347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydn kizlar dun gece yine acildeydm bulntm ve agrm vardi.tahlil yaptrdm idrarimda kan gorduler ve muhtemelen bobreklernde tas var urolojiye gorun dediler bugn icin sansa yer buldum ogleden snra gdicem,doktor sordu reglmsn die reglm yeni btti ama akintiyla beraber hafif pembelik gelio belki gordgu kan regl kanydi bilemiorm ama oyle olsa bnm 10gundur neden bobreklerm agrio cok can sikici bi durum allah size saglik versn hepinzi sevyrm cok optum alintilayammdm k.bakmayn ama bnde de arzum mirra var bi kac defa kullandm kahve tazeyse super kopuk yapio atiyorim 1 hafta 10gunluk kahveyse onu hc bsy kopurtmez ozellgni yitirdgnden oturu saygilarrr

ella çok geçmiş olsunn canımm sağlık çok öenmli gerçekten hemnceck iyileş inşallah.
ben ebatından ötürüde tereddüt ettm her zaman kullanmıcam için büyük bi makina, tekliler daha iyi almıcam karaar verdim teşekkür ediyorum kızlar teklilere bakarım vakti geldiğinde :)

Günaydın kızlar.

Aldem sen beni dinle Homend al. Alınca Lovely söylemişti diyeceksin. Beğenmediğim hiç bir şey önermem. Acayip güzel kahve yapıyor. Öyle hemen köpürtüp söndürmüyor. Yavaş yavaş pişiriyor ama daha hızlı pişirsin dersen Mırra derim.

Mercimmm gelinlik süper olmuş. Bilmiyorum ama ben beğendim. Olumsuz birşey göremedim gibi. Ya sen zayıflamışsın ya da seni zayıf göstermiş ve çok yakışmış. Fakat böyle bir gelinliğe şatavatsız bir duvak önerebilirim. Yine dolaşmaya devam et zaten aklın bundaysa yine döner dolaşır bunu alırsın.

Oyyy stankim hareketlerini hissetmek bile nasıl güzel bir duygudur.

Bende icinde cok guzel hissettim kendimi ama sanki cok mu sade diye dusunuyorum resimlere baktikca o yuzden bugün biraz daha bakiyim icim rahat etsin. Sansima da dun istanbulda firtina vardi bugun hava buz gibi ama hic bisey beni yildiramaz :))
mercii ben göremedim gelinliğiii:26:

Canım ekledim simdi bakabilirsin

Canım sakın sakın bundan fazla süslüsüne bakma derim bence bunun danteli, prıltısı, taşları gayet yerinde. Bakacaklarında yine bu ölçüde olsun. Fazlasını abartı buluyorum. Hem gelinlikten ziyade senin daha çok ön planda olman gerekir.

Hem ne demişler "HİÇBİR IŞILTI SADELİĞİN PIRILTISI KADAR GÜÇLÜ DEĞİLDİR"

selamlar fıstıklar

mercim biz arkadaş değilmişiz göremedim bende resmi merak ettim çok

ellam geçmiş olsun kuzu neyse sıra bulmuşsun görün bakalım doktora sağlık önemli valla. 3-4 gün ne çektim karın ve mide ağrısından

bizim bugün 5. ayımız. dün akşam eşime dedim ki yarın dışarda yiyelim 5. ayımız diye. ne dese beğenirsinz bi kere kutladık ya her ay mı kutlayacaz kutladık dediği de ilk ay bana çiçek yaptırtmış o yani ayrıca bi kutlama falan yapmadık. bende yarın yemek falan yapmıcam işten gelir yaparsın o zaman dedim.

ben bi heves söyledim o şevkimi kırdı öyle büyük bi kutlama yapalım demedim sadece dışarda yiyelim değişiklik olur demek istemiştim. uzun zamandır dışarı çıkmamıştık. yemek falan yapmadım bakalım bizim ki gelince napıcak

Aldem ve incicicegm cok sagolun kizlar alah kmseye vermesn ben cok cektn halada ytyrm doktordan geldm tavsiyeler de bulundu,yatyrm sagolun canlarm,incicegm bu kocalar boyle ah ah biz kadnlar kadar zarif dusunemiolar hadi dusunmesnler formaliteden uygulasalar o da yok bzmde 5.ay olcak daha tik yok ama sevgililer gnnde surprizi varms oyle soyledi bakalim

ella çok geçmiş olsun canım sağlık her şeyden önemli.

mercicim bence hiçte çok sade değil böylesi daha şık geliyor bana bir de dantelle çok fazla bir şey karıştı mı güzel olmuyor dantelin asilliği yok oluyor

