karnım çok acıktı deminden beri o yemek sitesi bu yemek sitesi dolanıyorum delimiyim ne. canım da hepicini çekti valla
Mercim senin/sizin içinde ayrı bir sevindim canım. Ev işi hallolmuş. En yakın zamanda fotoları bekliyoruz. Giz gibi parça parça istemiyoruz.
Bende nasıl sıkıntı yapmıştım hatırlarsın ama nasibimizde varmış oldu. Evime çok aşığım iyi ki o evde diretmişim. Onca aksilik yaşadık ama hiç pişman olmadım tuttuğumuza. İnşallah sizinde öyle olur.
Lovelycım tesekkurler cok sagol.Kısı sayısı toplanmayınca fıyat degısıyor dıyor bu dezavantaj.Birde bunlardan ayrı vize pasaport var.Bıraz tuzlu oluyor dedıgın gıbı.Braz daha bakınayım ben sagol canım.
Gecmıs olsun bırde bılegın ıncınmıs.Muscorıl merhem bulundururum ben bu sebepten evde.Benımde ayak bıleklerım oyle.Duz yolda yururken bı bakmıssın benım bılek kıt kıt burklmuş.
Pernic'ten haber alan var mı? Bizi bir unuttu pir unuttu.
Çağlassam mı, doğum yaptıktan sonra gelmedi. Tecrübelerine ihtiyacım var
Sedulu dersleri verdin mi?
Bu üçünü istiyorum
Pernic'ten haber alan var mı? Bizi bir unuttu pir unuttu.
Çağlassam mı, doğum yaptıktan sonra gelmedi. Tecrübelerine ihtiyacım var
Sedulu dersleri verdin mi?
Bu üçünü istiyorum
Bende dün patlıcan yaptım kıymalı altını çok kısmama rağmen biraz yanmış. Çok üzüldüm zaten yapması çok zahmetli. O patlıcanları kızartırken her yer batıyor bir de üstüne hafif altını tutturunca ağlayasım geldi neyseki annem yardım etti her yeri temizledik bir güzel. Akşam köfte yoğurdu birde bende fırına patates attım yetti. Bugünde kızartılcak biraz köftem var. Patlıcan yemeğim var başkada bir şeyim yok. Hiçte bir şey yapasım yok ve karnımda çok acıktı.
Bu arada ben mutfakta çok pratikleştim artık bir şey yaparken 10 tane iş daha yapıyorum. Anneminde dikkatini çekti zaten hiç bir zaman ağır kanlı olmadım ama bu kadar pratik olabileceğimi de annem hiç tahmin etmiyordu. Çok şaşırdı.
Adım anılmış hemen damladım
Naber stanki bebek nasıl keyfi yerinde mi seni rahatsız ediyor mu
Dersleri verdim canım çok şükür kalmadan atlattım bu dönemi önümüzdeki dönem kaldı bir tek.
kpss hazırlığına başladım bende bugün yeni kitaplar alıcam işte. Sıkıcı bir durum ama özel sektör şartları çok zor bende kendimi sıkayım ki devlet olsun.
Bu arada pernic sormuşsun en son hatırladığım kadarıyla iş yerinde kk ya girilmiyordu onun.
Evine de net bağlatmamıştı gerisini bilmiyorum. :44:
aaa yine konuşan yok herkes arazi
Ella da unuttu gitti zaten pernic de bayadır gelmiyo
biz evimizin anahtarını aldık dün akşambugün de ilk defa babamı götürdüm eve çok beğendi. dask ı da aldım ev sahibinden cuma günü gidip elektrikle suyu açtırıcaz. doğalgazı şimdi açtırmaya gerek yok hazirana doğru açtırırız onuda.
Bugün eve girdim kafamda olan eşyaları yerleştirmeye çalıştım çok güzel bi duygu yaaa
Gizz arada ses ver kuzu. Ey gizin müdürleri yormayın kızımızı bu kadar.
cidden sesine geldim stankicim yaaa benim pc çok yavaş kardeşimde evde yokken onun pc ye oturdum hızlıca okuyup gelcem çok yoğunhum koşturma
dün fotoğrafçımızıda halletik ona da tik atttım kurtulllallım yavaştan azaltalım yahuu
Sen baya kolayladın, neler kaldı canım. Kendine iyi bak canım.
kilidi daha değiştirmedik cuma değiştiricez canım şimdilik evde klimayla kombiden başka çalınıcak bişey yok zatenYubbii ev işi oldu ya çok şükür, gerisi çorap söküğü gibi gelir. Kilidi değitirdiniz mi? Doğalgazı açtırmak dünya para ya.
ahahahaha lovelym yazmış haklı valla parça parça ekliyorum yahu herşey bitsin en detayı ile atacağım zaten size tek başıma evimde vakit geçiremiyorum tüm kareleri işgal ediyorlar ya bu arada şu misafir ağırlama durumunuz hala garibime gidiyor alışamadım koştur koştur evine gidip yemek yapmalarına ne diyim ki az kaldı bizde size benzicez
lovelym pernic şirkette giremiyor evde yada telefonda bakamıor herhalde ben size sölim nişanlım eve net bağlatsa bile ben şirkette giremiyorum evlenince eve gidince anca onun maç günleri akşamlar burda olurum haftada 1 2 gün maçta kendisi :)))))))
he bide bizimkine şirketi eğitim vericek yani bitr yerden eğitim alcak 12 hafta kadar bugün bana geldi diyor ki eğitim 10 da bitiypor haftaiçi kurunu seç diyorsun ama evlenince evde seni naısl yalnız bırakıcam dedi çok şaşırdım tek derdin bu yani pes git yaaa ben kafa dinlerim diyiverdim burayı düşünerek ayyyy gülsem mi ağlasam mı saçıma yağ sürcek zamanım olcak diyorum gülüyoo :)))))))))
merciiiiii süper süper canım harikasınız maşalllah size emin ol mayısta benle aynı gün gelin olcak arkadaş bile daha ev tutmadı stres yapma sakın emi
Lovely fotoğrafçılık kursu ne zaman başlıyordu?
Hadi gözün aydın canım, taktik geliştire geliştire bitirdin aöfüSen kpss ye baş koyarsan yaparsın. Arda kafasına göre takılıyor, dün ile bugun sessiz sedasızdı. Ondan önceki günlerde kıpır kıpırdı, sanırım bu çocuk hafta içini sevmiyor. Yarın akşam detaylı ultrosunumuz var, gidiyim göreyim doya doya.
Canım fotoğrafçılık kursu Mart'ın 2'sinde başlıyor gününde yanılmıyorsam. Geçtiğimiz cts ilk sertifikamı aldım. 2 haftalık hızlandırılmış seminer gördüm. Çoğu bildiğim şeylerdi ama ben fazlasını öğrenmek istiyorum herhalde 5-6 ay sürer benim bu kurs işim.
Giz sorma canım her hafta misafir geliyor ya da biz misafirlikteyiz. Cuma arkadaşlardaydık, cts eşimin kuzeni, eşi ve dayısı bizdeydi. Pazar annem vardı. Pzts boştuk. Dün akşam annemlerdeydik, teyzemler, anneannemler, kuzenler biraradaydık. Bugün akşam kayınvalidemlerdeyiz. Perş. cuma şimdilik boş. Cts gene doluyum. Artık napıyorsunuz diyenlere 1 dk. ajandama bakayım diyeceğim.
Mercim tebriklerimi iletmiştim ama bir daha yazayım çok sevindim canım. Evi çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?