Gizcim annem ismimi hep defne koymak istemiş ama ben dogunca dileğimiz oldu kız oldu ismi Dilek olsun demişler.Ama alyada çok güzel bir isim.Bizim sıpa ultrasonda kendini gösterene kadar abimler kız olacak diyorlardı.Alya diye seviyorlardı hatta.
İnciciceğim canım ben bı d.k hapı uzmanı olarak diyorum ki nadirde olsa ara kanama oluyor kahverengimsi böyle.Normal yani.Uzun sürmediyse kafana takma ama devam ederse yine doktora görün.
Lovelycim gelin mevlüdünde ne güzel olmuşsun öle kuğu gibi
Bu arada 2 aydır adet olmuyorrdum tabiki.Geldi sonunda.Bu aslanpençesini içtim daha da getirdi.Ama tam olarak nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Bitki de olsa doğal da olsa bitkilerin her zaman bir yan etkisi de oluyor.Var mı bilen kullanımını acaba ?
Günaydın canım. Ben d.k. haplarının ara kanama yaptığını okumuştum ama bende hiç olmadı daha bende 2. kutudayım ama ilaçlarımızda farklı. Yan etkisi olabilir.
İnciciceğim canım ben bı d.k hapı uzmanı olarak diyorum ki nadirde olsa ara kanama oluyor kahverengimsi böyle.Normal yani.Uzun sürmediyse kafana takma ama devam ederse yine doktora görün.
Lovelycim gelin mevlüdünde ne güzel olmuşsun öle kuğu gibi
Bu arada 2 aydır adet olmuyorrdum tabiki.Geldi sonunda.Bu aslanpençesini içtim daha da getirdi.Ama tam olarak nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Bitki de olsa doğal da olsa bitkilerin her zaman bir yan etkisi de oluyor.Var mı bilen kullanımını acaba ?
oyyy açayım bakayım kızlar ne kaynatmış dedim sayfa ilerlememiş hiç nerelerdesiniz fıstıklar ?
Kızlar gördünüz mü imzamdakini, benim bebiş bezelyelikten fıstıklığa terfi etmiş
Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin el plaklarında parmaklarının nerede olacağını gösteren sırtlar oluşmaya başlayacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 11-14 mm oldu. Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :) Anneler sabah bulantıları için akapunktur size yardımcı olabilir.
Merci ne yaptın kuzum. Var mı bir gelişme. Dün feyste yer bildirilmişsin ya dedim enişte koşsa gitse süpriz yapsa merciye tatlıya bağlansa konu.
Stanki bebişinin ultrason resmini koyda tahmin etmeye çalışalım cinsiyetini.
Canım resimlerini koyayım ama daha cinsiyet için çok erken
1. resimde 5+5 günlük ilk kontrolümüzde kesemizi gördük. Kesenin içinde küçük olduğu için henüz bebek görünmüyor. 2. resimde 7+5 kesemizin içinde bebeğin başı ve gövdesi göründü kalbinin attığını gördük. Bir sonraki kontrolüme Aralık başı gibi gideceğim o zaman Allah kısmet ederse size daha yakışıklı bir resim getireceğim 2'li test olacağım onda daha detaylı bakılıyor.
Eki Görüntüle 851131 Eki Görüntüle 851132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?