347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şişmez canım eve gidince gene çay koyarsın o baya bi iyi geliyor

bizimde vınn vardı 4 gb kota hemen doluyodu. kapattırdık onu. şimdi üst komşudan alıyoruz ama oda sık sık bağlantı sorunu oluyo arka odalarda çok çekmiyo. bakalım ne kadar ortak kullanabilicez

Bunda dolarsa 2 gb daha veriyor otomatik 10 tl'ye ondan sonra zaten kullanamıyorsun. Fatura şoku olmasın diye stopluyor.

Arkadaşlarımda 4 gb'lık kullanıyor, onlarda karı-koca çalışıyor ayda toplasan 2 gb kullanmıyoruz diyor. Zaten akşamları biraz face baksak sanmıyorum öyle dolsun bir şey indirip izlemedikten sonra ki onlar hem indirip hem izliyorlarmış yinede 2 gb kullanıyoruz diyor.

anladım canım

ben evde olunca yetiremedik son ay bide dershane uzaktan eğitim şifresi verecekmiş onu izleyince hiç yetiremeyiz dedik

kaç gündür ne soğuk yahuu evin içi de ayrı buzz donuyorum resmen burnumun ucu ısınmadı bi türlü

4 gb olunca otomatik kapanıyodu canım kendiliğinden. eşim askerdeyken almıştı onu. 12 aylık sözleşmemizde bitince kapattırdık bizde

Hımmm ama siz videolu görüşme falan yapıyordunuz dimi? Biter o zaman. :)

kaç gündür ne soğuk yahuu evin içi de ayrı buzz donuyorum resmen burnumun ucu ısınmadı bi türlü

Sorma totom donuyor yatağı da bir açıyoruz giriyoruz buz.

Ay İnciçiçeğim evlendik evleneceğiz derken ne çabuk geçmiş zaman. Senin 1 ayı geçmiş bile, benimde 1 hafta sonra bugün 1 ay dolacak. İnanamıyorum.:26:

Ay İnciçiçeğim evlendik evleneceğiz derken ne çabuk geçmiş zaman. Senin 1 ayı geçmiş bile, benimde 1 hafta sonra bugün 1 ay dolacak. İnanamıyorum.:26:

sorma canım yaa daha dün gibi, benimde az önce çizelgeler dikkatimi çekti vayy bee dedim kendi kendime

Gecmis olsun lovelycim dikkat et gozler cok cabuk mikrop kapiyo. Allahtan cabuk inmiş yine şişi.

Cok sagol incicicegim :)

Son düzenleme:
Gecmis olsun lovelycim dikkat et gozler cok cabuk mikrop kapiyo. Allahtan cabuk inmiş yine şişi.

Cok sagol incicicegim :)

Mersi bebeğim. Evet indi şuan ama yinede dokununca ağrı oluyor. İçeride mikrop var muhtemelen. Benim her sene bir kere kapanmazsa gözüm rahat etmiyor.

lovely geçmiş olsun canım her sene kapanıyor dediğine göre bence bir şeye alerjisi var yani nebilim her sene ilk soğuk geldiğinde olabilir ya da rüzgardan

lovely geçmiş olsun canım her sene kapanıyor dediğine göre bence bir şeye alerjisi var yani nebilim her sene ilk soğuk geldiğinde olabilir ya da rüzgardan

Canım evet soğuk yapıyor muhtemelen. Çünkü gözlerim kızarıp sulanıyor hemen. Bugünde şiş olduğundan çok hassastı sabah işe gelirken sulandı dediğin gibi alerjik olabilir ama 3 senedir falan senede 1 kere falan oluyor bu durum.

Bugün ne var kızlar menüde

benimkinde baza altı temizleme , banyo dolabı düzenleme var eşim 22.30 da gelecek kurstan

Pernic eve gidince ilk iş üstümü değişip yemek hazırlayacağım. Menümüzde bugün kokoreç.

Sonra tv karşısında biraz ütü yapacağım, kayınvalidem yapmadıysa tabi bizim eve gidecekti.

Dün başımıza gelen bir olayı anlatayım bu arada size. İnsan 3 atlet, iki çoraba bu kadar mı sevinir...

