347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimde bacaklarım kalınlaşmış öyle dedi dün akşam kayınvalidem. Spora başlıcaz bizde. Evlendiğimden beri çok kilo aldım.

Benimde bacaklarım kalınlaşmış öyle dedi dün akşam kayınvalidem. Spora başlıcaz bizde. Evlendiğimden beri çok kilo aldım.

oyy başlayın kuzum

benim kendimi bildim bileli çok ince bacaklarım olmadı zaten, bileklerim bile kalın anneanneme çekmiş o yüzden kısa şeyler giymeyi pek sevmem. ama düğünden önce spora giderken baya sıkılaşmıştı şimdi yumuşacıklar

Benimde bacaklarım hiç bir zaman çok ince olmadı öyle çingil çingil hep normaldi. Bir de çok düzgündür aslında. Bale yaptım küçükken. Minicik yaşta Fatih kolejinde yüzüyordum bir de. Sonra tenis girdi devreye Göztepe Spor Kulübü'nde tenis oynadım özel hoca eşliğiyle. Onu bıraktıktan sonrada uzun seneler lisanslı olarak voleybol oynadım Narlıdere Güven Erkaya Spor Tesisleri'nde. Yüzmeyi hiç bir zaman bırakmadım tabi. O yüzden etlerimde çok sıkıdır. Kaslıdır vücudum ama son zamanlarda bel ve basenden kilo almaya başladım. Ee tabi bir oturuşta 1 ekmek yersem olacağı da buydu. Eşime uyup düzensiz beslenmeye başladım. Gece yarısı çiğköfte söylüyoruz bazen ama bundan sonra dikkat edeceğim. Kayınvalidemde dolduruyor tabakları bol kepçe sonra benim göbek fırlayınca "çok kilo aldın sen, dikkat et" diyor. Gerçekten dikkat etmezsem bunun sonu yok gidiyor. Bir de eskiden hiç burger yoktu hayatımızda şimdi haftada 1 ya da 2 kez yiyoruz en azından. Keşke hiç bakmasaydık tadına, hiç bulaşmasaydık diyorum bazen. Ben eşimle 2009 senesinde tanıştığımda 49 kiloydum. Şimdi 62'leri görüyorum. Çok mutsuzum. Yine dua ediyorum hep iyi ki boyum var.

canlarrrr;lovelylim,iincicicegim,giz,merci,sedulu,chelzy,puki,aldemmmm nasılsınz? miniklerim özledm sizleri kac zamandr yatyorum giremedim iyisnzdr inşallah

merci ve giz heyecanınızı paylasıyorummm kuşlarrr

aman aman siteden cıkmıstım ki aklıma stanki geldi onu yazmayı unutmusum kız stankii ardacık nasıl üzüomu anasını yerım ben onu

maşallah canım senin boy uzun temel de baya bi sağlammış yediklerine dikkat edersen cabucak toparlanırsın
benimde boy 170 , evlendiğimde 63 falandım şimdi kaçım bilmiyorum baya oldu tartılmayalı

canlarrrr;lovelylim,iincicicegim,giz,merci,sedulu,chelzy,puki,aldemmmm nasılsınz? miniklerim özledm sizleri kac zamandr yatyorum giremedim iyisnzdr inşallah

merci ve giz heyecanınızı paylasıyorummm kuşlarrr

iiyiz bebeğim bildiğin gibi, senden naber? sende özlettin kendini nerelerdesin

aman aman siteden cıkmıstım ki aklıma stanki geldi onu yazmayı unutmusum kız stankii ardacık nasıl üzüomu anasını yerım ben onu

Bir önceki mesajdan sonra yuzum asılmıştı, bu mesajını gördüm tebessüm ettim Arda Bey bu sabah annesini musssmutlu uyandırdı güne 2 tane tekme yedimO benim doğal antibiyotiğim. Çok şükür rabbime.

tatlişkom hasta yatıyordum,bugun toparladım cok sukur yarn doktor kontrolum var bakalaım ne diyeceksende ne var ne yok enişte nasıl keyfiniz nasıl? ne yemek yediniz bakalım

ahaha tahmın edebılıyorum suratınına sıldgnı kım olsa asılır bnde bır eksık var dıodum aaa bı baktm stanki eksikeyvah dedm vurucak beni

