347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim çok güzeller güle güle kullan mumda çok şirin görünüyo :))

ya bnmde eksıgım cok

mutfaga sogan patates koymak ıcın bsyler alıcam da ne alıcam bılemedım sepetler pahalı cok para veremem

banyo aynası

tablo

çiçek hem vazoya hem saksıya

bide konsol süsü bu gidişle şık bir çiçek koycam veremem 200-300 ben o süslere çünkü ben çabuk sıkılan tipim okadar para verınce atamamda o yuzden 100tlye şık çiçekler var onlardan alıcam üstünede zaten şık bir tablo gelicek ohh misss

aman aman bi eksiğim yokta işte şimdilk bunları alamıyorumda tablo falan cok pahalı ya gecen begendm adam 750 dedı cok geldi ama baya şıktı ip dokuma

heralde ınt. sipariş vericem 150 tlye falan şık bsyler oluo bakalım

Öncelikle yaaa nerelerdesin sen muazzam özlendin.

İkincisi geçmiş doğum günü mesajıma fevkalade bir teşekkür benden sana.

Üçüncüsü bizim kalabalık güzeldi, idealdi. Herkes oturabildi, oturamayanlar mutfaktaydı onlarda pilav, tavuk, kavrulmuş ceviz ve şerbetle uğraştılar. Bulaşıklarımı makinaya dizdiler derken bence en şanslı takım onlardı. Mevlüt denen şey ne sıkıcıymış. Ben fransız takıldım. Bir sürü hediye geldi ama doğum günüm olmasından dolayı o işin güzel yanıydı. Asıl cevabı hala alamadın biliyorum, fazla bekletmeden merakını gidereyim. Akrabalar ondaydı çünkü benim kayınvalidem herkese 2 gün önce söylemiş ki bizim plan bayramda belliydi ama işte kayınvalidemin böyle bir tarafı var ağır kanlı maalesef, öyle olunca karşı taraf önce çağırdığı için çoğunluk ordaydı. Akşam üzeride bana geçecekler vardı ama muhtemelen salmamışlardır gelmediler. İyi de oldu biz akşam ailecek doğum günümü kutlamaya fasıla gittik ama bizim uyuz kuzen şimdi çok mutludur tabi bana kimse gelemedi diye.

Banyo aynası almadım o yüzden yorum yapamıcam ama daha dün akşam ayna bakıyordum ayakkabılığımın üzerine. Çetmen mağazasında çok hoş aynalar vardı aklında olsun ama fiyatlarını sormadım rengi bana uymadığı için almadım ama boyanmamışlarda vardı, alıp kendin boyuyorsun o da çok mantıklı geldi ama cumartesi misafirim gelecek diye uğraşacak vaktim yoktu. Banyo aynasını klasiklerden alma farklı bir şey al derim. Dün akşam gene Japon pazarı gibi yerler oluyor ya öyle bir yerde gördüm fiyatları 39 civarıydı gayette güzeldi ama aradığım değildi ben beyaz aradığım için almadım.

Salon objelerimin hemen hemen bütün çoğunluğunu Boyner, Tepe Home ve English Home'dan aldım. Bu extra dediklerini de ayakkabılığın üzerine diye düşünerek aldım aslında çünkü dışardan bakıldığında hiç ayakkabılığa benzemiyor. Ayna ve telefon koysam hele kimse anlamayacak.

Yapma çiçekte olabilir. Hatta English home'daki çiçekli şamdanlara, mumluklara bakabilirsin gerçekten çok şıklar. Mumlukların üzerinde taç gibi çiçekler var ve çok hoş duruyor.

hersey zamanlaa olurrr :) ben esımde memur tayınımız cıkıcak ordan oraya bak hersyeım tam alamadım tasınıcaz esyalar mahvolucak diye ama sonra bi baktım oo neler almısım yanı zamanla bı bakıyorsun off bunudamı almısım dıyorsunn )::):) ,

bu arada banyon için koçtaş ta cok guzel seyler var uygun fiyatlı bırde bakabilirsin oradan :)

papates soğan sepetimi canım arkadaşım hediye aldı bana ilaç gibi geldi arayıp duruyodum uygun fiyatlı bişeler sağolsun

valla bende kıydım paraya aldım konsol çok boştu iyi oldu şimdi ama dediğin gibi çiçekte çok şık durur

benimde puzzellarım vardı çerçevelettim çok hoş oldular yağlı boya gibi asılmayı bekliyolar koridorda kaldılar maalesef. eğer yapabilirsen eşinle birlikte puzzle yap zevkine göre çerçeveletirsin hem de taş çatlasın 100 liraya falan mal oluyolar puzzle hastası olarak tavsiye ederim eşinle çok eğlenerek yaparsınız

toplu alıntı yapmaı bilmedigimden hepinize bu şekilde cvp vereceğim

öhöm öhöm şimdi

bende çok özledim topiğimi hepinzi öksüz bıraktım bileyrum ama işler hafifler hafiflemez celdum...

