Eşim çok şanslı yeşil erik aşermiyorum
Yeşil eriğin kilosu 500 lira, üç tanesi 25 lira!Vedat DOĞAN/KAYSERİ -DHA15 Mart 2012BAHARIN müjdecisi sayılan yeşil eriğin kilosu 500, 3 tanesi 25 liradan satılıyor. Yeşil eriği, en çok aş eren hamile kadınlar ile hastalar satın alıyor.
Kayseri, Sivas Caddesinde meyve sebze satışı yapan Osman Karaduman, ülkemizde üretilen meyvelerin yanı sıra, Arjantin, Şili ve Brezilyadan ithal edilen meyveleri de tezgahlarına koyduklarını söyledi. İthal meyvelerin pahalı olması nedeniyle az miktarlarda satıldığını, en pahalı meyvenin ise, Can eriği olarak da adlandırılan yeşil erik olduğunu belirten Karaduman, şunları söyledi:
Güney Amerika ülkelerinden ithal edilen yeşil eriği, en çok aş eren hamile kadınlar ile özel istekleri karşılanmak istenen yaşlı ve hastalar için satın alıyorlar. Yeşil erek ülkemizde bu mevsimde az miktarda seralarda da yetiştiriliyor. 3 eriğin yer aldığı bir kutu eriği 25 liraya satıyoruz. 50 gram ağırlığındaki kutuda 3 erik bulunuyor. Eriğin 1 kilosu 500 liraya geliyor. Eriği pahalı olduğu için kiloyla değil, 3 tanesi 25 liraya satıyoruz.
Osman Karaduman, ithal karpuz, kavun ve üzümün kilosunun 8-12, Akdeniz bölgesinden gelen kayısı çağlanın kilosunun ise, 50 liradan satıldığını belirterek, Baharın gelmesiyle birlikte yerli ürünler piyasaya çıkar ve fiyatlar hızla aşağı düşer diye konuştu.
kızlar iyi akşamlar iş yerinde bakamıyorum arada telden okuyorum ama yazamıyorum araya birşey giriyor
stanki bebek cicileri çok hoş aldıklarına bayıldım bizim şirkette herkes 6 ay gidiyor şubatta giden ağustosta geliyor mesela doğum izni böyle oluyor
merci çok güzel davetiyen benim nişanlımda böyle sade istiyor hatta arkadaşımın davetiyesine benzettim oda zarfı kapatan kısma mini inci yapıştırmıştı incili modeller çok pahalıydı arkadaşım tek tek yapıştırdı onca davetiyeye ben karikatürlü istiyorum beğendiğim modelleri şu topikte paylaştım rica etsem hangi serinin hangi modeli ve fiyat neydi canım söyleyebilirmisin
tam linkini bulamadım benden alıntılayan arkadaş vardı bak burada canım davetiyeler ben bu tarz istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=506788&page=9158&p=33593806#post33593806
ya bunlar şanslı günlerin arada bir canın çekmese de farklı şeyler iste keyfini çıkarBırak uğraşsın azıcık sonuçta oğlunu taşıyosun kolaymı
canım bu linkteki davetiyeleri cağlaoğlu koza da gördüm ben ela mıydı elite miydi öyle bi katalogtaydı hatta bu bahar dallı olanı çok hoşuma gitmişti ama biz daha ağır bişeyler bakıyoduk. Koza nın kağıt ve zarf kalitesi pek hoşuma gitmedi benim.
