- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 38
- 35
Kuzum attım hepsini yukarda yazıyor. Hayırlısı olsun. Senin paylaştığın model sanırım kreme kaçıyordu. Bu tam beyaz ben sanıyorum o zaman ondan bunu tercih etmiştim. Bir de annem bunun dokumasını daha çok beğenmişti.
Canım sorma stresten gece uyku uyuyamıyorum pazardan beri. Eczacı 24 saate iner dedi ama ne inme var ne bir şey. Sarımsak bastım dün duştan önce duştan sonrada zovirax verdi eczacı onu sürdüm ama hiç bir düzelme yok. Alt dudağımın yarısı davul gibi.
Mercimmm ne kadar zamana geçer ki bu sen tecrübeliymişsin.
Sağol Stanki. Bebeğin 30. haftadan itibaren dönmeye başlayacak bildiğim kadarıyla. Çok az kaldı bebişin gelmesine. Benimde dün gece bir arkadaşım doğum yapmış.
Nena şifreyi yine unutmuş olabilir öyle diyordu. Belki de işe başlamıştır.
Canım düşünme herşey hayırlısıyla atlatılıyor. Ben hiç stresli değildim mesela. Stresi kına gecesinin olduğu gün ve düğün günü yaptım sadece. Ondan önce hiç yoktu. Kına gecesinde saçım ve makyajım olmayınca apar topar eve gelmiş hepsini bozmuş yeniden kuaför arayışına düşmüştüm o saatten sonra ağlaya ağlaya. Allah kimsenin başına vermesin. Düğün de neyseki prova etmiştik. Düğün günü hiç sıkıntı yaşamadım. Ne saçımda ne makyajımda. Sadece evet diyeceğimiz için heyecanlanmıştık. Eşim o heyecanla hayır der diye korkmuş. Nikah memuru konuşurken sürekli içinden evet evet evet... demiş.
aa evet cnm bu daha şiirin dokuması dedin gibi daha güzel ve hasır görünümüne daha çook sahip gercekten çook saol cnm çook tşkrleralıyorum hemen
Canımcım gözünü korkutmak gibi olmasın ama benim uçuklarımın tamamen iyileşmesi tam 3 hafta sürer. İlk etapta kaşınır kızarır şişer, ikinci etapta kabuk bağlar, üçüncü etapta ben sürekleri ağzımı oynatıp kabuğu kanattığım için 3 kere falan yeniden kabuk bağlar sonra kabuğu düşer izi kalır. izin geçmesi de bi hafta sürse toplam 1 ay falan çirkin çirkin gezerim. ayyyyy yine gözüm korktu :18::18: Uçuklu bi gelin olmak istemiyorummm
Canım eğer ilaç bi işe yaramıyosa en azından birinci etaptan ikinciye geçmesi için yanında limon kolonyası bulundurup üstüne basabilirsin hem kaşınmasını gideriyo hemde daha çabuk kabuk bağlatıyo
Üüü çok korkuyorum Mercimmmm. Şimdi gnc'ye gidip vitamin ve bağışıklık güçlendirici ilaç alıcam ve onlardan içicem bundan sonra.
Günaydınlar dudakım çok acıyor yahu.
Dün gnc'den womens ultra mega ve winterex aldım. Şuandada acayip indirimde. Bağışıklık sistemini güçlendirmek ve vitamin takviyesi yapmak isteyenlere öneririm bu ikisini. Ben şuan doz olarak biraz fazla alacağım ki vücut direncim düştüğü için toparlasın.
Dün bir yakınımız bel fıtığı ameliyatı oldu bu arada. Hastaneye çiçek yolladım çiçek.com'dan ve çok memnun kaldım. 15:30'da verdiğim siparişimi 16:06'da teslim etmişler mail geldi. Çiçeksepetinin yan kuruluşu gibi bir şeymiş zaten. Başka yerler 3-4 gün sonra götürüyor, bu verdiğin saat aralığında. Bu da ayrı bir tavsiyemdir.
