347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım şu an vurunca acıtacak kadar olmuyor tekmeleri. Sabahları daha hareketli oluyor. Şu an uzandım içimde balık varmış gibi Benim göbeğim sivri, bu hafta göbeğim daha belirgin oldu. Çok komik bugün yemekhanede yemek yiyorum 3-4 kişi geldi göbeğimi sevdi tuafıma gitti içinde bir bebek olabilir ama sonuçta o benim göbeğim

Bebeğimin saçları ve kaşları çıkmaya baslamış inşallah dayısına benzer çok güzel kaşları var kardeşimin şekilli bende yok öyle kaş

Ağlama canım ya, bak gör 15 güne kadar herşey yoluna girecek.

Sağlık ocağının hemşiresi 4. ayımızda benim hamile olduğumu öğrenmiş beni bulmuştu. Geçenlerde tatonoz aşısı vurulmaya gittim. Bugünde aradı telefonu açar açmaz diyorki kaç kilo aldın bakalım Niye bu insanlar kilo ile insanların morelini bozarki

Dün akşam uzanırken sol kasığıma bir ağrı girdi birden aaa dedim eşimin eli ayağına dolaştı, benim doğum sancılarım başladığında eşimle evde yalnız olursak benim herif kesin bayılır

ellam iyiyim ben çok şükür çok yoğundum bu aralar pek uğrayamadım sende daha iyiymişsin sevindim.

merci hiç üzülme canım illaki içine sinecek başka güzel bir ev bulursun bu kadar üzme kendini ve karamsar olma en güzlei olur inşallah.

inşallah daha güzelini bulabiliriz kızlar sağolun destekleriniz için
Biraz herşeye mola vermeye karar verdim ben üstüne düştükçe ters gidiyo herşey mesela bugun kadın dogum doktoruna gıdıcektım 11.20de randevum vardı aradılar acıl amelıyata gırdı randevunuzu 14.40a alalım dedıler. sonra ben evden tam cıkarken bıdaha aradılar yıne acıl amelıyat cıktı randevunuzu baska bı gune alalım dedıler. olmayınca olmuyo işte bazı şeyler bu aralar hayatımda herşey ters gidiyo

Ay yerim ben o balığı. Nasıl güzel bir duygudur kimbilir o hareketleri hissetmek.

Canım 2 küsur kilo bebek doğuracağıma ufacık sağlıklı bir bebek doğururum. O yüzden ben kiloyu pek dert etmeyeceğim. Doğumdan sonra dikkat eder, rejime girer bir şekilde veririm diye düşünüyorum.

Hahahahah. Bizde aynı şeyi düşünüyoruz hep. Bizimki benden önce dokuz doğurur kesin diye. Ufacık bir şeyde hastaneye gidelim mi der. Şimdi bile kendimi kötü hissedeyim hastaneye gidelim mi diyor o zaman düşünemiyorum.

Gunaydinlar guzellikler

Dusa girmem bavul hazirlamam lazim ama nasil zor geliyo anlatamam. Aldim battaniye tv karsisinda yatiyorum

Lovelym tesekkur ederim. Babaanne baya yasli 2 ay once de dedesi vefat etmisti uzuntuden oldu heralde
Misafirlerin icinde soylediklerin yeter canim guzel bi sofra olur onlardan

Canım bizde bu akşam misafirlikteyiz yarında bana gelecekler işte. Ve benim evi temizleyip üstüne de bir güzel birşeyler hazırlamam lazım nasıl yetişeceğim bilmiyorum. Yarın 12:00'de kursum var 14:00 gibi çıkıcam eve gelmemle saat 15:00 olur. Nasıl yetişcem of.

Son düzenleme:
Kızlarr biz doktordan geldik, kesem genişlemiş bebiş rahatlamış ilk defa ayaklarını havaya kaldırmış rahat bir pozisyonda yatıyordu. Kollarıda havadaydı. Şeker yükleme sonuçlarımda iyi çıktı. Doktor bebek sıkıntıdan kurtulmuş dedi. Sadece kansızlık sorunumuz var onun içinde geçen hafta ilaca başlamıştık birde bu haftada çekirdekli siyah üzüm ve tuzsuz fıstık ye dedi. Kesenin genişlemesi için verdiği ilacı günde 1 kere alıyordum, çok yorgun olduğun zamanlarda 2 defa al dedi.

stankiii valla bugün ruhum daraldı içim sıkılıyorduu senin yazını okuyunca keyfim yerine geldii çok sevindimm bebiş rahatlamış herşey yolundaymışş ohhh

Stankı hadı ozunaydın bebıs rahatladı bırazcık.
Bende 2 haftadır full çağana bakıyorum.Artık bebek bakımında master degreeyim :) 3aydan 22 aya kadar herşey tamam.
Uyut,gıydır,kahvaltı maması hazırla ogle maması ayrı aksamustu meyve maması ve aksam mama hazırla yedır,banyo yaptır,tırnak kes,altını al,goz kulak ol üstüme tanımıyorum :)
Bebeğim olunca sankı ıkıncıyı dogurmus gıbı olacagım sanırım.
Yoruldum baya ama degıyor ya.Uykusunda bıle hala hala dıyor

Yerim ben onu Çağan'ın şimdi tam kendini sevdirme zamanları. Ben evlendiğimde kız kardeşim 5 yaşındaydı, evlenirken hemen çocuk düşünüyor musunuz diyenlere yok ben bir tanesini yeni büyüttüm diyordum

Dün annemler bize yemeğe geldi, kız kardeşim büyük bir oyuncak bebeğini kundağa sarmış abla bak ben bebek tutmayı biliyorum diyor. Babam diyorki evde ablam bana bebeği vermez diye sürekli oyuncak bebekle alıştırma yapıyormuş Aklıma geldikçe gülümsüyorum.

Bu arada tatili de bitirdin Chelzy, daha dün gibi 15 gün geçmiş

He valla stanki yedım bıtırdım tatılı.Dun bır arkadasımla konusuyorum ne zaman ders bıtıyo saat kacta dedı.Bende 4 dedim.Sonra aa dur 3 bucukta bıtıyo ders dedım.15 gunde onu bıle unutmusum.Ne zaman bıttıgını Oyle resetlemısım beynii

Yegen apayrııı.Bıde hep derlerdı ınsanın kendı canından kanından herzaman en guzel gelır dıye valla oyle geliyo.Bızımkı pek bılmıs pısırmıs mont gıyıcek gocuk dıyo duyan şaşırıyo nerden bılıyo gocugu 22 aylık bebek diye En son bır koork furyası vardı 3-4 gundur.Neyden korksa korrk dıyo.Süt oğlan olsun ıstemıyoruz hadıı ordann korkulcak bısey yok dıyoruz bittii diyo sıpacıkk.

Insallah sende anlatıcaksın stankı ardanın yaramazlıklarını.Insallah bızımkı gibi kurtlu peynir olmaz.Azıcık sakın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…