ben davetiyemi cağlaoğlu bellacolor dan aldım 150 tanesine 500tl verdik Laura ranz koleksiyonunun nz7 numaralı davetiyesiydi. Bella color diğer yerlere göre biraz pahalı ama baskı kağıtlarını ve çeşitlerini görünce fiyatlar çok görünmüyo gözüne. biz bide az bastıracağımız için uygun geldi bize ama daha uygun modeller de var
ya bunlar şanslı günlerin arada bir canın çekmese de farklı şeyler iste keyfini çıkarBırak uğraşsın azıcık sonuçta oğlunu taşıyosun kolaymı
QUOTE]
Bu mevleri istesem fazla mı olmuş olurum
Afrika Salatalığı
Ejderha Meyvesi
Durian
Kumkuat
Mangosten
Yıldız Meyvesi
Liçi (Lychee)
Tutku Meyvesi
JackFruit
Rambutan
QUOTE]
Bu mevleri istesem fazla mı olmuş olurum
Afrika Salatalığı
Ejderha Meyvesi
Durian
Kumkuat
Mangosten
Yıldız Meyvesi
Liçi (Lychee)
Tutku Meyvesi
JackFruit
Rambutan
hahahahahaBunları istersen gider de geri dönebilir mi bilmem
hahahahahaBunları istersen gider de geri dönebilir mi bilmem
Allah iyiliğini versin, çok güldüm
Lovely annen neler yapmış :) Anneme bir dahaki gidişimde lahana dolması istiycem. En son gittiğimde kıyamadım uğraşmasın diye söylememiştim. Ama annem yaprak sarması yapmış o gün yedim yedim ama hala gözüm lahana sarmasında.
Annemin yaptıkları anlatmakla bitmez canım. Sen hamileyken paylaşmak ne kadar doğru bilmem ama en azından bulunmucak şeyler değil diyerekten paylaşıyorum. Bu masanın sadece bir kısmıydı. Mutfak ve arkamızdaki orta sehpanın üzeri de full doluydu. Millet çatladı yerken. Yolda hepimizin midesi bulandı.
Eki Görüntüle 942879
Mercim bence kozanın kağıt kalitesi ve zarf kalitesi güzel. Fiyata göre her bütçeye uygun kağıt ve zarf bulmak mümkün. Ben davetiyem üzerinde değişiklikler yaparak kalitesini daha da arttırmıştım. Yazıyı varaklı istemiştim. Zarfı zaten en pahalısını seçmiştim o da varaklıydı. Elimize aldığımızda çıkan sonuçtan hepimiz çok memnunduk. Teslim tarihindede teslim etmişlerdi. Nikah şekelerimi de oraya yaptırmıştık, ondan da çok memnun kaldık.
Giz'im karikatürlü zarflar bana çok çocukça geliyor. Zarf dediğin gelinle bütünleşmeli bir gelin gibi olmalı. İnşallah anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. Bu benim şahsi fikrim ama yine sen istediğini yaptır sonuçta sen evleniyorsun ve bu bir kere oluyor. O yüzden herşey istediğin gibi içine sinsin canım.
Annemin yaptıkları anlatmakla bitmez canım. Sen hamileyken paylaşmak ne kadar doğru bilmem ama en azından bulunmucak şeyler değil diyerekten paylaşıyorum. Bu masanın sadece bir kısmıydı. Mutfak ve arkamızdaki orta sehpanın üzeri de full doluydu. Millet çatladı yerken. Yolda hepimizin midesi bulandı.
Eki Görüntüle 942879
Mercim bence kozanın kağıt kalitesi ve zarf kalitesi güzel. Fiyata göre her bütçeye uygun kağıt ve zarf bulmak mümkün. Ben davetiyem üzerinde değişiklikler yaparak kalitesini daha da arttırmıştım. Yazıyı varaklı istemiştim. Zarfı zaten en pahalısını seçmiştim o da varaklıydı. Elimize aldığımızda çıkan sonuçtan hepimiz çok memnunduk. Teslim tarihindede teslim etmişlerdi. Nikah şekelerimi de oraya yaptırmıştık, ondan da çok memnun kaldık.
