- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Bu arada biz balayina gitmemistik hatrlarsaniz. Simdi haldir haldir tatil yeri ariyoruz. Ne zormus karar vermek. Siz nerelere gitmistiniz onerileriniz nereler. Ben not almamisim konusulanlari. Simdi telden de bulamadim sayfalari.
Canım ne zaman gideceğinize bağlı olarak değişir benim önerilerim. eğer hemen yaz başı gibi gidicekseniz antalya yı tavsiye ederim ama temmuz ve sonrasında gidicekseniz antalya o zamanlarda çok bunaltıcı sıcak oluyo o yüzden bodrum, alaçatı gibi esen,havası bunaltmayan yerleri tercih edin. Benim gibi sıcak ve nemden çok bunalan biriysen alanya dan uzak durun benim tavsiyelerim bu şekilde ama istersen otel isimleri de verebilirim nereye gitmeyi düşündüğünüzü söylersen
Agustos basi dusunuyoruz canim bayramdan hemen sonra. Esim arkadaslarinin tavsiyesi uzerine kemer orange county resorta bakio hatta suan tur sirketiyle gorsuo baya guzel yorumlar var. Ben hala sessiz sakin bi yer mi yoksa kalabalik bi yermi ona karar veremedim. Erken rez. Yarin son gunmus karar vermemiz gerek bugun
Lovely süper buu ne güzel kurss :) gitmek görmek lazımmmmmm
bende haftasonu kız kardeşime doğum günü partisi yapıcam sürprizzmenü lazımm banaaa
cupcake yapıcam,börek, yaşpasta, sarma düşünüyorum başlka ne olabilir seçeneeek :26:
Selam kızlarrr
inciçiçeğim hayırlı olsun tatiliniz canım benim
lovelym de küba ya mı gidiyosun sen şimdi ? Süpermiş ya bende çok görmek isterim oraları ama çok uzak
Hala kendimize uygun bi ev bulamadık kızlar ya
Yok canım geçen sene Cuba'ya gidilmiş bu sene avrupa turu varmış. Bakalım az sonra görüşmeye gideceğim.
Bulursunuz canım sıkma canını, daha zaman var ne de olsa. Her akşam bakın. Haftasonu da bakın. Gelinliğe karar verdin nasılsa hem gelinlik arayıp hep ev aramak zor olurdu. En azından o kalktı ortadan.
Günaydın kızlar.
Stanki ilk defa duyuyorum bende böyle bir şeyi ama hemen panik yapma derim. Benim aklıma şöyle bir şey geldi doktorunun günahını almak istemem ama seni sezeryana hazırlıyor olabilir kendisi. O kadar çok duyuyorum ki böyle anne babayı telaşlandıranları. Hele o üçlü testlerde falan çocuğunuz özürlü olabilir diyenleri ve sonunda sağlıkla dünyaya gelen bebekleri. Daha geçen cuma arkadaşımın ablası sözde kordon dolandı diyerekten 2 hafta erken doğuma alındı sezeryanla ve 2.5 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çocuğunda çok sağlıklı olduğunu bir kaç hafta içinde normal kilosuna döneceğini söylediler. Ben inanmıyorum artık bu doktorlara.
İnciçiğim bana belde söylerseniz otel konusunda yardımcı olabilirim. Bir de fiyat aralığı tabiki. Kaç gece konaklayacağınız da önemli. Bugün erken rezervasyonunda son günü. Acentalar saat 22:00'ye kadar açık olur.
Bende cumartesi günü görsel akademi seminerine katıldım. Mart ayı içinde kurs başvurumu yaptım. Cumartesi çok güzel geçti, bayağı birşeyler oturdu kafamda. Sonra eve geldim biraz temizlik yaptım, nevresimleri değiştirdim, ortalığı topladım akşama kayınpederim aradı akşam yemeğine çağırdı oraya gittik.
Pazar günü de çamaşırlarla uğraştım. Brokoli haşladım, rus salatası yaptım, fırında sütlaç yaptım toprak kaplarda üstüne alimünyum folya örtmüştüm güzel yansın diye yanmadı aktı heryere. Bende çıkardım fırından. Bir dahakine üstüne folyo örtmücem bakalım. Akşamda fırında patatesli, etli, soğanlı uydurma bir yemek yaptım işte borcamda. Domates çorbası falan öyle yedik. Ütü yaptım arkasından. Hiç dinlenemeden geldim bugün işe hadi bakalım.
nereden başlasam hangi yöne kaysam bilemedim ama hemen giriş yapayım
inciceciğim ben o oteli çok beğeniyorum hattaha bir arkadaşıma tavsiye ettim oda bu yaz gidecek çok hoşuma gidiyor mimarisi iyi bir seçim yorumlarda güzel
merci canım panikleme lütfen herşey hallolcak haziran gelinisin evi nisanda tutsanız bile yetişir mobilya 3 4 haftada hazır oluyor ki canım ama mart başı evi tutarsanız daha feraha erersiniz sıkma canını
stanki başka doktora gittinmi canım inan doktorlar panikleştirmek istiyorlar lovelyme katılıyorum sezaryana teşvik ama byle olunca kadınların panik olduğunu bilmiyormu bu doktorlar
lovelym fotoğrafçılık kursundan bahsediyorsun değilmi çok güzel bir fırsat canım senin o işi meslek haline getirceğni düşünüyorum ben
kızlar bana gelecek olursak instagramdan paylaştım ama burdan da söliyim evimize cumartesi mobilyalarımız geldi tek tek yapıldı dizildi öyle mutluyum öyle ki anlatamamherşey hayalimdeki gibi olmuştu kısmetse artık herşey yerli yerine oturuyor yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?