347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydın kızlarrr.
Gıresundan sevgılerrr

Günaydın canım...

Chelzy'm sen bu ara hiç bahsetmiyorsun sevdiceğinden? Uzun zamandır sorucam denk gelemiyoruz. Aranız iyi mi canım? Siz ne zaman düşünüyorsunuz evlenmeyi?

Son düzenleme:
selamlar güzellikler

bizim evde dün soğuk rüzgarla esti. yemeğimizi ayrı ayrı yedik bütün gece konşmadık. bende bütün gece sinirden uyuyamadım döndüm durdum hep. bizim ki geçte olsa hatasını anladı özür diledi öğlen

mercim ikisi de çok güzel ama ben 2. olanı daha bi çok beğendim belindeki şey yerine kuşak olsa nasıl olurdu o biraz gözüme battı sadece. ama harika olmuşsun sanırım baya da kilo vermişsin harika görünüyosun maşallah

bizde akşam anneme gidiyoruz yarın akşam amcamlara yemeğe davetliyiz. büfenin aynasını da aldığımız yere götürücez gitmişken getirin yenisiyle değiştirelim demişlerdi. sarıp sarmaladık güzelce arabaya sığdırabiliriz umarım :26:

nerdesiniz kızlar ya kimseler yazmamış
bi evleniyim bende gelmicem işte akşamları hiççç

Günaydın kızlar. Ben işteyim ama erken çıkacağım kursum var.

Mercim akşam fırın makarna yaptım ben. Yerkende Kendal ağamızı izledik. Tek bir dizi izliyoruz o da Karagül. O akşam ne internet, ne oyun, kimseyede gitmiyoruz. Battaniyemizin altına girip dizi keyfi yapıyoruz.

nerdesiniz kızlar ya kimseler yazmamış
bi evleniyim bende gelmicem işte akşamları hiççç

Gelmez olurmuyuz hic canimm

Gecen hafta annemler vardi sonra ben rahatsizlandim o yuzden gelemedim

Dun gece de anneme geldik. Sabah erkenden kalktim kuafor islerimi hallettim sonra arkadaslarimla bulustum hepimizin bi araya denk gelmesi zor oluyo iyi oldu. Aksamda amcamlara yemege davetliyiz. Dikiliye gidicez. Bugun baya kosturmali isler :))

Bu arada nasil bi soguk var yahuu dondum dondum buzz gibi disari

Bu sabah doktor kontrolümüz vardı, bu sefer pek iyi haberlerle gelemedim.

Bebek büyümüş 433 gram olmuş ama benim göbeğim büyümediği için bebek içerde hareket edemiyormuş sıkışmış. Ayaklarını da kıvırmış yer olmadığı için. Haftaya bir daha gideceğiz.

Bu göbeği nasıl büyüteceğimki ben. Henüz internetten araştırmaya başlamadım kendime geleyim okuacağım bol bol.

aa göbek nasıl büyüyormuş ki canım bebek büyüdükçe göbek büyüyo sanıyordum sıkma canını normale dönecektr kendini üzme bebeğinde üzülmesin dua edicem sizin için o göbek için :) doktor ne yapman gerektiği konusunda neler dedi?

Sağol canım Allah razı olsun, keseyi yumuşatmak için ilaç verdi. Bana diyorki bu durum kasılmalara neden olur hissetmiyor musun? Ben ağrı olduğunda hep bebek kendine yer açıyor diye düşünüp önemsemiyordum. Haftaya tekrar kontrol var. Kasılmaları kontol edecekler.

Bana hamilelik geçirenler hep diyordu, göbeğin az çıkmış iç karnın büyük demekki diye iç karnımda büyük değilmiş anlaşılan.

Doktordan geldiğimden beri internette araştırıyorum doğru dürüs birşey bulamadım.

Detaylı ultrosana gideceğim 12 Şubat'ta bebeğin bütün organlarına bakıyorlarmış. Hareket edememesi bebeğe bir zarar verir mi çok merak ediyorum. Gidince soracağım. 12 gün geçer mi

ohhh ne keyifler ne keyiflerrr darısı 4buçuk ay sonra başımaa inşallahhhhhhhhhhhh
nişanlım çok yoruluyo bu aralar hem benimle hem işlerle uğraşmaktan bi evlenelim hafta sonları hiç dışarı çıkmıcam diyo
heee tabi demiyorum ben tabi sen yeterki benimle aynı evde ol aşkım diyorum. bu gidişle bizde battaniyenin altında birsürü film izlicez

Hayatımda ilk defa duydum ben böyle bişeyi canım ya bazı ünlüler de minicik karınla doğuma giriyo tosun gibi çocuklarıyla çıkıyolar bence sen hiç moralini bozma ardacık da büyüdükçe karnını büyütücektir senin internette de bu konuda bi bilgi bulamadıysan başka bi doktora mı görünsen acaba canım ya en azından biraz daha bilgi sahibi olursun bu konuda hemde başka doktor içini rahatlatır belki

stanki moralini bozma canım kendini üzüp bebeğinide mutsuz etme,illaki vardır bir şeyi bak doktor ilaç vermiş demekki o yumuşatınca bebek büyüdükçe iç karnında büyüyecek

Çok yakın arkaşım uzun süre fotoğrafçılık kursuna gitmişti. Ben çekeceğim fotoğraflarınızı dedi tamam dedim

ohh arkadaş olması daha da güzel senin için de çok daha rahat olur Allah kucağında bebeğinle fotoğraflarına baktığın günleri de göstercek bende kocacımla evde keyif yapıyo olcam o aralar

12 Şubatta başka doktora gideceğim, detaylı ultroson için.

ohh arkadaş olması daha da güzel senin için de çok daha rahat olur Allah kucağında bebeğinle fotoğraflarına baktığın günleri de göstercek bende kocacımla evde keyif yapıyo olcam o aralar

Amin canımmm. Sabırsızlıkla bekliyorum o günleri

Ayy canim benimm. Bende ilk defa duydum boyle biseyi. Ne insanlar goruyoruz gobus yok ama masallah tosun gibi doguruyolar. Benm yakin arkadasimin da gobusu minikti ama kizimiz saglikla dogdu.
Sen hic bozma moralini baska doktorlara da gidin bakalim merak etme bebisin sigacagi kadar yer vardir daha buyur gobusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…