- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
sabah güneşe aldandım şemsiye almadım spor ayakkabısı giydim dersanye gittim öğlen bi çıktım yer gök su. nasıl ıslandım meytroya gidene kadar anlatamam. otobüsüde 1 dk la kaçırınca durakta beklerken dondum hasta olmasam iyidir
eve geldim sıcak sıcak keyif yapayım derken çat kapı habersiz komşumun kızı geldi 2 gündür gelince dinlenemiyorum
Oyyy bezelyem benim. Daha çok küçük bu annesi. Valla böyle hamişleri gördükçe bende istiyorum ama şartlar işte elvermiyor daha bir de evlenir evlenmez hamile kalanlardan olmak istemiyorum. 1-2 sene daha sabretmem lazım. Benim 5 yalan oldu.
Bu arada Nub teorisiyle doktor söylemeden sende anlayabilirsin canım bebeğinin cinsiyetini. Ama herhalde bir 11 haftalık falan olması gerekiyor en azından.
Bu arada senin söylediğin 5+5 demek 5 hafta 5 günlük demek mi oluyor?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
Canım benim yaz kış çantamdan çıkarmadığım bir şemsiyem var. Böyle küçücük ve çok hafif varlığı hissedilmiyor ama böyle zamanlarda kurtarıcı oluyor. Akşam benimde bir sürü işim vardı. Ayakkabılık aldık ama ben kulplarını beğenmemiştim hadi dedik kulplarını değiştirelim şu country tarzı üstü çiçek desenli porselen kulplardan alayım Koçtaş'tan. Gaziemir'e gidecektim gerçi gene gidicem yağmur çamur durduramaz beni kafama birşeyi koyduysam yapıyorum. Bir de ayna ve aksesuar bakmam lazım üzerine. Cts misafirim var evimin eksiklerini gidereyim yavaştan.
benim kuzucuk maça gitti yalnız yalnız kaldım
oy kıyamam ben sana biz hep yalnızız napalımen azından bikaç saat sonra sana geleceğini bilmek bile güzel
orası doğru canım
ama sizin de azıcık kaldı ki sonra hep berabersiniz inşallah
inşallah canım ya çabucak geçse zaman
evimin eksiklerini tamamlayamadgm küçük aksesuarlarımı ondan resimleri eklemedm hala banyo aynası alamadım şık bir şey istiyorum ama cok pahalı sıradan bsy koysam basit durcak siz ne koydnz banyonuza nasıl bsy tarıf edermsnz..
salonumada henuz çiçek ve tablo alamadım artı bide şık ve modern konsol aksesuarı bakıorum biraz yüksek fiyatları daha uygun olanlarda basit siz nerelerden aldnz önerinz varmı ????
yada dedim konsoluma sadece çiçek koysam tam ortaya orjinal gibi duran yapaylardan yardımcı olunnn
lovelyli english home dan aldkların bnde acılmadı ama emınım cok tatlıdırlar ben extralara masraf yapamıyorum suan ufak taksıtlermz var taksıtler bir bitsin kimse nanayı tutamazzzzz dalacam magazalara yihıuuuuuuuuuuuuuuu
ayhh hadi hayırlı olsun sımdı cok yoğun oluyor ama evlenınce bakıyorsun hıcbısery yok dun dun evlılık yıldonumumuzdu bakıyorumda nezaman gecmısss :) cok mutlu olun ınsss herseyı keyıfle al stresı cıkar hemen sımdı hayatından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?