347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aa evet cnm bu daha şiirin dokuması dedin gibi daha güzel ve hasır görünümüne daha çook sahip gercekten çook saol cnm çook tşkrler alıyorum hemen

Canımcım gözünü korkutmak gibi olmasın ama benim uçuklarımın tamamen iyileşmesi tam 3 hafta sürer. İlk etapta kaşınır kızarır şişer, ikinci etapta kabuk bağlar, üçüncü etapta ben sürekleri ağzımı oynatıp kabuğu kanattığım için 3 kere falan yeniden kabuk bağlar sonra kabuğu düşer izi kalır. izin geçmesi de bi hafta sürse toplam 1 ay falan çirkin çirkin gezerim. ayyyyy yine gözüm korktu :18::18: Uçuklu bi gelin olmak istemiyorummm
Canım eğer ilaç bi işe yaramıyosa en azından birinci etaptan ikinciye geçmesi için yanında limon kolonyası bulundurup üstüne basabilirsin hem kaşınmasını gideriyo hemde daha çabuk kabuk bağlatıyo

Üüü çok korkuyorum Mercimmmm. Şimdi gnc'ye gidip vitamin ve bağışıklık güçlendirici ilaç alıcam ve onlardan içicem bundan sonra.

Günaydınlar dudakım çok acıyor yahu.

Dün gnc'den womens ultra mega ve winterex aldım. Şuandada acayip indirimde. Bağışıklık sistemini güçlendirmek ve vitamin takviyesi yapmak isteyenlere öneririm bu ikisini. Ben şuan doz olarak biraz fazla alacağım ki vücut direncim düştüğü için toparlasın.

Dün bir yakınımız bel fıtığı ameliyatı oldu bu arada. Hastaneye çiçek yolladım çiçek.com'dan ve çok memnun kaldım. 15:30'da verdiğim siparişimi 16:06'da teslim etmişler mail geldi. Çiçeksepetinin yan kuruluşu gibi bir şeymiş zaten. Başka yerler 3-4 gün sonra götürüyor, bu verdiğin saat aralığında. Bu da ayrı bir tavsiyemdir.

Bu arada dün ranellodan iki tane babet aldım. Benim ayaklarım bazı ayakkabılarda 37 bazılarında 38 ben en rahat 37.5'ta rahat ediyorum. Tabi dün 38 çok büyük geldiği için 37 aldım. Bu da baş parmağımın üstünden çok vurdu. Bu durumla karşılaşan var mı kalıba koydursam rahatlar mı? Ön kısmı yukarı doğru kaldırabiliyorlar mı?

Son düzenleme:
günaydın güzeller

biz dün yemeksiz kaldık ben çok hastaydım karnım fena oldu bütün gün yattım. dedim akşama doğru patlıcan kızartırım makarna da var yeter. saat 4 buçukta eşim msj attı biz tellerin çıtasını takmaya geliyoruz pencerelere diye. bende çabucak olur die düşündüm ama. nerdeee. 7 buçuğa kadar uğraştılar. bu arada yatak odasına jaluziyide taktılar artık gözümüze güneş girmeyecek. eşim de dedi uğraşma artık dışarda yiyelim zaten hastasın deyince dışarı çıktık artık

evvelki günde kurabiye istemişti kuzum benden dün hastayım diye yapamadım. kalktım bugün erkenden kurabiye yaptım. fırının ayarını bu sefer tutturdum bişeycik olmadan pişti kurabiklerim

lovelym ayy kuzum kıyamam. inş bu aldığın ilaçlar iyi gelirde çabucak kurtulursun acısından. bende pek uçuk çıkmaz çıksa da böyle sivilce gibi kızarır ve kaşınır öle acı yapmaz çok belli olmaz. maşallah diyeyim uçuğa ne iyi gelir bilemiyorum o yüzden. ayrıca benim ayakkabı numaralarımda 37-38 değişiyo hep. hiç iyi bir şey deil. babetler bende de sıkıntı yaratıyor. hiç kalıba koydurmadım ama duymuştum bi arkadaşımdan baya işe yarıyormuş bi dene istersen

Sağol İnciçiçeğim inşallah geçer. Bugün vitamin falan bütün desteklere başladım.

