lovelym nerelerdesin senden birkaç tavsiye almam gerek belek otelleri ile ilgili bir sıralamaa yapıyorum bu oteller ile ilgili fikrin nedir canım
cornelia diamond
voyage belek
susesi luxury
rixos premium
spice otel
cornelia deluxe
gloria serenty resort
bide sen daha önce bu oteli dmeiştin sanırsam Ela Quality Resort Hotel
Ben geldim kizlarrrr :)
2 gundur spora basladim yeniden bakalım bu sefer bi sonuc alabilicekmiyim.
bide kocaman ucuk cikti agzimda yaa
Canım geçmiş olsun. Benimde gözüm indi, inşallah seninde uçuğun çabuk geçer. Ben düğünden önce sivilce çıkartıcam, uçuk çıkartıcam diye çok korkmuştum. Bende uçuk nadiren çıkar hatta uçuğun dudağımın kenarında çıktığı hiç görülmemiştir. Genelde alt dudağımın ortasında patlak verir. Dudağımın tam üstünde olur tam, kıyıda köşede değil. Af gibi bir şey belki de uçuk değil. Neyse işte öyle bir şey çıkıcak diye çok çok korkmuştum neyseki bir şey çıkarmadım.
selamlar fıstıklar
evi sildim süpürdüm güzelce temizledim. aşkoşla öğle kahvaltımızı yaptık işe geri yolladım geldim.
yatak odasının tozundan bıktım bir de beyaz da toz belli olmaz derlerdi. oranın camını da pek açmıyorum nerden giriyor o kadar toz bilmem. bide yapışıyolar değişik bişey bıktım oranın tozundan. oturduğumuz oda da o kadar toz yok
Hümüş dün bir temizlik yaptım anlatamam. 23:30'du totomun üzerine oturduğumda.
Önce bulaşıkları yıkadım gene atamadım makinaya, sonra mutfağı topladım. Çamaşırları aldım, çamaşır makinasındaki ıslakları astım. Elektrik süpürgesi açtım, lavobaları ovdum, duşa gir çık saat kaç oldu ama bu akşam rahatım kayınvalidemlerde yer eve döneriz. Ütüler duruyor ama. Onlar bana ben onlara bakıyorum.
Hani havalar ısınıyordu ya. Evde ufonun dibinden kalkmıyorum. Kayınvalidemle bugün yine konuştum turla çeşmeye gitmişler deniz sıcacıktı diyor ben bu işten birşey anlamadım gitti
hoş geldin canım ne iyi etmişsin. bende gevşediğimi hissediyorum ne güzel sıkılaşmıştım. her gün evde hareketler yapıcam diye kalkıyorum sonra zor geliyorBen geldim kizlarrrr :)
2 gundur spora basladim yeniden bakalım bu sefer bi sonuc alabilicekmiyim.
bide kocaman ucuk cikti agzimda yaa
o kadar temizlik düşkünü biri değilim ama canımdan bezdirdi canım yaa salonum koyu renk ama o toz burda yok oraya nerden geliyor bilmemKuzum biraz evden uzaklaşbeyazda toz görecek kadar temizliğe sarmışsın demekki
Hani havalar ısınıyordu ya. Evde ufonun dibinden kalkmıyorum. Kayınvalidemle bugün yine konuştum turla çeşmeye gitmişler deniz sıcacıktı diyor ben bu işten birşey anlamadım gitti
stanki ben bayıldım buna cok komıkmiş hakkaten yaAkşam akşam gülmekten öldüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
stanki ben bayıldım buna cok komıkmiş hakkaten ya
canım sıkıldıkça açar okurum ne rezillikler var harika bi topik :))Akşam akşam gülmekten öldüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
hepnize mutlu günler genç bayanlarrrr
yüzümü sivilce bastı aman tanrım ya gecen acıodur cenem ve dudagmn üst kısmı eyvah dedim sivilceler gelio bi baktım 3 tane cıkmışne gerek varsa... kafamı bsye de takmadım gayet keyifliyim reglide olmıcam mikrop kaptı desem cildime kremden baska bsy surmuorum günde 2-3 defa yüzümü yıkıyorum titizimdir aman neyse
hava istanbuld aharika kızlar bayramda da güzel olursa güzel bir istanbul turu beni ve kocamı beklıyorum bayramın ilk açılışını büyük ada da yapmaı planlıyorum belki giz i görürümsonra aaa giz nbr ben nena derim
beyaz mobilyalara gelince incicicegim al bendende okadar tozun alası yatak odamda hafta içide temzlık yapamıyorum cok yorgun oluyorum pazardan pazara derin temizliğe girişiyorum eşimde sinüzit bend eastım off bıktım cam kapıda acmıorum ama her yer toz pazar günü kadın cagrcam sıkı bir bayram temizliğine ihtycm var
bide kızlar siz benim evi görmemiştiniz dimi ıhmal ettım cekım paylaşimda mutfak halım krem rengydi beyaza yakın butun leke oldu kaldırdım halısız mutfgm halı koymayıda düşünmüyorum sinirlerm bpzuldu ya
Akşam akşam gülmekten öldüm.
ayy çok güzelmiş bunlar yaaaben bugüne kadar o kadar çok şeyde rezil oldum ki nişanlıma şimdi düşününce aklıma bile gelmiyo hiçbiri
kızlar çok hastayım ben yaaa biraz c vitamini almalıyım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?