ay masallah ardacık tekmeleye basladı anasını sevıo ben burdayım dıo hehehe

ayyy kızlar bugün başımıza neler geldi bi bilseniz gülsem mi ağlasam mı bilemedim
bayadır haber beklediğimiz bi site vardı bu sabah emlakçı nişanlımı aramış kiracılar bugun çıkıyo gelip gorebılırsınız dıye. oda işten beni aradı gidip bakabilirmisiniz diye. bizde annemle kalktık gittik ama pek umutlu değiliz yani. sonra eve geldik emlakçıyla buluştuk ben eve bayıldım ama tabi nişanlım da görebilirmi dedim. Akşam iş çıkışı buluşmak için anlaştık kadınla çıktık evden. Akşam nişanlımda annesini babasını aldı benimde yanımda annem vardı hep beraber gittik eve. kapıda 15 20 dk emlakçının gelmesini bekledik. sonunda kadın geldi bi baktım kayınvalidemle tanışıyolar. aaaa ayla naber falan dedi kayınvalidem kadına. sarıldılar öpüştüler falan bende içimden oldu bu iş şansımıza emlakçıda tanıdık çıktı falan diyorum. sonra yukarı eve çıktık herkes beğendi evi. ev sahibi de geldi. yaşlı bi kadıncağız oda şaşkınlıkla izliyo olanı biteni. çünkü evin içinde zıt zıt konuşmalar falan geçiyo. kayınpederim ne teklif etse emlakçı ev sahibinden önce atlayıp o olmaz bu olmaz diyip duruyo. bende şaşırdım noluyo falan diyorum içimden hiç anlam veremiyorum olana bitene. hani tanışıyolardı nerden çıktı bu zıtlaşmalar.
sonuç olarak ev sahibi o yaşlı bayanın oğluymuş ben onunla görüşeyim yarın da sizi ararım sonuçları söylemek için diyo emlakçı tamam diyip çıkıyoruz evden bizde.
Aşağıya indiğimizde öğreniyorum ki meğerse kayınvalidemin en yakın arkadaşı emlakçının kardeşiymiş. zamanında bu kadın kardeşine bi kazık atmaya kalkmış kayınvalidem de engel olmuş bunlar çok büyük kavga etmişler. hatta nişanlım da ordaymış bu kadının üstüne yürümüş. Olaylar bundan 5 6 yıl önce olmuş. koca istanbul da böyle de denk gelirmi ama yaaa
Kayınpederim ben ev sahibine ulaşır emlakçıyı aradan çıkarırım gerekirse dedi ama pek ihtimal vermiyorum böylece içime en çok sinen ev de uçuppp gittiii kader mi denir buna şimdi ne denir

Polyanna derki Bu evler olmuyorsa, daha güzelleri senin olacağı içindir

Polyanna derki Bu evler olmuyorsa, daha güzelleri senin olacağı içindir

bunu da anca polyanna söyler zatenn nişanlım gitti bu saatte evin sahibini bulup onunla görüşcekmiş taktı kafaya
stankim sende görsen bayılırdın eve yaa çok büyük değildi ama çok kullanışlıydı tam istediğim gibiydi ama şanssızım işte

Canım evi görünce o elektriği alman çok önemli çünkü sevdiğin eve eşyalarını yerleştirmek o kadar zevkli oluyorki. Ev tutalsa eşyalar o eve girene kadar, sen eşyaları kafanda kaç kere yerleştireceksin Yatcan kalkcan kafanda hep ev olacak Rabbim gönlünüze göre versin. Nişanlında heveslenmiş düşmüş peşlerine inşallah hayırlısıysa olur.

Herşeyin hayırlısı canım benim yaa şimdi o emlakçıyı devreden çıkardı diyelim beddua etmezmi o bize Bedduanın üzerine de ev mi kurulurmuş. gerçi o da haketti bunları 1 kira bedelinden 500tl daha fazla hizmet bedeli istedi. 1 lira bile aşağı düşmedi :44: bide yeni evleniyoruz insan azıcık bişey yapmaz mı ama inada bindirdi işi

Emlakçılar bu olaylara alışkındır, sonuçta her ev almaya çalışan yada her ev kiralamaya çalışan emlakçıyı devreden çıkartmanın yollarını arar. Onlar işini doğru yapsaydı siz bu yola başvurmayacaktınız. Hiç olumsuz düşünme, nasipsiz lokma yenmez. Emlakçının bu evde nasibi yoksa ev sahibini sizin yerinize gider başkası da bulur.

Günaydın bebişlerim.

İnciçiçeğim yakın olsaydık birlikte yürürdük.

Ella hoşgeldin canım. Geçmiş olsun daha iyisin umarım artık. Maşallah biz bu sene hiç hasta olmadık. Duvarlara vurayım.

Stanki tekmeler canını acıtıyor mu? Nasıl bir şey çok merak ediyorum. Önümüzdeki ay eşimin kuzeni de doğum yapacak. Zeynep adında bir kız gelecek dünyaya. Göbeği çok şekilsiz ama yamuk yumuk. Çocuk içinde nasıl duruyor çok merak ediyoruz. Hani kızlarda göbek yuvarlak olur, erkek bebeklerde sivri olurmuş ya yumurta gibi bunun ikiside değil.

