsun inşallah

ayy canım geçmiş olsun. soğuktan falan olmuştur muhtemelen. banyo edip dışarı falan çıktıysan hava da fenaydı kaç günlerdir. benimde olur genelde. kötü oluyo bilirim.

Evt canım duş aldım saçımı güzelce kuruttum giyindim makyajımı yaptım dışarı çıktık akşam bende soğuktan olduğunu düşünüyorum ama şimdi daha iyiyim inşallah gece yine şişmez.

Bu arada Ttnet bizim eve bağlanamıyorsa bizde Avea Jet modem alırız dedik, yaşasın artık bizimde evimizde internetimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…