347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selamlar kuzucuklar

hava harika mis mis. yazdan kalma gibi hiç şubat ayı gibi değil valla

dershaneden gelirken eve gidip yatma planları kuruyodum ama baktım ev fena pis hadi dedim yarına kalmasın onu da yapayım bunu da yapayım derken öldüm ya belim sırtım ağrıdı valla. balkonlar fena batmış uzun zamandır yıkamıyodum çıkılmıyor diye tozdan arındırana kadar canım çıktı kaç kova su döktüm bilmem.

ayrıca siz duşakabini ne ile temizliyorsunuz? bizden önce kalan bekarlar hiç temizlememiş sanırım. yeri ayrı camları ayrı kireç bi türlü geçmiyor sinirime dokunuyo. cif artı domestos kullanıyorum ama geçmiyor. şu evde bir tek banyodan nefret ettim hiç temizliği göstermiyor

bu arada mercim anahtarı da almışsınız tekrardan hayırlı olsun. gerisi tıkır tıkır hallolacak gör bak. fotoları merakla bekliyoruz bizde

Canım ben duşakabinin yerlerini domestos ve cif döküp bekliyorum biraz. Sonra sıcak su tutuyorum hafif köpürtüyorum iyice yine bekliyorum biraz ve duruluyorum tertemiz oluyor. Yere bastıkça siyah siyah oluyor çünkü zamanla. Ben ancak bu şekilde pırıl pırıl yapıyorum ama evlendiğimizden beri daha bir kere duşakabinin camlarını ellemedim. Su damlacıkları duruyor. Bu cuma aklımda ama halledicem. Muhtemelen cifle fırçalarım bir kaç kere sonra camsille silerim. Olduğu kadar temizlenir artık.

Son düzenleme:
Mercim ne zaman girecek boyacılar?

Birde gelinlik işleri ne alemde?

Giz senin içinde sordum bu soruyu. Gelinlikten ne haber?

Mercim ne zaman girecek boyacılar?

Birde gelinlik işleri ne alemde?

Giz senin içinde sordum bu soruyu. Gelinlikten ne haber?

Canım boyacı şu anda başka bi evi boyuyomuş işim biter bitmez gelicem demiş ama önümüzdeki haftayı bulabilir. Gerçi bizim için önemli diil biz şimdi cuma gidip evin heryerini tek tek ölçüp kağıda çizicez. sonra gidip boya rengi seçicez. bitek yatak odasını ayrı renk istiyorum geri kalan heryer kum beji olucak zaten ama henuz yatak odasının rengıne karar veremedım. ondan sonra da modoko ya gıdıp mobılya bakıcaz. Gelinliğin siparişini de haftaya vercez modeli belli zaten şu evin acil işlerini halledelim sonra da gelinliği alırız. Daha doğrusu kayınvalidem öyle dedi bende bişey demedim çok mu sessizim ne
Giz in gelinliği dikim aşamasında bildiğim kadarıyla provalara gidiyodu.

bende aynen öyle yapıyorum hatta saatlerce bekliyorum arada gidip ovuyorum sert fırçayla fırçalıyorum ama nafile. eşimde deli misin ne yoruyon kendini geçmiyosa geçmesin boşver dedi :))

bugün eşimin maçı vardı bende işlenince baya yoruldum yemek yapasım gelmedi bi makarna yaparım yeter diyodum. eşim işten geldi hadi hazırlan yemeğe gidelim ordan da sinemaya gideriz dedi. maça gitmekten vazgeçmiş kuzum benim o yorgunluğun üstüne nasıl iyi geldi hazır yemek eyvah eyvah da çok güzeldi ayrıca

Günaydınlar...

Mercim yatak odasını da açık tonlarda pastel bir renk seç derim hem örttüğün herşeyle uysun hemde göz yormasın sonra sıkılma. Hatta bence yatak başlığınızın olduğu yere duvar kağıdı seçip perdelerini düz tercih edebilirsin. Çok hoş duruyor. Ben bebek odası yaptığımızda yapacağım artık. Country düşünüyorum çünkü inşallah bir kızım olursa.

Mobilyaları seçin bakalım gelinliği halletmiş sayılırsın zaten. Bana mobilya seçmek gelinlikten daha zor gelmişti.

İnciçiçeğim afiyetler olsun canım. Bizde Recep'i bekliyoruz.

Gunaydinlarr

Tesekkur ederim lovelym.

Bir kac gundur hava ne kadar guzeldi. Bugun karanlik icim sIkildi evde valla. Bide ustune bir dunya birikmis test olunca hic cekilmiyo

Gunaydinlarr

Tesekkur ederim lovelym.

Bir kac gundur hava ne kadar guzeldi. Bugun karanlik icim sIkildi evde valla. Bide ustune bir dunya birikmis test olunca hic cekilmiyo

İviit bende bugünün yağmurlu olduğunu bile bile şemsiye almadım akşam nasıl dönücem artık bilmiyorum.

