347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sabah güneşe aldandım şemsiye almadım spor ayakkabısı giydim dersanye gittim öğlen bi çıktım yer gök su. nasıl ıslandım meytroya gidene kadar anlatamam. otobüsüde 1 dk la kaçırınca durakta beklerken dondum hasta olmasam iyidir

eve geldim sıcak sıcak keyif yapayım derken çat kapı habersiz komşumun kızı geldi 2 gündür gelince dinlenemiyorum

Canım benim yaz kış çantamdan çıkarmadığım bir şemsiyem var. Böyle küçücük ve çok hafif varlığı hissedilmiyor ama böyle zamanlarda kurtarıcı oluyor. Akşam benimde bir sürü işim vardı. Ayakkabılık aldık ama ben kulplarını beğenmemiştim hadi dedik kulplarını değiştirelim şu country tarzı üstü çiçek desenli porselen kulplardan alayım Koçtaş'tan. Gaziemir'e gidecektim gerçi gene gidicem yağmur çamur durduramaz beni kafama birşeyi koyduysam yapıyorum. Bir de ayna ve aksesuar bakmam lazım üzerine. Cts misafirim var evimin eksiklerini gidereyim yavaştan.

Son düzenleme:

Evet canım 5 hafta 5 günlük demek oluyor. Bu teoriyi daha önce görmüştüm KK'da ilgilimi çekmişti. Bir dahaki gidişimde daha detaylı görücem 2'li testte o zaman koyarım resmini tahminleri alırız

Anne olmak çok garip birşey ya sabah otobüsten indim öğre öğre gidiyorum, karın kasların çok ağrıyor öğrürken ama bir yandan yüzümde anlamsız bie gülümseme var bebeğim yaşıyor diye.

Allah'ım isteyen herkese, istediği zaman nasip etsin.

dün konuşurken annem dedi yarın yağmurluymuş tedbirini al die ben güneşe aldandım işte bugünde ben sana demiştim ama diyo

git kuzum git kafaya koydu mu yapacaksın sonra aklında ki olmuyo falan.
bizde mutfak için ikeadan raf alacaktık sonra alırız şimdi kalsın dedik hafta sonu gittiğimizde bizim beğendimiz renkte ölçü yoktu

aa süpermiş o cinsiyet tahmini ya 12 haftalık olsun ultrason filminden bizde bakalım stankimm

Günaydınlar herkese...

Dün English Home'dan gene bir sürü şey aldım. Bitmiyor valla evleniyoruz gene alıyoruz. Şaraplık aldım. Şamdanlar gelmiş onlardan aldım. Mini çerçeve aldım üzerinde fiyonk var. Birde ufak gece lambasına benzer bir mumluk aldım. Ayy hepsi çok güzel.

Resim bulursam paylaşayım.

Son düzenleme:
Gunaydın canlar.

Stanki bebecik fık demiş burnundan düşmüş.Allah analı baabalı büyütsün fındığı
Lovelycım ozelıkle mumluga bayıldım.Al al bitirmedin vallahi.English home demişken kolonyasını aldım soft olanini parfüm niyetine kullanıyorum.Kokusuna ölüyorum bitiyorum.

Benım tayınımın çıktıgı gıbı kedimin de tayını cıktı :) İzmirden getirdiler geçen cuma.Biraz sıkıntı yaşadı yaşlı paşam benim.Kronik hastalığı yine oldu...Ama sukur halletti bugun.3-4 gündür sıkıntılıydım o yuzden bende karaları bağlamıştım yine..

Bu arada face'ten fotograflarımı falan görenler farketmiş olabılırler.Gecen marttan bu yana rakam vermeyeceğim ama baya kilo almıştım.Önce tayin olacak mı stresi sonra taşınma stresi son 2 ayda da inanılmaz bir rahatlıktan önünü alamamıştım kiloları.Spora başladım 3. haftam oldu bu hafta.Diyetle beraber.Bakalım şimdilik güzel gidiyor.Okuldan gelmem 5i buluyor.6ya kadar dinlenip yemek yiyorum sonra spora.Eve 7 bucuk gibi geliyorum.Duş saat 10da da uyku.Çok yoruyor ama memnunum bu yorgunluktan.Umarım önce marttakii halime sonra da en eski halime dönerim

Canım ben hiç farketmemiştim kilo aldığını. Verirsin ama bende bazen dobiş oluyorum bazen çırpı bu aralar çırpı zamanlarım.