Dün kocişkoma kaban aldık, kaban almadan önce de ben 2 mağazadan alışveriş yapmıştım. Birinden 3 tane likralı beyaz atlet, 2 tanede muz çorap almıştım kendime siyah renk. Eşime kaban almaya gittiğimizde onunla ilgilenirken bir yere bırakmışım aldıklarımın torbasını. Ara tara dün akşam yok. Yemek yemiştik dün akşam dışarda. Orayı aradık, yokmuş. Ben oturdum ağlıcam, erkenden yattım moral bozukluğuyla çünkü 40 lira tutmuştu 3 atlet 2 çorap. Bugün kayınvalidem kabanı aldığımız mağazaya gitmiş, bulmuş torbamı. Bu seferde sevinç gözyaşı dökecektim mutluluktan. Bu aralar duygu karmaşası yaşıyorum. Haplardan herhalde.

lovelym ne oldu gözlerine kuzum soğuktan tozdan herşeyden olabilir kuzucuk bendede oluyor ama ben lens takıyorum bilgisayar karşısında mahfediyor o yüzden iş yeri hep gözlüklü giz oluyorum

sana tavsiye bol bol sıcak su çay ile pansuman yap ki yapmışsın zaten suni gözyaşıda alabilirsin doktora gitmediysen damla tavsiye edebilirim iyi gelecektir

bu arada güldürdün beni delisin sen yaaaa bende senin gibi naptım nere kaybettim diye üzülürüm ama boş ver yaaa iyikide kayınvalidecğinde bulmuş bak, eniştede güle güle kullansın montunu

cimcimelerrr napıosunuzzzz topic yine hareketsiz yahu...

lovelyli gözün indimi ne durumdasın canım benim... çay iyi gelir birde patates canım patataesi soyuyorsun sonra yuvarlak yuvarlak kesiyosun koltuga uzanıp gözlerine koyosun 20 dkka tutman yeterli....

bugun menumde kahvaltı var hafta sonu cok yemek yaptım mezeler vs vardı zeytın yaglı oldukları ıcın dune kadar yedık ama bugun corba bol salata yada kahvaltı planlıyorum evde tam bır tencere mercımek corbam var ... dunde kofte bulgur pilavı ve mezeler bugunede var ama atıcam daha gına geldı 3 gundur aynı seylerı yedık bakalım kocısım ugrasma dısardan hzır getıreym dedi ama benartık eskisi gibi fasfood tüketeniyorum midem almıo en iyisi bol salata uzerıne tavuk kızartrm yanına corba yada dedgm gibi kahvaltı

Günaydınlar kuzular. Şirketin netinde problem var, cepten gireyim bari dedim.

Gizim sorma ya ben çok üzülüyorum. O günde bu moral bozukluğuyla oturamıcam canım ben yatıyorum diyip vurup kafayı yatmıştım.

Geçenlerde de make up'tan kalemtraş aldım çünkü önceki make up kalemtraşımı anneme bırakmıştım. Kendi evimede alayım dedim. Poşetiyle atmışım. Bir torbanın dibinde gitti çöpe. Ay ben bir üzül bir üzül... Alemim valla.

Nenacım sağol iyiyim çok şükür indi gözüm.

Avea jet modemim de jet gibi çıktı maşallah nazar değmesin.

selamlar fıstıklar

evi sildim süpürdüm güzelce temizledim. aşkoşla öğle kahvaltımızı yaptık işe geri yolladım geldim.

yatak odasının tozundan bıktım bir de beyaz da toz belli olmaz derlerdi. oranın camını da pek açmıyorum nerden giriyor o kadar toz bilmem. bide yapışıyolar değişik bişey bıktım oranın tozundan. oturduğumuz oda da o kadar toz yok

Hümüş dün bir temizlik yaptım anlatamam. 23:30'du totomun üzerine oturduğumda.

Önce bulaşıkları yıkadım gene atamadım makinaya, sonra mutfağı topladım. Çamaşırları aldım, çamaşır makinasındaki ıslakları astım. Elektrik süpürgesi açtım, lavobaları ovdum, duşa gir çık saat kaç oldu ama bu akşam rahatım kayınvalidemlerde yer eve döneriz. Ütüler duruyor ama. Onlar bana ben onlara bakıyorum.

Canım benimki ceviz gibi koyu renk biliyorsun benimkide tozlanıyor ama beyaz daha çok tozlanıyor sanki üstündeki cila mı çekiyordur nedir benim de salonum öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…