Giz'im karikatürlü zarflar bana çok çocukça geliyor. Zarf dediğin gelinle bütünleşmeli bir gelin gibi olmalı. İnşallah anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. Bu benim şahsi fikrim ama yine sen istediğini yaptır sonuçta sen evleniyorsun ve bu bir kere oluyor. O yüzden herşey istediğin gibi içine sinsin canım.
en sevdiklerim ve bol mezeli bir sofra sabah kahvaltısında bile ben mezee yiyebiliyorum bayılıyorum annenin ellerine sağlık benim annemde böyle döktürüyor ahhh ahhh allah bana da nasip etsin evliyken mutlulkla anne evine eşimle ziyareti
bu arada çok haklısın nişanlımda giz bir kez yapılıyor sen karaijatürlü istiyorsan yapalım ama eskiden sünnet dfavetiyeleri öyle olurdu buda bana saçma geliyor daha sade olamazmı dedi
o paylaştıklarımın içindeki bahar dallısı nasıl olur ben hafif pembelik te olsun istiyorum sanırsam siz haklısınız ya mercinin seçtiği gibi çok sade bir davetiye seçicem yada bahar dallıyı seçip belki hediye olsun diye o tarz magnet yaptıracağım
Canım kimse ne der diye düşünme bunlar hayatında bir kere olacak şeyler ve seni ne mutlu edicekse öyle al herşeyini. Seni ilgilendiren tek görüş nişanlınınki olsun o biraz sade istiyosa çok abartı olmayan daha klasiğe yakın pembelerden seçebilirsin mesela şu tarz bişey
Eki Görüntüle 944252
Lovelymm sofra muhteşem görünüyo ellerine sağlık anneciğinin
Afiyet olsun canım, annenin ellerine sağlık. Döktürmüş annen.
Canım kimse ne der diye düşünme bunlar hayatında bir kere olacak şeyler ve seni ne mutlu edicekse öyle al herşeyini. Seni ilgilendiren tek görüş nişanlınınki olsun o biraz sade istiyosa çok abartı olmayan daha klasiğe yakın pembelerden seçebilirsin mesela şu tarz bişey
Eki Görüntüle 944252
Lovelymm sofra muhteşem görünüyo ellerine sağlık anneciğinin
Kozlar gunaydinlar nasilsnz? Geriye donuk okuyamadm tabletmde sikinti var dunde zaten siteye gremedm ne var ne ypk nasilsnz biri usenmezse ozetleyeblrmi son bi kac gunu uorum yapayim.bu arada kizlar reglm nerdeyse 1hafta gecikmede test yapicamda ne zaman yapmam lazm sabah ac karninami her hangi bir saattemi bi yardmci olursamz sevnrm,stanki bebisko nasil bi haber ver:)))merci,giz,lovely,puki
,alde ve chelzy sizler nasilsnz? Giz ve merci hazirliklarnz ne asamada meraklardayim)
Sağol canım benim.
Canım çok sağol.
Giz'im Merci'nin bu paylaştığı harika bence. Hem sade hem şık hemde bahar dallı. Daha ne olsun. Bunu bir göster bakalım nişanlına.
Bu arada elbet gelecek seninde eşini alıp anneciğine gittiğin günler hatta çok az kaldı. Allah herkese nasip etsin çok güzel duygular. Biz bugün yine annemdeyiz. Çünkü fotoğraf makinam ve aksesuarlarını onun eve gönderttim onları almaya gideceğiz. Bu arada annem bir çift kişilik yataklı oda yaptı bize ama daha bir kere kalmadık. Yani ordada odamız var ama yatmak nasip olmadı daha. Koştur koştur evimize gidiyoruz. Çok değişik duygular...
Canım günaydın hoşgeldin. Bir şey kaçırmadın merak etme. Sayfalar ilerlemedi çünkü hiç.
Mercim davetiyesini halletti.
Gizocumda bu ara davetiye bakıyor, karar verme aşamasında.
Stankişin bebeği büyüyor.
Ben yeni atılımlar peşindeyim.
Bildiğim kadarıyla herkes iyi.
Regl'ın gecikmede mi dedin? Hemen test yap. Sizin ki biraz daha riskli geliyordu zaten bana. Hadi hayırlısı.