O softu bende kullanıyorum canım harika kokuyor zaten diğer kokuların içinde en güzeli o.

Mumluğa english home mağazasında baktığınızda üzerinde camları da var aslında mumlar onun içine konuyor ama burda direkt mum koymuş. Camlı hali daha şık.

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldimmm nasılsınız neler yapıosunuzzz??? ben muazzam yogunum hiç giremedim cokta kaynatmamıssınızzz

lovelyli kuşum geçmiş dogum günün kutlu olsun nice niceee uzun senelere eşinle beraber iyiki dogmussun iiki bizim lovelylimz olmusun

stankişşşş o bizim yegenimzn resmimi oyyy yesin teyzesi onu hamham hum muahhhh çok tatlıymış pisss şeyyy

merci sen nie mustakbel kocanla küssün ben anlamadım ki şimdi

baska havadis varmı haberim olmayan aceppppp

he bide lovelyli mevlüt nasıl geçti kuzene gidenler mi coktu sana gelenlermi noldu anlatsana

bideee hamile değilim 1 yılı mı doldurimda öle düşünüyorum bebeği... evlenir evlenmez hamile kalsam abes olur millet isteyipde yaptgmızı düşünmezki aaayyy yazık becerememişler şapmayı hamile kalmış der belki milletin agzına sakız olmayım ahhahaha

evimin eksiklerini tamamlayamadgm küçük aksesuarlarımı ondan resimleri eklemedm hala banyo aynası alamadım şık bir şey istiyorum ama cok pahalı sıradan bsy koysam basit durcak siz ne koydnz banyonuza nasıl bsy tarıf edermsnz..

salonumada henuz çiçek ve tablo alamadım artı bide şık ve modern konsol aksesuarı bakıorum biraz yüksek fiyatları daha uygun olanlarda basit siz nerelerden aldnz önerinz varmı ????

yada dedim konsoluma sadece çiçek koysam tam ortaya orjinal gibi duran yapaylardan yardımcı olunnn

lovelyli english home dan aldkların bnde acılmadı ama emınım cok tatlıdırlar ben extralara masraf yapamıyorum suan ufak taksıtlermz var taksıtler bir bitsin kimse nanayı tutamazzzzz dalacam magazalara yihıuuuuuuuuuuuuuuu

ayhh hadi hayırlı olsun sımdı cok yoğun oluyor ama evlenınce bakıyorsun hıcbısery yok dun dun evlılık yıldonumumuzdu bakıyorumda nezaman gecmısss :) cok mutlu olun ınsss herseyı keyıfle al stresı cıkar hemen sımdı hayatından :)

Nena canim bende salon aksesuarlarini daha gecen hafta alabildim. 280 di ben 240 a aldim :)))
Bizimde daha ekslklerlmiz var. Mutfaga bi kac raf almamiz lazim baharatlik icin falan ayrica bos yerim var oraya da bi dolap almak lazim herseyim buzdolabinin ve bulasik makinasinin ustunde kaldi:))

Ayrica banyo lavabosunu degistrmemiz gerek su akitiyo ve koku yapiyo. Aynasinıda daha oncede bantla tutturmuslar sanirim hala izi duruyo cok sinir bozucu. Dolapli biseyler istiyoruz deterjanlari falaln toplasin die suan elimiz dar alamadik

Ayrica evin resimlerini cektim telefonn kablosunu bulur bulmaz paylasicam:))

Son düzenleme:

nice mutlu yıllar sizede bedir34

valla bi dünya çeyizle gittim her şey yerine yerleşince anammm dedim benm hiç bşyim yokaynasız banyomu olur ama bnm var işte okadar güzel bir banyom varki anlatamam ama aynalık boş rezil gibi duruyor kocacıgım oraya mınık bı ayna taktı hiç bi işime yaramıyo hatta boyum bıle yetısmıo goremıorum kendıne göre ayarlamış papiçom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…