Hayat sana güzel Chelzy'im
Zorun ne acabaa bebişimmmAaa öyle deme stankim bak yine sabahın köründe uyandım misal
Zorun ne acabaa bebişimmm
Bi bilsem kuzum tatılın ılk gunu neden 7 bucukta uyandıgımı
Uyanma saatin öğlen 11'i, 12'yi bulduğunda pat diye okul başlayacak
Bende bu sabah erkenden uyandım rahatlıktan heraldee
Kızlar bugün fotoğrafçıyla anlaşmaya gittik ben en başından beni düğün hikayesi çekimi istiyodum tam kafamıza göre bi fotoğrafçı bulduk evlilik fuarında bugün anlaşmaya gittik. Orda albümleri falan seçtik ama düğün hikayesiyle sadece dış mekan çekim arasında kaldık. ben istediğimde kararlıyım ama fotoğrafçı bütün gün bizim arabayla gezicekmiş düğüne de bizimle gelicekmiş. nişanlım da en özel günümüzü arabada bi yabancıyla geçirmek istemiyorum diyip durdu. sadece dış çekim yaptıralım dedi. Çok moralim bozuldu ya nuh diyo peygamber demiyoBen üsteleyince sen benim isteklerime hiç saygı göstermiyosun diyo off offf sonuç olarak biz pazartesiye kadar düşünelim pazartesi sizi arayıp parayı da havale yaparız dedik çıktık. Bende baktım tartışıcaz bütün gün sustum hiç açmadım konuyu
Canım, bir yakınınız arabasına alsa fotoğrafçıyı o gün sizi takip etse olmuyor mu? Bu arada Serkan ile mi görüştünüz? Serkan ise o sizin şartlarınıza ayak uydurur diye tahmin ediyordum.
teşekkür ederim fıstıklar. az önce doktordan geldik eşimle. mikrop kapmışım nerden olduysa. gece 3 bucuk gibi mide ve karın ağrısıyla uyandım ama nasıl bi ağrı anlatamam. bi yandan titriyorum bi yandan ateş basıo çok fena oldum. sabah kalktım dersaneye gideyim die hazırlandım ağrı gene başlayınca eşim yollamadı.
lovelym sana da geçmiş olsun yemekler güzel olunca fazla geldi heralde neyse eşinin masajı iyi gelmiş
ellam sen de mi hasta oldun çok geçmiş olsun. adetle üşütmek bir arada olunca fena oluyo bilirim dikkat et kendine. sorma alışmışız hemen üzüldüm. eşimde ev boş kaldı anniş gidince dio. neyse ki hafta sonu biz gidicezbüfenin aynasını aldığımız yer değiştiririm dedi hem onu götürücez iyi olucak
Ay sekertom cnm bnm ya sanada gecmisler olsun yavrummmm dikkat et yat dinlen ayiptr solemesi evimi b. Goturuo ama bn yatyrm napim cok cektm bi kac gun o yuzden yormuyorum kendmi sende yorma kendni canisi,hafta sonuda anisine mi gdicen cimcime gt tabi koklasin
saol tatlım sanada gecmşolsun
aman salla evi sen daha önemlisin boşver iyileşince yaparsın. ben de hafta sonu o kadar misafir ağırladım dün sadece süpürge yapabildim bütün gün yattım bugünde yatıcam valla :))
gidicez kuzum kısmetse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?