347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende bu sabah erkenden uyandım rahatlıktan heraldee
Kızlar bugün fotoğrafçıyla anlaşmaya gittik ben en başından beni düğün hikayesi çekimi istiyodum tam kafamıza göre bi fotoğrafçı bulduk evlilik fuarında bugün anlaşmaya gittik. Orda albümleri falan seçtik ama düğün hikayesiyle sadece dış mekan çekim arasında kaldık. ben istediğimde kararlıyım ama fotoğrafçı bütün gün bizim arabayla gezicekmiş düğüne de bizimle gelicekmiş. nişanlım da en özel günümüzü arabada bi yabancıyla geçirmek istemiyorum diyip durdu. sadece dış çekim yaptıralım dedi. Çok moralim bozuldu ya nuh diyo peygamber demiyo Ben üsteleyince sen benim isteklerime hiç saygı göstermiyosun diyo off offf sonuç olarak biz pazartesiye kadar düşünelim pazartesi sizi arayıp parayı da havale yaparız dedik çıktık. Bende baktım tartışıcaz bütün gün sustum hiç açmadım konuyu

Canım, bir yakınınız arabasına alsa fotoğrafçıyı o gün sizi takip etse olmuyor mu? Bu arada Serkan ile mi görüştünüz? Serkan ise o sizin şartlarınıza ayak uydurur diye tahmin ediyordum.

Bugün çok hareketsiz kaldım, eşime yürüyelim dedim abartmışız 1 saat 20 dk yürüdük. Miğde bulantısı bittikten sonra ok hızlı kilo almaya başladım. Pilavı, makarnayı, ekmeği bıraktım. Biraz kontrollü gideceğim.

Canım, bir yakınınız arabasına alsa fotoğrafçıyı o gün sizi takip etse olmuyor mu? Bu arada Serkan ile mi görüştünüz? Serkan ise o sizin şartlarınıza ayak uydurur diye tahmin ediyordum.

Serkan dan vazgeçtik canım. Albümünü görünce bayıldığımız için ve o albümü istediğimiz için bi ajansla anlaştık.
bende seninle aynı öneride bulundum akşam kuzenimin arabasıyla gelsin falan dedim ama düşünücem dedi bakalım :44: Bende gitmedim üstüne

Günaydın canlarım. Nasılsınız haftasonunuz nasıl geçti bakalım?? Ben cumartesi halıları perdeleri yıkadım. Mis gibi oldular evim çiçek bahçesi gibi kokuyordu. Perdelerim hiç kırışmamış direkt astım kurudu hemen. Pazarda hep yattık aşkla bol bol dinlendik. Tv izledik. Yağmurlu bir pazardı ama evimiz sıcacık olunca çok keyifli geçti bu haftasonumuz.

Bu arada eşimde rüyasında bebiş görmüş. Salonda yatıyormuş bizimki onu kapıdan kontrol ediyormuş gözüyle. Simsiyah saçları vardı ama kızmıydı erkekmiydi görmedim dedi. Tabi ben bebiş planlarını bir kaç sene daha erteledim. Daha erken geliyor, herhalde 3 seneden önce yapmayız bu gidişle.

selamlar kuzular

geçen hafta annem burda die pek gelemedim. dün gitti annecim giderken de ağladım eşim biraz daha kal dedi ama yeter bu kadar çok bile kaldım diye gitti. hafta sonu da dayımlar geldi düğünden sonra hiç gelmemişlerdi. baya kalabalık yatılı misafir ağırladım dün gece gitti hepsi.

ben çok fenayım sanırım şu meşhur virüs beni de buldu grip olucam herhalde. dün gece annemler gittikten sonra bi ateşlendim. bütün kemiklerim ağrıyo hareket edecek halim yok. ayrıca mide ve bağırsaklarımda bozmuşum hepsi üst üste fenalardayım

kalktım zorla wc banyo ovdum evi de sadece süpürdüm silemedim bile. şimdi yatıyorum. yarım saate eşim gelir öğlene. ne yapıcam die düşünüyodum üst komşum pişi yapmış getirdi. nasıl makbule geçti anlatamam bi çay demlerim yeter

Son düzenleme:
Günaydınlar. İnciçiçeğim çok geçmiş olsun. Bende dün kayınvalidemde fazla kaçırdım mide ağrım vardı çok. Midemde bulanıyordu apar topar kalktık eve attım kendimi. Eşim göbüşüme masaj yaptı biraz sonra uyudum hemen.

