- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Evt canım duş aldım saçımı güzelce kuruttum giyindim makyajımı yaptım dışarı çıktık akşam bende soğuktan olduğunu düşünüyorum ama şimdi daha iyiyim inşallah gece yine şişmez.
Bu arada Ttnet bizim eve bağlanamıyorsa bizde Avea Jet modem alırız dedik, yaşasın artık bizimde evimizde internetimiz var.
şişmez canım eve gidince gene çay koyarsın o baya bi iyi geliyor
bizimde vınn vardı 4 gb kota hemen doluyodu. kapattırdık onu. şimdi üst komşudan alıyoruz ama oda sık sık bağlantı sorunu oluyo arka odalarda çok çekmiyo. bakalım ne kadar ortak kullanabilicez
Bunda dolarsa 2 gb daha veriyor otomatik 10 tl'ye ondan sonra zaten kullanamıyorsun. Fatura şoku olmasın diye stopluyor.
Arkadaşlarımda 4 gb'lık kullanıyor, onlarda karı-koca çalışıyor ayda toplasan 2 gb kullanmıyoruz diyor. Zaten akşamları biraz face baksak sanmıyorum öyle dolsun bir şey indirip izlemedikten sonra ki onlar hem indirip hem izliyorlarmış yinede 2 gb kullanıyoruz diyor.
anladım canım
ben evde olunca yetiremedik son aybide dershane uzaktan eğitim şifresi verecekmiş onu izleyince hiç yetiremeyiz dedik
Çok mu aştınız peki canım mesela aylık kaç gb gidiyordu?
4 gb olunca otomatik kapanıyodu canım kendiliğinden. eşim askerdeyken almıştı onu. 12 aylık sözleşmemizde bitince kapattırdık bizde
kaç gündür ne soğuk yahuu evin içi de ayrı buzz donuyorum resmen burnumun ucu ısınmadı bi türlü
Ay İnciçiçeğim evlendik evleneceğiz derken ne çabuk geçmiş zaman. Senin 1 ayı geçmiş bile, benimde 1 hafta sonra bugün 1 ay dolacak. İnanamıyorum.:26:
Gecmis olsun lovelycim dikkat et gozler cok cabuk mikrop kapiyo. Allahtan cabuk inmiş yine şişi.
Cok sagol incicicegim :)
lovely geçmiş olsun canım her sene kapanıyor dediğine göre bence bir şeye alerjisi var yani nebilim her sene ilk soğuk geldiğinde olabilir ya da rüzgardan
Bugün ne var kızlar menüde
benimkinde baza altı temizleme , banyo dolabı düzenleme vareşim 22.30 da gelecek kurstan
selamlar fıstıklar
evi sildim süpürdüm güzelce temizledim. aşkoşla öğle kahvaltımızı yaptık işe geri yolladım geldim.
yatak odasının tozundan bıktım bir de beyaz da toz belli olmaz derlerdi. oranın camını da pek açmıyorum nerden giriyor o kadar toz bilmem. bide yapışıyolar değişik bişey bıktım oranın tozundan. oturduğumuz oda da o kadar toz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?