347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende tam tersini istiyorum galiba yatak odam bembeyaz olsun salonum biraz daha toprak tonlarında olsun çalışma odamı da rengarenk yapıcam ohh deli kızın çeyizi gibi
Bu gün ataşehirdeki bi gelinlikçiye girdim senelerdir tanırım sahibini de. ona merhaba derken vitrindeki gelinlik gözüme çarptı bi deneyebilirmiyim dedim tabiki dedi. giyince çok hoş durdu üstümde zaten hep aynı tarz şeyleri beğeniyorum. istediğim askı olayını falan da anlattım yapabilirmiyiz dedim yaparız dedi. sonra ee fiyatı kaça dedim 1000e bırakırım sana dedi nasıl şaşırdım ya tabi alışmışız hep 2500leri falan duymaya bi tuhaf geldi. Elleyince de kaliteli duruyodu ama nasıl anlarız bi gelinliğin kalitesini hiç bilmiyorum. Şeytan dediki al gitsin arkası da tam oldu zaten Ama uymadım şeytana ben bi nişanlımla konuşayım dedim
Stankinin sesi çıkmıyo bikaç gündür inşallah bi sorun falan yoktur.

Mercimm çarşamba günü detaylıya gittik. Bebekle ilgili herşey normal çıktı çok şükür. Benim bebeğe giden bir damarım yumuşak olması gerekirken sertmiş. Tuzlu yersem ve çok kilo alırsam 30. haftadan sonra tansiyon sorunu yaşarsın dedi. Doktor bunu söyleyince ben sonuçta tuz ve kilo benim elimde olan birşey diye düşünüp hiç sorun etmedim. Sonradan netten araştırınca biraz korktum. Bu sorundan dolayı erken doğum yapanları felan okudum. Ama şimdi yeniden iyiyim toparladım kendimi. Allah'a emanetiz.

ohh maşallah iyi iyi öyle herşeyi dert etme kendine inşallah nurtopu gibi doğucak oğluşun sağlıklı sıhhatli

ohh maşallah iyi iyi öyle herşeyi dert etme kendine inşallah nurtopu gibi doğucak oğluşun sağlıklı sıhhatli

Sağol canım, Arda'nın ayak tabanına kadar gördük, çok güzeldi. Bu arada 5 gün sonra düğününe kalan sürede 3 ayları göreceğiz

Bugün bana ilk defa otobüste birisi yer verdi sanırım göbüşüm artık belli oluyor

hamile şekline girmişsin demekki boy boy resimlerini alsaydınız sonrasında çok güzel hatıra kalıyo
son aylar daha hızlı geçicek ikimizde çok sabırsız olucaz

selamlar güzellikler

hafta sonumuz çok kötü geçti. ctesi sabah 7 buçukta haber geldi eşimin babaannesi vefat etmiş apar topar afyona gittik. gittiğimizde bi telaş bu seferde eşimin halası cenaze arabasından düşmüş. ayak bileğinin üst kısmı baya derin kesilmiş kemiği falan çıkmış hemen ameliyata almışlar. haftaya tekrar platin takılıcakmış. dün gece döndük bizde eşim izin almamıştı acele gidince baya yorgundum bugün

canım benim başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.talihsizlik olmuş halanıza çok geçmiş olsun onlar için çok zor olmalı Allah sabır versin inşallah(

mercim hayırlı olsun davetiyelerin,inşallah kafana göre bir yatakodası takımını da en yakın zamanda buşursun:) gelinlik iyi denk gelmiş nişanlına söyle bir bakalım beraber bakın ya da.

stankicim hiç üzülme öyle şeylere kafanı takma canım düşündükçe kötü olur rahat ol dediğin gibi Allah'a emanetsiniz inşallah Ardacık sağsalim doğacak sende sağlıklı güçlü bir anne olacaksın

Öncelikle inciçiçeğim başınız sağolsun bir kere daha böyle olmuştu hatırlıyorum kahvaltıya gitmiştiniz ve kötü bir haber gelmişti. Hala içinde üzüldüm umarım çabucak iyileşir.

Mercim ne kadar uygun fiyata bulmuşsun canım evlilik arefesinde ilaç gibi gelir şimdi ama kumaşını iyi incele sor soruştur.

