347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimkiyle atıştık dün akşam kızlar hala konuşmuyoruz ya hiç keyfim yok bugün

benimkiyle atıştık dün akşam kızlar hala konuşmuyoruz ya hiç keyfim yok bugün

Hadi ya:44: tez zamanda barışırsanız inşallah canım. Sakın kafayla düşündüğünde haksız olabileciğini düşünüyorsan geri adım atmaktan çekinme canım, ara. Böyle daha mutsuzsun.

ben ders çalışıyorum, hava da harika aklım dışarda, çok sıkıcı bi pazar geçiriyorum, yemekte yok yapasım da yok

Allah zihin açıklığı versin canım. Burada hava çok kasvetli yağmur yağdı yağcak gibi. Olmadı dışardan yemek söylersin canım senin ders çalışman şimdi herşeyden önemli.

Allah zihin açıklığı versin canım. Burada hava çok kasvetli yağmur yağdı yağcak gibi. Olmadı dışardan yemek söylersin canım senin ders çalışman şimdi herşeyden önemli.

burda hala pastırma yazı hakim

bıraktım şuan dersi baştan çok yüklenmeyelim bünye uzun süredir ders çalışmıyor ters teper mazalallah

Hadi ya:44: tez zamanda barışırsanız inşallah canım. Sakın kafayla düşündüğünde haksız olabileciğini düşünüyorsan geri adım atmaktan çekinme canım, ara. Böyle daha mutsuzsun.

oyy noldu canım yaa düzelirsiniz kısa zamanda inşallah

inşallah düzeliriz kızlar ya çok özel bi anda çok gururumu kırcak bi hareket yaptı o yüzden özür falan dilemem ben. azıcık haksız olduğumu düşünsem zaten koşa koşa özür dilerdim ama aynı şeyi ondan göremiyorum maalesef

Bugün eşimin tüm ısrarlarına rağmen yürüdüğümde yorulduğum için dışarı çıkmadım. Film izleyelim dedi film izlerken uyuya kaldım çok sıkıcı bir eş olmaya başladım ben galiba

Kızlar bebek erkek olursa ismini eşim koyacak, kız olursa ben. Eşim ismini hazırladı erkek olursa Arda olsun dedi. Bende bir isim beğendim kız olursa Meyra ismi nasıl. Daha erken biliyorum ama düşünüyoruz işte

çok normal canım düşünmeniz ben şimdiden düşünüyorum meyra güzel isim bence anlamı da güzel

bayıldım ben Meyra yaaa sen söyleyince aklıma Meyra Ilıcak geldi onun gibi güzel alımlı bi kız olur inşallah tabi kız olursa ki bence kız olcak

selam kızlllaaarr

Lovelycim doğum günün kutlu olsun , eşinle ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllaraaa

Stankimm yerim o minik pıtpıtlarııı , darısı başımmmaaaaa

Mercim olur kuzum arada öyle dargınlıklar ,bi an önce barışırsınız inşAllahhh

ikiside güzel bence , ama oğlanı doğur sen ,kızı ben doğuracam dünür olcasss
benim kızın adı hazır ; Elif Ravza ama oratada kız yokk

Kız ismi dendiğinde eskiden defne olacak derdim.Annem bana hamileyken hep ismim defne olsun istemiş ama kararım değişti.Kız ismi ''Ayda'' olucak.Annemin ismi Ayla.Benim baş harfim D.Oldu mu bize Ayda.Yalnız Devlet Bahçeli gibi oldum tam Hee birde Ayda parmakları, endamı güzel kadın demek.Olmuşken endamı güzel bir kızım olur inşallah.

Son düzenleme:
chelzym ben senin ismini bilmiyorum ne güzel bir isimmiş bende alya ismini çok beğeniyorum

lovelyyy mutlu yıllar cancağzım yeni yaşın sana huzur ve mutllluk getirsin

günaydınlar

bugün gene erkenciyim ama bu sefer temizlik yapmadım biraz spor yaptım. anneme gittiğimde herkes zayıflamışsın dedi ama spor yaparken ki sıkılığım yok baya gevşemişim. ufak ufak evde yapayım biraz dedim ama baya hamlamışım

bu arada d.k hapı kullanan kızlar. hap ara kanama yapar mı? kutumun bitmesine daha 6 gün var ama biraz lekelenme tarzı bişey oldu. içinde yazıyor ama. ilk başlarda sorun olmadı hiç. 3. kutudan sonra böyle bişey olması normal mi ki? evham yaptım hemen doktora gitmeli miyim bir ay daha mı beklemeliyim?

hani 5 yıl vardı zaten yaşımız geçiyor yapmak lazım

Benim isteğim 5 sene sonra, acelemiz yok daha genciz ama eşim istiyor işte.