Bu arada Demet Akalın'da doğurdu nihayet. Yaprak Dökümü'ndeki Leyla'nın gebeliği gibi uzun sürdü. Leyla'da 1 sene boyunca hamileydi dizide. Demet'te hiç doğurmayacak sanmıştım.

Mercimmm içine çok sindiyse ve sizin için hayırlısıysa olsun inş. Ev sahibi de tanıdık ne de olsa. Ev seçerken ev sahibi de çok önemli oluyor. Mesela bizim apartmandada üst katım 2 ay önce kiraya verildi, gelin gelecek zannediyorum hala taşınan yok çünkü. Haftasonları ufak ufak eşyalar geliyor. 2 hafta önce pazar yatıyoruz üst kattan tak tuk sesler geliyor, yatak odaları kuruluyordu anladığımız kadarıyla. Ne büyük mutluluk şimdi onlar için ama ev sahipleri tam bir cadı allah düşman başına vermesin. Birde yakın oturuyor ki bize yiyecek başlarını. Allah sabırlık versin onlara. Benim babamlarda 20 yıl kirada oturmuşlar ve bir ev sahibi babama illallah dedirtip ev aldırmıştı. Annem hep der o kadın sayesinde ev sahibi olduk biz diye. Allah böyle insanlarla da karşılaştırmasın.

Ev işi olmuyo kızlar. Cihan da iyice inada bindirdi işi ben o kadina bu saatten sonra tek kurus para vermem dedi kavga ettik telefonda. Simdi oturdum hem Ağlıyorum hem yazıyorum. Ailesinin derdi yüzünden bizi harcadı ne dusunucegimi bilmiyorum (

tatlişkom hasta yatıyordum,bugun toparladım cok sukur yarn doktor kontrolum var bakalaım ne diyeceksende ne var ne yok enişte nasıl keyfiniz nasıl? ne yemek yediniz bakalım
geçmiş olsun hayatım. iyiyiz biz çok şükür kuzucukta ii iş güç çalışıyo işte. makarna yaptım önceki günden biraz tarhana çorbam biraz da nohutum vardı bi de salata yetti de arttı bile akşamda menemen yapmayı planlıyorum kahvaltı tarzı yapalım

canım benimm üzülme sen kıyamam. erkeklerin bu inadı olmasa olmaz zaten. merak etme daha vaktiniz var karşınıza güzel bi ev çıkıcak inşallah. siz yeter ki birbirinize kırılmayın

ahh lovelym ne güzel olurdu yürüsek

bende regl olmuşum dün fenalardayım sabah 10 buçuktu kalktığımda. biraz evi toparladım zorda olsa toz olmş her yer nerden giriyor o kadar toz bilmem.

yarın öğleden sonra afyona gidiyoruz. eşimin babaannesi 2 hafta önce ameliyat olmuştu durumu pek iyi değilmiş hastanede hala ziyaret edicez bakalım.

Son düzenleme:

Aaa Mercim yapma böyle. Biliyorsun bizde evi tutacağımızda tonla sorunla karşılaşmıştık. Annem ev yamuk dedi. Eşyaların sığmaz dediler. Yatak odam için kaç kere gidip geldik. Başucum sığmayacak diye kaç kere ölçtük. Biz eve baktık çıktık başka bir çift girdi içini gezmeye. Nasıl üzülmüştüm ama ne oldu kısmetimizde varmış. Ben internetten çok ev bakmıştım zaten bunu da hürriyet emlakta bulmuştum. Bir tek gittik buna baktık, bu oldu. Kimi çok gezer, kimi gider benim gibi bir eve bakar beğenir tutar. Kısmet... Sonuçta herkes gönlüne göre buluyor. Üzme tatlı canını. Daha zamanınızda var. Hem bizde ödemiştik depozito. Kayınvalidem ne diller dökmüştü çocuklar yeni evleniyor, bir sürü taksitleri var en azından biraz indirim yapsanız diye nuh demiş peygamber dememişlerdi. Yine de belki de böylesi hayırlıymış diye düşün. Birşey olmuyorsa hep daha iyisi olacağındandır canım benim.

Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende bu akşam ne yapsam diye düşünüyorum. Benimde brokolim var, biraz fırında sallamasyon yaptığım yemeğim var etli onunda baharatını fazla kaçırmışım zaten, domates çorbası yapsam başka ne yapsam yanına diye düşünüyorum. Canım hiç makarna pilav istemiyor.

Haftasonu da misafir gelecek. Dışardan çiğköfte alsam, fırında makarna yapsam yine, börek alsam, birde meze tarzı bir şeyler hazırlasam şöyle çayın yanında büyük servis açsam nasıl olur acaba?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…