- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Bu 5'li mumluğu aldım. İsteyene daha küçüğü de var.
English Home Ev Tekstil Ürünleri | FANCY FERFORJE MUMLUK 5'LI 43.5*14*29.5 BEYAZ
Bu minik çerçeveyi aldım.
English Home Ev Tekstil Ürünleri | RIBBONS ÇERÇEVE MINI 10,7x2,2x12,2 KIRIK BEYAZ
Şöyle bir mum aldım.
English Home Ev Tekstil Ürünleri | ROSE DECAL CAM MUM 6X9 PEMBE
Şaraplığımın resmini bulamadım.
Nena canim bende salon aksesuarlarini daha gecen hafta alabildim. 280 di ben 240 a aldim :)))
Bizimde daha ekslklerlmiz var. Mutfaga bi kac raf almamiz lazim baharatlik icin falan ayrica bos yerim var oraya da bi dolap almak lazim herseyim buzdolabinin ve bulasik makinasinin ustunde kaldi:))
Ayrica banyo lavabosunu degistrmemiz gerek su akitiyo ve koku yapiyo. Aynasinıda daha oncede bantla tutturmuslar sanirim hala izi duruyo cok sinir bozucu. Dolapli biseyler istiyoruz deterjanlari falaln toplasin die suan elimiz dar alamadik
Ayrica evin resimlerini cektim telefonn kablosunu bulur bulmaz paylasicam:))
kızlarrr ben geldimmm nasılsınız neler yapıosunuzzz??? ben muazzam yogunum hiç giremedim cokta kaynatmamıssınızzz
lovelyli kuşum geçmiş dogum günün kutlu olsun nice niceee uzun senelere eşinle beraber iyiki dogmussun iiki bizim lovelylimz olmusun
stankişşşş o bizim yegenimzn resmimi oyyy yesin teyzesi onu hamham hum muahhhh çok tatlıymış pisss şeyyy
merci sen nie mustakbel kocanla küssün ben anlamadım ki şimdi
baska havadis varmı haberim olmayan aceppppp
he bide lovelyli mevlüt nasıl geçti kuzene gidenler mi coktu sana gelenlermi noldu anlatsana
bideee hamile değilim 1 yılı mı doldurimda öle düşünüyorum bebeği... evlenir evlenmez hamile kalsam abes olur millet isteyipde yaptgmızı düşünmezki aaayyy yazık becerememişler şapmayı hamile kalmış der belki milletin agzına sakız olmayım ahhahaha
evimin eksiklerini tamamlayamadgm küçük aksesuarlarımı ondan resimleri eklemedm hala banyo aynası alamadım şık bir şey istiyorum ama cok pahalı sıradan bsy koysam basit durcak siz ne koydnz banyonuza nasıl bsy tarıf edermsnz..
salonumada henuz çiçek ve tablo alamadım artı bide şık ve modern konsol aksesuarı bakıorum biraz yüksek fiyatları daha uygun olanlarda basit siz nerelerden aldnz önerinz varmı ????
yada dedim konsoluma sadece çiçek koysam tam ortaya orjinal gibi duran yapaylardan yardımcı olunnn
lovelyli english home dan aldkların bnde acılmadı ama emınım cok tatlıdırlar ben extralara masraf yapamıyorum suan ufak taksıtlermz var taksıtler bir bitsin kimse nanayı tutamazzzzz dalacam magazalara yihıuuuuuuuuuuuuuuu
nice mutlu yıllar sizede bedir34
valla bi dünya çeyizle gittim her şey yerine yerleşince anammm dedim benm hiç bşyim yokaynasız banyomu olur ama bnm var işte okadar güzel bir banyom varki anlatamam ama aynalık boş rezil gibi duruyor kocacıgım oraya mınık bı ayna taktı hiç bi işime yaramıyo hatta boyum bıle yetısmıo goremıorum kendıne göre ayarlamış papiçom
ya bnmde eksıgım cok
mutfaga sogan patates koymak ıcın bsyler alıcam da ne alıcam bılemedım sepetler pahalı cok para veremem
banyo aynası
tablo
çiçek hem vazoya hem saksıya
bide konsol süsü bu gidişle şık bir çiçek koycam veremem 200-300 ben o süslere çünkü ben çabuk sıkılan tipim okadar para verınce atamamda o yuzden 100tlye şık çiçekler var onlardan alıcam üstünede zaten şık bir tablo gelicek ohh misss
aman aman bi eksiğim yokta işte şimdilk bunları alamıyorumda tablo falan cok pahalı ya gecen begendm adam 750 dedı cok geldi ama baya şıktı ip dokuma
heralde ınt. sipariş vericem 150 tlye falan şık bsyler oluo bakalım
toplu alıntı yapmaı bilmedigimden hepinize bu şekilde cvp vereceğim
öhöm öhöm şimdi
bende çok özledim topiğimi hepinzi öksüz bıraktım bileyrum ama işler hafifler hafiflemez celdum...
