Canım bizimde öyle olmuştu işte. İçime sinen beyaz yatak odası bulamayınca mecburen içime sinen kahverengi bir yatak odası almak zorunda kalmıştım şimdi iyi ki diyorum bütün evi bembeyaz yapmamışım. Salonum o kadar ferah ki... Yatak odamın sıcacık bir görüntüsü var ve allah işte benim yatak odamda müteahhitin yaptırdığı benim mobilyamla aynı tonda gömme dolap var. Beyaz almış olsam nasıl sırıtacaktı. Herşey de bir hayır var.
Kayınvalidemlerde cumartesi akşam bizdeydi. Koltuklarımdan dolayı hiç mutlu değil. Sürekli bir şey dökülecek kirlenecek diye diken üstünde oturuyor. Bense çok rahatım aksine. Keşke gri mi yaptırsaydık koltuklarını dedi. Bende içim açılıyor benim burda oturunca ben bu renkle çok mutluyum dedim. Zaten oturma odamdaki köşe takımım gri. Ne olabilirdi tatlı bir sütlü kahve. Onu da bebekten sonra yaptırırım artık, kremle hevesimi alınca.
Mercimm çarşamba günü detaylıya gittik. Bebekle ilgili herşey normal çıktı çok şükür. Benim bebeğe giden bir damarım yumuşak olması gerekirken sertmiş. Tuzlu yersem ve çok kilo alırsam 30. haftadan sonra tansiyon sorunu yaşarsın dedi. Doktor bunu söyleyince ben sonuçta tuz ve kilo benim elimde olan birşey diye düşünüp hiç sorun etmedim. Sonradan netten araştırınca biraz korktum. Bu sorundan dolayı erken doğum yapanları felan okudum. Ama şimdi yeniden iyiyim toparladım kendimi. Allah'a emanetiz.
ohh maşallah iyi iyiöyle herşeyi dert etme kendine inşallah nurtopu gibi doğucak oğluşun sağlıklı sıhhatli
Sağol canım, Arda'nın ayak tabanına kadar gördük, çok güzeldi. Bu arada 5 gün sonra düğününe kalan sürede 3 ayları göreceğiz
Bugün bana ilk defa otobüste birisi yer verdi sanırım göbüşüm artık belli oluyor
selamlar güzellikler
hafta sonumuz çok kötü geçti. ctesi sabah 7 buçukta haber geldi eşimin babaannesi vefat etmiş apar topar afyona gittik. gittiğimizde bi telaş bu seferde eşimin halası cenaze arabasından düşmüş. ayak bileğinin üst kısmı baya derin kesilmiş kemiği falan çıkmış hemen ameliyata almışlar. haftaya tekrar platin takılıcakmış. dün gece döndük bizde eşim izin almamıştı acele gidince baya yorgundum bugün
selamlar güzellikler
hafta sonumuz çok kötü geçti. ctesi sabah 7 buçukta haber geldi eşimin babaannesi vefat etmiş apar topar afyona gittik. gittiğimizde bi telaş bu seferde eşimin halası cenaze arabasından düşmüş. ayak bileğinin üst kısmı baya derin kesilmiş kemiği falan çıkmış hemen ameliyata almışlar. haftaya tekrar platin takılıcakmış. dün gece döndük bizde eşim izin almamıştı acele gidince baya yorgundum bugün
Canım başınız sağolsun halanıza da çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.
Kızlar bugun mutfagıma zebra perde bakıyım dedım pahalı geldi biraz . kullanan varmı aranızda? kullanıslı bısey mı memnun musunuz? Mutfakta ne kadar kullanıslı olur bılmıyorum ama baskılı olanların gorunuslerı cok cici o yuzden zebra almak istiyorum siz ne dersiniz?
gelinliği birazdan yüklüyorum albüme ona da bi bakın bakalım kaliteli duruyo mu , diğerleri kırık beyazdı bu tam beyaz
merhaba arkadaşlar sizin eşiniz yada nişanlınız askerliğini bingölde yapmış galiba bingölle ilgili yaşadıklarınız düşünceleriniz.orada karşılaştıkları zorluklardan bahsedebilirmisiniz acaba ? konunun ortasında lap diye çıktığım için kusura bakmayın bingöl hakkında net üzerinde pek bir bilgi bulamadım en iyi yaşayanlar olrak sizlerin bileceğini düşündüm.şimdiden çok teşekkür edeerim
bide chelzy diye bir arkadaş var galiba :Mercim gördüm gelinliği. Üzerinde kötü durmadığı kanaatindeyim fakat rengi çok çiğ geldi. Ben ilk gelinliği çok beğendiğimi söylemeden geçemicem.
