347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada biz balayina gitmemistik hatrlarsaniz. Simdi haldir haldir tatil yeri ariyoruz. Ne zormus karar vermek. Siz nerelere gitmistiniz onerileriniz nereler. Ben not almamisim konusulanlari. Simdi telden de bulamadim sayfalari.

Bu arada biz balayina gitmemistik hatrlarsaniz. Simdi haldir haldir tatil yeri ariyoruz. Ne zormus karar vermek. Siz nerelere gitmistiniz onerileriniz nereler. Ben not almamisim konusulanlari. Simdi telden de bulamadim sayfalari.

Canım ne zaman gideceğinize bağlı olarak değişir benim önerilerim. eğer hemen yaz başı gibi gidicekseniz antalya yı tavsiye ederim ama temmuz ve sonrasında gidicekseniz antalya o zamanlarda çok bunaltıcı sıcak oluyo o yüzden bodrum, alaçatı gibi esen,havası bunaltmayan yerleri tercih edin. Benim gibi sıcak ve nemden çok bunalan biriysen alanya dan uzak durun benim tavsiyelerim bu şekilde ama istersen otel isimleri de verebilirim nereye gitmeyi düşündüğünüzü söylersen

Agustos basi dusunuyoruz canim bayramdan hemen sonra. Esim arkadaslarinin tavsiyesi uzerine kemer orange county resorta bakio hatta suan tur sirketiyle gorsuo baya guzel yorumlar var. Ben hala sessiz sakin bi yer mi yoksa kalabalik bi yermi ona karar veremedim. Erken rez. Yarin son gunmus karar vermemiz gerek bugun

Orange county tesis olarak guzeldir canım memnun kalirsiniz bence hafta ici olsaydi lovely de yardimci olurdu tesisler icin. Sessiz sakin yerlere yaslaninca gidersiniz simdi gidip eglenin bence

Günaydın kızlar.

Stanki ilk defa duyuyorum bende böyle bir şeyi ama hemen panik yapma derim. Benim aklıma şöyle bir şey geldi doktorunun günahını almak istemem ama seni sezeryana hazırlıyor olabilir kendisi. O kadar çok duyuyorum ki böyle anne babayı telaşlandıranları. Hele o üçlü testlerde falan çocuğunuz özürlü olabilir diyenleri ve sonunda sağlıkla dünyaya gelen bebekleri. Daha geçen cuma arkadaşımın ablası sözde kordon dolandı diyerekten 2 hafta erken doğuma alındı sezeryanla ve 2.5 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çocuğunda çok sağlıklı olduğunu bir kaç hafta içinde normal kilosuna döneceğini söylediler. Ben inanmıyorum artık bu doktorlara.

İnciçiğim bana belde söylerseniz otel konusunda yardımcı olabilirim. Bir de fiyat aralığı tabiki. Kaç gece konaklayacağınız da önemli. Bugün erken rezervasyonunda son günü. Acentalar saat 22:00'ye kadar açık olur.

Bende cumartesi günü görsel akademi seminerine katıldım. Mart ayı içinde kurs başvurumu yaptım. Cumartesi çok güzel geçti, bayağı birşeyler oturdu kafamda. Sonra eve geldim biraz temizlik yaptım, nevresimleri değiştirdim, ortalığı topladım akşama kayınpederim aradı akşam yemeğine çağırdı oraya gittik.

Pazar günü de çamaşırlarla uğraştım. Brokoli haşladım, rus salatası yaptım, fırında sütlaç yaptım toprak kaplarda üstüne alimünyum folya örtmüştüm güzel yansın diye yanmadı aktı heryere. Bende çıkardım fırından. Bir dahakine üstüne folyo örtmücem bakalım. Akşamda fırında patatesli, etli, soğanlı uydurma bir yemek yaptım işte borcamda. Domates çorbası falan öyle yedik. Ütü yaptım arkasından. Hiç dinlenemeden geldim bugün işe hadi bakalım.

günaydınlar kuzular

mercim lovelym benim tez canlı koca dün rez. yaptırdı orange county e 4 ağustosta ordayız kısmetse. ben 1 gün daha bekleyelim dedim ama ne beklicez beğendik işte dedi. inşallah memnun kalırız bizde

lovelym dolu dolu bi hafta sonu geçirmişsin ne güzel mamalar yapmışsın ellerine sağlık. bazen uydurma yaptığın yemekler çok lezzetli oluyo seninkide harika olmştur kesin. fırın sütlacı hiç denemedim nasıl yapılır bilmiyorum hoş normalini de yapmadım hiç anneannem yapar

bizim de hafta sonu baya koştrmalı geçti kaç parçaya bölündüm ben bile bilmiyorum. bugün de dershane de deneme sınavı vardı hiç canım istemedi gitmek eşim biraz söylendi ama napayım isteksiz gidince sonuç berbat oluyo. ben de kalktım çamaşır attım makinaya şimdi de brokoli haşlıyorum yanına bide mantı yaparım annem yapıp vermişti dondurucudaydı 1 paket kaldı orada duracağına midemize gelsin

İnciçiçeğim güle güle gidin gelin. İyi yapmış eşin.

Bu arada beni gittiğim kurstan aradılar. Geçen sene Cuba'ya bir tur düzenlemişler. Bu senede Avrupa'ya bir tur düzenleyeceklermiş. İstenilen sayı tutturulduğunda bir kişiyide ücretsiz olarak yolluyorlarmış. Siz gitmek istermisiniz dediler. Şuan çok şaşkın ve de heyecanlıyım. Akşam detaylı görüşeceğiz.