lovelylcim güzel arkidişkom ne kadr güzel olmuştur fasıllı kutlama ben ne cok severım fasılı bir bilsen ama nişandan bu yana hiççç gitmedim insanın öncelikleri oluo aman oraya buraya masraf yapmayım diyorsun kalıo öle şimdi kocişkomun dogum gunu gelıo hedıyesını aralık sonu gibi alıcam ve bende ona evde sürpriz hazırlamayı düşünüyorum başbaşa romantik olur bide fasıl cdsi alırım allahhh vur kadehleri usta taktaktakkkk gaza geldim heee beni eskilere götürdün

bissürüde hediyen mi oldu vayyyyy çok çok sevndm ii günlerde kullan hepsni

lovelyli seninde mi banyo aynan yok valla koçtaşa falan baktım dümdüz ayna onlar çok içime sinmedi 1 tane begendm az önce onada pazar günü gidip yakından bakıcam cok guzelse eger alıcam 70tl fiyatı var 35 verip istemedgmi alana kadar 70 verir istedgmi kulanırım yani nolmuş...

sıra geldi mevlüde senin güünün güzel geçtiyse gerçi sıkıldım demişsin ona sıkılma duadır en nihayetinde alışık olmadgından ötürü kasmıştır seni mesela ben her daraldıgımda içim sıkıldgnda eşime yada babaneme derim bana biraz okuyun beni manevi olarak rahatlatır tabi kişiye göre değişir sende sıkılmışsın olablr yadırgamamak lazım neyse kayınvalıdecıgın ayıptr sorması neden 2 gün önceden haber vermiş çok merak ettm herkes öbürüne gitmiş aman neyse senın ıcın daha ıyı cok kalabalık olmaması banada taş çatlasın 20 kişi bile gelmez sadece teyze hala falan cagırıcam konu komsuya gerek yok

bedir34 evet haklısın zamnla ev doluyo ister istemez ama bnm eksıklerım çok lazım olan eksıkler banyo aynasız olurmu ya makyaj yapamıyrm yatak odamda yapmaı sevmıorum ama mecburen orda yapıyorum

incicicegimmmm kuşum bak arkdsn ne dusunceli papates sogan zımbırtısı almıs sana bende kendıme alıcam PAPATESSSS SOGANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN sepeti tırırırırırımmmmmmm

Bebişim ben banyo aynası almadım çünkü benim hilton banyo denen tarzdaki banyolardan ve resimlerden hatırlarsın belki kocaman aynamız vardı zaten. Banyoma ekstra bir havluluk, bir bornozluk bir de tuvalet kağıtlığı taktım ve yerleştim.

Mevlütte sıkıldım çünkü çok uzadı. Mevlüt okumaya gelen teyzenin istekleri hiç bitmedi ama dediğim gibi genel hatlarıyla güzeldi.

Facete arkadaş olmadığımız için fotoları göremiyorsun maalesef şansına küs.

Patates soğan zımbırtısı bende istiyorum ama benim mutfağımda tezgah üstüne koyacak yer kalmadı ki gördünüz az şey var öyle kalabalık karışık mutfaklardan da değil ama yerim kalmadı işte. Siz nereye koyuyorsunuz onca şeyi? Artık şu fotoları çekinde gönderin gari.

unutmusum banyondaki aynayı ya sanki sen söyleync ehayal meyal hatırladm gibi:26:

he teyzeler isterler ve uzatrlar dogru dıosun sıkılman normal sayılır

facem yokki twitterdan görebilrmym oraya yükledn mi? bende bi ara instagram acım die düşündüm ama ben sıkılıyorum resim yuklerken üşeniyorum artı tlfnumda siznki gibi akıllı dil gayet dandik aktıf kullanmyrm hıc bsyı anca evde netten yaparsam olur ..şuan sosyal ağ olarak kullandgım tek şey burası burayıda booşladım baya öle işte

bnmde bu hafta sonu 4 arkdsım ve kardeslerm yemege davetliler c.tesi sabah erkenden yemeklerı koyucam sonra iş yapıcam bütün gün aksamda işte pilavı falan yaparım onlar sıcakken güzel oluo

canım benim tezgahım küçük sadece bulaşıklığım var başka bir şey yok. sepetleri yere koydum ben camın önündeydi ama annem onları ordan al kalorifer sıcağından içindekiler bozulur dedi şimdi kapının yanına üst üste koydum duruyolar

fotoları çektimde kablomu bulamıyorum bulunca hemen koyucam en son eşimdeydi nereye koyduysa bulamadım

kızım papates sogan zımbırtısının tezgahta ne işivar ben alım yere köşeye biyere koyucam he bu arada tezgahımım minimum seviyeye kadar azalttım da bnm tezgahım yine dolu nasıl oluyo o iş ben anlamadım