Selam kızlar ben geldim
Pek bi gelişme yok bende aynı tas aynı hamam şu sıra bol bol dizi ve film izlemeye verdim kendimi.
Bir de kpss kitapları toplamaya başladım bu son girişim olacak daha da uğraşmam atarlıyım ösym ye
Aöf finalleri bitti sonunda geçecek kadar not alsam yeterli o yüzden salladım biraz sınavda
Merci gelinlik hakkındaki yorumumu albüme yaptım.
Başka gelişme ne var ne yok ?
Stanki göbeğin büyüdü mü Kaç kilo aldın şimdiye kadar ? Canın bişiler aşeriyor mu ?

Canım hepsi aynı bunların boşver. Yanlış anlamış seni. Eminim kırdığının farkına varıp özür dileyecektir. Her ay kutlamama mı olur diyen bizimki yıldönümü gelincede bir şey yapmıyor. Sevgililer gününde de artık sevgili değiliz diyerekten bir şey yapmayacağız biz mesela.

selam kızlarrr kadıköy ün de altını üstüne getirdikten sonra geldim resmen dondummm
Bide kafam çok karıştı :44:
Çok ısrarlarıma rağmen sadece bi gelinlikçi resim çekmeme izin verdi böylelikle albüme bi resim daha yüklemiş oldum ona da bakın bakalım hangisini daha çok beğeniceksiniz.Altı tül etekli olunca kendimi daha bi prenses gibi hissettim sanki off ne zor işmiş beğenmek. hee tabi bide o kocaman omuzlarıma dantel askılar konulacak nasıl olması gerektiğini de anlattım tamam dediler arkasında kalp bi penceresi olcak bu resimdeki gibi. nikahtan sonra duvağı komple çıkarıcam

ilk denediğim gelinlik daha bi üst yaş grubu gibi gelmeye başladı şimdi yanlış mı düşünüyorum sizce :44:
inciçiçeğim ekledim seni artık görebilirsin albümü hangisi daha güzel sizce ??

Göbeğim büyüdü canım ama otobüsde minübüste yer verilecek kadar belli olmuyor 5 ayda 6 kilo aldım. Canım yakın zamanda birşey aşermedi ya

Hamile olmadan önce hafta sonu 1 günde 6 film izlediğimi bilirim. Şimdi film başlıyor 15 dk sonra uyuklamaya başlıyorum, sonunu görmek nasip olmuyor. Sihirbazlar çetesini izlemediysen öneririm.

Askılı olanın askıda alternatifi yok mu? Askılı olanın alt kısmını, askısız olanın üst kısmını beğendim

Maşallah canım az kilo almışsın beslenmene dikkat ediyor musun ?
Sihirbazlar çetesini izleyeli çok oldu ama fazla sevemedim onu filmde çok eksikler vardı.
Birazdan Captain Philips i izleyeceğim bakalım

Askılı olanın askıda alternatifi yok mu? Askılı olanın alt kısmını, askısız olanın üst kısmını beğendim

bende askılı olanın alt kısmını beğenmedim fazla yaşlı işi gibi geldi. Askısız olanın etek kısmına o güpürlerden ekleme yapıcaklar onda sorun yok yani offfffff kot pantolon tişortla gitcem ben düğüneee :118:

Mercim ben 2. paylaştığını daha çok beğendim çünkü daha sade sadece göğüs kısmından çok hoşlanmadım beni rahatsız eden bir şey var orda ama ne bulamadım. Ben gelinlikte straplez seviyorum ama sanki bu gelinlik askılı olsa sana daha çok yakışacak gibi bir hisse kapıldım.

Resimdeki gibi önü komple askili arkasi pencereli olcak canim. Bide ustumdeki gelinlik 36 beden yani on tarafida bana tam oturmadi gogus kisminda seni rahatsız eden sey o bence cunku benide rahatsız etti. Ama giyince kendimi prenses gibi hissettim ilk giydigim gelinlikte cok şıktı ama o hissi vermedi bana. Bide bi tane daha aklımda kalan var ama resmini cekmeme izin vermediler.
Kizlar bide bisey sorcam resimdeki gelinligin ustune o piriltili kemeri ben koydurdum normalde orda dumduz saten fiyonklu kemeri var oyle kalsa daha mi iyi olurdu?

Ya hemen nasılda anladım birşey olduğunu. Demekki bedenin oturmamasından kaynaklı birşeymiş. Ben fiyonklu kemer tercih ederdim. Kalp pencereyle süper duracaktır arkadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…