- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
selamlar kuzucuklar
hava harika mis mis. yazdan kalma gibi hiç şubat ayı gibi değil valla
dershaneden gelirken eve gidip yatma planları kuruyodum ama baktım ev fena pis hadi dedim yarına kalmasın onu da yapayım bunu da yapayım derken öldüm ya belim sırtım ağrıdı valla. balkonlar fena batmış uzun zamandır yıkamıyodum çıkılmıyor diye tozdan arındırana kadar canım çıktı kaç kova su döktüm bilmem.
ayrıca siz duşakabini ne ile temizliyorsunuz? bizden önce kalan bekarlar hiç temizlememiş sanırım. yeri ayrı camları ayrı kireç bi türlü geçmiyor sinirime dokunuyo. cif artı domestos kullanıyorum ama geçmiyor. şu evde bir tek banyodan nefret ettim hiç temizliği göstermiyor
bu arada mercim anahtarı da almışsınız tekrardan hayırlı olsun. gerisi tıkır tıkır hallolacak gör bak. fotoları merakla bekliyoruz bizde
Mercim ne zaman girecek boyacılar?
Birde gelinlik işleri ne alemde?
Giz senin içinde sordum bu soruyu. Gelinlikten ne haber?
Canım ben duşakabinin yerlerini domestos ve cif döküp bekliyorum biraz. Sonra sıcak su tutuyorum hafif köpürtüyorum iyice yine bekliyorum biraz ve duruluyorum tertemiz oluyor. Yere bastıkça siyah siyah oluyor çünkü zamanla. Ben ancak bu şekilde pırıl pırıl yapıyorum ama evlendiğimizden beri daha bir kere duşakabinin camlarını ellemedim. Su damlacıkları duruyor. Bu cuma aklımda ama halledicem. Muhtemelen cifle fırçalarım bir kaç kere sonra camsille silerim. Olduğu kadar temizlenir artık.
Gunaydinlarr
Tesekkur ederim lovelym.
Bir kac gundur hava ne kadar guzeldi. Bugun karanlik icim sIkildi evde valla. Bide ustune bir dunya birikmis test olunca hic cekilmiyo
İviit bende bugünün yağmurlu olduğunu bile bile şemsiye almadım akşam nasıl dönücem artık bilmiyorum.
Böyle havalarda elimde kahvem karşımda televizyonum üstümde tv battaniyemle hayal ediyorum hep kendimi. Çalışmakta hiç çekilmiyor. İçim daraldı. Havalar Mart'ta da güzel olucakmış ama yaza çok kuraklık olucakmış kayınvalidem söyledi dün. Hiç hayra alamet değil. Dün Alsancak'ta çorapsız ve kısa kollu insanlar gördüm.
Yarın 5. ayımızı dolduruyormuşuz biz maşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman. Halbuki daha dün evlilik telaşesi yaptığımı biliyorum. Gelinlik provalarına gitmem dün gibi...
sen döneceğin zaman yağmaz inşallah. doğru söylemiş kayınvaliden canım. hiç kış mevsiminde gibi değil havalar. Allah hayır etsin ne diyelim
nice 5 aylara olsun inşallah canım
yatak odası takımımı beyaz istediğim için duvarları açık gri taş rengi gibi bişey istiyorum aslında perdeleri de pudra yapıcam yatak örtüm de pudra nasıl olur sizce? başka önerileriniz varsa bekliyorum yarın seçicez boyalarıGünaydınlar...
Mercim yatak odasını da açık tonlarda pastel bir renk seç derim hem örttüğün herşeyle uysun hemde göz yormasın sonra sıkılma. Hatta bence yatak başlığınızın olduğu yere duvar kağıdı seçip perdelerini düz tercih edebilirsin. Çok hoş duruyor. Ben bebek odası yaptığımızda yapacağım artık. Country düşünüyorum çünkü inşallah bir kızım olursa.
Mobilyaları seçin bakalım gelinliği halletmiş sayılırsın zaten. Bana mobilya seçmek gelinlikten daha zor gelmişti.
İnciçiçeğim afiyetler olsun canım. Bizde Recep'i bekliyoruz.
Daha nice 5 aylarınız olsun canım benimYarın 5. ayımızı dolduruyormuşuz biz maşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman. Halbuki daha dün evlilik telaşesi yaptığımı biliyorum. Gelinlik provalarına gitmem dün gibi...
Sağol canım benim amin.
Yarın neler yapıyorsunuz bu arada kızlar?
Kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. Hepinizin her günü aşkla ve mutluluk geçsin.
Mercim renk uyumu süper ama gri odayı soğuk göstermesin canım benim. Çokkk çok açık bir tonunu seç derim illa gri olsun dersen mükemmel olacaktır. Bende yatak odamı beyaz istemiştim ama istediğim gibi bir takım bulamayınca kahverengi seçmiştim.
İnciçiçeğim neden öyle diyorsun eminim eşinde bir şey yapacaktır. Benim eşimden de ses soluk yok daha. Ofise sabahtan beri çiçekler geliyor. Çok eğleniyoruz bugün.
offf koskoca modokoyu gezip doğru düzgün bi yatak odası bulamamak ne kötüüÇok mu sabit fikirliyim bilmem ki :44:
Bu arada davetiyelerimiz geldi kızlarr harika olmuşlarAllah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?