Bende bulaşıklık aldım geçen gün ekmek sepetimi kaldırdım onu oraya koydum. Markası da Ece bulaşıklığımın tek katlı, alttaki tablası sürgülü. Güzel bulaşıklık olur mu demeyin ama çok güzel, bulaşıklık alacaklara tavsiye ederim. Bende patates soğan sepeti alırsam yere koyabilirim ancak. Balkona sürgülü kapım var onun önünde hoş durur. Alayım bari bu akşam.

Ya tezgahta hoş duruyor niye öyle diyorsun arkadaşım sen ama sen koyma doldurmuşsundur zaten bir sürü ıvır zıvırla domates peynir kesecek yerin kalmamıştır senin.

Fotosunu gönderde şunu şurdan al diyebilelim de el birliğiyle toparlayalım mutfağını. Boşunu gördük dolusuna kısmet olmadı bir türlü. Bir de goncana söyle sana bir zahmet akıllı telefon alıversin olmuyor böyle. Ben twitter kulanmıyorum artık, modası geçti bence. Eskiden full yazıyordum ama artık yazmak gelmiyor içimden. İnstagram daha aktif ve eğlenceli, fotoğrafçılığı oldum olası sevmişimdir merakım var elimden de gelir. Hatta şimdi 2 foto daha paylaşacağım. İnstagrama gel sen bizim mahallenin hepsi orda.

Nena bana aşağılarda laf yetiştirmeye çalıştığını biliyorum. Sevdiğimden takılıyorum yanlış anlama.

İnciçeğim evlendin şimdi böyle mi olduk? Halbuki onlar askerdeyken ilk sırada burası vardı. Şaka maka bende eskisi gibi giremiyorum, evlenince kendine vakti olmuyor insanın.

ii sen papateslerini koy tezgaha ben almayım bana göre hiç hoş dil cıxxxxx

ıvır zıvır doluydu da azalttım şimdi el altında olması gerekenler var ama yıne dolu gibi cıldrcam bu kadar mutfak esyası alcgma keşke aksesuar alaydım daha iidi...

yaa kocammm kocam canım benım gecen girdik biyere samsung galaxi alcaktık bana taksıtlerı bıle 300 küsür tly di içim cızz etti kızzz ya zaten taksitleri var e faturaydı kiraydı aidattı yemıne derm cebıne kendı ıcın bsy ayırmıo o o kadar maas almasaydı napardk dıe dusunuorum her seyı o ödüo e bnmde maasım bnm kendı daha bekarken yaptgm taksıtlere gidio hala cebıme cok bsy kalmıo mutfak masrafınıda ben karsılıorm ona bana harclık yapıorum yemıne derm kıyamadm dedım bı kac ay daha sabredım belkı nakıt alırım bide foto mak alıcam ya ondaki tepkiyi merak edıyorum ınsaalh fıyatı 300-500 iner aralıkta

bnde twitterımı kapattım da hanı orda resımlerın varsa onlıne olup bakıcaktm 1 aydr falan grmıorum hıccc

ınstagram geliyim de işte tlfnm zıttırı pıttırı oldgndan sıkıcı gelır bana ama aksamları kocişimin tlfnndan grer resim atarım aaaa ii fikir ondaki tlfn çok akıllı hem

yanlıs anlama olmaz bizim aramızda bir yılda herkes herkesin huyunu suyunu öğrendi

lovelyli kuşum bsy sorucam bak şimdi bnm masa sandalyelerım bu ve konsolumda bu dier zımbırtıları almadım birde sandalyelerim oradaki gibi açık değil daha koyu bir renk koltuk takımıyla kontras yapmıştım...

ben şimdi bu konsolun üstüne ne renk aksesuar almalıyım bordo düşündüm ama bulamıyorum buldukalrım cok pahalı şimdi dediğim gibi çiçek mi koyayım tam ortasına çiçek sonuçta her renk olur kafada yormaz hatta çiçek sepetinin reklamı varya altta orada mor bir orkide var gördunuzmu onu da düşündüm ne dersin

diğer kuşlarda geldgnde fikir verebilir mi lütfennnn

Eklentiler

• $767_1.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 54
Ben bugün başımızdaki kadına hamile olduğumu söyledim. Üzerimden yük kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…