Ofisteki bir arkadaşın ayakkabısını almıştım ödünç, başka türlü kendi ayakkabılarımla yürünecek gibi değildi. Aldığım mağazanın alsancak mağazasına götürdüm. 1 hafta beklersiniz yalnız kalıba konulacak çok ayakkabı var elimizde dediler. Tamam razıyım dedim. Sonra kasadaki kız tanıdı beni optimumda ki mağazalarından alışveriş yapmıştım daha önce. Ben yarına hallederim sizin işi dedi ama çok bir açılma beklemicekmişim çünkü önü ruganmış. Tamam dedim. Bugün gittim başka bir babet aldım yumuşacık ayaklarım rahat etti.

Ben 40 numara koca ayaklı biri olarak hiç kalıp kullanmadım daha önce ama kalıplarda yarım numara farkettirebildiklerini biliyorum ayakkabının cinsine göre. Babet de mutlaka açılır ama önü rugan dediklerine göre rugan pek esnemiyo demekki. Lovelym haftasonu dinlen bari bol bol vitamin al da yeni haftaya dudağının şişliği inmiş olsun.
Hemen kendimden de eklemeler yapıyım. bugun mutfagıma halı aldım krem rengi , mutfak masası alıcaktık ıkeada kalmamıs ayın 14unde gelcekmıs, cekmecenın ıcıne kasıklık aldım, bıde ayaklı raflardan aldım mutfak dolaplarında kullanabılmek ıcın. yatak odasının avızesını taktık, mutfaga aldıgımız avıze cok buyuk gelınce onu ıade etmeye karar verdık bugunluk benden haberler bu kadar

günaydın kızlar ben bvurayı ok ihmal ediyorum biliyorum ama evde pc açamıyorm uyuyorum sürekli sabahları erken uyanmaya başladım garip bir zamandayız

dün halılarımızı hallettik komple royal halıdan seçtik mutfak halımızda çay temalı kaşmir halıdan aldık şükür sorunsuz gidiyoruz bugün nişanlımın ailesi mangal keyfine gelecekler inşallah güzel bir gün olur

geçmiş olsun lovelym

ben sabah kalktım lovelymn topiğine daldım çünkü çamaşır selesi ve ütü masası tercihlerini merak etttim lovelym benim çamaşır sepetim dolaplı yani uzun dolabın en altında annemin evindede şu anda benim evimde de öyle o yüzden sepet almıcam ama seleyi seninkinden alıcam gibi birde buna kumaş yaptınmı kuzum buna yapmaya gerek varmıdır bilmiyorm

geçen haftalarda temizlik ürünlerimi de halletim şirket kıdem ödülü vermişti o çek bütün temizlik malzemelerine yetti 3 senelik ürün aldım resmen

bu arada ütü masanı nereden almıştın memnunmusun markasını yazdım netten alsamm mı acaba diyorum

merci biz ikeaya gidemedik orda mutfak için dolap içi raflar vardır o zaman biz sitesinden alıyhoruz çoğu şeyi bank alıcaz evin girişine ayakkbılık uzakta kapının hemen yanına bak almayı düşünüyoruz bir gelip bakalım o zaman

seninde hazırlıklar tam gaz devam ediyor hadi az kaldı

Bende ütü masası arayışlarındayım bu aralar hangi marka alacağıma karar veremedim. viledanın premium unu beğendim ama oda biraz fazla mı büyük acaba :44: ben dolap içi ek raflar aldım ikeadan. kombimin altındaki dolabım için .portmantoyu da ordan almayı düşünüyoruz her bölümünü sen nasıl istersen öyle yapabiliyolar hatta bilgisayarda oluşturup sana da veriyolar resmini . Bende giriş kapısının tam karşısına dresuar gibi bişey düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim portmanto geldikten sonra kalan alana göre karar vericem sanırım. Biz halıları bambaşka yerlerden aldık Mutfağı ve çalışma odasını ikea dan, yatak odasını ve banyoyu merinostan aldık. salonu stepten alıcaz, koridorları da burda bi halıcıdan beğendim ordan sipariş vercem biraz karışık oldu

Hediye gibi bir hafta sonuydu, hava çok güzeldi. Bizde kaçırmadık fırsatı değerlendirdik. Bugün bebek arabamızı aldık, puseti de içinde. Tek eksik beşik kaldı. Onu da önümüzdeki ay alacağız. Çocuk odası yapabilmek için başka eve kiraya çıkma fikrimiz vardı, daha önce yazmıştım. Ama anladıkki ev sahibi biz kirayı bir gün bile geciktirmediğimiz için bizi idare etmiş, kirayı arttırmamış. En dandik ev ile bile bizim ev arasında 200-300 TL kira farkı var. Kiralar çok fazla. Bu evde devam edeceğiz.

