347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım testi, sabah ilk uyandığındaki idrarında yap, gün içinde de yapsan olurda sabah daha belirgin olur. Hayırlısı olsun.

Arda iyi teyzesi çok güzel bir göbeğim oldu, sanki ben bu göbek olmadan önce eksikmişim gibi hissetmeye başladım göbeğimi gelen seviyo giden seviyor

Canım, en güzelini yapıyorsunuz. Şartları zorlayıpta sevginizi yıpratmaya gerek yok. Şartlar uygun olduğunda, herşeyin en güzeli olsun senin için.

Canım, en güzelini yapıyorsunuz. Şartları zorlayıpta sevginizi yıpratmaya gerek yok. Şartlar uygun olduğunda, herşeyin en güzeli olsun senin için.

amin canım benim inşallah.hep güzel hayaller kuruyoruz evliliğimizle ilgili inşallah zamanı geldiğinde Allah nasip eder her şey hayal ettiğimiz gibi olur.

amin canım benim inşallah.hep güzel hayaller kuruyoruz evliliğimizle ilgili inşallah zamanı geldiğinde Allah nasip eder her şey hayal ettiğimiz gibi olur.

Ben eşime kızdığımda, hemen sevgililik döneminde ve nişanlıktaki zamanlarımız geliyor aklıma, evlendikten sonra eşime sevgim hiç eksilmedi ama o zamanlar buram buram aşk vardı. Birlikte geçirdiğimiz zaman çok değerliydi, işten çıkıp servise binmezdik daha fazla zaman geçirmek için trenle giderdik. Sevgililik ve nişanlıklık zamanları çok değerli, keyfini çıkartmak lazım. Biz sevgiliyken ben grip oldum diye eşim ağlamıştı şimdi olsa geçmiş olsun diyor

ilahi canım öyle dediğine bakma şimdi daha değerlisindir onun için.ama işte sevgililik döneminde hani hep sınırlar var ya yasak olanda tatlıdır tabi o yüzden insan ne kadar çok birlikte olursa o kadar mutlu oluyor evlenince zaten benim diyorsun her an görebilirim ama yine de evlendikten sonra da hep kaybedebilirmişiz gibi davranmak lazım aslında örneğin bakımlı olmak lazım sevgili dönemindeki gibi birden çok değişmemk lazım ama çoluk çocuk olunca da bazı şeyler zor geliyor sanırım

Oy oyy oyyy yarama parmak bastın canım, ben eşimle tanıştığım zamanlar bir süslüydüm bir süslüydüm her Allah'ın günü saçlar fönlü makyaj yapılmış, takılarını takmış takıştırmış bir ben vardı. Şimdi hamile olduğumu öğrendikten sonra saçıma 1 kere fön çektirdim, hiç makyaj yapmadım. Annem uyarıyor, komşuya gider gibi işe gidiyorsun diyor

ama öyle oluyor işte ya kimse ilk zamanki gibi olmuyor sanırım bazen düşünüyorum şöyle bir şey de var herzaman çok süslü püslü olsan ona gözü alışacak ama arada yaptığın zaman gözüne daha bir güzel görüneceksin o ün değişik geleceksin ve bu hoşuna gidecek,böylede düşünülebilir

Hayata pozitif bakmak böyle birşey oluyor sanım Süpersin

Ellacım profesyonel fotoğrafçı olma yolunda ilk adımı atıp bir slr aldım canım. Uzun araştırmalardan sonra canon markasına karar verdim. Dün de pilini tam şarj ettikten sonra biraz kurcaladım. Enstantane, diyafram, iso falan... Otomatik çekim modu bile tam bir hayal kırıklığıydı ama pes etmedim çok çok çalışıyorum. Ben bu işi kıvırıcam. Bugün hiç giremedim çünkü kitapçığından çalışıyorum. Daha çok yolum var. Akşam eve gidip pratiğe dökeceğim. Yarında bu işle ilgilenen bir erkek arkadaşım var iş çıkışıma gelip beni alacak biraz çalışacağız onunla.

Puknascım çok çok zevkli özellikle fotoğraf çekmeyi seviyorsan. Ben doğa manzara fotoğrafları çekerdim küçükken ama şimdi ilgi alanımda değil. Portre ve bebek fotoğraflarını seviyorum şu ara. Dünde eşimi bol bol zoomlayıp çektim ama çıkan sonuç çok tatminkar değildi. Bu akşam daha başarılı olacağıma inanıyorum.