Stankim göbüşünü çek bize de bizde görelim Ardacık ne kadar büyümüş.. Bu arada sana hemen bir sayfa linki atayım harika yazılar var. Ben dün bayağı okudum. Doğum hikayeleri çok güzel. Hafta hafta hamilelerin yazdığı günlükler mükemmel.

http://blogcuanne.com/tag/pozitif-dogum-hikayeleri/ Burda doğum hikayeleri var.

http://blogcuanne.com/hafta-hafta-hamilelik/ Burdada günlükler var ama hepsi yok. Ben Yasemin'inkini okudum mesela acayip keyif aldım. Kız diyetisyen, eşi spor hocası. Çok tatlı bir evlilikleri ve hikayeleri var.

Pukiciğim sen nasılsın bu arada? Neler yapıyorsun?

Son düzenleme:

Canım başınız sağolsun halanıza da çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.

Kızlar bugun mutfagıma zebra perde bakıyım dedım pahalı geldi biraz . kullanan varmı aranızda? kullanıslı bısey mı memnun musunuz? Mutfakta ne kadar kullanıslı olur bılmıyorum ama baskılı olanların gorunuslerı cok cici o yuzden zebra almak istiyorum siz ne dersiniz?
gelinliği birazdan yüklüyorum albüme ona da bi bakın bakalım kaliteli duruyo mu , diğerleri kırık beyazdı bu tam beyaz

Canım ben zebra yaptırmadım temizliği zor düşüncesiyle. İthal seçtim perdelerimi biraz pahalıya patladı ama geçen haftalarda ilk defa yıkadığımda anladım ki değermiş.

Gelinliği merakla beklemedeyim.

Mercim gördüm gelinliği. Üzerinde kötü durmadığı kanaatindeyim fakat rengi çok çiğ geldi. Ben ilk gelinliği çok beğendiğimi söylemeden geçemicem.

Mercim gördüm gelinliği. Üzerinde kötü durmadığı kanaatindeyim fakat rengi çok çiğ geldi. Ben ilk gelinliği çok beğendiğimi söylemeden geçemicem.
bide chelzy diye bir arkadaş var galiba :
merhaba arkadaşlar sizin eşiniz yada nişanlınız askerliğini bingölde yapmış galiba bingölle ilgili yaşadıklarınız düşünceleriniz.orada karşılaştıkları zorluklardan bahsedebilirmisiniz acaba ? konunun ortasında lap diye çıktığım için kusura bakmayın bingöl hakkında net üzerinde pek bir bilgi bulamadım en iyi yaşayanlar olrak sizlerin bileceğini düşündüm.şimdiden çok teşekkür edeerim

lovelym bende rengine takıldım biraz ama kırık beyaz ını da dikeriz sen istersen dedi modeli nasıl?

Son düzenleme:
lovelym bende rengine takıldım biraz ama kırık beyaz ını da dikeriz sen istersen dedi modeli nasıl?

Model olarak beğendim. Kumaş kötü durmuyor. Renk halledilebilir bir şey pekala. Yakayıda düz yerine kalp mi yapsan acaba çok daha şık durur. Genel hatlarıyla ilk gelinliğe benzettim. Arada çok fiyat farkı varsa bunu da oynamalarla istediğin gibi şekillendirebileceğini düşünüyorum.

Canım bizimki ktm'ye giderken bile yolda mesajlaşıyordu benle sonra patlama oldu hatta. Ktm'de de şarja koyduğu sırada çalındı telefonu. O ara ankesörlüden haberleştik. Usta birliğine gittiğinde Bingöl'e telefonsuz girdi içeri. Zaten risk alıp telefonla gitmesin bayağı bir arama olmuştu bizim zamanımızda. Olanların alınmıştı. Bizimki içerde askerliği bitmek üzere olan bir askerden 20 tl gibi bir rakama nokianın en eski modellerinden, tuşu bile olmayan bir telefon satın almış. Onunla askerliği tamamladı. Getirdi bende gördüm hatta sen bununla nasıl mesaj attın demiştim. Şimdi eser yok kendisinden atıldı herhalde. Bu akşam hatırlamışken bir sorayım uzakları yakın eden takozumuzu. Çarşı izni yok evet, güvenlikleri için ama bizimkiler yolunu bulup bir kaç kez çıkmışlardı ve facete fotoğrafları bile var lahmacun falan yerken. Nasıl kendilerinden geçmişler. Oradaki en büyük zorluk az buz hatırladığım kadarıyla yemeklerdi ama parayla tost, pizza falan da yiyebilecekleri bir kantinleri vardı. Ve bizimki hazır kıta olduğu için komandolarla hemen hemen eşit saygı görüyordu. Sıraya girmeye kalktığında abi sen geç diyorlarmış ve ön sıradan yemek alıyormuş. Onun dışında en zoru hiç kuşkusuz ikimiz içinde özlemdi.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…