347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya bunlar şanslı günlerin arada bir canın çekmese de farklı şeyler iste keyfini çıkar Bırak uğraşsın azıcık sonuçta oğlunu taşıyosun kolaymı

canım bu linkteki davetiyeleri cağlaoğlu koza da gördüm ben ela mıydı elite miydi öyle bi katalogtaydı hatta bu bahar dallı olanı çok hoşuma gitmişti ama biz daha ağır bişeyler bakıyoduk. Koza nın kağıt ve zarf kalitesi pek hoşuma gitmedi benim.
ben davetiyemi cağlaoğlu bellacolor dan aldım 150 tanesine 500tl verdik Laura ranz koleksiyonunun nz7 numaralı davetiyesiydi. Bella color diğer yerlere göre biraz pahalı ama baskı kağıtlarını ve çeşitlerini görünce fiyatlar çok görünmüyo gözüne. biz bide az bastıracağımız için uygun geldi bize ama daha uygun modeller de var

canım davetiye için cağaloğluna mı gidelim aceba daha mı güzel çokmu seçenek var biz kına mekanına karar vermedik diye acele etmiyoruz yoksa giderdim ela elite her ikisi sanırsam canım bilmiyorum sonuçta davetiyete çok para vermek istemiyorum atıyorlar çünkü nişanlım hiçbirşeye karışmıyor ama ben karışıyorum 600 tane bastıracağız büyük ihtimal fazla uçamayız ben bu davetiyelere yoğunlaşayım uygun gibiydiler sağolasın canım

davetiyemizi buldum canım işte tam olarak bu yaptırdığımız.

bence davetiye için cağlaoğluna git çok fazla seçenek var hem davetiye hemde nikah şekeri için. Çok şık uygun davetiye çeşitleri de var canım orayı görmeden karar verme derim

Annemin yaptıkları anlatmakla bitmez canım. Sen hamileyken paylaşmak ne kadar doğru bilmem ama en azından bulunmucak şeyler değil diyerekten paylaşıyorum. Bu masanın sadece bir kısmıydı. Mutfak ve arkamızdaki orta sehpanın üzeri de full doluydu. Millet çatladı yerken. Yolda hepimizin midesi bulandı.

Mercim bence kozanın kağıt kalitesi ve zarf kalitesi güzel. Fiyata göre her bütçeye uygun kağıt ve zarf bulmak mümkün. Ben davetiyem üzerinde değişiklikler yaparak kalitesini daha da arttırmıştım. Yazıyı varaklı istemiştim. Zarfı zaten en pahalısını seçmiştim o da varaklıydı. Elimize aldığımızda çıkan sonuçtan hepimiz çok memnunduk. Teslim tarihindede teslim etmişlerdi. Nikah şekelerimi de oraya yaptırmıştık, ondan da çok memnun kaldık.

Giz'im karikatürlü zarflar bana çok çocukça geliyor. Zarf dediğin gelinle bütünleşmeli bir gelin gibi olmalı. İnşallah anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. Bu benim şahsi fikrim ama yine sen istediğini yaptır sonuçta sen evleniyorsun ve bu bir kere oluyor. O yüzden herşey istediğin gibi içine sinsin canım.

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım, annenin ellerine sağlık. Döktürmüş annen.

en sevdiklerim ve bol mezeli bir sofra sabah kahvaltısında bile ben mezee yiyebiliyorum bayılıyorum annenin ellerine sağlık benim annemde böyle döktürüyor ahhh ahhh allah bana da nasip etsin evliyken mutlulkla anne evine eşimle ziyareti

bu arada çok haklısın nişanlımda giz bir kez yapılıyor sen karaijatürlü istiyorsan yapalım ama eskiden sünnet dfavetiyeleri öyle olurdu buda bana saçma geliyor daha sade olamazmı dedi

o paylaştıklarımın içindeki bahar dallısı nasıl olur ben hafif pembelik te olsun istiyorum sanırsam siz haklısınız ya mercinin seçtiği gibi çok sade bir davetiye seçicem yada bahar dallıyı seçip belki hediye olsun diye o tarz magnet yaptıracağım

Canım kimse ne der diye düşünme bunlar hayatında bir kere olacak şeyler ve seni ne mutlu edicekse öyle al herşeyini. Seni ilgilendiren tek görüş nişanlınınki olsun o biraz sade istiyosa çok abartı olmayan daha klasiğe yakın pembelerden seçebilirsin mesela şu tarz bişey

Lovelymm sofra muhteşem görünüyo ellerine sağlık anneciğinin

Sağol canım çok doğru söyledin ve beğeneceğim birşey paylaştın tekrardan sağol bu olsa daha güzel olur herhalde

Kozlar gunaydinlar nasilsnz? Geriye donuk okuyamadm tabletmde sikinti var dunde zaten siteye gremedm ne var ne ypk nasilsnz biri usenmezse ozetleyeblrmi son bi kac gunu uorum yapayim.bu arada kizlar reglm nerdeyse 1hafta gecikmede test yapicamda ne zaman yapmam lazm sabah ac karninami her hangi bir saattemi bi yardmci olursamz sevnrm,stanki bebisko nasil bi haber ver:)))merci,giz,lovely,puki
,alde ve chelzy sizler nasilsnz? Giz ve merci hazirliklarnz ne asamada meraklardayim )

Afiyet olsun canım, annenin ellerine sağlık. Döktürmüş annen.

Sağol canım benim.

Canım çok sağol.

Giz'im Merci'nin bu paylaştığı harika bence. Hem sade hem şık hemde bahar dallı. Daha ne olsun. Bunu bir göster bakalım nişanlına.

