Benimde bacaklarım kalınlaşmış öyle dedi dün akşam kayınvalidem. Spora başlıcaz bizde. Evlendiğimden beri çok kilo aldım.
maşallah canım senin boy uzun temel de baya bi sağlammışBenimde bacaklarım hiç bir zaman çok ince olmadı öyle çingil çingil hep normaldi. Bir de çok düzgündür aslında. Bale yaptım küçükken. Minicik yaşta Fatih kolejinde yüzüyordum bir de. Sonra tenis girdi devreye Göztepe Spor Kulübü'nde tenis oynadım özel hoca eşliğiyle. Onu bıraktıktan sonrada uzun seneler lisanslı olarak voleybol oynadım Narlıdere Güven Erkaya Spor Tesisleri'nde. Yüzmeyi hiç bir zaman bırakmadım tabi. O yüzden etlerimde çok sıkıdır. Kaslıdır vücudum ama son zamanlarda bel ve basenden kilo almaya başladım. Ee tabi bir oturuşta 1 ekmek yersem olacağı da buydu. Eşime uyup düzensiz beslenmeye başladım. Gece yarısı çiğköfte söylüyoruz bazen ama bundan sonra dikkat edeceğim. Kayınvalidemde dolduruyor tabakları bol kepçe sonra benim göbek fırlayınca "çok kilo aldın sen, dikkat et" diyor. Gerçekten dikkat etmezsem bunun sonu yok gidiyor. Bir de eskiden hiç burger yoktu hayatımızda şimdi haftada 1 ya da 2 kez yiyoruz en azından. Keşke hiç bakmasaydık tadına, hiç bulaşmasaydık diyorum bazen. Ben eşimle 2009 senesinde tanıştığımda 49 kiloydum. Şimdi 62'leri görüyorum. Çok mutsuzum. Yine dua ediyorum hep iyi ki boyum var.
canlarrrr;lovelylim,iincicicegim,giz,merci,sedulu,chelzy,puki,aldemmmm nasılsınz? miniklerim özledm sizleri kac zamandr yatyorum giremedim iyisnzdr inşallah
merci ve giz heyecanınızı paylasıyorummm kuşlarrr
aman aman siteden cıkmıstım ki aklıma stanki geldi onu yazmayı unutmusum kız stankii ardacık nasıl üzüomu anasını yerım ben onu
tatlişkom hasta yatıyordum,bugun toparladım cok sukur yarn doktor kontrolum var bakalaım ne diyecekmaşallah canım senin boy uzun temel de baya bi sağlammışyediklerine dikkat edersen cabucak toparlanırsın
benimde boy 170 , evlendiğimde 63 falandım şimdi kaçım bilmiyorum baya oldu tartılmayalı
iiyiz bebeğim bildiğin gibi, senden naber? sende özlettin kendini nerelerdesin
Bir önceki mesajdan sonra yuzum asılmıştı, bu mesajını gördüm tebessüm ettimArda Bey bu sabah annesini musssmutlu uyandırdı güne 2 tane tekme yedim O benim doğal antibiyotiğim. Çok şükür rabbime.
maşallah canım senin boy uzun temel de baya bi sağlammışyediklerine dikkat edersen cabucak toparlanırsın
benimde boy 170 , evlendiğimde 63 falandım şimdi kaçım bilmiyorum baya oldu tartılmayalı
iiyiz bebeğim bildiğin gibi, senden naber? sende özlettin kendini nerelerdesin
ay masallah ardacık tekmeleye basladı anasını sevıo ben burdayım dıo heheheBir önceki mesajdan sonra yuzum asılmıştı, bu mesajını gördüm tebessüm ettimArda Bey bu sabah annesini musssmutlu uyandırdı güne 2 tane tekme yedim O benim doğal antibiyotiğim. Çok şükür rabbime.
ay masallah ardacık tekmeleye basladı anasını sevıo ben burdayım dıo hehehe
ayyy kızlar bugün başımıza neler geldi bi bilseniz gülsem mi ağlasam mı bilemedim
bayadır haber beklediğimiz bi site vardı bu sabah emlakçı nişanlımı aramış kiracılar bugun çıkıyo gelip gorebılırsınız dıye. oda işten beni aradı gidip bakabilirmisiniz diye. bizde annemle kalktık gittik ama pek umutlu değiliz yani. sonra eve geldik emlakçıyla buluştuk ben eve bayıldım ama tabi nişanlım da görebilirmi dedim. Akşam iş çıkışı buluşmak için anlaştık kadınla çıktık evden. Akşam nişanlımda annesini babasını aldı benimde yanımda annem vardı hep beraber gittik eve. kapıda 15 20 dk emlakçının gelmesini bekledik. sonunda kadın geldi bi baktım kayınvalidemle tanışıyolar. aaaa ayla naber falan dedi kayınvalidem kadına. sarıldılar öpüştüler falan bende içimden oldu bu iş şansımıza emlakçıda tanıdık çıktı falan diyorum. sonra yukarı eve çıktık herkes beğendi evi. ev sahibi de geldi. yaşlı bi kadıncağız oda şaşkınlıkla izliyo olanı biteni. çünkü evin içinde zıt zıt konuşmalar falan geçiyo. kayınpederim ne teklif etse emlakçı ev sahibinden önce atlayıp o olmaz bu olmaz diyip duruyo. bende şaşırdım noluyo falan diyorum içimden hiç anlam veremiyorum olana bitene. hani tanışıyolardı nerden çıktı bu zıtlaşmalar.