Diğer kızçeler sizler nasılsınız? Ne var ne yok? Dün kimsecikler yazmamış ama olmuyor böyle.

Günaydın kızlaar benim işler hafifledi vala bu aralar rahatımm hasta olacağım gibi o ayrıı
geçmiş olsun inciçiçeğii, Lovelym sana da :) seninki fazla yemekten olmuştaa :) kayıvaliden çok mu döktürmüşş bu annelerin hepsine hayranımm bizde mi öyle olacağızzz ya :)

Kizlar nasilsiniz lac zamandr gremedm yine son sayfaya bi goz attim,lovelylis mamalari goturmus kusana kadar sen okadar yermydn kizce ,incicegnnde annesi gtms uzulmus kiyamam ya agalama nasilsa surekli gdiosnz esinle tatlisko,aldennde isleri hafflems masallah,kizlar ven kac gecedr acildeyim regl oturu her aksan 3cesit igne yaptilar bulanti ve agrilar icin bu ay cok cok agir geciriyorun kasiklarimda durmak bilmeyen bir agri her iki tarafmda bobrekelrm agrio mide boslugum agrio ve bulanti var ama kusamyrm arti gunde 2-3defa buyuk abdest ve istahta azalma var ben nie boyle oldun bilmyrm zaten10gundr belimde agriodu acaba usutmeyle regl ayni andami oldu noldu bilnyrm reglnn boyle etkileri hc olmamstibnde,esim sagolsn hafta sonu okadr iyi baktiki bana ve 3-4gecexrde uykuszm agridan uyumadm gozlerm sis bugun daha iyiyim biraz bulantm var ama fena sayilmam is yapayim dedm yine belim agridi isleri biraktm uzandm ayy ne cok yazdm k.bakmayin sizler napiosunz?bakalim saglgnz iyimi insan saglikliyken hep eksik gedik dusunuo saglgni kaybettgi zaman agzndaki cumle allahin saglik ver oluo nasil bi varlgz:)))bn 3-4gun belkide daha fazla sadece saglik diliyorum tanridan hepimz icin

teşekkür ederim fıstıklar. az önce doktordan geldik eşimle. mikrop kapmışım nerden olduysa. gece 3 bucuk gibi mide ve karın ağrısıyla uyandım ama nasıl bi ağrı anlatamam. bi yandan titriyorum bi yandan ateş basıo çok fena oldum. sabah kalktım dersaneye gideyim die hazırlandım ağrı gene başlayınca eşim yollamadı.

lovelym sana da geçmiş olsun yemekler güzel olunca fazla geldi heralde neyse eşinin masajı iyi gelmiş

ellam sen de mi hasta oldun çok geçmiş olsun. adetle üşütmek bir arada olunca fena oluyo bilirim dikkat et kendine. sorma alışmışız hemen üzüldüm. eşimde ev boş kaldı anniş gidince dio. neyse ki hafta sonu biz gidicez büfenin aynasını aldığımız yer değiştiririm dedi hem onu götürücez iyi olucak

Ay sekertom cnm bnm ya sanada gecmisler olsun yavrummmm dikkat et yat dinlen ayiptr solemesi evimi b. Goturuo ama bn yatyrm napim cok cektm bi kac gun o yuzden yormuyorum kendmi sende yorma kendni canisi,hafta sonuda anisine mi gdicen cimcime gt tabi koklasin

saol tatlım sanada gecmşolsun

aman salla evi sen daha önemlisin boşver iyileşince yaparsın. ben de hafta sonu o kadar misafir ağırladım dün sadece süpürge yapabildim bütün gün yattım bugünde yatıcam valla :))

gidicez kuzum kısmetse inşallah

Amam yatalm valla kuzum dunyayi biz mi kurtaricaz sanki,neler yapiosin tatlis ev,dershane hala dimi esin nasil evlili nasil gduyor bakim benm masalah cok cok iyi 1ay a yakndr kv gtmiyorum 2hafta once agzmn tadni bozdu aramiyorum o da aramio esime sen istedgndevgt diyoruk o da gtmio eheheh tihaf bi aile olduk kocisimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…