Arkadaş listende olmadığım için resmi göremedim:44:
Bende icinde cok guzel hissettim kendimi ama sanki cok mu sade diye dusunuyorum resimlere baktikca o yuzden bugün biraz daha bakiyim icim rahat etsin. Sansima da dun istanbulda firtina vardi bugun hava buz gibi ama hic bisey beni yildiramaz :))Günaydın kızlar.
Aldem sen beni dinle Homend al. Alınca Lovely söylemişti diyeceksin. Beğenmediğim hiç bir şey önermem. Acayip güzel kahve yapıyor. Öyle hemen köpürtüp söndürmüyor. Yavaş yavaş pişiriyor ama daha hızlı pişirsin dersen Mırra derim.
Mercimmm gelinlik süper olmuş. Bilmiyorum ama ben beğendim. Olumsuz birşey göremedim gibi. Ya sen zayıflamışsın ya da seni zayıf göstermiş ve çok yakışmış. Fakat böyle bir gelinliğe şatavatsız bir duvak önerebilirim. Yine dolaşmaya devam et zaten aklın bundaysa yine döner dolaşır bunu alırsın.
Oyyy stankim hareketlerini hissetmek bile nasıl güzel bir duygudur.
mercii ben göremedim gelinliğiii:26:
Bende icinde cok guzel hissettim kendimi ama sanki cok mu sade diye dusunuyorum resimlere baktikca o yuzden bugün biraz daha bakiyim icim rahat etsin. Sansima da dun istanbulda firtina vardi bugun hava buz gibi ama hic bisey beni yildiramaz :))
Canım ekledim simdi bakabilirsin
selamlar fıstıklar
mercim biz arkadaş değilmişiz göremedim bende resmi merak ettim çok
ellam geçmiş olsun kuzu neyse sıra bulmuşsun görün bakalım doktora sağlık önemli valla. 3-4 gün ne çektim karın ve mide ağrısından
bizim bugün 5. ayımız. dün akşam eşime dedim ki yarın dışarda yiyelim 5. ayımız diye. ne dese beğenirsinz bi kere kutladık ya her ay mı kutlayacazkutladık dediği de ilk ay bana çiçek yaptırtmış o yani ayrıca bi kutlama falan yapmadık. bende yarın yemek falan yapmıcam işten gelir yaparsın o zaman dedim.
ben bi heves söyledim o şevkimi kırdı öyle büyük bi kutlama yapalım demedim sadece dışarda yiyelim değişiklik olur demek istemiştim. uzun zamandır dışarı çıkmamıştık. yemek falan yapmadım bakalım bizim ki gelince napıcak
Selam kızlar ben geldim
Pek bi gelişme yok bende aynı tas aynı hamam şu sıra bol bol dizi ve film izlemeye verdim kendimi.
Bir de kpss kitapları toplamaya başladım bu son girişim olacak daha da uğraşmam atarlıyım ösym ye
Aöf finalleri bitti sonunda geçecek kadar not alsam yeterli o yüzden salladım biraz sınavda
Merci gelinlik hakkındaki yorumumu albüme yaptım.
Başka gelişme ne var ne yok ?
Stanki göbeğin büyüdü müKaç kilo aldın şimdiye kadar ? Canın bişiler aşeriyor mu ?
selam kızlarrr kadıköy ün de altını üstüne getirdikten sonra geldim resmen dondummm
Bide kafam çok karıştı :44:
Çok ısrarlarıma rağmen sadece bi gelinlikçi resim çekmeme izin verdi böylelikle albüme bi resim daha yüklemiş oldum ona da bakın bakalım hangisini daha çok beğeniceksiniz.Altı tül etekli olunca kendimi daha bi prenses gibi hissettim sanki off ne zor işmiş beğenmek. hee tabi bide o kocaman omuzlarıma dantel askılar konulacak nasıl olması gerektiğini de anlattım tamam dediler arkasında kalp bi penceresi olcak bu resimdeki gibi. nikahtan sonra duvağı komple çıkarıcam
Eki Görüntüle 956422
ilk denediğim gelinlik daha bi üst yaş grubu gibi gelmeye başladı şimdi yanlış mı düşünüyorum sizce :44:
inciçiçeğim ekledim seni artık görebilirsin albümü hangisi daha güzel sizce ??
Göbeğim büyüdü canım ama otobüsde minübüste yer verilecek kadar belli olmuyor5 ayda 6 kilo aldım. Canım yakın zamanda birşey aşermedi ya
Hamile olmadan önce hafta sonu 1 günde 6 film izlediğimi bilirim. Şimdi film başlıyor 15 dk sonra uyuklamaya başlıyorum, sonunu görmek nasip olmuyor. Sihirbazlar çetesini izlemediysen öneririm.
Askılı olanın askıda alternatifi yok mu? Askılı olanın alt kısmını, askısız olanın üst kısmını beğendim
Mercim ben 2. paylaştığını daha çok beğendim çünkü daha sade sadece göğüs kısmından çok hoşlanmadım beni rahatsız eden bir şey var orda ama ne bulamadım. Ben gelinlikte straplez seviyorum ama sanki bu gelinlik askılı olsa sana daha çok yakışacak gibi bir hisse kapıldım.
Resimdeki gibi önü komple askili arkasi pencereli olcak canim. Bide ustumdeki gelinlik 36 beden yani on tarafida bana tam oturmadi gogus kisminda seni rahatsız eden sey o bence cunku benide rahatsız etti. Ama giyince kendimi prenses gibi hissettim ilk giydigim gelinlikte cok şıktı ama o hissi vermedi bana. Bide bi tane daha aklımda kalan var ama resmini cekmeme izin vermediler.
Kizlar bide bisey sorcam resimdeki gelinligin ustune o piriltili kemeri ben koydurdum normalde orda dumduz saten fiyonklu kemeri var oyle kalsa daha mi iyi olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?