Böyle havalarda elimde kahvem karşımda televizyonum üstümde tv battaniyemle hayal ediyorum hep kendimi. Çalışmakta hiç çekilmiyor. İçim daraldı. Havalar Mart'ta da güzel olucakmış ama yaza çok kuraklık olucakmış kayınvalidem söyledi dün. Hiç hayra alamet değil. Dün Alsancak'ta çorapsız ve kısa kollu insanlar gördüm.

Son düzenleme:
Yarın 5. ayımızı dolduruyormuşuz biz maşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman. Halbuki daha dün evlilik telaşesi yaptığımı biliyorum. Gelinlik provalarına gitmem dün gibi...

Yarın 5. ayımızı dolduruyormuşuz biz maşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman. Halbuki daha dün evlilik telaşesi yaptığımı biliyorum. Gelinlik provalarına gitmem dün gibi...

sen döneceğin zaman yağmaz inşallah. doğru söylemiş kayınvaliden canım. hiç kış mevsiminde gibi değil havalar. Allah hayır etsin ne diyelim

nice 5 aylara olsun inşallah canım

Selam kızlarrr Sırayla başlıyorummm

yatak odası takımımı beyaz istediğim için duvarları açık gri taş rengi gibi bişey istiyorum aslında perdeleri de pudra yapıcam yatak örtüm de pudra nasıl olur sizce? başka önerileriniz varsa bekliyorum yarın seçicez boyaları

Daha nice 5 aylarınız olsun canım benim
Sağol canım benim amin.

Yarın neler yapıyorsunuz bu arada kızlar?

Bizim yarın çok işimiz var o yüzden hiç romantik bişeyler beklemiyorum bende yapmadım zaten bu yıl hediye olayından vazgeçtik
hee tabi bi süpriz yapsa çok mutlu olmaz mıyım tabiki olurum ama nişanlım öyle ince düşünür mü ? yok hiç sanmıyorum Odun modun ama benim odunum

Gunaydinlarr

Esim gittikten sonra uyuyakalmisim yeni kalktim daha. Sirtim agrimis cok yatmaktan :))

Bizimde bi planimiz yok bugun icin esiminde bi surpriz yapicagini hic sanmiyorum. Boyle gunler onun icin pek onemli degil. Bende bu sene beklenti icine girmedim her sene ayni bisey yok

Kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. Hepinizin her günü aşkla ve mutluluk geçsin.

Mercim renk uyumu süper ama gri odayı soğuk göstermesin canım benim. Çokkk çok açık bir tonunu seç derim illa gri olsun dersen mükemmel olacaktır. Bende yatak odamı beyaz istemiştim ama istediğim gibi bir takım bulamayınca kahverengi seçmiştim.

İnciçiçeğim neden öyle diyorsun eminim eşinde bir şey yapacaktır. Benim eşimden de ses soluk yok daha. Ofise sabahtan beri çiçekler geliyor. Çok eğleniyoruz bugün.

benim de en büyük korkum grinin soğuk göstermesi o yüzden çok uçuk bi gri istiyorum çakıl taşı rengi diyolar galiba tam istediğim rengi bi türlü bulamadım
Sevgililer günüm tammmm beklediğim gibi geçti sevgililer günün kutlu olsun bile demedi sevgili nişanlım Maalesef zorla olmuyo bazı şeyler bende o yüzden ağzımı bile açmadım o kutlamadı bende kutlamadım normal bi gündü işte

çok sevgili eşim değil sürpriz yapmak sevgililer günün kutlu olsun bile demedi, bende ona demedim zaten

ben güzel bi yemek hazırlamayı düşünüyodum akşam için aslında ama 12 buçukta öğleden sonra müsaitsen sana gelmek istiyoruz die haber verdi komşularım bende buyrun dedim jet hızı bi hazırlık yaptım. yemekten sonrada biz üst komşumuza gittik çağırdılar. pek koşturmalı 14 şubat geçirdim bugün. bacaklarım çok fena hiç oturamadım gündüz

offf koskoca modokoyu gezip doğru düzgün bi yatak odası bulamamak ne kötüü Çok mu sabit fikirliyim bilmem ki :44:
Bu arada davetiyelerimiz geldi kızlarr harika olmuşlar Allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin

Canım bizimde öyle olmuştu işte. İçime sinen beyaz yatak odası bulamayınca mecburen içime sinen kahverengi bir yatak odası almak zorunda kalmıştım şimdi iyi ki diyorum bütün evi bembeyaz yapmamışım. Salonum o kadar ferah ki... Yatak odamın sıcacık bir görüntüsü var ve allah işte benim yatak odamda müteahhitin yaptırdığı benim mobilyamla aynı tonda gömme dolap var. Beyaz almış olsam nasıl sırıtacaktı. Herşey de bir hayır var.

Kayınvalidemlerde cumartesi akşam bizdeydi. Koltuklarımdan dolayı hiç mutlu değil. Sürekli bir şey dökülecek kirlenecek diye diken üstünde oturuyor. Bense çok rahatım aksine. Keşke gri mi yaptırsaydık koltuklarını dedi. Bende içim açılıyor benim burda oturunca ben bu renkle çok mutluyum dedim. Zaten oturma odamdaki köşe takımım gri. Ne olabilirdi tatlı bir sütlü kahve. Onu da bebekten sonra yaptırırım artık, kremle hevesimi alınca.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…