- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
canım benim başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.talihsizlik olmuş halanıza çok geçmiş olsun onlar için çok zor olmalı Allah sabır versin inşallah(
Öncelikle inciçiçeğim başınız sağolsun bir kere daha böyle olmuştu hatırlıyorum kahvaltıya gitmiştiniz ve kötü bir haber gelmişti. Hala içinde üzüldüm umarım çabucak iyileşir.
Mercim ne kadar uygun fiyata bulmuşsun canım evlilik arefesinde ilaç gibi gelir şimdi ama kumaşını iyi incele sor soruştur.
Stankim göbüşünü çek bize de bizde görelim Ardacık ne kadar büyümüş.. Bu arada sana hemen bir sayfa linki atayım harika yazılar var. Ben dün bayağı okudum. Doğum hikayeleri çok güzel. Hafta hafta hamilelerin yazdığı günlükler mükemmel.
http://blogcuanne.com/tag/pozitif-dogum-hikayeleri/ Burda doğum hikayeleri var.
http://blogcuanne.com/hafta-hafta-hamilelik/ Burdada günlükler var ama hepsi yok. Ben Yasemin'inkini okudum mesela acayip keyif aldım. Kız diyetisyen, eşi spor hocası. Çok tatlı bir evlilikleri ve hikayeleri var.
Pukiciğim sen nasılsın bu arada? Neler yapıyorsun?
Çok teşekkür ederim canım su an orayla ilgili birşeyler öğrendim ya sayende o kadar mutlu oldum ki anlatamam yaşadığımız en büyük zorluk özlem zaten ilk başta geçmez zannederken yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım.jandarma olarak gidecek bakalım bizimki kim bilir neler yasayip görecez. darısı bizim başımıza hayırlısı ile biter inşallah.ktm ye katılmadan direk komutanları kastamonudan götürecekler bakalım nasıl olacak .tekrar çok teşekkür ederim canım:)
teşekkür ederim kızlar sağolun. evet lovelym o zaman dedeyi kaybetmiştik. babaanne zaten 20 gündür hastanedeydi baya ağırdı durumu bekleniyodu ama hala ya çok üzüldük
mercim benim mutfak ve boş odam zebra ben çok memnunum. düz krem pileli olanlardan. temizliği içinde balkona koy fırçala durula demişti satıcı. kaç aydır kullanıyorum en ufak kir yok şuan yazın yıkarım heralde
Cuma günü gelinlik işini de halletmeyi düşünüyorum bakalım ne çıkıcak şansıma en kötü ihtimalle bu modelden diktiririm yakasını kalp açtırtmayı düşünmüştüm zatenModel olarak beğendim. Kumaş kötü durmuyor. Renk halledilebilir bir şey pekala. Yakayıda düz yerine kalp mi yapsan acaba çok daha şık durur. Genel hatlarıyla ilk gelinliğe benzettim. Arada çok fiyat farkı varsa bunu da oynamalarla istediğin gibi şekillendirebileceğini düşünüyorum.
madem kullananlar memnun bende mutfagıma alıyım o zaman zaten cam ocaktan uzakta duruyo üzerine bişey sıçramaz diye düşünüyorum:44:teşekkür ederim kızlar sağolun. evet lovelym o zaman dedeyi kaybetmiştik. babaanne zaten 20 gündür hastanedeydi baya ağırdı durumu bekleniyodu ama hala ya çok üzüldük
mercim benim mutfak ve boş odam zebra ben çok memnunum. düz krem pileli olanlardan. temizliği içinde balkona koy fırçala durula demişti satıcı. kaç aydır kullanıyorum en ufak kir yok şuan yazın yıkarım heralde
bide chelzy diye bir arkadaş var galiba :
merhaba arkadaşlar sizin eşiniz yada nişanlınız askerliğini bingölde yapmış galiba bingölle ilgili yaşadıklarınız düşünceleriniz.orada karşılaştıkları zorluklardan bahsedebilirmisiniz acaba ? konunun ortasında lap diye çıktığım için kusura bakmayın bingöl hakkında net üzerinde pek bir bilgi bulamadım en iyi yaşayanlar olrak sizlerin bileceğini düşündüm.şimdiden çok teşekkür edeerim
selamlar güzellikler
hafta sonumuz çok kötü geçti. ctesi sabah 7 buçukta haber geldi eşimin babaannesi vefat etmiş apar topar afyona gittik. gittiğimizde bi telaş bu seferde eşimin halası cenaze arabasından düşmüş. ayak bileğinin üst kısmı baya derin kesilmiş kemiği falan çıkmış hemen ameliyata almışlar. haftaya tekrar platin takılıcakmış. dün gece döndük bizde eşim izin almamıştı acele gidince baya yorgundum bugün
lovelym iyiyim bende bu son günlerde sürekli bir baş ağrısı çekiyorum sanırım ders çalıştığım için gözlerim yoruluyor bilmiyorum öyle bir şey oluyor gibi:) sen nasılsın kuzum?
Canım iyiyim sağolasın, bildiğiniz gibi. Bir değişiklik yok. Acaba bir göz kontrolüne mi gitsen belki de ilerleme vardır. Bilgisayar ve kitaptan gözler çok bozuluyor. Belki dinlendirici verir sadece kitap okurken ve ders çalışırken takarsın.
Dün akşam temizlik yaptık, bu akşam misafir vardı. Yeni gittiler. Yoruldum çok.
Lovely göbüşümün resmini çekemedim yarın yada cuma koyarımO doğum hikayeleriyle ilgili daha öncede bir link paylaşmıştın, baya okumuştum.
Gunaydinlar kuzular
Yatak odamiza gunes doguyo tam gozumun icine icine sabahin bi koru daha simdiden ter icinde uyaniyorum. Yazin napicaz bilmem. Hic uyunacak gibi degil. Bileydim kopkoyu perde alirdim.
Lovelym aksam siteye bende bakayim dedim ne guzel hikayeler var insana cok yardimci olucak bilgiler var. Baya okumusum
Selam kızlar bugun hic ugrayamadim cok yogun gecti butun gunum simdi de telefondan bunlari yazip yatmaya gidicem.
Oglen okuldan ciktim eve gelip biraz dinlendim 4te tekrar okula gittim matematik egitimimiz vardi ona girdim 7 de nisanlim beni almaya geldi beraber ikea ya gittik ama etrafta nasil bir sis var normalde 15dk suren yolu 50dk da anca gidebildik. Calisma odamiza kucuk bi kitaplikli unite , bir çalışma masasi, kucuk bi mutfak masasi, bide camasir makinesi ustune dolap baktik. Ikea da cok cesit olunca calisma odasinin unitesine bi turlu karar veremedik begendigimiz herseyi olctuk bictik yarin evin nerelerine koyabilecegimizi kararlastirip almaya gidicez. Bugunluk benden bu kadar uyumaya gidiyorum optum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?