Gunaydın kızlarrr.
Gıresundan sevgılerrr
Gunaydın kızlarrr.
Gıresundan sevgılerrr
nerdesiniz kızlar ya kimseler yazmamış
bi evleniyim bende gelmicem işte akşamları hiççç
aa göbek nasıl büyüyormuş ki canım bebek büyüdükçe göbek büyüyo sanıyordum sıkma canını normale dönecektr kendini üzme bebeğinde üzülmesin dua edicem sizin için o göbek için :) doktor ne yapman gerektiği konusunda neler dedi?Bu sabah doktor kontrolümüz vardı, bu sefer pek iyi haberlerle gelemedim.
Bebek büyümüş 433 gram olmuş ama benim göbeğim büyümediği için bebek içerde hareket edemiyormuş sıkışmış. Ayaklarını da kıvırmış yer olmadığı için. Haftaya bir daha gideceğiz.
Bu göbeği nasıl büyüteceğimki ben. Henüz internetten araştırmaya başlamadım kendime geleyim okuacağım bol bol.
aa göbek nasıl büyüyormuş ki canım bebek büyüdükçe göbek büyüyo sanıyordum sıkma canını normale dönecektr kendini üzme bebeğinde üzülmesin dua edicem sizin için o göbek için :) doktor ne yapman gerektiği konusunda neler dedi?
Günaydın kızlar. Ben işteyim ama erken çıkacağım kursum var.
Mercim akşam fırın makarna yaptım ben. Yerkende Kendal ağamızı izledik.Tek bir dizi izliyoruz o da Karagül. O akşam ne internet, ne oyun, kimseyede gitmiyoruz. Battaniyemizin altına girip dizi keyfi yapıyoruz.
Gelmez olurmuyuz hic canimm
Gecen hafta annemler vardi sonra ben rahatsizlandim o yuzden gelemedim
Dun gece de anneme geldik. Sabah erkenden kalktim kuafor islerimi hallettim sonra arkadaslarimla bulustum hepimizin bi araya denk gelmesi zor oluyo iyi oldu. Aksamda amcamlara yemege davetliyiz. Dikiliye gidicez. Bugun baya kosturmali isler :))
Bu arada nasil bi soguk var yahuu dondum dondum buzz gibi disari
Bu sabah doktor kontrolümüz vardı, bu sefer pek iyi haberlerle gelemedim.
Bebek büyümüş 433 gram olmuş ama benim göbeğim büyümediği için bebek içerde hareket edemiyormuş sıkışmış. Ayaklarını da kıvırmış yer olmadığı için. Haftaya bir daha gideceğiz.
Bu göbeği nasıl büyüteceğimki ben. Henüz internetten araştırmaya başlamadım kendime geleyim okuacağım bol bol.
görüceksin Allah ın izniyle canımmmeee sende çektircekmisin bu güzel fotoğraflardan ??
Çok yakın arkaşım uzun süre fotoğrafçılık kursuna gitmişti. Ben çekeceğim fotoğraflarınızı dedi tamam dedim
ohhh ne keyifler ne keyiflerrr darısı 4buçuk ay sonra başımaa inşallahhhhhhhhhhhh
nişanlım çok yoruluyo bu aralar hem benimle hem işlerle uğraşmaktan bi evlenelim hafta sonları hiç dışarı çıkmıcam diyo
heee tabi demiyorum ben tabisen yeterki benimle aynı evde ol aşkım diyorum. bu gidişle bizde battaniyenin altında birsürü film izlicez
Hayatımda ilk defa duydum ben böyle bişeyi canım ya bazı ünlüler de minicik karınla doğuma giriyo tosun gibi çocuklarıyla çıkıyolar bence sen hiç moralini bozma ardacık da büyüdükçe karnını büyütücektir senin internette de bu konuda bi bilgi bulamadıysan başka bi doktora mı görünsen acaba canım ya en azından biraz daha bilgi sahibi olursun bu konuda hemde başka doktor içini rahatlatır belki
ohh arkadaş olması daha da güzel senin için de çok daha rahat olur Allah kucağında bebeğinle fotoğraflarına baktığın günleri de göstercek bende kocacımla evde keyif yapıyo olcam o aralar
stanki moralini bozma canım kendini üzüp bebeğinide mutsuz etme,illaki vardır bir şeyi bak doktor ilaç vermiş demekki o yumuşatınca bebek büyüdükçe iç karnında büyüyecek
Bu sabah doktor kontrolümüz vardı, bu sefer pek iyi haberlerle gelemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?