Ya ya cok katiliyorum bir seyler hallolmadan evlilik olmuyor malesef burda hepimz bir cok seyi astik zamani geldi ve evlendk sana sakasina diyorum hadi evlenin die tabiki bir seyler hallolmadan olmuyor ne zamn hazirsanz ozaman olucak flort donemide cok cok guzel emin ol allah hepimzi asklariyla mutlu etsn insallah sizleri cok seviyorum kuzuslarrr
Yapmicam ki yapmicam ki ben bugun az bsy jastalandim sanirin gelio uzaklardan heheheh,oyy teyzeleri ardcgn minik ellerini minik ayaklarni minik burnunu yerrrrrr yerrrr o ne bal kaymak olcak bakalim ne renk dogcak stankis sari kel kafami yoksa hafif esmer saclimi ayy neyi merak ettm bakarmsnz,ben sarisin keltostum ehehe
hahaha ay ben ne cok guldum ya enisteye cok komik

Oyyy oyy bnde kokosun onde gdeniyim de evde oturdugumdan beri yani 2aydr ustumde pijamalarm ayagmda panduflar saclar hafif darma dagin kocis beni o halimle daha cok begeniomus ise gderken cok kadinsi duruosun evde bebis gibi duruosun dio yani bebis nenayim suan da dahil askos gelince koklar smdi bebisim bnm dio ay ben kendini ne sevmli anlattim suan kendimi sevesm geldim
Dur dur olacak evet pes etme sen azinlisin hepsnn ustesnden geliceksin askosum,ben sikintiliyim yapamaynca malesef bir kenara birakiyorum esim biliosn merakli unideyken fb basketbol tak fotografclgni yapmsti daha once soledmmi bilmiorum dergilere cikiodu o fotolar bn oyle merakli deilim ama sen bsy yapinca bnde hevesleniorum nedense esime d.gunu icin aldm bnde diodum ya alicam alicam die bnde bari biraz ugrasim sana cok ozeniorum azmine hayyranim masallah nazar degmesn

lovelym başarırsın kuzum daha dur bakim bismillah biraz çalış biraz öğren bir de bakmışsın senden iisi yok

ellacım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz canım zamanı geldi mi her şey çok güzel olacak inanıyorum,bizlerde seni seviyoruz

lovelymde bir canoncu oldu bende d500 kullanıyorum ve kitapçıkla yatıp kalkıyordum fotoğrafçılık kursuna gittim ama sonra bir heves geçti ki kitapçıktaki foto kritikteki tüm tavsiyeleri çekim modlarını denedim uyguladım genelde doğa bitki ve minik çocukları çekiyordum bir ara makinemle yattım kalktım şu sıra alamıyorum elime fotokritiğe bakıyordum orda insanlar fotoları paylaşıp hangi iso da hangi ayarda modda çektiklerini yazıyorlar dı

öyle işte benim de anca evlendikten sonra vaktim olcak makineyi kardeşim istiyor şeytan diyor hediye et o eğitim alsın öğrensin bu işi diyor bakalım ona versem çok süper fotoğrafçı olur

kızlar yaa ben çok fazla yoğunum yeni gttiğim brimde her kesilen poliçeyi evrağa saklıyorlar yani hem başvurusunu hem poliçesini binlerce klasöre koyuyorlar ki vakti zamanında yüzlerce dosyadan çıkardıkları poliçeleri 1 haftadır arşive girerek temizledim henüz ekran öğretmediler gösterdiler ama bilmiyorum yaa benim işim bilgisayar işi diyemi sıkılıyorum şeytan diyor yeterrrr diye çığlık at

bide orda çalışan çocuk sürekli mesaiye kalıyor bugün kızın tekine eski düzene dönelim her hafta biri kalsın dedi kızda sen de kalma dünyayı mı kurtarıyosun madalyomu takıyorlar dedi bende tam 5 30 da çıktım benim yolum var dedim evlenince hele hiç kalamam yaa saçmalıyorlar saat 5 olmuş bana iş vercekler kafam dolu bütün gün evrakları incelemekten yıldım yarın işim biterse branşı öğreneceğim yaa resmen staj görüyor gibi hissediyorum 5 senedir çalıştığım kurumda çaylaklığa terfi ettim şartlarımı bırakıp istifa etmek hiç istemiyorum ama zorlanıyorum artık nete felan bakmaya vaktim yok

oyy Gizim kıyamam ben sana ya düğün koşuşturmacası yetmiyo bide işin koşuşturmacasıyla uğraşıyosun

Kızlar davetiyenin içine yazı seçmek davetiyeyi seçmekten daha zormuş ya :44: benimki basket maçında bende tek başıma uğraşıyorum artık napalım

Günaydın inşallah canlarım içimi rahatlattınız. Çok azimliyim şimdilik bakalım.

