Günaydın bebişlerim.
İnciçiçeğim yakın olsaydık birlikte yürürdük.
Ella hoşgeldin canım. Geçmiş olsun daha iyisin umarım artık. Maşallah biz bu sene hiç hasta olmadık. Duvarlara vurayım.
Stanki tekmeler canını acıtıyor mu? Nasıl bir şey çok merak ediyorum. Önümüzdeki ay eşimin kuzeni de doğum yapacak. Zeynep adında bir kız gelecek dünyaya. Göbeği çok şekilsiz ama yamuk yumuk. Çocuk içinde nasıl duruyor çok merak ediyoruz. Hani kızlarda göbek yuvarlak olur, erkek bebeklerde sivri olurmuş ya yumurta gibi bunun ikiside değil.
Bu arada Demet Akalın'da doğurdu nihayet. Yaprak Dökümü'ndeki Leyla'nın gebeliği gibi uzun sürdü. Leyla'da 1 sene boyunca hamileydi dizide. Demet'te hiç doğurmayacak sanmıştım.
Mercimmm içine çok sindiyse ve sizin için hayırlısıysa olsun inş. Ev sahibi de tanıdık ne de olsa. Ev seçerken ev sahibi de çok önemli oluyor. Mesela bizim apartmandada üst katım 2 ay önce kiraya verildi, gelin gelecek zannediyorum hala taşınan yok çünkü. Haftasonları ufak ufak eşyalar geliyor. 2 hafta önce pazar yatıyoruz üst kattan tak tuk sesler geliyor, yatak odaları kuruluyordu anladığımız kadarıyla. Ne büyük mutluluk şimdi onlar için ama ev sahipleri tam bir cadı allah düşman başına vermesin. Birde yakın oturuyor ki bize yiyecek başlarını. Allah sabırlık versin onlara. Benim babamlarda 20 yıl kirada oturmuşlar ve bir ev sahibi babama illallah dedirtip ev aldırmıştı. Annem hep der o kadın sayesinde ev sahibi olduk biz diye. Allah böyle insanlarla da karşılaştırmasın.
Ev işi olmuyo kızlar. Cihan da iyice inada bindirdi işi ben o kadina bu saatten sonra tek kurus para vermem dedi kavga ettik telefonda. Simdi oturdum hem Ağlıyorum hem yazıyorum. Ailesinin derdi yüzünden bizi harcadı ne dusunucegimi bilmiyorum(
Canım şu an vurunca acıtacak kadar olmuyor tekmeleri. Sabahları daha hareketli oluyor. Şu an uzandım içimde balık varmış gibiBenim göbeğim sivri, bu hafta göbeğim daha belirgin oldu. Çok komik bugün yemekhanede yemek yiyorum 3-4 kişi geldi göbeğimi sevdi tuafıma gitti içinde bir bebek olabilir ama sonuçta o benim göbeğim
Sağlık ocağının hemşiresi 4. ayımızda benim hamile olduğumu öğrenmiş beni bulmuştu. Geçenlerde tatonoz aşısı vurulmaya gittim. Bugünde aradı telefonu açar açmaz diyorki kaç kilo aldın bakalımNiye bu insanlar kilo ile insanların morelini bozarki
Dün akşam uzanırken sol kasığıma bir ağrı girdi birden aaa dedim eşimin eli ayağına dolaştı, benim doğum sancılarım başladığında eşimle evde yalnız olursak benim herif kesin bayılır
Gunaydinlar guzellikler
Dusa girmem bavul hazirlamam lazim ama nasil zor geliyo anlatamam. Aldim battaniye tv karsisinda yatiyorum
Lovelym tesekkur ederim. Babaanne baya yasli 2 ay once de dedesi vefat etmisti uzuntuden oldu heralde
Misafirlerin icinde soylediklerin yeter canim guzel bi sofra olur onlardan
inciçiçeğim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin,iyi yolculuklar diliyorum
Stankı hadı ozunaydın bebıs rahatladı bırazcık.
Bende 2 haftadır full çağana bakıyorum.Artık bebek bakımında master degreeyim :) 3aydan 22 aya kadar herşey tamam.
Uyut,gıydır,kahvaltı maması hazırla ogle maması ayrı aksamustu meyve maması ve aksam mama hazırla yedır,banyo yaptır,tırnak kes,altını al,goz kulak ol üstüme tanımıyorum :)
Bebeğim olunca sankı ıkıncıyı dogurmus gıbı olacagım sanırım.
Yoruldum baya ama degıyor ya.Uykusunda bıle hala hala dıyor
Yerim ben onu Çağan'ın şimdi tam kendini sevdirme zamanları. Ben evlendiğimde kız kardeşim 5 yaşındaydı, evlenirken hemen çocuk düşünüyor musunuz diyenlere yok ben bir tanesini yeni büyüttüm diyordum
Dün annemler bize yemeğe geldi, kız kardeşim büyük bir oyuncak bebeğini kundağa sarmış abla bak ben bebek tutmayı biliyorum diyor. Babam diyorki evde ablam bana bebeği vermez diye sürekli oyuncak bebekle alıştırma yapıyormuşAklıma geldikçe gülümsüyorum.
Bu arada tatili de bitirdin Chelzy, daha dün gibi 15 gün geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?