sonuç olarak ev sahibi o yaşlı bayanın oğluymuş ben onunla görüşeyim yarın da sizi ararım sonuçları söylemek için diyo emlakçı tamam diyip çıkıyoruz evden bizde.
Aşağıya indiğimizde öğreniyorum ki meğerse kayınvalidemin en yakın arkadaşı emlakçının kardeşiymiş. zamanında bu kadın kardeşine bi kazık atmaya kalkmış kayınvalidem de engel olmuş bunlar çok büyük kavga etmişler. hatta nişanlım da ordaymış bu kadının üstüne yürümüş.Olaylar bundan 5 6 yıl önce olmuş. koca istanbul da böyle de denk gelirmi ama yaaa
Kayınpederim ben ev sahibine ulaşır emlakçıyı aradan çıkarırım gerekirse dedi ama pek ihtimal vermiyorum böylece içime en çok sinen ev de uçuppp gittiii kader mi denir buna şimdi ne denir
Polyanna derkiBu evler olmuyorsa, daha güzelleri senin olacağı içindir
bunu da anca polyanna söyler zatennnişanlım gitti bu saatte evin sahibini bulup onunla görüşcekmiş taktı kafaya
stankim sende görsen bayılırdın eve yaa çok büyük değildi ama çok kullanışlıydı tam istediğim gibiydi ama şanssızım işte
Canım evi görünce o elektriği alman çok önemli çünkü sevdiğin eve eşyalarını yerleştirmek o kadar zevkli oluyorki. Ev tutalsa eşyalar o eve girene kadar, sen eşyaları kafanda kaç kere yerleştireceksinYatcan kalkcan kafanda hep ev olacak Rabbim gönlünüze göre versin. Nişanlında heveslenmiş düşmüş peşlerine inşallah hayırlısıysa olur.
Herşeyin hayırlısı canım benim yaa şimdi o emlakçıyı devreden çıkardı diyelim beddua etmezmi o bizeBedduanın üzerine de ev mi kurulurmuş. gerçi o da haketti bunları 1 kira bedelinden 500tl daha fazla hizmet bedeli istedi. 1 lira bile aşağı düşmedi :44: bide yeni evleniyoruz insan azıcık bişey yapmaz mı ama inada bindirdi işi
geçmiş olsun hayatım. iyiyiz biz çok şükür kuzucukta ii iş güç çalışıyo işte. makarna yaptım önceki günden biraz tarhana çorbam biraz da nohutum vardı bi de salata yetti de arttı biletatlişkom hasta yatıyordum,bugun toparladım cok sukur yarn doktor kontrolum var bakalaım ne diyeceksende ne var ne yok enişte nasıl keyfiniz nasıl? ne yemek yediniz bakalım
Ev işi olmuyo kızlar. Cihan da iyice inada bindirdi işi ben o kadina bu saatten sonra tek kurus para vermem dedi kavga ettik telefonda. Simdi oturdum hem Ağlıyorum hem yazıyorum. Ailesinin derdi yüzünden bizi harcadı ne dusunucegimi bilmiyorum(
Ev işi olmuyo kızlar. Cihan da iyice inada bindirdi işi ben o kadina bu saatten sonra tek kurus para vermem dedi kavga ettik telefonda. Simdi oturdum hem Ağlıyorum hem yazıyorum. Ailesinin derdi yüzünden bizi harcadı ne dusunucegimi bilmiyorum(
geçmiş olsun hayatım. iyiyiz biz çok şükür kuzucukta ii iş güç çalışıyo işte. makarna yaptım önceki günden biraz tarhana çorbam biraz da nohutum vardı bi de salata yetti de arttı bileakşamda menemen yapmayı planlıyorum kahvaltı tarzı yapalım
canım benimm üzülme sen kıyamam. erkeklerin bu inadı olmasa olmaz zaten. merak etme daha vaktiniz var karşınıza güzel bi ev çıkıcak inşallah. siz yeter ki birbirinize kırılmayın
ahh lovelym ne güzel olurdu yürüsek
bende regl olmuşum dün fenalardayım sabah 10 buçuktu kalktığımda. biraz evi toparladım zorda olsa toz olmş her yer nerden giriyor o kadar toz bilmem.
yarın öğleden sonra afyona gidiyoruz. eşimin babaannesi 2 hafta önce ameliyat olmuştu durumu pek iyi değilmiş hastanede hala ziyaret edicez bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?