O davetiyelermi konusuluo super ya bsy kalmadi zaten hayrli olsun insallah guzel terch yapar bizim kizcelerstankisin ardasida buyusunde gelsn bir an once insallah saglikla,bekar kizcelrmzde evlensn hemen topikte bekar istemiyorum alde,chelzy ve puki huhuhu duydunzmu beni tatliskolar lovelycim sen ne atilimndasn isler gucler nasil eniste nasil ya ben yapocam test te korkuyorum offff cesaretm yok
merhabalar güzellikler
gelemiyorum bu ara ama aklım hep sizde arada açıp telden okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor
annemle anneannem bizde salmıyorum hapsettim onları3 gündür de dershanedeydim koştur koştur eve gel bişey anlamadım anca oturucaz baş başa
lovelym o ne güzel bi sofradır öyle anneciğinin ellerine sağlık tatları harikadır hepsinin eminim
ellam amann yaptın mı testi bizi de mereklarda bırakma. stresten falanda gecikme olabiliyor bazen hayırlısı olsun hakkınızda
Auy canim ne kadar guzel bi hobi bulmssn kendine bayildm mutlaka yap o isi tebrik edermCanım iş güç aynen devam. Enişte de iyi göbek yaptı. Kızıyorum ona çok yiyorsun diye. Bende kilo aldım. 62'leri görüyorum ama kime söylesem inanmıyor. İyi ki boyum var yoksa yuvarlanır giderdim bu kiloyla.
Ben küçüklüğümöden beri hayalim olan fotoğrafçılığa başlıyorum canım. Adım adım bu işin eğitimini alaraktan kendimi geliştirip daha sonra profesyonel olarak doğum fotoğrafçılığı yapmak istiyorum.
Merci bana bebek deme korkutmayn beni ya allah herkese istedgi zaman nasip estsn ben istemiyorum demiyorum ama hic hazir degiliz kari koca olarak,yemek yeme kizim gelinlik bulamazsn dur az kizdirim senide bana inat yemezsn hejej ,smdi yemek yersen kilo alirsn kilo alrsan bnm gbi cirkin olirsn bnm gibi cirkin olursan dugunune gelenler cih. Yani esine ne cirkin gelin almis derlerrr yaaaaaa kizdinmi smdi banaHu huuu ben geldimmmm
Ellacımm bebek mi geliyo yoksa yaaaa test yap hemennnnn bize de haber ver mutlakaa
Bu aralar havadan mıdır stresten midir bilmem karnım hiç doymuyo benim yaa kilo vereceğim yerde habire canım bişeyler yemek istiyo:44:
Ayy esir mi aldn kiz anoslari hay allah iyilgni versn iyi yaptn brakmamerhabalar güzellikler
gelemiyorum bu ara ama aklım hep sizde arada açıp telden okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor
annemle anneannem bizde salmıyorum hapsettim onları3 gündür de dershanedeydim koştur koştur eve gel bişey anlamadım anca oturucaz baş başa
lovelym o ne güzel bi sofradır öyle anneciğinin ellerine sağlık tatları harikadır hepsinin eminim
ellam amann yaptın mı testi bizi de mereklarda bırakma. stresten falanda gecikme olabiliyor bazen hayırlısı olsun hakkınızda
Sen yine ne mak. Aldin kizin neyi ozledn,bu arada bnm dun asansorum hizmete acildi yalnz bugun kulanamioz nasil bir acilmaysa hahaha rezillik,belki yarn test alir yaparm belli olmazSağol tatlım benim çok teşekkürler. Bugün gene ordayız, dayım ve anneannemde gelecekmiş bizi görmeye sonra onlar annemi alıp dayımın yazlığa geçeceklermiş bir kaç günlüğüne. Bende akşam olsada makinama kavuşsam diye bakıyorum. Anneanneciğimide çok özlemiştim iyi gelecek onları görmek.
Ella bende çok merak ediyorum korkunun ecele faydası yok yap şu testi gel bakalım. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?