Bu arada elbet gelecek seninde eşini alıp anneciğine gittiğin günler hatta çok az kaldı. Allah herkese nasip etsin çok güzel duygular. Biz bugün yine annemdeyiz. Çünkü fotoğraf makinam ve aksesuarlarını onun eve gönderttim onları almaya gideceğiz. Bu arada annem bir çift kişilik yataklı oda yaptı bize ama daha bir kere kalmadık. Yani ordada odamız var ama yatmak nasip olmadı daha. Koştur koştur evimize gidiyoruz. Çok değişik duygular...

Canım günaydın hoşgeldin. Bir şey kaçırmadın merak etme. Sayfalar ilerlemedi çünkü hiç.

Mercim davetiyesini halletti.

Gizocumda bu ara davetiye bakıyor, karar verme aşamasında.

Stankişin bebeği büyüyor.

Ben yeni atılımlar peşindeyim.

Bildiğim kadarıyla herkes iyi.

Regl'ın gecikmede mi dedin? Hemen test yap. Sizin ki biraz daha riskli geliyordu zaten bana. Hadi hayırlısı.

O davetiyelermi konusuluo super ya bsy kalmadi zaten hayrli olsun insallah guzel terch yapar bizim kizceler stankisin ardasida buyusunde gelsn bir an once insallah saglikla,bekar kizcelrmzde evlensn hemen topikte bekar istemiyorumalde,chelzy ve puki huhuhu duydunzmu benitatliskolar lovelycim sen ne atilimndasn isler gucler nasil eniste nasil ya ben yapocam test te korkuyorum offff cesaretm yok

Canım iş güç aynen devam. Enişte de iyi göbek yaptı. Kızıyorum ona çok yiyorsun diye. Bende kilo aldım. 62'leri görüyorum ama kime söylesem inanmıyor. İyi ki boyum var yoksa yuvarlanır giderdim bu kiloyla.

Ben küçüklüğümöden beri hayalim olan fotoğrafçılığa başlıyorum canım. Adım adım bu işin eğitimini alaraktan kendimi geliştirip daha sonra profesyonel olarak doğum fotoğrafçılığı yapmak istiyorum.

Hu huuu ben geldimmmm
Ellacımm bebek mi geliyo yoksa yaaaa test yap hemennnnn bize de haber ver mutlakaa
Bu aralar havadan mıdır stresten midir bilmem karnım hiç doymuyo benim yaa kilo vereceğim yerde habire canım bişeyler yemek istiyo :44:

merhabalar güzellikler

gelemiyorum bu ara ama aklım hep sizde arada açıp telden okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor

annemle anneannem bizde salmıyorum hapsettim onları 3 gündür de dershanedeydim koştur koştur eve gel bişey anlamadım anca oturucaz baş başa

lovelym o ne güzel bi sofradır öyle anneciğinin ellerine sağlık tatları harikadır hepsinin eminim

ellam amann yaptın mı testi bizi de mereklarda bırakma. stresten falanda gecikme olabiliyor bazen hayırlısı olsun hakkınızda

Sağol tatlım benim çok teşekkürler. Bugün gene ordayız, dayım ve anneannemde gelecekmiş bizi görmeye sonra onlar annemi alıp dayımın yazlığa geçeceklermiş bir kaç günlüğüne. Bende akşam olsada makinama kavuşsam diye bakıyorum. Anneanneciğimide çok özlemiştim iyi gelecek onları görmek.

Ella bende çok merak ediyorum korkunun ecele faydası yok yap şu testi gel bakalım. Hayırlısı...

Auy canim ne kadar guzel bi hobi bulmssn kendine bayildm mutlaka yap o isi tebrik ederm enisteyi rahat birak alsn kilo kizmasana ya kizarsan inadina daha cok yer sen karisma ona kiyafetler olmamaya basldgnda o lafasini daga tasa vurcak
Merci bana bebek deme korkutmayn beni ya allah herkese istedgi zaman nasip estsn ben istemiyorum demiyorum ama hic hazir degiliz kari koca olarak,yemek yeme kizim gelinlik bulamazsn dur az kizdirim senide bana inat yemezsn hejej ,smdi yemek yersen kilo alirsn kilo alrsan bnm gbi cirkin olirsn bnm gibi cirkin olursan dugunune gelenler cih. Yani esine ne cirkin gelin almis derlerrr yaaaaaa kizdinmi smdi banakizma saka yapiorum ama yeme bsy kalmadi dugune haytm
Ayy esir mi aldn kiz anoslari hay allah iyilgni versn iyi yaptn brakmadoyun birbirinize ,test yapamiom ayaklarm eczaneye gtmio heheh
Sen yine ne mak. Aldin kizin neyi ozledn,bu arada bnm dun asansorum hizmete acildi yalnz bugun kulanamioz nasil bir acilmaysa hahaha rezillik,belki yarn test alir yaparm belli olmaz

ellacım evlenin diyorsunda öyle kolay olmuyor işte:) zamanı gelmeden olmuyor bazı şeyler hayırlısıyla bir işlerimizi elimize alsaydık hemen bir resmi adımlar atılacak ama malesef şu iş engelini aşmamız lazım.
bebek mi geliyor yoksa kuzum hemen bir test yap bence için içini yiyene kadar ne olduğunu görürsün kısmet bu beklemediğin zamanda gelir iyiki gelmiş dersin hayırlısı olsun diyelim illa geciktin diye de hamile olacak değilsin yani bazen olabilir öyle gecikmeler,bizi haberdar et.

lovely fotoğrafa merak salmışsın canım bende çok istiyorum prof bir makina sonra güzel güzel fotolar çekmek bence güzel bir hobi ki bunu işe de çevirirsen çok güzel olur hem severek yaparsın negüzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…