benimkiyle atıştık dün akşam kızlar hala konuşmuyoruz yahiç keyfim yok bugün
Kızlarrr haftasonu burayı çok boşluyorsunuz ama
benimkiyle atıştık dün akşam kızlar hala konuşmuyoruz yahiç keyfim yok bugün
ben ders çalışıyorum, hava da harika aklım dışarda, çok sıkıcı bi pazar geçiriyorum, yemekte yok yapasım da yok
Allah zihin açıklığı versin canım. Burada hava çok kasvetli yağmur yağdı yağcak gibi. Olmadı dışardan yemek söylersin canım senin ders çalışman şimdi herşeyden önemli.
Hadi ya:44: tez zamanda barışırsanız inşallah canım. Sakın kafayla düşündüğünde haksız olabileciğini düşünüyorsan geri adım atmaktan çekinme canım, ara. Böyle daha mutsuzsun.
oyy noldu canım yaa düzelirsiniz kısa zamanda inşallah
Kızlar bebek erkek olursa ismini eşim koyacak, kız olursa ben. Eşim ismini hazırladı erkek olursa Arda olsun dedi. Bende bir isim beğendim kız olursa Meyra ismi nasıl. Daha erken biliyorum ama düşünüyoruz işte
Kızlar bebek erkek olursa ismini eşim koyacak, kız olursa ben. Eşim ismini hazırladı erkek olursa Arda olsun dedi. Bende bir isim beğendim kız olursa Meyra ismi nasıl. Daha erken biliyorum ama düşünüyoruz işte
hani 5 yıl vardızaten yaşımız geçiyor yapmak lazım
alll işte yaaaaa allllll geliyorum sana doğru lovely sen onu 2014 yazı yada ilkbaharı yaparsın şok olmam beklediğim şey olur enişteye helal olsun şu anda tırstım ama sen 5 yıl varken böyle diyorsan benim halim nice
kızlar nişanlımdan bomba açıklamalar matematik konusunda devlet bahçelinin 40 yıl mevzusu ile yarışır
metroda yürürken karnıma dokunup
burda 16 ay sonra bebiş olucak dedi benim tgözler böyle16 ay ne alaka dedim evlenmeye 6 ay bebek beklemek 9 ay 1 ayda sağolsun bana mola veriyormuş hesapla bak 16 ay :)))))ilk atışta gol yapacakmış bak bak bak
şimdi gelde dövme yaaaaaaa
haha vurdu goll mü oldu??? ben gelırım sıze yatıya da sen sıkı korun valla 1 golle 2 tas vurabılır yanı ıkız mıkız cıkabılr yasınız cok küçük sakın hamil kalma sakıno der öyle bnmkide u aralar dio evliliğimizi taçlandıralım diede ayy yok henuz erken cocugun gelecıyle oynamamam lazım suan bakabılecek durumda degılım işide bırakmam lazm olmaz ben bebegımı kendm buyutmek istiyorum öyle anneanne babaanne kucagnda olsunistemıyorum sürekli onunla vakıt gecırmek ona doymak ısterım bnm arkdslrm annelerı calıstıgı ıcın anne sevgısınden cok mahrum kaldılar ben ben ilk bi kaç sene kendm büyütmek istyrm iş hayatına araverıcem en az bı 3 yıl o sebeple biraz toparlım kendımı oyle bebek düşünücem
Lovelyy mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doğum günün kutlu olsun Lovely'm. İyiki tanıdık birbirimiziii. kardeşten öte cansıınnn. İyi ki Varsınnn seni çoookkk seviyorummm
Dogum gunun kutlu olsun lovelym esinle ve ailenle nice mutlu yaslara ...
lovely doğumgününmüş herhalde canım benim doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah tüm ailenle birlikte
Doğum günün kutlu olsun lovelymmmmm
ayyy ne güzel duygudur o yaaaa yesin teyzeleri o bezelye tanesiniiii
Lovelycim güzel kalpli arkadaşım iyiki tanımışım iyiki doğdun.Eşinle yaşlanman dileğiyle
Lovelycim nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve aşklı seneler diliyorum senin için. Yeni yaşın sana bütün güzellikleri versin, iyi ki varsın.
selam kızlllaaarr
Lovelycim doğum günün kutlu olsun , eşinle ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllaraaa
Stankimm yerim o minik pıtpıtlarııı , darısı başımmmaaaaa
Mercim olur kuzum arada öyle dargınlıklar ,bi an önce barışırsınız inşAllahhh
Kız ismi dendiğinde eskiden defne olacak derdim.Annem bana hamileyken hep ismim defne olsun istemiş ama kararım değişti.Kız ismi ''Ayda'' olucak.Annemin ismi Ayla.Benim baş harfim D.Oldu mu bize Ayda.Yalnız Devlet Bahçeli gibi oldum tamHee birde Ayda parmakları, endamı güzel kadın demek.Olmuşken endamı güzel bir kızım olur inşallah.
chelzym ben senin ismini bilmiyorum ne güzel bir isimmiş bende alya ismini çok beğeniyorum
lovelyyy mutlu yıllar cancağzım yeni yaşın sana huzur ve mutllluk getirsin
günaydınlar
bugün gene erkenciyim ama bu sefer temizlik yapmadımbiraz spor yaptım. anneme gittiğimde herkes zayıflamışsın dedi ama spor yaparken ki sıkılığım yok baya gevşemişim. ufak ufak evde yapayım biraz dedim ama baya hamlamışım
bu arada d.k hapı kullanan kızlar. hap ara kanama yapar mı? kutumun bitmesine daha 6 gün var ama biraz lekelenme tarzı bişey oldu. içinde yazıyor ama. ilk başlarda sorun olmadı hiç. 3. kutudan sonra böyle bişey olması normal mi ki? evham yaptım hemen doktora gitmeli miyim bir ay daha mı beklemeliyim?
Gizcim annem ismimi hep defne koymak istemiş ama ben dogunca dileğimiz oldu kız oldu ismi Dilek olsun demişler.Ama alyada çok güzel bir isim.Bizim sıpa ultrasonda kendini gösterene kadar abimler kız olacak diyorlardı.Alya diye seviyorlardı hatta.
İnciciceğim canım ben bı d.k hapı uzmanı olarak diyorum ki nadirde olsa ara kanama oluyor kahverengimsi böyle.Normal yani.Uzun sürmediyse kafana takma ama devam ederse yine doktora görün.
Lovelycim gelin mevlüdünde ne güzel olmuşsun öle kuğu gibi
Bu arada 2 aydır adet olmuyorrdum tabiki.Geldi sonunda.Bu aslanpençesini içtim daha da getirdi.Ama tam olarak nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Bitki de olsa doğal da olsa bitkilerin her zaman bir yan etkisi de oluyor.Var mı bilen kullanımını acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?