lovelylcim güzel arkidişkom ne kadr güzel olmuştur fasıllı kutlama ben ne cok severım fasılı bir bilsen ama nişandan bu yana hiççç gitmedim insanın öncelikleri oluo aman oraya buraya masraf yapmayım diyorsun kalıo öle şimdi kocişkomun dogum gunu gelıo hedıyesını aralık sonu gibi alıcam ve bende ona evde sürpriz hazırlamayı düşünüyorum başbaşa romantik olur bide fasıl cdsi alırım allahhh vur kadehleri usta taktaktakkkk gaza geldim heee beni eskilere götürdün
bissürüde hediyen mi oldu vayyyyy çok çok sevndm ii günlerde kullan hepsni
lovelyli seninde mi banyo aynan yokvalla koçtaşa falan baktım dümdüz ayna onlar çok içime sinmedi 1 tane begendm az önce onada pazar günü gidip yakından bakıcam cok guzelse eger alıcam 70tl fiyatı var 35 verip istemedgmi alana kadar 70 verir istedgmi kulanırım yani nolmuş...
sıra geldi mevlüde senin güünün güzel geçtiyse gerçi sıkıldım demişsin ona sıkılma duadır en nihayetinde alışık olmadgından ötürü kasmıştır seni mesela ben her daraldıgımda içim sıkıldgnda eşime yada babaneme derim bana biraz okuyun beni manevi olarak rahatlatır tabi kişiye göre değişir sende sıkılmışsın olablr yadırgamamak lazım neyse kayınvalıdecıgın ayıptr sorması neden 2 gün önceden haber vermiş çok merak ettm herkes öbürüne gitmiş aman neyse senın ıcın daha ıyı cok kalabalık olmaması banada taş çatlasın 20 kişi bile gelmez sadece teyze hala falan cagırıcam konu komsuya gerek yok
bedir34 evet haklısın zamnla ev doluyo ister istemez ama bnm eksıklerım çok lazım olan eksıkler banyo aynasız olurmu ya makyaj yapamıyrm yatak odamda yapmaı sevmıorum ama mecburen orda yapıyorum
incicicegimmmm kuşum bak arkdsn ne dusunceli papates sogan zımbırtısı almıs sana bende kendıme alıcam PAPATESSSS SOGANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN sepeti tırırırırırımmmmmmm
Bebişim ben banyo aynası almadım çünkü benim hilton banyo denen tarzdaki banyolardan ve resimlerden hatırlarsın belki kocaman aynamız vardı zaten. Banyoma ekstra bir havluluk, bir bornozluk bir de tuvalet kağıtlığı taktım ve yerleştim.
Mevlütte sıkıldım çünkü çok uzadı. Mevlüt okumaya gelen teyzenin istekleri hiç bitmedi ama dediğim gibi genel hatlarıyla güzeldi.
Facete arkadaş olmadığımız için fotoları göremiyorsun maalesef şansına küs.
Patates soğan zımbırtısı bende istiyorum ama benim mutfağımda tezgah üstüne koyacak yer kalmadı ki gördünüz az şey var öyle kalabalık karışık mutfaklardan da değil ama yerim kalmadı işte. Siz nereye koyuyorsunuz onca şeyi? Artık şu fotoları çekinde gönderin gari.
Patates soğan zımbırtısı bende istiyorum ama benim mutfağımda tezgah üstüne koyacak yer kalmadı ki gördünüz az şey var öyle kalabalık karışık mutfaklardan da değil ama yerim kalmadı işte. Siz nereye koyuyorsunuz onca şeyi? Artık şu fotoları çekinde gönderin gari.
canım benim tezgahım küçük sadece bulaşıklığım var başka bir şey yok. sepetleri yere koydum ben camın önündeydi ama annem onları ordan al kalorifer sıcağından içindekiler bozulur dedi şimdi kapının yanına üst üste koydum duruyolar
fotoları çektimde kablomu bulamıyorum bulunca hemen koyucam en son eşimdeydi nereye koyduysa bulamadım
kızım papates sogan zımbırtısının tezgahta ne işivar ben alım yere köşeye biyere koyucam he bu arada tezgahımım minimum seviyeye kadar azalttım da bnm tezgahım yine dolu nasıl oluyo o iş ben anlamadım
Ya tezgahta hoş duruyor niye öyle diyorsun arkadaşım sen ama sen koyma doldurmuşsundur zaten bir sürü ıvır zıvırla domates peynir kesecek yerin kalmamıştır senin.
Fotosunu gönderde şunu şurdan al diyebilelim de el birliğiyle toparlayalım mutfağını. Boşunu gördük dolusuna kısmet olmadı bir türlü. Bir de goncana söyle sana bir zahmet akıllı telefon alıversin olmuyor böyle. Ben twitter kulanmıyorum artık, modası geçti bence. Eskiden full yazıyordum ama artık yazmak gelmiyor içimden. İnstagram daha aktif ve eğlenceli, fotoğrafçılığı oldum olası sevmişimdir merakım var elimden de gelir. Hatta şimdi 2 foto daha paylaşacağım. İnstagrama gel sen bizim mahallenin hepsi orda.
Nena bana aşağılarda laf yetiştirmeye çalıştığını biliyorum.Sevdiğimden takılıyorum yanlış anlama.
İnciçeğim evlendin şimdi böyle mi olduk? Halbuki onlar askerdeyken ilk sırada burası vardı. Şaka maka bende eskisi gibi giremiyorum, evlenince kendine vakti olmuyor insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?