347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlarrr;alde,giz,chelzy,merci,stanki,lovelyli,puki atladgm yoktur insalah topign nufusu cok cok azalms nerdesnz hadi gelin sohbete

Bende dün rahatsızlandım kızlar ya noluyo bize nazarlar değdi heralde
boğaz ağrım vardı sesim çıkmıyodu bide halsizlik yapıyo çok. Neyse onu bi şekilde atlattım bugün gelinlik bakmaya gidicektik dün akşam yengemi aradım üşütmüşüm yatıyorum dedi, üstüne sabah yeğenimi hastaneye kaldırmışlar apar topar ona gittik. Çokşükür iyi şimdi eve getirdik dinleniyo ama benim gelinlik işi yalan oldu Ne demişler herşeyin başı sağlık

ohhh 4 ay 25 günüm kalmış gelinliğe karar bile veremedim daha bakamadım ki karar veriyim :44:

hehh aynen

napayım canım bildiğin gibi dershane ev işi uğraşıp duruorum işte. evlilikte eşimde çok çok iyi gidiyo çok şükür

canınızı sıktıysa boşver canm eşinde bişey demiyosa sorun yok.
benim de tatilde kayınvalidemler gelicekti ama eşimin babaannesi acil ameliyat oldu geçen hafta yoğun bakımda falandı daha dün normal odaya çıkarmışlar. gelemezler heralde bi süre düğünden beri hiç gelmediler daha. biz de görümceme çocukları al sen gel değişiklik olur dedik sadece o gelir heralde bakalım

ohhh 4 ay 25 günüm kalmış gelinliğe karar bile veremedim daha bakamadım ki karar veriyim :44:

haydaa sen de mi geçmiş olsun canım. topikcenek hastalardayız bu ara
aksilikler geldi mi üst üste gelir zaten böyle sağlık olsun canım aynen en önemlisi o

acele etme canım daha vaktin var sen modeline karar ver gerisi gelir. ben bile 1.5 ay kala diktirdim rahat rahat yetişiyo mera etme.

Benimkide öyle olcak bu gidişle son ay gelinlik peşinde koşucam
Hepimize kocamann geçmiş olsun hava birdenbire soğudu vucütlarımız adapte olamadı heralde

Sanada gecmis olsun canim dkat et,dinlen bol bol
Ya bilemedm aslnda haziran da evlennen cok bir an once bari modele karar versen dikim daha kolay bnmki izin surmstu bilemiyorum

İyi aman mutlu olun allah bozmasn bzmde cok sukur keyfmz yerinde masalah,aman her zmnki kv dusunmeden patavatszca cahil cahil knusuruz biraz tevazu biraz iyi niyet biraz hos goru ve biraz dusunce olsa cumlelerinin nereye nasl gttgni farketse problem kalmayacak bnde mesafeliyim her zmn oyleydim ama esim icin hafta 1gdiodum baktn o da cok onemsemio bi hafta sonu 1 ay oluck gtmiyorz gdelmmi ozlednmi diyorum yok die iyi madem pasa pasa evmzde vakt geciriyorz napim

ella burdayım :)
bugün anneannemin kırkıydı iki gündür onun hazırlıkları falandı filandı derken bugün hallettik çok şükür çok iyiydi her şey çok kalabalıktı ama her şeye güzel yetiştik.
hasta olan kızçeler geçmiş olsun kendinize dikkat edin

Allah kabul etsin canim yetismissiz herseye ellerinize saglik

Bizde tesekkur ederiz. Dikkat edin valla havalar hastalik havasi

Evet canım ya, 5 ay geçmiş. Bir bakmışsın Merci evlenmiş. Arda doğmuş. Ne günleri geçirdik burda saya saya.

Bak bak canım, gelinlik diktermeye başlayanlar var, evi tutanlar var. Okuyunca sende belki atağa kalkarsın Fotoğrafçı konusu netliğe kavuştu mu?

fotoğrafçı konusunda itinayla erkekler ikna edilir
Hallettik bitti çok şükür ama çok acayip duygu sömürüsü yapmak zorunda kaldım

Ben zaten sen ilk söylediğinde dedim bu iş tamam

Valla bi başladım sen benim isteklerime hiç önem vermiyosun bu benim en büyük hayalimdi senden altınlar pırlantalarmı istedim alt tarafı bi fotoğrafçı istedim falan diye
en sonunda da tamam istemiyorum fotoğrafçı falan diyip tuzağıma düşürdüm çok fenayım dimi
sonuç olarak hemen yelkenler suya indi tabi tamam hikaye olsun dedi
Kıyamam ben ona canım benim yaaa :127:

Oyy Oyy ama bak son sözü yine nişanlın söylemiş, peki mercim demiş

Sırada ne var şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…