Lovely süper buu ne güzel kurss :) gitmek görmek lazımmmmmm
bende haftasonu kız kardeşime doğum günü partisi yapıcam sürprizz menü lazımm banaaa
cupcake yapıcam,börek, yaşpasta, sarma düşünüyorum başlka ne olabilir seçeneeek :26:

İnşallah doğru anlamışımdır ve benim dediğim gibidir. Öyleyse kabul edeceğim.

Valla canım benim yaptığım uğur böcekli kanepelerden önerebilirim çok basit ve masayı acayip güzelleştiriyor. Daha aklımda çok şey varda annem yapıyor hep ben bilmiyorum ama sana harika bir site önerebilirim bu konuda. Ordan birşeyler bakabilirsin.

Selam kızlarrr
inciçiçeğim hayırlı olsun tatiliniz canım benim
lovelym de küba ya mı gidiyosun sen şimdi ? Süpermiş ya bende çok görmek isterim oraları ama çok uzak
Hala kendimize uygun bi ev bulamadık kızlar ya

Yok canım geçen sene Cuba'ya gidilmiş bu sene avrupa turu varmış. Bakalım az sonra görüşmeye gideceğim.

Bulursunuz canım sıkma canını, daha zaman var ne de olsa. Her akşam bakın. Haftasonu da bakın. Gelinliğe karar verdin nasılsa hem gelinlik arayıp hep ev aramak zor olurdu. En azından o kalktı ortadan.

evet canım gelinliği hallettik en azından ama ev bulamamak canımı sıkıyo biyeri tam bulduk diyoruz başka biri tutuyo evi habire bi terslik çıkıyo. Herşeyde vardır bir hayır diyoruz ama bakalım bu ay içinde bulmamız lazım artık

Haklısın canım, diğer doktor ne diyecek bakalım, 4 boyutluda göreceğim ilk defa bebeğimi. 9 gün kaldı. Bu cumartesi de tekrar kendi doktoruma gideceğim.

nereden başlasam hangi yöne kaysam bilemedim ama hemen giriş yapayım

inciceciğim ben o oteli çok beğeniyorum hattaha bir arkadaşıma tavsiye ettim oda bu yaz gidecek çok hoşuma gidiyor mimarisi iyi bir seçim yorumlarda güzel

merci canım panikleme lütfen herşey hallolcak haziran gelinisin evi nisanda tutsanız bile yetişir mobilya 3 4 haftada hazır oluyor ki canım ama mart başı evi tutarsanız daha feraha erersiniz sıkma canını

stanki başka doktora gittinmi canım inan doktorlar panikleştirmek istiyorlar lovelyme katılıyorum sezaryana teşvik ama byle olunca kadınların panik olduğunu bilmiyormu bu doktorlar

lovelym fotoğrafçılık kursundan bahsediyorsun değilmi çok güzel bir fırsat canım senin o işi meslek haline getirceğni düşünüyorum ben

kızlar bana gelecek olursak instagramdan paylaştım ama burdan da söliyim evimize cumartesi mobilyalarımız geldi tek tek yapıldı dizildi öyle mutluyum öyle ki anlatamam herşey hayalimdeki gibi olmuştu kısmetse artık herşey yerli yerine oturuyor yavaştan

Mobilyaların harika görünüyodu canımmm Allah güle güle oturmayı nasip etsin. çok huzur ve sevgi dolu olsun yuvanız Darısı başımıza artık bende bi görebilsem mobilyalarımın yerleştiği günleri Çeyizlerimi yerleştirmek istiyorum artıkkk Dün paşabahçede bi kapı süsü gördüm almak istedim ama daha onu asacak bi kapımız bile yok diye erteledim İnşallah bu ay içinde onu asacak bi kapı bulabiliriz kendimize
Stankicim nedense bütün kızlar benimle aynı şeyi düşünüyo maalesef doktorlar bu konuları biraz abartıp anne adayını paniğe sürükleyebiliyolar. Yengem bu nedenle doğuma 1buçuk ay kala doktorunu değiştirmişti o yüzden sende bu cumartesi hiç moralini bozma 12sinde başka bir doktorun da fikrini al. büyümeyen karın mı olurmuş ya tostoparlak olcan sende inşallah Dua mı ettim beddua mı ettim bilemedim şimdi :44:

Günaydınlar...

Geziye gidemiyorum ama geziler 9 günlük falan oluyormuş, ben en fazla bir anda 6 gün kullanabiliyorum. O yüzden kaldı ama belki tur programını bizim acentayla hazırlayacaklar.

Giz inşallah canım benim. Adım adım çıkmak istiyorum basamakları bunun içinde eğitim şart.

Gizom ev yerleşince burda da paylaş lütfen ama öyle yarım yamalak istemeyiz, benim gibin olsun.

Mercim sizde tutacaksınız inşallah kuzum sıkma canını. İçinize sinen ev oldu mu çokta beklemeyin madem tutun.

selamlar kızlar

teşekkürler inşallah bizde memnun kalırız güzel bi tatil olur bakıcaz

gizim bende merak ettim fotoları ama buraya da istiyoruz :))

selamlarr

hakikatten nerelerdesiniz kuzular kayıplarda herkes gene

dershaneden anca geldim. 2 gündür akşamları bahçede yürüyüşe çıkıyoruz eşimle. şimdilik 5 tur atıyoruz giderek artırıcaz tempoyu bacaklarım et kırmış sabah kalktığımda fenaydı ama bu sefer kararlıyım bacaklar incelecek yaza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…