iyi bir karar olmuş bence stankimm hamile hamile ev taşımak çok yorucu olurdu senin için belki Ardacık biraz büyüyünce düşünebilirsiniz taşınmayı , ozaman da kendi evinize çıkarsınız inşallah

selamlar

bizde hafta sonu için baya plan yapmıştık ama günlük güneşli bi hava yoktu oysa hafta içi daha güzeldi. gene de evde pineklemeyelim çıkalım dolaşalım biraz dedik. karşıyaka'ya gittik. arabayla çıkmadık bu sefer. otobüs metro vapur tüm araçları kullandık :)) dün baya yorulmuşum. bugünde sabah evin yarıya kadar olan kısmına süpürge tuttum balkonlarla uğraştım öğleden sonrada markete gidelim dedik. forum ne kalabalıktı park yer zor bulduk valla kalabalıkta da alışveriş olmuyo ne alacağını şaşırıyor insan başım döndü vallaha :))

stankim arda beyin arabasını güle güle kullanın inşallah. evinden memnunsan kalmanız daha iyi canım. hamileyken ev taşıması gerçekten çok zor olur. hem paşa şimdilik sizin yanınızda yatar zaten. ayrı odaya geçeceği zaman ev meselesini düşünürsünüz gene

Gizim ben ütü masamın markasını hatırlamıyorum ama topiğime yazmış olabilirim. Ben internetten almıştım zaten sanırım morhipoydu ya da altıncı caddeydi emin değilim. Evmanya bilem olabilir. O kadar çok site geziyordum ki o zamanlar... Yalnız çok güzel paket yapılıp gelmişti kaç kat açmıştık hatırlamıyorum. Ayrıca çok memnunum biraz ağır ve büyük olması dışında kullanımı rahat.

Stankim haftasonu hava mis gibiydi. İyi yapmışsınız. Ev içinde en doğru karar bende allah kısmet ederse bu oturduğum evimin oturma odasını bebiş odası yapacağım. Okula başladığında değiştiririz diye düşünüyorum. Arabası ve pusetini de güle güle kullanın. Ben daha şimdiden marka model belirledim.

Bana gelecek olursak bende cts temizlik, çamaşırlar, ütü falan o şekilde vakit geçirdim. Pazar günü kursum vardı. 15:00'te oraya gittim. 18:00'de bitti. Geldim o saatten sonra gene kalan ütüleri yaptım. Yazlık kışlıkları ayırdım. Dolapları çekmeceleri çıkarttım hepsini düzenledim. Yazlıkları yıkadım ama asamadım çünkü makina bittiğinde saat yarım falandı. 23:30 gibi elektrik süpürgesi tuttum kimse rahatsız olmasın diye sesi en kısılıkta. Giymeyeceklerimi bir torbaya ayırdım. Vericem. Allahtan vitamin hapına başladım yoksa bu koşturmayla gerçekten düşüp bayılabilirim. 5 dakka oturmadan gün geçiyor. Oturduğum tek zaman ütü yaparken.

Son düzenleme:
lovelym ben ütü masasının markasını senin topiğinde görüdm argeledim hemen işte morhipoda 95 tl alıcam mecbur ağırmı yaaa ben hafif istiyordum aslında ama ağır olanlar yere sağlam basıyor galiba

Evet kuşum ağır bayağı benim eşim kaldırıyor. Sağlam basıyor fena değil ama çok yer kaplıyor bayağı büyük bir şey aklında olsun. Yerle ilgili sıkıntın varsa düşünme derim ya da ağırlığı beni yorar diyorsan. Hafif olanlarda dediğin gibi zangır zangır sallanıyor. Benimde yerim yok mesela o odadan bu odaya geziyor sürekli.

Selamlar hatunlar

Simdi geldim denemeden kafam allak bullak oldu

Bende utu masami bimden almistim 50 liraydi cok memnunum. Anneannemde kac senedir kullanio aynisini bi sorun cikmadi hic

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldimm. bana soyleyin utu masasinin markasını ?? Bende alıyım ondan

şaka maka 2buçuk ay kalmış hiç bişey yetişmicek gibi sanki daha birsürü eksiğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…