347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

lovelym nerelerdesin senden birkaç tavsiye almam gerek belek otelleri ile ilgili bir sıralamaa yapıyorum bu oteller ile ilgili fikrin nedir canım

cornelia diamond
voyage belek
susesi luxury
rixos premium
spice otel
cornelia deluxe
gloria serenty resort

bide sen daha önce bu oteli dmeiştin sanırsam Ela Quality Resort Hotel

Başa Ela'yı koyardım canım. Sonrası çokta önemli değil. Susesi olur, Rixos olur, Voyage Belek Voyageların içinde en iyisidir o olabilir. Ama ben gidebilecek vakte sahip olsaydım ilk ilk ilk tercihim Ela olurdu.

Ben geldim kizlarrrr :)
2 gundur spora basladim yeniden bakalım bu sefer bi sonuc alabilicekmiyim.
bide kocaman ucuk cikti agzimda yaa

Canım geçmiş olsun. Benimde gözüm indi, inşallah seninde uçuğun çabuk geçer. Ben düğünden önce sivilce çıkartıcam, uçuk çıkartıcam diye çok korkmuştum. Bende uçuk nadiren çıkar hatta uçuğun dudağımın kenarında çıktığı hiç görülmemiştir. Genelde alt dudağımın ortasında patlak verir. Dudağımın tam üstünde olur tam, kıyıda köşede değil. Af gibi bir şey belki de uçuk değil. Neyse işte öyle bir şey çıkıcak diye çok çok korkmuştum neyseki bir şey çıkarmadım.

Benim bagisikligim her dustugunde dudagimda ucuk cikar yeri de hic belli olmaz caninin istedigi yerde cikar ama dugun gunu cikmaz insallah yaaa sen soyleyince korktum simdi

Kuzum biraz evden uzaklaş beyazda toz görecek kadar temizliğe sarmışsın demekki

Oyyy oyyyy bu kadar iş yapıp tez zamanda bıkmayın, zamana yayın

Hani havalar ısınıyordu ya. Evde ufonun dibinden kalkmıyorum. Kayınvalidemle bugün yine konuştum turla çeşmeye gitmişler deniz sıcacıktı diyor ben bu işten birşey anlamadım gitti

Hani havalar ısınıyordu ya. Evde ufonun dibinden kalkmıyorum. Kayınvalidemle bugün yine konuştum turla çeşmeye gitmişler deniz sıcacıktı diyor ben bu işten birşey anlamadım gitti

ısınıcak yarın ya umutluyum ben bende ayağımda çoraplar üstümde eşofman oturuyorum gerçi ama umutluyum

hoş geldin canım ne iyi etmişsin. bende gevşediğimi hissediyorum ne güzel sıkılaşmıştım. her gün evde hareketler yapıcam diye kalkıyorum sonra zor geliyor

Kuzum biraz evden uzaklaş beyazda toz görecek kadar temizliğe sarmışsın demekki
o kadar temizlik düşkünü biri değilim ama canımdan bezdirdi canım yaa salonum koyu renk ama o toz burda yok oraya nerden geliyor bilmem

bir an önce ısınsa çok iyi olucak. ev fena soğuk. burnumu ve ayaklarımı ısıtamıyorum bi türlü :)))

Kayınvaliden sıkı sallıyor gibi geliyor bana.

Bayramda ısınıyormuş ama 30'ları görecekmişiz gene. Dün ve bugün de daha iyi hava. En azından deri ceketle gelebildim bugün işe.

hepnize mutlu günler genç bayanlarrrr

yüzümü sivilce bastı aman tanrım ya gecen acıodur cenem ve dudagmn üst kısmı eyvah dedim sivilceler gelio bi baktım 3 tane cıkmış ne gerek varsa... kafamı bsye de takmadım gayet keyifliyim reglide olmıcam mikrop kaptı desem cildime kremden baska bsy surmuorum günde 2-3 defa yüzümü yıkıyorum titizimdir aman neyse

hava istanbuld aharika kızlar bayramda da güzel olursa güzel bir istanbul turu beni ve kocamı beklıyorum bayramın ilk açılışını büyük ada da yapmaı planlıyorum belki giz i görürüm sonra aaa giz nbr ben nena derim

beyaz mobilyalara gelince incicicegim al bendende okadar tozun alası yatak odamda hafta içide temzlık yapamıyorum cok yorgun oluyorum pazardan pazara derin temizliğe girişiyorum eşimde sinüzit bend eastım off bıktım cam kapıda acmıorum ama her yer toz pazar günü kadın cagrcam sıkı bir bayram temizliğine ihtycm var

bide kızlar siz benim evi görmemiştiniz dimi ıhmal ettım cekım paylaşimda mutfak halım krem rengydi beyaza yakın butun leke oldu kaldırdım halısız mutfgm halı koymayıda düşünmüyorum sinirlerm bpzuldu ya

stanki ben bayıldım buna cok komıkmiş hakkaten ya

Bende 5 sayfa okudum, daha öncede biraz bakmıştım. Komik şeyler var gerçekten. Geçenlerde bende eşime rezil oldum ama anlatamayacağım kadar rezil bir olay. Düşündükçe gülüyorum.

canım sıkıldıkça açar okurum ne rezillikler var harika bi topik :))

ayy geçmiş olsun canım

ben mutfağa altı lastikli kaymayan ince halılardan aldım. temizliği falan kolay oluyo dediler. bişey dökülünce siliyorum hemen geçiyo iz falan kalmıyo

Mercim bebeğim geçmiş olsun.

ya ben bilmiyodum bu topiği stanki sayesind eögrendim 6-7 sayfa okudum çok şeker anlatmışlar yahu bende illaki rezil olmuşumdur ama hatırlamıyorum bu gece bıraz hafızamı zorlim hatrlarsam yarın anlatırım

mercicim geçmişler olsun canım benim hava tam hastalık havası birde toplu taşıma kullanıyorsan eyvahhh!!! bol bol vitamin takviyesi yap

bu çok komik sweedy die biri yazmış

doğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…