Gizom benim manuel ayarı öğrenmem lazım. İsoyu, diyaframı, enstantaneyi kendim ayarlayabilerek güzel fotoğraflar çekmeliyim. Dün akşam bayağı denedim. Notlarda aldım hep. İsoyu ne zaman yükseltmem gerektiğini anladım en azından. Işıksız ortamlarda yükseltmem gerekiyor. Ama bu arada diyafram ve enstantaneyi de ayarlamam lazım. Biraz zor ama çalışıyorum bol bol. Kursa gitsem belki herşey daha kolaylaşacakta kurs başlayana kadar şimdilik böyle idare edicem artık.

Kıyamam ya sende tam evlilik üstü bir de işle uğraşıyorsun. Balayında acısını çıkarırsın artık. Şimdi çokta takılma. Güzel günlerinin tadını çıkar sonra geriye gelmiyor. Ben bir daha evlenmek bir daha balayına gitmek istiyorum ama ne memkün. Gerçi bu senede otele balayı çifti olarak gideceğiz ama aynı tadı alamayacağız tabiki. İlk günler birbirimizle uyuyup uyanmak mucize gibi geliyordu.

Son düzenleme:
Bugün güzel fotoğraflar çektim kızlar. İnşallah daha iyiside olacak ama bugünküler biraz yüzümü güldürmeyi başardı.

Bugün güzel fotoğraflar çektim kızlar. İnşallah daha iyiside olacak ama bugünküler biraz yüzümü güldürmeyi başardı.
Belki ilerde gelin damat fotoğrafları çekersin olabilir mi değişik çılgın fotoğraflarr var mı düşüncen canımm

Belki ilerde gelin damat fotoğrafları çekersin olabilir mi değişik çılgın fotoğraflarr var mı düşüncen canımm

Lovely yaratıcı düşünce konusunda çok başarılı.Kesin orjınal fıkırlerı olacaktır fotografcılıga hakım oldukca.
Gule gule kullan lovelycm fotograf makınanı.

Bende tatile çıktım bugun ıtıbarıyle bi 17gün dinleneceğim inşallah güzel geçer.

Hayat sana güzel Chelzy'im

Bende tatile çıktımmm ohhhh 2 hafta yatışşşşş
yok canım ne yatması gelinlik alıncak dahaaa Heyoo çok heyecanlıyımmm

kızlar yarın benim gelinlik provama var çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak

bu arada şirkette yerine geçtiğim kız ağustos gelini ve ben onun yanına uğradım tanıştım konuşurken ikimizdde gelinlikçimizin aynı olduğumnu öğrendik onunda yarın benimle aynı saatte provası varmış ki ben onunla yarın tanışabilirdim aaa şirkettensin diyerek çok hoş bir tesadüf oldu

yahu ağustos gelinisin ne acele dedim gülüyor ben garanticiyim diye ki şirkettekiler aynı senin gibi diyorlardı cidden benim gibi çeyiz ve cupcake delisi birini buldum oda çok heyecanlı

ayyy ben bir yavaştım görmen lazım saatler geçiyor hava kararıyor ben saatlerce çekim tekniklerini öğrencem diye kendimi sokaklarda yırttığımı biliyordum arkadaşımla birgün sabahtan akşama kadar adada dağ bayır bitki ne varsa çektik saatler geçti mod değiştirdi ne notlar ne kağıtlar fotoğraf makinesi çantam not doluydu

bide ben çok bilmişlik yapıyordum kursta herşeyi notlardan öğrenip çekim notlarını yazdığım için iyidim ama sonra havam söndü bıraktım fotoğrafı oysa devam etseydim kapıyordum

en sevdiğim av modunda fulu çekimi ayarlamaktı onu öğrenmek için çok uğraşıp araştırdım

şimdi halimi görsen ilk günlere döndüm çekim modları değiştirmem ayrı yavaş enstantaneyi ayarlamam ayrı yavaş kağnı gibi ilerliyorum resmen güzelim makineye dijital muamelesi yapıyorum

oyyy lovelym sen öğrende bana unuttuklarımı hatırlat lütfen ben eskiden fotoları site kurup çekim modları ile paylaşcam demiştim ahhh ahhh keşke fotokritikte paylaşsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…