Mercim gördüm gelinliği. Üzerinde kötü durmadığı kanaatindeyim fakat rengi çok çiğ geldi. Ben ilk gelinliği çok beğendiğimi söylemeden geçemicem.
merhaba arkadaşlar sizin eşiniz yada nişanlınız askerliğini bingölde yapmış galiba bingölle ilgili yaşadıklarınız düşünceleriniz.orada karşılaştıkları zorluklardan bahsedebilirmisiniz acaba ? konunun ortasında lap diye çıktığım için kusura bakmayın bingöl hakkında net üzerinde pek bir bilgi bulamadım en iyi yaşayanlar olrak sizlerin bileceğini düşündüm.şimdiden çok teşekkür edeerim
Evet Bingöl merkezdeydi benim eşim ama acemilikten sonraki dönemde. Kastamonu'dan oraya gitti. Gidişimiz iyi başlamamıştı ama sonra daha sakin ve kolay geçti. Yaşadıklarımız anlatmakla bitmez. Nerden başlasam bilemedim. Zorluk derken hava şartları soğuktu ama bizimki 17 ocak'ta askerliğini bitirmişti. Aramızda dönem farkı var. Kar olunca sevinirlerdi, çünkü hava ısınırmış. Kar yokken daha zorluymuş hava şartları. Birde bizimki 12 saat nöbet tuttuğundan olacak geceleri çok korktuğunu ve üşüdüğünü anlattı geldiğinde. Akşam 18:00'de nöbeti başlar sabah 6:00'da nöbeti biterdi, başka bir arkadaşı devralırdı. Telefon konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Bol bol mesajlaşıp konuşabilirsiniz.
lovelym bende rengine takıldım biraz ama kırık beyaz ını da dikeriz sen istersen dedi modeli nasıl?
Evet Bingöl merkezdeydi benim eşim ama acemilikten sonraki dönemde. Kastamonu'dan oraya gitti. Gidişimiz iyi başlamamıştı ama sonra daha sakin ve kolay geçti. Yaşadıklarımız anlatmakla bitmez. Nerden başlasam bilemedim. Zorluk derken hava şartları soğuktu ama bizimki 17 ocak'ta askerliğini bitirmişti. Aramızda dönem farkı var. Kar olunca sevinirlerdi, çünkü hava ısınırmış. Kar yokken daha zorluymuş hava şartları. Birde bizimki 12 saat nöbet tuttuğundan olacak geceleri çok korktuğunu ve üşüdüğünü anlattı geldiğinde. Akşam 18:00'de nöbeti başlar sabah 6:00'da nöbeti biterdi, başka bir arkadaşı devralırdı. Telefon konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Bol bol mesajlaşıp konuşabilirsiniz.
şu anda kastamonuda ilk günlerimiz biraz zor geçti ama alıştık şimdi martın ortasında usta birliği bingöl merkez telefon götürse yanında içeri sokabilir mi bu durumları merak ediyrum. doğuda çarşı izni filan yok diye birşeyler duyduk bide.telefon görüşmesi rahat olursa diğerlerinin üstesinden geliriz inşallah..yemekleri nasıldı peki..bide son sorum orda en büyük karşılaştınız zorluk sıkıntı neydi acaba
şu anda kastamonuda ilk günlerimiz biraz zor geçti ama alıştık şimdi martın ortasında usta birliği bingöl merkez telefon götürse yanında içeri sokabilir mi bu durumları merak ediyrum. doğuda çarşı izni filan yok diye birşeyler duyduk bide.telefon görüşmesi rahat olursa diğerlerinin üstesinden geliriz inşallah..yemekleri nasıldı peki..bide son sorum orda en büyük karşılaştınız zorluk sıkıntı neydi acaba
Canım bizimki ktm'ye giderken bile yolda mesajlaşıyordu benle sonra patlama oldu hatta. Ktm'de de şarja koyduğu sırada çalındı telefonu. O ara ankesörlüden haberleştik. Usta birliğine gittiğinde Bingöl'e telefonsuz girdi içeri. Zaten risk alıp telefonla gitmesin bayağı bir arama olmuştu bizim zamanımızda. Olanların alınmıştı. Bizimki içerde askerliği bitmek üzere olan bir askerden 20 tl gibi bir rakama nokianın en eski modellerinden, tuşu bile olmayan bir telefon satın almış. Onunla askerliği tamamladı. Getirdi bende gördüm hatta sen bununla nasıl mesaj attın demiştim. Şimdi eser yok kendisinden atıldı herhalde. Bu akşam hatırlamışken bir sorayım uzakları yakın eden takozumuzu. Çarşı izni yok evet, güvenlikleri için ama bizimkiler yolunu bulup bir kaç kez çıkmışlardı ve facete fotoğrafları bile var lahmacun falan yerken. Nasıl kendilerinden geçmişler.Oradaki en büyük zorluk az buz hatırladığım kadarıyla yemeklerdi ama parayla tost, pizza falan da yiyebilecekleri bir kantinleri vardı. Ve bizimki hazır kıta olduğu için komandolarla hemen hemen eşit saygı görüyordu. Sıraya girmeye kalktığında abi sen geç diyorlarmış ve ön sıradan yemek alıyormuş. Onun dışında en zoru hiç kuşkusuz ikimiz içinde özlemdi.
Çok teşekkür ederim canım su an orayla ilgili birşeyler öğrendim ya sayende o kadar mutlu oldum ki anlatamam yaşadığımız en büyük zorluk özlem zaten ilk başta geçmez zannederken yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım.jandarma olarak gidecek bakalım bizimki kim bilir neler yasayip görecez. darısı bizim başımıza hayırlısı ile biter inşallah.ktm ye katılmadan direk komutanları kastamonudan götürecekler bakalım nasıl olacak .tekrar çok teşekkür ederim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?