347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim. Herkes gelinlik gelinlik diye tutturdu ama ben hiç istemedim. O gördüğün elbiseyle çok daha hoş olacağını düşünmüştüm nitekimde öyle oldu herkes bayıldı. Bende çok mutlu oldum.

Aslanpençesini hiç duymadım canım. Bu konuda bir fikrim yok maalesef.

Günaydın canım. Ben d.k. haplarının ara kanama yaptığını okumuştum ama bende hiç olmadı daha bende 2. kutudayım ama ilaçlarımızda farklı. Yan etkisi olabilir.

sağolun kızlar

bende biraz araştırdım. arada olabiliyormuş böyle. bende hiç bir şey yokken sonradan olunca şaşırdım korktum biraz. bir ay daha bakayım olmazsa öyle doktora giderim

bu arada aslanpençesini de hiç duymadım canım ne işe yarar bilmem malesef

Nerelerdesiniz hanımlar???

Stanki Meyra ismi bencede çok güzel bu arada. Aklıma benimde şarkıcı Meyra'yı getirdi. Çok beğenirim ben kendisini senin bebişinde eğer kız olursa en az onun kadar güzel bir kız olur inş. Ben kız bebek hastasıyım inşallah allah önce sağlıklı sonra kız bebek verir banada çok dua ediyorum.

Haberleri izliyorum ülkemde neler oluyor ya, gelin ile damat düğününü yaparken hırsız arabadan takıları çalıyor. Ertesi gün bir şüpheliyi göz altına alıyorlar adam kendini savunuyor ben hırsızlık yapmam adam vururum diye.

Kızlar gördünüz mü imzamdakini, benim bebiş bezelyelikten fıstıklığa terfi etmiş

Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin el plaklarında parmaklarının nerede olacağını gösteren sırtlar oluşmaya başlayacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 11-14 mm oldu. Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :) Anneler sabah bulantıları için akapunktur size yardımcı olabilir.

Kızlar hiç kaynatmamışsınız ya hemen okudum bitti. Nena yok, pernic yok nena ile pernic'e ceza verelim

Merci ne yaptın kuzum. Var mı bir gelişme. Dün feyste yer bildirilmişsin ya dedim enişte koşsa gitse süpriz yapsa merciye tatlıya bağlansa konu.

oyyy açayım bakayım kızlar ne kaynatmış dedim sayfa ilerlememiş hiç nerelerdesiniz fıstıklar ?

pdrdeniz iki gündür sana özel mesaj atmaya çalışıyorum ama mesaj kutun dolu olduğu için bir türlü sana ulaşamıyorum.

Hatta şöyle bir cevap alıyorum.

pdrdeniz isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için pdrdeniz isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Belki forumdan takip edersin diye burdan paylaşma gereği duydum.

Şahsına yapılmış bir şey değildi asla yanlış anlamanı istemem canım. Sadece görüşmediklerimi facebook listemden çıkarırken seni de çıkardım. Yardım konusuna gelince rica ederim. Gene olsa gene ederim bunu da bilmeni isterim. Bilmeden kırdıysam ve seni böyle düşüncelere ittiysemde özür dilerim.

fıstık kız olacak annesi o fıstıkkkk

Yorgun argin dershaneden geldim ayaklarimi uzatayim az keyif yapayim derken esim aradi. Saat 4 e geliyodu. Aksam misafir gelicelmis die. Evde tozdu yarin temizlerim diyodum. Kalktim hemen sil supur toz al. Aksama yemek yap. Kek cirp sigara boregi kizart. Oldum bittim. Neyse en azindan yarina is kalmadi :))))
Suanda goz kapaklarimla savas vererek misafir bekliyorum :))))

Merci ne yaptın kuzum. Var mı bir gelişme. Dün feyste yer bildirilmişsin ya dedim enişte koşsa gitse süpriz yapsa merciye tatlıya bağlansa konu.

bi gelişme yok ne yazık ki canım hala zorunlu haller dışında konuşmuyoruz
zorunlu haller den kastım da şu : gs maçına bilet alcakmış fb kartımın numarasını istiyo deli olcam deliii

İş çıkışı benim dünyam filmine gittik, film bitti ışıklar açıldı bir çok kişi ağlıyordu. Lavobaya gittim ordaki herkes ağlamış onları görünce gülme geldi. İnsanların bu kadar kolay ağlayabiliyor olmaları kalplerinin katılaşmadığını gösterir buda iyi birşey bence. Bende film sırasında yer yer ağladım eşim farketmesin diye rahat rahat ağlayamadım dalga geçiyor uyuz

Stanki bebişinin ultrason resmini koyda tahmin etmeye çalışalım cinsiyetini.

Canım resimlerini koyayım ama daha cinsiyet için çok erken

1. resimde 5+5 günlük ilk kontrolümüzde kesemizi gördük. Kesenin içinde küçük olduğu için henüz bebek görünmüyor. 2. resimde 7+5 kesemizin içinde bebeğin başı ve gövdesi göründü kalbinin attığını gördük. Bir sonraki kontrolüme Aralık başı gibi gideceğim o zaman Allah kısmet ederse size daha yakışıklı bir resim getireceğim 2'li test olacağım onda daha detaylı bakılıyor.

Son düzenleme:

Oyyy bezelyem benim. Daha çok küçük bu annesi. Valla böyle hamişleri gördükçe bende istiyorum ama şartlar işte elvermiyor daha bir de evlenir evlenmez hamile kalanlardan olmak istemiyorum. 1-2 sene daha sabretmem lazım. Benim 5 yalan oldu.

Bu arada Nub teorisiyle doktor söylemeden sende anlayabilirsin canım bebeğinin cinsiyetini. Ama herhalde bir 11 haftalık falan olması gerekiyor en azından.

Bu arada senin söylediğin 5+5 demek 5 hafta 5 günlük demek mi oluyor?

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

Nerelerdesiniz kızlar Kasım ayı size yaramadı. Nena hamile mi acaba ortalarda görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…