Bu arada dün ranellodan iki tane babet aldım. Benim ayaklarım bazı ayakkabılarda 37 bazılarında 38 ben en rahat 37.5'ta rahat ediyorum. Tabi dün 38 çok büyük geldiği için 37 aldım. Bu da baş parmağımın üstünden çok vurdu. Bu durumla karşılaşan var mı kalıba koydursam rahatlar mı? Ön kısmı yukarı doğru kaldırabiliyorlar mı?
günaydın kızlar ben bvurayı ok ihmal ediyorum biliyorum ama evde pc açamıyorm uyuyorum sürekli sabahları erken uyanmaya başladım garip bir zamandayız
dün halılarımızı hallettik komple royal halıdan seçtik mutfak halımızda çay temalı kaşmir halıdan aldık şükür sorunsuz gidiyoruz bugün nişanlımın ailesi mangal keyfine gelecekler inşallah güzel bir gün olur
geçmiş olsun lovelym
ben sabah kalktım lovelymn topiğine daldım çünkü çamaşır selesi ve ütü masası tercihlerini merak etttim lovelym benim çamaşır sepetim dolaplı yani uzun dolabın en altında annemin evindede şu anda benim evimde de öyle o yüzden sepet almıcam ama seleyi seninkinden alıcam gibi birde buna kumaş yaptınmı kuzum buna yapmaya gerek varmıdır bilmiyorm
geçen haftalarda temizlik ürünlerimi de halletim şirket kıdem ödülü vermişti o çek bütün temizlik malzemelerine yetti 3 senelik ürün aldım resmen
bu arada ütü masanı nereden almıştın memnunmusun markasını yazdım netten alsamm mı acaba diyorum
merci biz ikeaya gidemedik orda mutfak için dolap içi raflar vardır o zaman biz sitesinden alıyhoruz çoğu şeyi bank alıcaz evin girişine ayakkbılık uzakta kapının hemen yanına bak almayı düşünüyoruz bir gelip bakalım o zaman
seninde hazırlıklar tam gaz devam ediyor hadi az kaldı
Hediye gibi bir hafta sonuydu, hava çok güzeldi. Bizde kaçırmadık fırsatı değerlendirdik. Bugün bebek arabamızı aldık, puseti de içinde. Tek eksik beşik kaldı. Onu da önümüzdeki ay alacağız. Çocuk odası yapabilmek için başka eve kiraya çıkma fikrimiz vardı, daha önce yazmıştım. Ama anladıkki ev sahibi biz kirayı bir gün bile geciktirmediğimiz için bizi idare etmiş, kirayı arttırmamış. En dandik ev ile bile bizim ev arasında 200-300 TL kira farkı var. Kiralar çok fazla. Bu evde devam edeceğiz.
günaydın kızlar ben bvurayı ok ihmal ediyorum biliyorum ama evde pc açamıyorm uyuyorum sürekli sabahları erken uyanmaya başladım garip bir zamandayız
dün halılarımızı hallettik komple royal halıdan seçtik mutfak halımızda çay temalı kaşmir halıdan aldık şükür sorunsuz gidiyoruz bugün nişanlımın ailesi mangal keyfine gelecekler inşallah güzel bir gün olur
geçmiş olsun lovelym
ben sabah kalktım lovelymn topiğine daldım çünkü çamaşır selesi ve ütü masası tercihlerini merak etttim lovelym benim çamaşır sepetim dolaplı yani uzun dolabın en altında annemin evindede şu anda benim evimde de öyle o yüzden sepet almıcam ama seleyi seninkinden alıcam gibi birde buna kumaş yaptınmı kuzum buna yapmaya gerek varmıdır bilmiyorm
geçen haftalarda temizlik ürünlerimi de halletim şirket kıdem ödülü vermişti o çek bütün temizlik malzemelerine yetti 3 senelik ürün aldım resmen
bu arada ütü masanı nereden almıştın memnunmusun markasını yazdım netten alsamm mı acaba diyorum
merci biz ikeaya gidemedik orda mutfak için dolap içi raflar vardır o zaman biz sitesinden alıyhoruz çoğu şeyi bank alıcaz evin girişine ayakkbılık uzakta kapının hemen yanına bak almayı düşünüyoruz bir gelip bakalım o zaman
seninde hazırlıklar tam gaz devam ediyor hadi az kaldı
lovelym ben ütü masasının markasını senin topiğinde görüdm argeledim hemen işte morhipoda 95 tl alıcam mecbur ağırmı yaaa ben hafif istiyordum aslında ama ağır olanlar yere sağlam basıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?