Yok canım o kadar erken olmaz muhtemelen çünkü kiradayız ve eşimin aldığı maaş şuan hem kiramızı ödeyecek, hem ev ihtiyaçlarını karşılayıp hemde bir bebeğe bakabilecek düzeyde değil. Bir çocuk dünyaya getiriyorsam ona en iyi şekilde bakmalıyım düşüncesindeyim. Seneyede istediğimiz şartlar oluşmaz ise çocuk biz dediğim şartlara ulaşana kadar bekleyecek.

Bende aynı düşüncedeyim canım. Anneanne, babaanne, anaokulu, etütlerde geçti okul yıllarım ve anne özlemini çok çektim. Çocuğumu da belli bir yaşa kadar kendim büyütmek istiyorum. İnşallah allah nasip eder.

Lovelyy mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım teşekkür ederim.

doğum günün kutlu olsun Lovely'm. İyiki tanıdık birbirimiziii. kardeşten öte cansıınnn. İyi ki Varsınnn seni çoookkk seviyorummm

Kuzum çok teşekkür ederim. Kardeşlerin kardeşi bende çok seviyorum seni canımsın...

Dogum gunun kutlu olsun lovelym esinle ve ailenle nice mutlu yaslara ...

Teşekkür ederim canım benim.

lovely doğumgününmüş herhalde canım benim doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah tüm ailenle birlikte

Mersi canım çok sağol.

Doğum günün kutlu olsun lovelymmmmm

ayyy ne güzel duygudur o yaaaa yesin teyzeleri o bezelye tanesiniiii

Sağol tatlım.

Lovelycim güzel kalpli arkadaşım iyiki tanımışım iyiki doğdun.Eşinle yaşlanman dileğiyle

İnşallah Chelzy'im. Canımsın sende benim. Çok teşekkür ederim kuzum.

Lovelycim nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve aşklı seneler diliyorum senin için. Yeni yaşın sana bütün güzellikleri versin, iyi ki varsın.

Musss güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.

Çikicim çok teşekkür ederim.

Eminim annesi gibi duru, zarif bir kız olur canım. Senden başkası beklenmez zaten.

chelzym ben senin ismini bilmiyorum ne güzel bir isimmiş bende alya ismini çok beğeniyorum

lovelyyy mutlu yıllar cancağzım yeni yaşın sana huzur ve mutllluk getirsin

Canımcım çok sağolasın.

Günaydın canım. Ben d.k. haplarının ara kanama yaptığını okumuştum ama bende hiç olmadı daha bende 2. kutudayım ama ilaçlarımızda farklı. Yan etkisi olabilir.

Son düzenleme:
Gizcim annem ismimi hep defne koymak istemiş ama ben dogunca dileğimiz oldu kız oldu ismi Dilek olsun demişler.Ama alyada çok güzel bir isim.Bizim sıpa ultrasonda kendini gösterene kadar abimler kız olacak diyorlardı.Alya diye seviyorlardı hatta.

İnciciceğim canım ben bı d.k hapı uzmanı olarak diyorum ki nadirde olsa ara kanama oluyor kahverengimsi böyle.Normal yani.Uzun sürmediyse kafana takma ama devam ederse yine doktora görün.

Lovelycim gelin mevlüdünde ne güzel olmuşsun öle kuğu gibi

Bu arada 2 aydır adet olmuyorrdum tabiki.Geldi sonunda.Bu aslanpençesini içtim daha da getirdi.Ama tam olarak nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Bitki de olsa doğal da olsa bitkilerin her zaman bir yan etkisi de oluyor.Var mı bilen kullanımını acaba ?

canım bak bende bir ara bu kürü yaptım ibrahim saraçoğlundan hemen yazayım

– 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz, süzerek bitkiyi ayırınız. Bir ay boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra 15 gün ara verilir. Onbeş günlük aradan sonra 6 ay boyunca haftada iki defa birer bardak içilir. Altı aydan sonra dönem dönem uygulanır.

linkte veriyorum

» İbrahim Saraçoğlu Aslanpençesi Kürü, Aslan Pençesi Kullanımı | Kadın Günlüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…