347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım ben topiğime eklemişim markasını. Geçen sene sorsan tak diye bilirdim her şeyimi unutmuşum. Ahhh zaman nasıl hızlı geçiyor.

ama ama olmaz ki gizzzzzzzzzzz nerdesinn bana da yaz bulduğun markayı
markafonide çok güzel bi abajur bulmustum ama kalpli diye beğenmedi benimki araştırmalara devam

22 Nisan'da 32. Haftam dolduğu için doktora çalışabilir raporu almaya gideceğim. Doktor kasılmalarımdan dolayı 32. Hafta da böyle olursa sana çalışabilir raporu veremem dedi. Doktor nasıl uygun görürse öyle olur ama evde zaman nasıl geçer ya

geçer ya en azından kafan rahat olur. stressiz geçirirsin son haftalarını. bol bol yürüyüşe çıkarsın, Ardacığın son cicilerini alır onları hazırlarsın. doğum için bebek şekeri süsleme falan gibi şeyler için eminönüne gidip malzeme alır onlarla uğraşırsın kitaplar alıp okursun, doğum öncesi hastahaneleri açtığı doğum kursları var nefes teknikleri falan gibi onlara katılırsın. ohooo yapılıcak birsürü şey var bakarmısın bende ne meraklıymışım

Full motive oldum şu an, evet evettt evetttt 32. Haftaya hazırım.

Kızlar bu arada çamaşır kurutma makinası kullanan ? Marka önerebilen var mı?

hahahahahaha

kurutma makinası kullanan yok burda bildiğim kadarıyla hepimiz as kurutçuyuz

Bebek olacak diye herkes kurutma makinası şart diyor. Ne bileyim ben hiç şart olacağını düşünmemiştim. Bebeğin çamaşırları dışarıya asılmaz evde de kurutmak zor olur diyorlar.

Bebek olacak diye herkes kurutma makinası şart diyor. Ne bileyim ben hiç şart olacağını düşünmemiştim. Bebeğin çamaşırları dışarıya asılmaz evde de kurutmak zor olur diyorlar.

annemizin ninemizin kurutma makinesi mi varmış niye dışarı asamıyomuşuz anlamadım ki otoban kenarında ya da yol üstünde tozlu biyerde oturmuyosan bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ben. zaten yazın geliyo Arda bi saatte güneşte kurutup ütüyü de bastınmıydı bişeycik olmaz bence

Asıl kurutma makinasından çok, şu ütü işine çözüm bulan bir makine üretselermiş süper olurmuş. Gözünü korkutmak gibi olmasın Mercii eşin birde takım elbise giyiyorsa pantalon ütülemek işkence. Benim eşim evlendiğimizdeki işinde takım elbise giyiyordu, ağlayarak pantolon ütülüyordum resmen. Pantolonlar çok çekti benden Askerden sonra başladığı işte işe alındığı gün aramıştı müjde spor giyiniliyor burda diye

Benimki mühendis olduğu için kot tişort giyiyo işe giderken. Takım elbiseyi düğünden düğüne görüyoruz biz kendisinde bu konuda şanslıyım yani , bu arada da ütüyle aram çok iyidir hiç sıkıntı çekmem ben

Utu yapmayi severim ama yazin sicakta zor oluyo biraz. Esim memur ama takim giymiyo allahtan. Is kiyafetleri ayri :)) ben su an icin nevresim ya da bi kac gomlek giyersek onlari ayda yilda bir utuluyorum :))

Stankim bencede mercinin dedigi gibi oyle toz olan yerde yol kenarinda falan deilsen gerek yok gibi. Zaten minnak seyler yazin hemencik kurur. Ben bile koca kis evde kuruttum hep aksam astim sabaha kurudu. Kuruduktan sonra utulersen mikrop falan kalmaz saniyorum

Günaydınlar canlarım.

Bizim ofiste bir arkadaş kullanıyor kurutma makinasından çok memnun fakat ben gerekli olmadığı görüşündeyim yazın astığım şeyler yarım saatte kuruyor zaten. Kışında 1 gün hadi bilemedin çok kalın birşeyse 2 günde. Zaten el kadar kıyafetler hemencecik kurur.

Ütü konusuna gelince neyseki kumaş pantolon giymiyor eşim ama her gün gömlek giyiyor. Haftasonu 6-7 gömlek ütülüyorum. Bir de kotlar, benim kıyafetler derken içim şişiyor. Ütüyü seviyorum ama çok olunca içim sıkılıyor.

merci kuzum isnatgramdan yazdım ama ütü masası hera granit kuzum ayyyy kızlar 39 günüm kalmış çok az kaldııı yaaaaa

Selamlar guzeller

Giz gercekten ne kadar az kalmis heycan durumu nasil ? Cok merak ediyorum evin nasil oldu. Instagram da paylasiyosun galiba. Ben hala acamadim bi hesap

merci kuzum isnatgramdan yazdım ama ütü masası hera granit kuzum ayyyy kızlar 39 günüm kalmış çok az kaldııı yaaaaa

aldım markasını canım çok sağol. ayyyyyyy 39 gün nedir ya ben heyecanlandım seni tahmin bile edemiyorumm
arada bir akşamları falan gel de yaptıklarını anlat banadaa

amannn kimsecikler konuşmuyo artık topicte insanın canı sıkılıyo yaaa
Evlenenler nası gidiyo evlilik tavsiye ediyo musunuz herkese Biz bu aralar nişanlıdan çok kanka gibiyiz sizde de olmuşmuydu evlilik koşuşturmacasında :44: bazen hak veriyorum çocukcağız hem kendi işlerine hem evin işlerine koşturuyo bide benimle mi ilgilensin diyorum ama bazen de kalbime söz geçiremiyorum işte
bu arada gelinbaşımı da böyle yaptırmaya karar verdim nasıl sizce ? duvağım böyle uzun olucak nikahtan sonra komple çıkarıcam

ne güzel konudan konuya atlıyorum dimi
Evli kızçelerim yataklarınızın markasını bide memnunmusunuz onu da yazarsanız çok sevinirim, önümüzdeki hafta çarşamba yatak odası takımım geliyo ama ben içine yatak seçemedim daha :44:

benim dersanem vardı bugün. gece uyuyamadım hiç başım çok ağrıdı baya yorgun geldim uzandım biraz. sonra yemekti bulaşıktı anca oldu. daha ders çalışacam pöfff

evlilik iyi bişey ama ben çok yoruluyorum valla. kpss ile beraber biraz zor oluyo ama olsun o kadarcık şiddetle tavsiye ediyorum yani
bizde de olmuştu canım aynından. bide eşim askerden gelir gelmez koşturma içine girince sudan çıkmış balık gibi oldu kıyamam. işleri zor yetiştirdik biz kaldı ki ilgi göstersin

ben gelin başını beğendim canım sanada yakışır.

biz yatağı Bellonadan aldık stres free olması gerek tam hatırlamıorum ama memnunum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…